Akciğer Kanserine Yakalandı Haberleri

Bu defa semizotu fiyatlarına isyan etti! Armağan Çağlayan 'Siz de şikayet ediyorsanız...' yorumuna kayıtsız kalamadı

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan her fırsatta hayat pahalılığına isyan ediyor. Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa semizotu fiyatlarına isyan etti. Bir takipçisi 'Siz de şikayet ediyorsanız...' deyince o yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 21-03-2024 14:49

Zeytinyağı fiyatını görünce... Armağan Çağlayan pahalılığa isyan etti!

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan hayat pahalılığına isyan etti. Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa zeytinyağına gelen zamma sinirlendi.

Magazin 15-03-2024 12:38

İlhan Şeşen'den üzen haber! Bodrum'dan apar topar İstanbul'a getirildi... İlhan Şeşen'in hastalığı ne?

Neler Oluyor Bize ve Sarı Laleler gibi dillerden düşmen şarkılarıyla müzik piyasasına imzasını atan İlhan Şeşen'den üzen bir haber geldi. İlhan Şeşen'in akciğer kanserine yakalandığı gündem oldu.

Magazin 10-12-2023 11:35

Armağan Çağlayan isyan etti: Herkes ağlayarak arıyor. 'Armağan Çağlayan öldü' haberini nasıl kaldırtacağız?

Ünlü televizyoncu ve YouTube yayıncısı Armağan Çağlayan, akciğer kanserine yakalandığını açıklamış ve geçirdiği ameliyatın ardından ise ekranlara ara verdiğini duyurmuştu. Evinde dinlenen Armağan Çağlayan hakkında sosyal medyada yayılan asılsız iddiaya isyan ederek "Herkes ağlayarak arıyor. 'Armağan Çağlayan öldü' haberini nasıl kaldırtacağız?" ifadelerini kullandı.

Magazin 26-12-2022 23:03

Akciğer Kanserine Yakalandı

Akciğer Kanserine Yakalandı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Akciğer Kanserine Yakalandı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Akciğer kanseri tedavisi gören Armağan Çağlayan programına veda etti

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Armağan Çağlayan, doktorunun uyarılarının ardından işlerini azaltmaya karar verdi. Sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yapan Çağlayan, artık YouTube kanalı için program yapmayacağını duyurdu.

Magazin 24-12-2022 13:51

Acı çekmek istemiyorum demişti! Armağan Çağlayan'dan iyi haber! Biyopsi sonucunda...

Armağan Çağlayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla akciğer kanserine yakalandığını duyurmuştu. "Acı çekmek istemiyorum" diyerek gözyaşlarına hakim olamayan Çağlayan'dan iyi haber geldi. Ameliyat öncesi biyopsi yaptıran ünlü isim lenflerinin temiz olduğunu açıkladı.

Magazin 28-11-2022 13:21