Hipnoz Nasil Yapilir Haberleri

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 2023-11-03 11:39:25

FETÖ’den ihraç edilen profesör hakkında şoke eden iddialar: Cinsel istismar, ketamin, hipnoz…

İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'nda görevli iken FETÖ üyesi olduğu ortaya çıkan ve görevinden alınan Prof. Dr. Süleyman S. Z.'nin cinsel istismar, ketamin ve hipnoz ekseninde çevirdiği oyunlar duyanları şoke etti. Çocuk psikiyatristliği yapan FETÖ üyesinin soruşturma sonrasında çocukları anestizeye başlattığı öğrenilirken, çocuklara zeka testi yaptırıp ailelerine "sizin çocuklarınız zeki, yurt dışında tanıdıklarım var orada eğitim görsün" diyerek FETÖ'ye üye kazandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 2023-09-16 11:38:08

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 2023-06-29 15:43:05

Depremde evi yıkılan öğretmen adeta hayatının şokunu yaşadı! Bir gün sonra ‘eyvah' dedim ama iş işten geçmişti

Kahramanmaraş'ta depremden dolayı evsiz kalan 16 yıllık öğretmen Hüseyin Altıparmak, iddiaya göre, dolandırıcılara biriktirdiği 320 bin TL değerindeki 220 gram altın ve 5 bin lirasını kaptırarak adeta hayatının şokunu yaşadı. Dolandırıcılarla yapılan telefon konuşmaları ile adeta hipnoz olduğunu ve gasp edildiğini söyleyen 38 yaşındaki Altıparmak, "Bir gün sonra ‘eyvah' dedim ama iş işten geçmişti. Keşke bir gün sonra savcılığa gitseydim" diye konuştu.

Haber 2023-06-20 10:50:56

Hipnozun tehlikeleri nedir? Hipnoz zararlı mı, kimler hipnoz olamaz?

Yüz yıldan fazla zamandır kullanılan alternatif tıp yöntemlerinden biri de hipnoz yöntemidir. Hipnoz uygulaması uzman bir doktor tarafından hipnotize edilmeye uygun kişilere yapılabilen bir uygulamadır. Her tedavi yönteminde olduğu gibi hipnozun da bazı kişiler için yan etki olasılığı bulunmaktadır. Bu ihtimaller kişinin bünyesine ya da mevut hastalıklarına göre değişkenlik göstermektedir. Peki, hipnoz zararlı mı?

Haber 10-03-23 16:40

Hipnoz nedir, çeşitleri nelerdir? Hipnoz nasıl yapılır, hipnoz olmak ne demek?

Modern tıbba alternatif olarak geliştirilmiş olan ve yüzlerce yıldır kullanılan birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu uygulamalardan bir ide hipnoz yöntemidir. Bu alanda uzman kişiler tarafından, uygun görülen kişilere yapılmalıdır. On sekizinci yüzyıldan bu yana kullanılan hipnoz, birden fazla yöntem kullanılarak gerçekleştirilebilir. Peki, hipnoz nedir, hipnoz çeşitleri nelerdir?

Haber 10-03-23 16:40

Hipnozla cinsel tedavi nedir, hipnozla tedavi edilen cinsel hastalıklar nelerdir? Vajinismus tedavisinde hipnoz etkili mi?

Alternatif tıp uygulamalarından biri olarak kabul edilen tedavi yöntemlerinden biri de hipnozla tedavidir. Dünyanın birçok ülkesinde farklı şikâyetler ve durumlar için kullanılan hipnoz yöntemi ülkemizde de bu alanda uzman kişiler tarafından başvurulan bir uygulamadır. Hipnoz yönteminin cinsel sorunlara neden olan bazı hastalıklar için kullanıldığı da söylenmektedir. Peki, hipnozla vajinismus tedavi edilir mi?

Haber 10-03-23 16:36

Hipnozla tedavi alternatif tıp yöntemi midir? Hipnoz ile tedavi ne demek?

Modern tıbba alternatif olarak geliştirilen bazı tedavi yöntemleri vardır. Bu yöntemlerin uygulamaları uzman bir kişi tarafından ve mutlaka bir doktorun onayı alınarak yapılmalıdır. Alternatif tıp uygulamalarından biri de hipnozdur. Hipnoz ile tedavi yöntemi dünyada birçok ülkede kullanılmaktadır. Yan etkilerinin yanı sıra ciddi ve geri dönülemez etkilere de sebebiyet verme ihtimali nedeniyle oldukça tehlikeli kabul edilen bir uygulamadır. Peki, hipnozla tedavi nedir?

Haber 10-03-23 16:36

Hipnozun aşamaları nelerdir? Hipnoz teknikleri nelerdir, nasıl hipnoz edilir?

Hipnoz yöntemi çok uzun yıllardır kullanılan bir alternatif tıp yöntemidir. Doğru kişilerce, uzman kişiler tarafından uygulanmalı ve doğru ortamda yapılmalıdır. Farklı teknikler uygulanarak yapılan hipnozun birçok hastalığın tedavisinde destek olarak kullanıldığı bilinmektedir. Kişiler hipnoz için yatkın ve gönüllü ise hipnoz yapılabilmektedir. Peki, hipnoz tekniği ve telkinleri nedir?

Haber 10-03-23 16:34

Hipnoz kimlere yapılır, hipnozla neler tedavi edilir? İnsan kendini hipnoz edebilir mi?

En etkili olduğu bilinen alternatif tıp yöntemlerinden biri olan hipnoz, dünyada yüz yıldan fazla bir zamandır kullanılmaktadır. Kişilerin bilinçaltlarında bulunan, korkularının ya da farklı psikolojik sorunlarının kaynağına inerek bağımlılıklarından, korkularından ya da kaygılarından kurtulması hedeflenir. Hipnoz bir uyku hâlinden ziyade odaklanma uygulaması olarak açıklanmaktadır. Peki, insan kendini hipnoz edebilir mi?

Haber 10-03-23 16:33

Hipnoz ne işe yarar, hipnozun etkisi ne kadar sürer? Hipnozla tedavi edilen hastalıklar nelerdir?

En sık tercih edilenlerden biri olan ve yüz yıldan fazla zamandır uygulanan hipnoz bir alternatif tıp yöntemidir. Bilinçaltında baskılanmış olan travmaların, sorunların ve psikolojik sıkıntıların çözülmesi için uygulanan geleneksel tedavi yöntemlerine ek olarak kullanılmaktadır. Uzman bir doktorun onayı ya da yönlendirmesi olmadan başvurulmaması gereken bir tedavi şeklidir. Peki, hipnozla hangi hastalıklar tedavi edilir?

Haber 10-03-23 16:30

Hipnoz yöntemi ile psikolojik tedavi nedir, OKB tedavisi mümkün müdür? Panik atak hipnozla tedavi edilir mi?

Yüzyıllardır kullanılan ve modern tıbba alternatif olarak hayata geçirilmiş olan birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerden biri de hipnoz ve hipnoterapi uygulamasıdır. Kişinin odaklanmasını bu sayede farkındalık oluşmasını sağlamayı amaçlayan bir tedavi yöntemidir. Farklı sorunların ve birçok hastalığın tedavisinde uzman bir kişi tarafından kullanılabilir. Peki, hipnozla OKB tedavisi mümkün müdür?

Haber 10-03-23 16:29

Hipnozla sigara bırakma mümkün mü? Hipnoz sigara bırakma tedavisi nedir, nasıl yapılır?

Dünyada en sık tercih edilen alternatif tıp yöntemlerinden biri de hipnoz yöntemidir. Yüz yıldan daha fazla bir zamandır kullanılmakta olan hipnoz yöntemi farklı hastalıkların tedai süreçlerinde uygulanmaktadır. Bu alanda uzman bir doktor tarafından uygulanması gereken hipnoz ile psikolojik rahatsızlıkların giderebileceği bilinmektedir. Peki, hipnozla sigara bırakmak mümkün mü?

Haber 10-03-23 16:26

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Devremülk hayali kurdular, tam 3 kere dolandırıldılar! 'Hiçbir şey anlamıyorsun, seni hipnoz ediyorlar'

Devremülk hayali kuran bir aile tam 3 kez dolandırıcıların tuzağına düştü. 140 bin TL dolandırılan çift, "Hayali bir mülk, hiç görmedik ve kullanmadık. Hiçbir şey anlamıyorsun, seni hipnoz ediyorlar" dedi. Sinan İmamlı, "Birinci tuzaktan kurtulayım derken ikinci tuzağa düştüm. Biz burada sefillik çekiyoruz, onlar orada lüks içinde yaşıyorlar" diye konuştu. Öte yandan çeteye operasyon düzenlendi, emniyetteki işlemleri tamamlanan 113 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haber 14-01-23 07:52

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

Kayseri'de hipnoz davası ile ilgili 3 avukatın FETÖ üyeliğinden yargılanmasına devam edildi

Kayseri'de "hipnoz davası" ile ilgili 3 avukatın FETÖ üyeliğinden yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 06-09-22 15:14

'Yalova aşıkları' hesabından yapılan paylaşımlara inandı, parası buhar oldu: Hipnoz oldum

Yalova'da “yalovaasiklari” adlı Instagram hesabındaki ‘borsa yatırımıyla 1 saate yüksek kazanç’ vaadine inanan kişi 21 bin lirasından oldu. 10 bin takipçisi bulunan bir sosyal medya hesabını ele geçirilmesi sonucu başlayan zincirleme nitelikli dolandırıcılık suçu nedeniyle onlarca mağdurun olduğu öğrenildi. Söz konusu mağdur, ''Ben böyle haberler duyunca hep insanların nasıl inandığına şaşırırdım. İnsan sanki hipnoza giriyor. Dolandırıldığımı 18 bin lirayı nasıl yatırdım anlamış değilim'' dedi.

Haber 20-08-22 14:39

Ünlü yönetmen Peter Jackson’un itirafı şaşırttı! “Yüzüklerin Efendisi’ni unutmak için hipnoz yaptırmayı düşündüm”

‘Yüzüklerin Efendisi‘ üçlemesinin yönetmeni Peter Jackson filmlerle ilgili her şeyi unutmak için hipnoz yöntemine başvurmayı düşündüğünü itiraf edince herkesi şaşırtmayı başardı. 2011-2013 yılları arasında gösterime giren üçleme dünya çapında yaklaşık 3 milyar dolar hasılat yaparken 10 Oscar ödülü kazanmıştı. Ünlü yönetmen filmleri izleyememekten dert yandı.

Trend 10-08-22 17:51

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? İşte Diyanet Cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. Peki Cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgiler haberimizde...

Haber 03-06-22 12:46

Yıllarca tek bir şey yedi! Ne olduğunu duyunca inanamayacaksınız

25 yaşındaki Zoe Sadler, küçüklüğünden beri tereyağlı beyaz ekmeğin içinde patates cipsleri yediğini söyledi. Hayatının çoğunu peynirli ve soğanlı patates cipsleriyle yaptığı sandviçleri yiyerek geçiren genç kadın, şimdi beslenme düzenini değiştirebilmek için hipnoz tedavisi görüyor. Yeni yeni farklı şeyler yemeye başlayan genç kadın, düğün menüsünü hazırlamak için heyecanlı olduğunu söyledi.

Trend 26-05-22 09:58

Hipnoz ne demek? Hipnoz kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimelerin anlamları araştırılırken ilk bakılan Türk Dil Kurumu (TDK)'nun açıklamaları olur. Türkçeyi zenginleştirmek için yapılan çalışmalar, sözcüklerin kökenlerine kadar tüm detaylarını ortaya çıkarılmasını sağlar. Konuya ilgi duyan ya da kelimelerin anlamlarını merak edenler de TDK'nın perspektifiyle araştırmalarını sürdürür. İrdelenen sözcükler arasında bulunan Hipnoz kelimesi de birçok kişi tarafından mercek altına alınır. Ara sıra dikkat çekerek araştırılan Hipnoz kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 20:07

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NASIL İZLENİR? Sivasspor - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtemel 11'leri!

Sivasspor - Alanyaspor maçı heyecanla bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek iki takım da maçın galibi olmak istiyor. Sivasspor, Alanyaspor'u 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sivasspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri!

Spor 11-05-22 17:02

TEHECCÜD NAMAZI NASIL KILINIR? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Teheccüd namazı yatmadan önce kılınabilir mi?

Teheccüd namazı, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in teşvik ettiği bir ibadet biçimidir. Önemi büyük olan bu ibadet biçiminin faziletleri de oldukça çoktur. Peki Teheccüd namazı nasıl kılınır? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Yatmadan önce kılınabilir mi? İşte detaylar...

Haber 02-05-22 08:43

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler?

Bayram namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar Ramazan Bayramı sebebiyle konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı, konu hakkındaki bilgileri internet sitesinde yayımladı. Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 02-05-22 04:56

AREFE GÜNÜ NE YAPILIR? Arefe günü 1000 ihlas okumanın fazileti nedir? Arefe günü 1000 ihlas süresi neden okunur?

11 ayın sultanı Ramazan ayının sonuna geldik. Arefe gününde 1000 İhlas okumanın fazileti bu özel günü dua okuyarak ve ibadet ederek geçirmek isteyenler tarafından araştırılıyor. Bu mübarek günde, Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) faziletlerini bildirdiği İhlas Suresi'ni bin tekrarla okunması tavsiye ediliyor. Arefe gününde ihlas duasının faziletleri hakkında detayları öğrenmek isteyenler Arefe Günü 1000 İhlas okumanın fazileti nedir sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. İşte İhlas suresinin önemi!

Haber 01-05-22 22:52

Osmaniye'de 12 yıllık sır kayıp! 'O geceyi yengem Güllü biliyor, hipnoz edilsin'

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 2010 yılında oğlu ile beraber yaşadığı evden kaybolan 64 yaşındaki kayıp Fatma Gökçeli’nin şu ana kadar ne ölüsü ne dirisi bulunamadı. 12 yıllık gizemli kaybı çözecek öneri ise Gökçeli'nin oğlundan geldi. Annesinin hala kayıp olduğunu ağabeyinin de yengesinin ifadesi ile müebbet hapis aldığını söyleyen Yusuf Gökçeli, “Yengem Güllü o gecenin tek görgü tanığıdır. Anneme ne olduysa kendisi biliyor. Hipnoz edilsin ve o geceyi anlatsın. Gerçekler ortaya çıksın'' dedi.

Haber 25-04-22 15:54

Kayseri'de hipnoz davası ile ilgili 3 avukat hakkındaki soruşturma sürüyor

Kayseri'de "hipnoz davası" ile ilgili 3 avukat hakkındaki soruşturma sürüyor

Yurthaber 20-04-22 14:56

Kayseri'deki 'hipnoz ve işkence' davasında yeni gelişme! 3 avukata gözaltı

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda emekli hakim albay Ahmet Zeki Üçok'un, "hipnoz yöntemini kullanıp işkence yapmakla" suçlandığı ve beraat ettiği "hipnoz davası" ile ilgili 3 avukat yakalandı. Astsubayların tutuklanmasından yaklaşık 9 ay sonra Ahmet Zeki Üçok, bu soruşturma sırasında astsubaylara hipnozla işkence yapmakla suçlanarak tutuklanmıştı.

Haber 30-03-22 09:27

5 soruda Polonya-Belarus sınırında göçmen krizi

Avrupa Birliği'nin (AB) yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, Belarus lideri Aleksandr Lukaşenko'yu, göçmenleri kolay giriş vaadiyle AB sınırına toplamakla suçladı. Komisyona göre Lukoşenko bu politikası kapsamında "insanlık dışı ve gangstervari" bir yaklaşım benimsedi. Lukaşenko ise "sorunun mimarı olduğu" suçlamasını reddediyor. Halen Polonya-Belarus sınırında en az 2 bin göçmen bulunuyor. Peki son göçmen krizi nasıl başladı? Taraflar ne diyor? AB son krizde nasil bir politika izledi?

Haber 10-11-21 07:00

Uzaylılara dair en gerçekçi bulguların tespit edildiği Betty ve Barney Hill çiftinin kaçırılma hikayesi gizemini koruyor

“Koskocaman evrende tek başımıza olamayız” sözü uzaylılarla ilgili yapılan sohbetlerin bir numaralı konusudur. Uzaylıların varlığı bilimsel olarak kanıtlanmasa dahi tarih boyunca pek kişi uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti. Bunların içinde Betty ve Barney Hill çiftinin yaşadığı olay bilim insanlarının dikkatini çekti. Uzaylılar tarafından kaçırılan ilk çift oldukları iddia edilen iki yaşadıkları travmayı hipnoz seansı ile atlatabildi.

Trend 29-09-21 15:17

Reese Witherspoon: Panik atağa karşı hipnoz edildim

ABD'li oyuncu Reese Witherspoon, 2014 yapımı Yaban filmini çekme korkusu nedeniyle haftalarca panik atak krizleri geçirdiğini ve bu korkusunu atlatmak için hipnoz yöntemine başvurduğunu açıkladı.

Magazin 17-06-21 16:22

Hipnoz nedir, nasıl yapılır? Hipnoz sırasında ve sonrasında neler yaşanır?

İnsanlardaki yoğun konsantrasyon durumu olarak açıklanan hipnoz, birçok rahatsızlığın tedavisinde kullanılabilmektedir. Kendi rızası dışında hipnoza giremeyen kişiler, hipnoz esnasında biyolojik ve fizyolojik açıdan değişimler yaşar. Peki hipnoz hangi durumlarda devreye girer? İşte hipnozla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Haber 24-05-21 17:32

Hipnozla cilt rahatsızlıkları tedavi edilebilir mi? Kişi trans haline girerek...

Hipnoz, insanların tamamında bulunan yoğun bir konsantrasyon durumu ve bir dalgınlık halidir. Potansiyelde var olan özel bir durumdur. Kişi günlük hayatında pek çok kere farkında olmadan hipnoza girebilir. Peki hipnoz yöntemiyle can sıkan cilt hastalıkları tedavi edilebilir mi?

Haber 16-02-21 10:19

Kadın hastalıklarında hipnozun yeri nedir? İlk gece korkusu, adet ağrıları hipnozla giderilebilir mi?

Hipnoz, insanların tamamında bulunan yoğun bir konsantrasyon durumu ve bir dalgınlık halidir. Potansiyelde var olan özel bir durumdur. Kişi günlük hayatında pek çok kere farkında olmadan hipnoza girebilir. Örneğin; bir yandan araba kullanıyorken bir yandan başka konuları düşünmek mümkündür. Ama bu esnada araba kullanılır. İşte bu dalgınlık halinin kendisi aslında hipnoz halidir. Peki kadın hastalıklarında hipnozun yeri nedir?

Kadin 08-02-21 14:38

Orgazm olamamak, vajinusmus gibi cinsel sorunlar hipnozla gideriliyor! 2 saat boyunca...

Afrodizyak etkili beslenme, cinsel gücü artıran ilaçlar ve terapi sertleşme bozukluğu, orgazm olamama ve erken boşalma gibi cinsel işlev bozuklukları için en iyi bilinen ilaçlardan bazıları. Ancak kulağa biraz saçma gelse de aslında işe yarayabilecek başka bir yöntem daha var: Cinsel hipnoz. Gelin cinsel sorunlarda hipnozun yeri nedir, bakalım.

Kadin 01-02-21 07:41

Hipnoz oldu! Mide küçültme ameliyatı olduğunu düşünerek 24 kilo verdi

İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Ruby Moseley, hipnozla 24 kilogram verdi. Mide küçültme ameliyatı olduğunu düşünerek yediklerine dikkat eden Ruby, vücut ağırlığının üçte birini kaybetti.

Kadin 30-12-20 10:17

Ünlülerin yeni trendi bu! Hipnozla doğum yaparak...

Anne olmak üzere olan kadınların en yaygın endişelerinden biri (birinci, ikinci veya üçüncü kez olması fark etmez), doğumun süresidir. Bir çocuğun doğumu, insanların hayatında tamamen özel ve önemli bir andır. Bununla birlikte, onu çevreleyen o kadar çok tabu var ki, olumlu düşünceleri teşvik etmek yerine, bu konudaki konuşmaların çoğu şüpheleri ve korkuları teşvik ediyor. Bununla birlikte birçok kadın artık hipnoz doğumu tercih ediyor. Peki neden, gelin bakalım.

Kadin 18-12-20 13:29

EBA cep uygulaması nedir? EBA cep uygulaması nasıl indirilir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencileri gereksinim duyabilecekleri her türlü materyale kolay bir şekilde erişim sağlayabilmesi için EBA cep uygulaması tasarlandı. Şimdi, öğrenciler ve veliler tarafından EBA cep uygulaması nedir sorusu araştırılıyor. Peki, EBA cep uygulaması nasil indirilir? İşte Android ve iPhone cihazlar için EBA cep uygulaması indirme ekranı

Haber 01-09-20 12:14
eba

Kaçak ocakta göçükte mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor(3)

VALİ BEKTAŞ GÖÇÜĞÜN NASIL OLDUĞUNU ANLATTI Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, 80 gün önce mühürlenmesine rağmen kaçak olarak çalıştırılan kömür ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan işçiler Sabahattin Kalaycıoğlu ve Murat Ovaz'ı kurtarma çalışmaları, 16 saattir devam ediyor.

Haber 31-01-20 16:23

Eski Yargıtay 8. Ceza Dairesi Başkanı Bakıcı'nın yargılanmasına devam edildi

Duruşmada tanık olarak dinlenen Yargıtay Ceza Genel Kurulu Başkanvekili Haydar Metiner: - "Hipnoz davasında, Ahmet Zeki Üçok'un cezasının onandığını evime gittiğim sırada arabada radyodan öğrendim. Hipnoz davası müzakere salonunda görüşülmedi, kapalı kapılar ardında görüşüldü"

Haber 28-01-20 14:11

İzinsiz hipnoz tedavisi yapıldığı iddia edilen iş yeri kapatıldı

Ankara’nın Sincan ilçesinde, izinsiz hipnoz tedavisi yapıldığı gerekçesiyle bir iş yeri kapatıldı.

Haber 15-01-20 08:33

Otomobil takla attı 3 ölü, 2 yaralı (5)

BABANIN YÜREK BURKAN FERYADI ALLAHIM BU NASIL ACI Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Telad Elmas, gelini Ayşe Elmas ve torunu Telat Elmas'ın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 16-12-19 20:32

Otomobil takla attı: 3 ölü, 2 yaralı (5)

BABANIN YÜREK BURKAN FERYADI: ALLAHIM BU NASIL ACI Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Telad Elmas, gelini Ayşe Elmas ve torunu Telat Elmas'ın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 16-12-19 17:45

JANDARMA EKİPLERİNİN NASIL ÇALIŞTIĞINI ÖĞRENDİLER

ATAŞEHİR'de özel bir okulda ‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında Jandarma Teşkilatı tanıtım günü düzenlendi.

Haber 12-12-19 16:51

Eski Yargıtay 8. Ceza Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı hakim karşısında

FETÖ'nün kumpas davalarından "Hipnoz davası"nda onama kararı veren eski Yargıtay 8. Ceza Dairesi Başkanı Sedat Bakıcı'nın, "örgüt hiyerarşisine dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek ve isteyerek yardım" suçundan yargılanmasına başlandı - Yargıtay 9. Ceza Dairesindeki duruşmada, Hipnoz davasında yargılanan emekli Askeri Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un davaya katılma talebi reddedildi

Haber 05-11-19 13:27

Şehir hastanesinde geleneksel tedavi tıpla buluşturuluyor

Kayseri Şehir Hastanesi bünyesinde oluşturulan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi'ne gelen hastalar, alanında uzman doktorlar tarafından uygulanan hacamat, sülük, ozon, akupunktur ve hipnoz gibi tedavi yöntemleriyle şifa buluyor - Klinik sorumlusu Dr. Mustafa Öner Küçük: - "Bu uygulamalar 5 bin yıldır dünya tarihinde olan uygulamalar. Bütün uluslar tarafından kullanılmış geleneksel tedaviler. Bizim buradaki misyonumuz geleneksel uygulanan tedavileri tıbbi ortama aktarmak, bunların klinik çalışmalarını yapmak" - "Geleneksel tedavilerin doktor eliyle yapılması gerekir. Örneğin biz sülük tedavisini, her 10 kilograma bir tane sülük gelecek şekilde uyguluyoruz. Geçenlerde bacağına 50 sülük uygulanmış bir hasta, kan kaybıyla acil servise geldi. Merdiven altında böyle uygulamalar yapılmasının önüne geçmeye çalışıyoruz"

Yurthaber 02-11-19 11:50

Şehir hastanesinde geleneksel tedavi tıpla buluşturuluyor

Kayseri Şehir Hastanesi bünyesinde oluşturulan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Merkezi'ne gelen hastalar, alanında uzman doktorlar tarafından uygulanan hacamat, sülük, ozon, akupunktur ve hipnoz gibi tedavi yöntemleriyle şifa buluyor - Klinik sorumlusu Dr. Mustafa Öner Küçük: - "Bu uygulamalar 5 bin yıldır dünya tarihinde olan uygulamalar. Bütün uluslar tarafından kullanılmış geleneksel tedaviler. Bizim buradaki misyonumuz geleneksel uygulanan tedavileri tıbbi ortama aktarmak, bunların klinik çalışmalarını yapmak" - "Geleneksel tedavilerin doktor eliyle yapılması gerekir. Örneğin biz sülük tedavisini, her 10 kilograma bir tane sülük gelecek şekilde uyguluyoruz. Geçenlerde bacağına 50 sülük uygulanmış bir hasta, kan kaybıyla acil servise geldi. Merdiven altında böyle uygulamalar yapılmasının önüne geçmeye çalışıyoruz"

Trend 02-11-19 11:50

Diş Hekimliği ve Hipnoz konferansı düzenlendi

Diş Hekimi Ali Eşref Müezzinoğlu, diş hastalarına hipno terapi sistemi ile de tedavi uygulandığını söyledi.Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde Diş Hekimi Ali Eşref Müezzinoğlu tarafından “Diş Hekimliği ve Hipnoz" konulu konferans verildi.Müezzinoğlu, konferansında, hipno terapi sistemini öğremesini anlattı ve 1973 yılında ilk cerrahi müdahalesini yaptığını dile getirdi.Müezzinoğlu, “1973 yılının Temmuz ayında bir diş hekimi olarak muayenemde bana gelen hastanın tedavilerini dayımın telefondan yaptığı hipnozla, hiç anestezi kullanmadan, hiçbir gereksinim duymadan o vakaya erişmenin fırsatını yakaladım.

Yurthaber 22-10-19 11:40