KADIN

Kapat

Aldo 2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Aldo 2008 ilkbahar yaz koleksiyonunda ince topuklu stillettolar feminenliği ön plana çıkartıyor.

Aldo 2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Aldo 2008 ilkbahar yaz koleksiyonunda ince topuklu stillettolar feminenliği ön plana çıkartıyor. Tahta apartman topuklar ile yuvarlatılmış burunlar rahatlığı ve şıklığı sunuyor. Kış mevisiminin gözdesi babetler yazın enerjisini yansıtıyor.


Gladyatör tipi çapraz bantlı deri sandaletler giyenleir doğada yolculuğa çıkartıyor.
Aldo 2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 1


Erkek koleksiyonu ise, takım elbiseler için makosen ayakkabılar ve spor ayakkabılarla rahatlığı simgeliyor.
Aldo 2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 2


Aksesuvar koleksiyonu da, tahta boncuk, hayvan desenleri ve deri gibi detayların kullanıldığı tasarımlarla kabile yaşamından esintiler getiriyor. Koleksiyonda bej ve krem gibi doğal, uçuk pembe, mavi, turuncu, mor, kırmızı renkler yer alıyor.
Aldo 2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 3


Metal detaylarıyla fütüristik bir etkiye sahip olan çantaların yanı sıra birbirinden şık klipsli modeller gece yaşamında kadınların vazgeçilmez aksesuarı olmaya aday.
Aldo 2008 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 4

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat