Aksesuarlar Haberleri

Dilan Polat'ın cezaevindeki dolabında hangi eşyalar var? Gündem olan liste

Fenomen Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklanması sonrası fenomen çiftin cezaevinde ne yaşayacağı merak ediliyor. Son olarak Dilan Polat'ın cezaevindeki ilk gününde tansiyon sorunu nedeniyle revire kaldırıldığı ortaya çıktı. Şatafatlı hayatıyla şov yapan Polat'ın, cezaevi dolabındaki eşya ve aksesuarları da gündem oldu.

Magazin 07-11-2023 07:25

Didem Uzel yurt dışı tatili dönüşü şoke oldu! Topluca hepsi gitti

Didem Uzel geçtiğimiz haftalarda tatil için eşi Selim Sarı ve oğlu Aslan ile birlikte Amerika'ya gitti. Dönüşte valizlerini açtığı sırada gördüğü karşısında şoke oldu. Ünlü isim aksesuarlarını çaldırdı.

Magazin 23-07-2023 14:48

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi sarsmadan almanızı sağlayacak indirimler burada!

Yeni bir hafta, yeni bir indirim fırsatı! Moda, kozmetik, ev yaşam başta olmak üzere birçok kategoride bayram ve yaz indirimleri devam ediyor. Uygun fiyatlarla ihtiyacınız olan harika ürünleri satın almak istiyorsanız sizin için derlediğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. Sizler için araştırıp bir araya getirdiğimiz bu fırsatları kaçırmamak için okumaya devam edin!

Haber 13-03-2023 09:13

Guns N’ Roses silah dükkanına dava açtı

Dünyaca ünlü rock grubu Guns N' Roses, Teksas'ta kendi ismini taşıyan bir silah mağazasından adını değiştirmesini ve bir miktar tazminat ödemesini istiyor.

Magazin 06-12-2022 17:37

Aksesuarlar

Aksesuarlar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Aksesuarlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Madonna Sex sergisinin kutlama gecesine damga vurdu

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, 1992'de yayımladığı kitabı Sex'in 30. yılı için düzenlenen sergiyi kutlamak adına lüks moda evi Saint Laurent'in verdiği partinin onur konuğu oldu.

Magazin 03-12-2022 15:25