Aksesuarlar Haberleri

Haziran ayının moda kategorisinde en çok satan ürünleri

Yazı geçirdiğimiz şu günlerde, gardıroplarımızda da büyük bir değişim rüzgarı esiyor. Serinleten kıyafetler, şık aksesuarlar ve ayakta yokmuş gibi hissettiren ayakkabılar artık ön planda! Geçen ay moda kategorisinde hangi ürünlerin en çok tercih edildiğini merak ediyor musunuz? İster sahilde uzun bir yürüyüş yapın ister akşamüstü serinliğinde bir kafede oturun bu sezonun trendlerini yakalamak isteyenler için en çok satan ürünlerden bir liste oluşturduk. İşte detaylar!

Haber 2024-07-02 17:28:00

Apple Pencil nedir, nasıl kullanılır? Apple Pencil iPhone’da çalışır mı?

Teknoloji dünyasındaki gelişmelerle birlikte insan hayatına akıllı cep telefonu, tablet gibi pek çok önemli teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlarda kullanılabilen çeşitli aksesuarlar vardır. Apple Pencil da bu aksesuarlar arasında yer almaktadır. Peki, Apple Pencil nedir, nasıl kullanılır ve iPhone’da çalışır mı?

Haber 2024-05-28 18:41:23

Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz en iyi Fossil marka kol saatleri

Hem kadınlar hem erkekler için asla eskimeyen aksesuarlar olan saatler, Fossil markasının özgün ve yaratıcı tasarımlarıyla hayat bulmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markanın işlevsel tasarımlı kol saatleri, günlük ve özel zamanlardaki kombinleri tamamlama işini en iyi şekilde yapıyor. Siz de saat kullanmadan yapamıyor ve her zaman en iyisini istiyorsanız Fossil'in birbirinden harika modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 2024-04-01 17:49:55

Çubuk ilçesinde kadınlar Gazzeli mazlumlar için giysi üretiyor

Ankara'nın Çubuk ilçesinde gönüllü kadınlardan oluşan grup, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'deki mazlumlar için kışlık giysi ile aksesuarlar üretip gönderiyor.

Yurthaber 2024-01-10 11:24:37

Yaşam alanınızın havasını yenileyecek! İşte ev ve yaşam kategorisinin en çok satan ürünleri

Yaşam alanınızın ambiyansını değiştirecek loş bir aydınlatma, her yeri pırıl pırıl yapacak son teknoloji dikey bir süpürge ya da modern ve zarif aksesuarlar arıyorsanız doğru yerdesiniz. Evinizi sıradanlıktan çıkaracak, sıcak bir atmosfer yaratacak ev ve yaşam kategorisinin en çok satan ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

Haber 03-01-24 14:27

Fiyatı 1994 TL'ye düştü! Sportif kombinlerinizin havalı eşlikçisi Tommy Hilfiger ayakkabıda indirim

Ayakkabılar, tarzımızı tamamlayan en önemli aksesuarlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda şık ve rahat olmanın da en kolay yolunu sunuyor. Her adımda stilinizi yansıtmak ve konforu hissetmek istiyorsanız işte size harika bir fırsat: Tommy Hilfiger TH HI VULC CORE LOW SUEDE Ayakkabı şimdi tam 855 TL indirim ile sizleri bekliyor!

Haber 02-01-24 12:09

Çorum'un kovboyu olarak biliniyor! Gittiği her yerde büyük ilgi görüyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen "Çorum'un kovboyu" olarak bilinen 69 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni Sefer Karakaş, giydiği kıyafetler ve taktığı aksesuarlar nedeniyle dikkat çekiyor. Karakaş, giyim tarzının farklı olması nedeniyle gittiği her yerde büyük ilgi gördüğünü belirtti. İl il tarihi ve turistik yerleri gezdiğini söyleyen Karakaş, "Halkla sohbet ediyorum, kahvelere gidiyorum. Oralarda anılarımı anlatıyorum ve yaşlıların anılarını dinliyorum. Böyle bir gezi tutkunluğum var." dedi.

Haber 24-11-23 15:02

Klasik deri cüzdanlardan RFID engelleyici kartlıklara birbirinden kullanışlı erkek cüzdan modelleri

Erkeklerin en çok kullandığı aksesuarlar arasında cüzdan, gözlük, tesbih gibi ürünler yer alıyor. Bunların içinde özellikle cüzdanlar, hemen hemen her erkeğin favori ürünleri arasında yer alıyor. Siz de kendiniz için en doğru cüzdan seçimini yaparak tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Eğer güvenlik konusunda hassassanız RFID özellikli cüzdanlar sizin için en iyi seçeneklerden olabilir. İşte klasik deri cüzdanlardan RFID engelleyici modellere kadar en güzel seçenekler!

Haber 27-09-23 15:25

Çocuklarını büyüttükten sonra arayış içerisine girdi, izlediği videoda bu işle tanıştı! Siparişlere zor yetişiyor: Hiç tahmin etmemiştim...

Uşak'ta hobi amaçlı su kabağından avize ve çeşitli aksesuarlar tasarlayan Yıldız Yılmaz, internetten izlediği videolar ve aldığı eğitimlerle kendisini geliştirerek atölyesini kurdu. Yılmaz, "Siparişlere zor yetişiyorum. Artık eve sığmadığından atölye ve iş yeri daha uygun olacağı için bu şekilde adım attım." dedi. Yılmaz, ev hanımı olduğunu, çocuklarını büyüttükten sonra bir arayış içerisine girdiğini ve izlediği bir videoda bu işle tanıştığını söyledi.

Finans 17-09-23 15:56

Boş vakitlerini spor yaparak geçirmek isteyenler için hayat kurtarıcı ürün listesi

Boş vakitlerini spor yaparak geçirmek isteyenler için şahane bir haberimiz var. Evde, spor salonunda ya da dışarıda egzersiz yaparken kullanabileceğiniz ürünleri sizin için derledik. Kaliteli materyallerden üretilen ve rahatlıkla hareket etmenizi sağlayan kıyafet ya da aksesuarlar arasından kendinize uygun olanları seçebilirsiniz. İşte güvenilir markaların imzasını taşıyan ve egzersiz yapmayı keyifli hâle getiren ürünler...

Haber 24-08-23 16:29

İster günlük yaşamda ister özel davetlerde! Her kombinle kullanabileceğiniz Guess saat modelleri

Kol saatleri hem kadınlar hem erkekler için vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alır. Dünyaca ünlü markalardan Guess’in tasarladığı saatler de her yaştan kişi tarafından şık kombinlerin eşlikçisi olarak tercih edilir. Siz de bu kaliteli markanın imzasını taşıyan kusursuz saat tasarımlarıyla tarzına hava katmak istiyorsanız en güzel Guess saat modellerinden oluşturduğumuz listemize göz atabilirsiniz.

Haber 21-07-23 17:42

Hakiki deri kemerin fiyatı düştü! Kombinlerinizin en şık eşlikçisi olmaya aday

Tarzınıza şıklık katmak ve kaliteli bir aksesuarlar kendinizi özel hissetmek için geç kalmayın. Hem spor hem de klasik kombinlere uyum sağlayan hakiki deri kemer, şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. Sizin için inceledik.

Haber 19-07-23 13:54

Kombininize altın dokunuş yapabileceğiniz olmazsa olmaz erkek aksesuar önerileri

Aksesuarlar kombinimizi tamamlayan ve tarzımızı yaratan olmazsa olmazlarımızdan. İster şık ister spor giyinin, aksesuarınızı takmadan geçmeyin! Siz de kombininize ekleyeceğiniz aksesuarlar ile stilinizi kolayca oluşturmaya ne dersiniz? Bu konuda tavsiyeye ihtiyaç duyuyorsanız sizler için bir araya getirdiğimiz aksesuar önerilerine göz atabilirsiniz.

Haber 22-06-23 18:00

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-23 17:10

Vücut geliştirme ile ilgilenenlerin mutlaka edinmesi gereken en iyi ağırlık yelekleri

Vücut geliştirme, disiplin ve emek ister. Ancak antrenmanlarını en düzenli şekilde yapan, beslenmesine maksimum derecede dikkat eden vücut geliştirmecilerin bile zaman zaman performanslarını destekleyecek aksesuarlara ihtiyacı olabilir. Bu konuda yardım alabileceğiniz en etkili aksesuarlar ağırlık yelekleridir. Dilerseniz gelin, en iyi ağırlık yeleği önerilerimizi birlikte inceleyelim!

Haber 30-05-23 17:14

Saat, parfüm, gözlük... Tarzınızı tamamlayacak aksesuarlarda indirimli fiyatlar

Bir tarz yaratmak aksesuarlarla başlar. Siz de kombinlerinizin havasını birbirinden şık aksesuarlar ile güçlendirmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. En sevilen markaların saat, gözlük ve parfüm ürünlerinde uygun fiyatlar sizleri bekliyor. Stilinizi tamamlayacak ve kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak aksesuarlara indirimli fiyatlarla sahip olun ve tarzınıza yeni bir soluk getirin.

Haber 03-05-23 11:53

Saatten gözlüğe kısa süreliğine indirimde olan aksesuarları keşfedin, stilinizi tamamlayın

Saat, gözlük, takı ve dahası... Stilinizin en önemli eşlikçisi aksesuarlarla zarif ve şık bir görünüm kazanmaya ne dersiniz? Üstelik kombinlerinizi tamamlamak için gereken tüm aksesuarlar şimdi çok daha uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Ünlü markaların saatleri ve diğer aksesuarlarıyla alışveriş sepetinizi doldurun ve şıklığınızı artırın. İşte detaylar!

Haber 28-04-23 17:24

Telefonundan sık sık oyun oynayan gamerların kullanıcı deneyimini artıracak aksesuarlar

Akıllı telefonların her geçen gün artan performansları, onları artık bir telefondan ziyade mini bilgisayarlar hâline getirdi. Her türlü oyuna ev sahipliği yapan mobil cihazlarla harika deneyimler elde etmek mümkün. Fakat cep telefonunun sahip olduğu fiziksel zorluklar, oyunlardan alınan keyfi düşürebiliyor. Yine de farklı aksesuarlar kullanarak oyun deneyiminizi artırabilir, rakiplerinize üstünlük sağlayabilirsiniz. Haydi gelin, bu ürünler nelermiş bir göz atalım.

Haber 21-04-23 17:57

Queen Elizabeth boşuna şapka takmıyormuş: Bahar ve yaz aylarında kullanabileceğiniz şapkalar

Şapkalar, moda meraklılarının kıyafet kombinlerindeki kilit aksesuarlardandır. Bu aksesuarlar moda dünyasında pek çok çeşidiyle karşımıza çıkar. Hasır, fötr, kovboy derken farklı modeldeki şapkalarla rahatlıkla dinamik ve zarif kombinler oluşturulabilir. Siz de klasik ya da spor kombinlerinizi hoş bir şapkayla tamamlamak isterseniz harika ürünlerin yer aldığı yazımızı okumaya devam edin!

Haber 14-04-23 17:05

Bahar Fırsatları'nın kaçırmamanız gereken indirimli erkek aksesuarları

Aksesuarlar, stil sahibi beylerin kıyafet kombinlerinin olmazsa olmaz tamamlayıcıları arasında yer alır. Şapkadan kemere, cüzdandan çantaya kadar birçok aksesuar, Bahar Fırsatları kampanyasında sizi indirimli fiyatlarla karşılıyor. Tüm aksesuar ihtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamak istiyorsanız bu fırsat dolu günleri kaçırmayın!

Haber 05-04-23 16:37

Hematit taşı faydaları nedir, nasıl kullanılır? Hematit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar, gerçek hematit taşı nasıl anlaşılır?

Doğal taşların olumlu ve pozitif etkileri, her geçen gün daha da popülerleşmelerini sağlıyor. Bu doğal taşlardan bir tanesi de hematit taşıdır. Hematit taşı hem insan bedenine hem de sağlığına oldukça faydalar sağlamasıyla bilinir. Sadece insan bedenine ve sağlığına sağladığı faydalar ile değil çeşitli aksesuarlar olarak da hematit taşının kullanıldığını söyleyebiliriz. Sık tercih edilen hematit taşının faydaları nelerdir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

Haber 30-03-23 16:57

İç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı açıkladı! Ucuz ve çirkin görünüyor

Zamanımızın çoğunu ve en mutlu anlarımızı evimizde geçirdiğimiz için ev dekorasyonuna oldukça dikkat etmek gerekiyor. Eve alınan ufak eşyalar, aksesuarlar evin bambaşka görünmesini sağlayabiliyor. TikTok'ta bilgilendirici videolar paylaşan bir iç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı nedenleriyle birlikte açıkladı.

Kadin 30-03-23 12:02

Ramazan ayında ibadet ederken tercih edebileceğiniz kullanışlı giysiler ve aksesuarlar

Ramazan ayı denildiğinde akla ilk olarak oruç tutmak ve ibadet etmek geliyor. Müslüman alemi için çok önemli bir yere sahip olan ramanzanda kadınlar, ibadetlerini gerçekleştirirken kullanabilmek için birbirinden farklı giysileri araştırma başladılar bile. Biz de alışverişlerinizde kılavuz olarak alabileceğiniz kapsamlı bir liste hazırladık. İşte, ibadet ederken kullanabileceğiniz giysiler ve aksesuarlar!

Kadin 21-03-23 17:27

Giyince bambaşka hissettirecek en iyi jartiyer takımları ve modelleri

Jartiyer denilince akla ilk önce fantezi iç çamaşırı gelse de eskiden bu aksesuarlar oldukça yaygın kullanılıyordu. Özellikle külotlu çorabın icadından önce kadınların kurtarıcı parçaları arasında yer alıyordu. Günümüzde ise hem fantezi dünyasını zenginleştiren hem kadınların daha çekici görünmesini sağlayan aksesuarlar olarak öne çıkıyor. Çekici tavrınızı vurgulamanın yanı sıra kendinize olan güveninizi de artıracak iç giyim jartiyer modellerini merak ediyorsanız listemize göz atın!

Kadin 01-03-23 17:54

Şıklığınıza şıklık katacak en iyi papyon modelleri ve markaları

Modaya uygun tasarımlarla sunulan giyim ürünlerinin yanı sıra kombinlerinin tamamlayıcısı olarak tercih edilen aksesuarlar da büyük bir popülerliğe sahip. Kombinlerin en büyük tamamlayıcıları arasında bulunan papyonlar, şıklığınıza şıklık katacak parçalar arasında yer alıyor. Tarzına güvenen ve şıklığıyla göz doldurmak isteyenler için sezonun trend papyon modellerini araştırdık.

Haber 01-03-23 17:53

Yüksek fiyatını görünce şaşıracağınız teknolojik ürün aksesuarları

Teknolojik ürünler hayatımızın büyük bir parçasını oluşturuyor. Her geçen gün yeni bir dijital ürün çıktıkça bu cihazların kullanımını kolaylaştıracak farklı aksesuarlar da üretiliyor. Bu aksesuarların fiyatları da çoğu zaman dudak uçuklatıyor. Çünkü tıpkı kendileri gibi pahalı cihazlarla birlikte kullanılıyorlar. İşte yüksek fiyatlarını görünce şaşıracağınız teknolojik ürün aksesuarları...

Haber 27-02-23 17:32

Askerî giyim tarzını benimseyenler için en iyi taktik kemerler

Askerî giyim tarzı denilince birçoğumuzun aklına koyu yeşil, kamuflaj desenli kıyafetler geliyor. Ancak bu tarzın en büyük tamamlayıcıları olan aksesuarlar olmazsa, istenilen görünümü elde etmek maalesef pek mümkün değil. Bunun için şapka, postal, kolye ve hatta bu tarza özel taktik kemerler askerî stil kıyafet tarzının detaylarını oluşturuyor. Gelin bu kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz en iyi taktik kemer model önerilerini birlikte inceleyelim!

Haber 01-02-23 17:23

Müzik dinlemeden duramayan müzik sevdalılarına bluetooth hoparlör tavsiyeleri

Bluetooth hoparlörler, müzik dinlemeyi sevenlerin son dönemlerde tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Pil ömrü, tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan bluetooth hoparlörlerle müzik dinleme keyfinizi farklı bir boyuta taşımak isterseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 02-01-23 16:58

Tüm uyarılara rağmen taktığı küpeler nedeniyle kulağı ikiye ayrıldı: Midemi bulandırıyor

Aksesuarlar tüm görünümü değiştirerek çok daha şık olmamızı sağlayabiliyor. En sık kullanılan aksesuarlar arasında bulunan küpeler sağlığımız için riskli durumlar oluşturabiliyor. Özellikle fazla büyük küpeler kulaklara fazlasıyla ağırlık veriyor. Devasa küpeler takan bir kadın TikTok hesabından kulağının son halini paylaşarak herkesi uyardı.

Kadin 17-12-22 16:34

Aldığınız için kendinize teşekkür edeceğiniz soğuk havalarda sıcacık tutan atkı ve bere setleri

Buz gibi soğuk havaların günden güne yaklaşması ile atkı ve berelere olan ihtiyaç da bir hayli arttı. Kış aylarının vazgeçilmezleri arasında bulunan bu aksesuarlar, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkesin dolabında mutlaka bulunmalı. Eğer siz de kendinizi ve dolabınızı kış mevsimine hazırlarken iyi bir atkı ve bere setine ihtiyaç duyuyorsanız okumaya devam edin deriz!

Kadin 29-11-22 11:03

Kış kombinlerinizi daha havalı hale getirecek şık ve kullanışlı saat modelleri

Kombinlerin tamamlayıcısı aksesuarlar, aksesuarların en şık parçası ise saatler! Siz de kış kombinlerinizi çok daha havalı hâle getirecek, kullanışlı saat önerileri arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Metal saatlerden deri kayışlı ürünlere ve akıllı seçeneklere kadar birbirinden kaliteli, her bütçeye hitap eden modelleri listeledik. Zevkinize en çok hitap edeni bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 28-11-22 10:15

Kombininizin kalitesini ikiye katlayacak aksesuar önerileri

Kombininizi yaptıktan sonra sanki küçük bir detay eksik kalmış gibi hissediyor musunuz? Eğer öyleyse işte bu küçük detay aksesuar olabilir. Kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlar, şıklığa şıklık katan en önemli detaylardan biri. Eğer siz de kombinlerinize şıklık katacak aksesuar önerileri istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, birbirinden şık aksesuarları hep birlikte inceleyelim.

Kadin 22-11-22 18:26

Stil sahibi erkeklerin severek kullanacağı aksesuarlar

Aksesuarlar olmadan kombininizi tamamlanmış saymıyor musunuz? O hâlde doğru yerdesiniz! Cüzdandan kemere, çoraptan şapkaya stil sahibi erkeklerin çok seveceği aksesuarları listeledik. Üstelik seçtiğimiz ürünlerin her biri şu an indirimde! İşte karşınızda kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olacak, tarzınızı yansıtacak, şık ve modern tasarımlarıyla göz dolduran en iyi aksesuarlar!

Haber 21-11-22 20:12

AirPods sahiplerinin mutlaka edinmesi gereken AirPods kılıfı önerileri

AirPodslar artık çok popüler, bu ürünleri sarıp sarmalayan aksesuarlar da öyle! En çok tercih edilen aksesuarlardan biri olan AirPods kılıfları için binlerce farklı seçenek mevcut. Neyse ki seçenekleri sizin için epey azalttık! Pek çok alternatif arasından hem kaliteli hem şık görünen en güzel ürünleri bir araya getirdik. Haydi gelin, bu eğlenceli tasarımlara beraber göz atalım.

Haber 17-11-22 01:14

Samsun'da gümrük kaçağı cep telefonları ve aksesuarlar ele geçirildi

Samsun'un İlkadım ilçesinde iş yerinde yapılan aramada gümrük kaçağı 5 cep telefonu ve 258 aksesuar ele geçirildi.

Haber 04-11-22 23:48

Sürekli evrak taşıyanların bir numaralı yardımcısı olacak şık ve kullanışlı en iyi evrak çantası markaları

Çalışanların vazgeçilmez ihtiyaçları arasında yer alan evrak çantaları, iş dünyasında modası geçmeyen aksesuarlar arasında yer alıyor. Birçok farklı modeli bulunan bu çantaların arasında seçim yapmak ise gerçekten zor olabiliyor. Eğer siz de kaliteli evrak çantası bulmakta zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. En iyi evrak çantası markalarından oluşan bir liste hazırladık. Gelin, bu listeyi birlikte inceleyelim!

Haber 04-11-22 16:58

Duygu Özaslan'ın tarzını benimsemek isteyenlere uygun ayakkabı önerileri

Son zamanların en popüler isimlerinden biri olan Duygu Özaslan, özellikle giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Öyle ki Özaslan'ın giydiği kıyafetler ve kullandığı aksesuarlar, takipçileri tarafından sıklıkla araştırılıyor. Sevilen fenomenin Instagram gönderisinde göze çarpan loafer ayakkabı da onlardan biri! Siz de Duygu Özaslan'ın ayakkabısını beğendiyseniz gelin, ona alternatif olabilecek ürünleri beraber inceleyelim!

Magazin 03-11-22 17:50

Arabanızda müzik dinlemenin zevkini katlayacak en iyi oto hoparlörler

Motorlu taşıtlar için üretilen oto hoparlörler, müziğin keyfini araç içine taşıyan önemli aksesuarlardan. Birçok teknik özellikle çeşitli markalar tarafından satışa sunulan bu aksesuarlar, üstün teknolojik özelliklere sahip. Anfili ya da bluetooth bağlantılı olarak tasarlanarak tasarımları ve boyutlarıyla zengin bir seçenek sunuyor. "En iyi oto hoparlör çeşitleri hangileri?" sorusundan hareketle sizler için en iyi hoparlör markalarını inceledik. İşte detaylar!

Haber 29-09-22 14:17

Sizi modaya uygun ve şık gösterecek parça önerileri

Moda, yüzyıllardır kadınların en büyük tutkularından biri. Her sezon trendler değişlik gösterse de amaç her zaman şık olmak. Pantolonlar, etekler, elbiseler derken farklı stillerde birçok kıyafet seçeneği mevcut. Tabii ki moda, sadece kıyafetten ibaret değil. Ayakkabılar ve aksesuarlar da şık bir görünüm elde etme konusunda önemli. Bu kadar çok seçenek varken ne alacağınız konusunda kararsız kalıyorsanız üzülmeyin. Modaya son derece uygun parçaları incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-09-22 16:14

Elektronik aksesuarlar MediaMarkt'ta kampanyada

19 Eylül'e kadar devam edecek kampanya ile hoparlörlerde, kulaklıklarda, taşınabilir şarj aletlerinde ve daha birçok kategoriden teknolojik aksesuarlarda avantajlar sunulacak

Yurthaber 14-09-22 11:39

Dilan Çiçek Deniz'in beğeni yağmuruna tutulan siyah kombinini beğenenler için 400 TL altı elbise ve tulum önerileri

Her mevsimde daha sade ve daha bütün kombin sevenlerin tercihi elbiselerden yana oluyor. Siyah tek parça elbiseler, hem tarzı daha etkili gösteriyor hem bütün durduğu için uyumu daha iyi yakalıyor. Üstelik hemen giyilerek rahatlığı ile pratik bir çözüm sunuyor. Çok basit aksesuarlar ve çantalarla da kolaylıkla tamamlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz'in siyah kombini çok beğenildi. Sizler için güzel oyuncunun kıyafetine benzer modelleri derledik. İşte detaylar!

Magazin 01-08-22 14:00

Gamerlar için uzun ömürlü ve kaymaz mousepad önerileri

Oyuncuların iyi bir bilgisayar ve monitör gibi donanımlar kadar iyi aksesuarlara da ihtiyacı var. Bu aksesuarlar arasında en basit ve işlevsel olan ise mousepad. Eğer siz de iyi bir mousepad arıyorsanız ve ne alacağınızı bilemiyorsanız merak etmeyin. Gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz ürünlere göz atalım.

Haber 22-07-22 12:03

Evini doğa elementleriyle döşemek isteyenler için uygun ürün önerileri

Son zamanlarda iç mekânların tasarımının doğadan ilham aldığına şahit oluyoruz. Gerek Doğu gerek Batı geleneklerinde kutsal kabul edilen beş element yani toprak, ateş, su, hava ve eter; uzun yıllardır ruhsal ve fiziksel sağlığı iyileştirmek için kullanılıyor. Ev, ofis gibi her ortamda kullanabileceğimiz bu tip aksesuarlar, doğru yerde kullanıldığında büyük bir anlam taşıyor. Evinizde yapacağınız düzenlemelerle bu elementlere yer verebileceğiniz ürünleri derledik. İşte detaylar!

Haber 08-07-22 11:02

Rüyada altın küpe görmek ne demek? Rüyada altın küpe taktığını, kırıldığını görmek ne anlama gelir?

Altın küpe, gerçek hayatta kadınlar tarafından son derece sevilen aksesuarlar arasında yer alır. Öyle ki rüyalara dahi konu olabilir. Rüyada altın küpe görmek nasıl yorumlanır? Rüyada beyaz altın küpe, yeşil altın küpe, mavi taşlı altın küpe görmek, simgenin rengine göre farklı anlamlarla yorumlanır. Rüyada başkasına altın küpe taktığını görmek de önemli tavsiyeler ya da ipuçları alınacağını işaret edebilir. Sizler için çeşitli yorumları bir araya getirdik.

Trend 23-06-22 12:20

Keşan bezi artık çanta üretiminde de kullanılıyor

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde üretilen ve son yıllarda fulardan bilekliğe, yelekten takıya, elbiseden mefruşata kadar farklı ürünlerde değerlendirilen keşan bezinden kadın çantası tasarlandı - Üretici Hakkı Yalçın: - "Bu sene Trabzonspor'un şampiyonluğuyla beraber bordo-mavi ürünlerimiz ağırlıklı olmak üzere çeşitli kumaşlarla farklı alanda farklı aksesuarlar, çantalar, heybeler yaparak gelen gurbetçilerimizin beğenisine sunacağız"

Yurthaber 17-06-22 11:09

Atık malzemeler kız meslek lisesi öğrencilerinin elinde şekilleniyor

Düzce Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, doğadaki atık malzemelerle tekstil fabrikalarındaki atıl kumaşlardan dekoratif ürünler ve aksesuarlar tasarlayarak el becerilerini geliştirmenin yanında geri dönüşüme de katkı sağlıyor - El Sanatları Bölümü Alan Şefi Hatice Kaya: - "Çok güzel çalışmalar ortaya çıktı. Öğrencilerimiz kullandıkları her parçanın nereden geldiğini ve ne şekle dönüştüğünü görerek öğrenmiş oldu"

Yurthaber 11-06-22 12:22

Konforlu evinize şıklık katacak ve yaz renklerine uygun ev aksesuarları

Herkes rahat olduğu kadar şıklığıyla da ön plana çıkan bir evde oturmayı hayal eder. Evlerde şıklık; mobilyalardan başlar, beyaz eşyalara kadar uzanır ancak ortamın havasını asıl değiştiren objeler hiç şüphesiz ki aksesuarlar! Aksesuarlar eve doğrudan dekoratif bir dokunuş yapmakla kalmıyor, aynı zamanda ortama farklı bir enerji katarak da göz kamaştırıyor. O hâlde konforlu evinize şıklık katacak ve yaz renklerine uygun ev aksesuarlarına göz atmaya ne dersiniz?

Haber 10-06-22 14:40

Havuz ya da deniz kenarında bikinilerinizi süsleyecek suya dayanıklı vücut zinciri önerileri

Eski zamanlardan beri kadınlar süslenmeyi ve kendilerini daha zarif gösteren aksesuarlar kullanmayı çok iyi biliyor. Yeni başlayan vücut zinciri trendi ise aksesuarların doruk noktasında yer alıyor. Kullananı âdeta tanrıça gibi gösteren şahane zincirlerden “Bu yaz mutlaka edinmeliyim.” diyorsanız sizin için harika bir liste hazırladık. İşte zarifliği ve şıklığıyla bu yaz plajların tozunu attıracak vücut zinciri çeşitlerinden birkaçı.

Kadin 10-05-22 09:28

Sıcak havalara uyum sağlamak için alabileceğiniz 100 TL altı ürünler

Sıcak havalarda dışarı her çıktığınızda ne giyeceğinize bir türlü karar veremiyor olabilirsiniz. Konforlu bir gün geçirmek için giyilen kıyafetlere ve takılara dikkat etmek gerekir. Terletmeyen kumaşlarla üretilen kıyafetler daha rahat hissetmenizi sağlar. Tabii tokadan bilekliklere kadar seçilen aksesuarlar da sıcak havalara uyum sağlayan renk ve modeller arasından seçilmeli. Peki, yaz mevsiminde favoriniz olacak ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 13-04-22 10:39