Ayla Buyukataman Haberleri

Evde anne, yollarda usta ambulans şoförü! 'İlham kaynağım vinç operatörü olan annemdi'

Kocaeli’de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor. Evde anne yollarda usta şoför olan kadınlar, yoğun trafikte önemli bir görev üstleniyor. 24 yıldır acil sağlık hizmetlerinde görev yaptığını söyleyen Ayla Arslan, "Sürücü olurken benim ilham kaynağım vinç operatörü olan annemdi. Taşıdığım sorumluluğun bilincindeyim ve yaptığım işi seviyorum" dedi.

Kadin 2024-03-07 12:09:20

4,5 milyon dolar harcadığı filmi vizyona vizyona girmedi, icralık oldu! Ünlü yapımcı Mustafa Uslu ülkeyi terk ediyor

Müslüm ve Ayla filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun 4,5 milyon dolar harcayarak çektiği Neşet Ertaş filmi, mirasçıların açtığı dava sonucu yayına girmeden kaldırılmıştı. Bankadan çektiği krediyi ve çocuklarının okul taksitini ödeyemeyen Uslu, "İcralık oldum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim" dedi.

Magazin 2024-02-25 10:55:23

Usta sanatçıya veda! Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı... Ünlü isimler akın etti 'Ben hep onu ölümsüz gibi görürdüm'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 86 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Magazin 2024-01-06 17:18:24

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan sanatçı Ayla Algan için taziye mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Yurthaber 2024-01-05 07:44:55

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş'ın kızı bakın kim çıktı! Meğer TikTok fenomeniymiş

Filiz Taçbaş, Mahallenin Muhtarları, Çukur gibi ses getiren yapımlarda rol almıştı. Arka Sokaklar dizisi ise 18 sezondur devam ediyor. Filiz Taçbaş, dizide uzun yıllar boyunca dizide Ayla karakterini canlandırmıştı. Ünlü oyuncunun kızı Selin Yavuz, TikTok paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 30-11-23 13:17

İstanbul İçin Son Çağrı'nın yıldızı Beren Saat annesiyle paylaşım yaptı! Görenler 'Güzellik genetik' dedi

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Netflix'te yayınlanan filmdeki sahneler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken güzel oyuncu annesiyle paylaşım yaptı. Beren Saat'in annesi Ayla Saat'i gören herkes 'Güzellik genetik' yorumunu yaptı.

Magazin 27-11-23 15:49

Şehit annesi, üniversitede 'psikoloji' bölümünü kazandı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2016 yılında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Mersinli Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa'nın (33) annesi Ayla Çiğa (62), kazandığı Toros Üniversitesi psikoloji bölümüne kayıt yaptırdı. Çiğa, 'Dersler beni zorlamıyor, seviyorum. Hatta bir şeye üzüldüğüm zaman ders çalışıyorum. Bakıyorum ki ders çalışıyorum. Üzüntüyü unutmuş derse odaklanmışım. Benim hayat parçam oldu.' diye konuştu.

Haber 03-10-23 20:11

Sanat Güneşi Zeki Müren'in hayatı film oluyor! Ünlü yapımcı açıkladı, gözler o isme çevrildi: 'Adres belli'

Türk Sanat Müziği'nşn usta ismi Zeki Müren'in hayatı sinema filmi oluyor. Sanat Güneşi lakaplı usta sanatçının filmini yapımcı Mustafa Uslu açıkladı. Ayla ve Müslüm gibi filmlerin yapımcılığını üstlenen Uslu, Zeki Müren filminin yakında gösterimde olacağını duyurdu.

Magazin 09-09-23 23:55

Ağlayarak imzaladı, yasak olmasına rağmen apar topar ameliyata alındı: Haberi olmadan yumurtalıkları alındı! İzmir'de tıp merkezinde skandal

Çocuk sahibi olma kararı üzerine gittiği tıp merkezinde Ayla Şahinel'e rahim kanseri olduğu söylendi ve kadın büyük bir skandalla karşılaştı. Apar topar ameliyata alınan Şahinel'in operasyonda iddiaya göre haberi olmadan yumurtalıkları da alınmıştı! Yumurtalıklarından olan Şahinel "Doğurganlığımı, üreme organlarımı elimden aldılar benim" derken gözyaşlarına boğuldu. Üstelik tıp merkezindeki skandal bununla da sona ermemişti.

Haber 20-08-23 08:40

Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş'ın kızı TikTok fenomeni oldu! Güzelliğiyle büyüledi

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Ayla karakteriyle hafızalarımıza kazınan Filiz Taçbaş rol aldığı yapımlar, başarılı oyunculuğu ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncunun Cahit Yavuz ile evliliğinden olan kızı Selin Yavuz şimdilerde büyüdü ve sosyal medya fenomeni oldu. Taçbaş'ın kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 17-08-23 11:52

Ses kraliçesi seçilmişti! Usta sanatçı Ayla Büyükataman hayatını kaybetti! Ayla Büyükataman kimdir, kaç yaşındaydı?

TRT sanatçısı Ayla Büyükataman'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Büyükataman Son Saat Gazetesi'nin 1956'daki 'Ses Kraliçesi' yarışmasında birinci olmuştu. TRT'den yapılan açıklamada konuya ilişkin bilgiye yer verildi. Peki, Ayla Büyükataman neden öldü? Ayla Büyükataman kimdir, kaç yaşındaydı?

Magazin 03-07-23 11:53

Ünlü şarkıcı Ayhan Aşan eşi Ayla Aşan'la ortaya çıktı! Hastalığa yakalandığını duyurdu! Beklemediğim bir şeydi

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Ayhan Aşan eşi Ayla Aşan'la ortaya çıktı. Ayhan Aşan, tiroit ameliyatı olduğunu ve Kurban Bayramı’ndan itibaren sahnelere döneceğini açıkladı. Aşan, "Check-up yaptırınca ortaya çıktı. 2-3 santimlik bir kitle vardı, acilen ameliyat olup aldırdım. Şu an çok iyiyim" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-05-23 15:10

Bakan Soylu duyurdu! Önümüzdeki ay sayıları 100 bin olacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu ana kadar kurulan konteyner sayısı 58 bin 500. Önümüzdeki ayla birlikte bunu 100 bine tamamlamış olacağız. Sonraki 2 ayda da 200 bine tamamlamış olacağız" açıklamasında bulundu.

Haber 09-04-23 14:55

Atiye'nin yıldızı Beren Saat annesini paylaştı! Görenler Güzellik anneden dedi

Son olarak Last Call For İstanbul filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer alan Beren Saat sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Annesi Ayla Saat'le olan fotoğrafını paylaşan Beren Saat, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fotoğrafı görenler "Güzellik anneden" demeden edemedi.

Magazin 17-03-23 13:08

EYT'de 'yıpranma' formülü! 40'tan fazla iş kolunda gün kazanıp, yaşı öne çekmek mümkün... Tek dikkat edilecek nokta: Meslek kodları!

2 milyon 250 bin kişinin faydalanacağı Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için hazırlanan düzenleme için geri sayım sürüyor. Önümüzdeki hafta Meclis'e sunulması beklenen yasaya göre bir ayla hatta birkaç günle EYT'yi kaçıranlar var. Ancak emeklilik kapısını açmak içinse kritik detaylar bulunuyor. Bunlardan biri yasa gereği; tehlikeli ve ağır işlerde çalışanlara verilen yıpranma hakkı. Bu sayede günü tamamlayıp, yaşı geriye çekmek mümkün. İşte detaylar...

Finans 08-01-23 10:09

İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi belli oldu! FOX TV'nin o dizisiyle el sıkıştı

Mahkum, Ayla ve Çocuk gibi yapımlarda rol alan İsmail Hacıoğlu yeni dizi için FOX ile el sıkıştı. Son dönemde kendi gibi oyuncu Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşayan yakışıklı isim Taçsız Prenses dizisinin kadrosunda.

Magazin 27-11-22 11:52

İsmail Hacıoğlu ile şov yapmıştı! Ayla filminin yıldızı Kim Seol son haliyle şaşkına çevirdi

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Ali Atay ve Murat Yıldırım gibi isimlerin paylaştığı Ayla filmi, yayınlandığı dönem milyonları gözyaşlarına boğmuştu. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan filmde minik Ayla'ya hayat veren çocuk yıldız Kim Seol büyüdü.

Magazin 25-11-22 18:28

Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Ayla filmi unutulmaz yerli filmlerin arasında yer alıyor. Ayla filmi bu akşam Trt 1 ekranlarında sinema severler ile buluşacak. Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Ayla filmi birçok ödül almıştır. 1950 yılında başlayan Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikayeden uyarlanan Ayla filminin fragmanıyla beraber film hakkında detaylar merak edildi. Peki, Ayla filminin konusu nedir, oyuncuları kim? Ayla filmi gerçek hikaye mi, hangi ödülleri aldı, IMDb puanı kaç?

Trend 25-10-22 20:05

TV yayın akışı 25 Ekim 2022 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Ekim 2022 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Ekim Salı akşamı Baba, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yalı Çapkını, Ayla, MasterChef Türkiye ve Osman Pazarlama programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 25 Ekim TV yayın akışı...

Trend 25-10-22 07:35

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir'de nikah şahitliği yaptı

Kılıçdaroğlu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın kızı Ayla Gizem Bayır'ın nikah törenine katıldı

Yurthaber 25-09-22 00:18

Hande Soral'den takipçisine şaşırtan Bensu Soral yanıtı: Bence hiç benzemiyoruz

Daha önce Küçük Kadınlar, Çalıkuşu, İsimsizler gibi pek çok dizide yer alan ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ayla karakterine hayat veren oyuncu Hande Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 2017 senesinde İsmail Demirci ile hayatını birleştirmiş olan isim, bu defa sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Magazin 23-08-22 11:07

Dört ay önce başladığı boksta Türkiye şampiyonluğuna ulaştı

Milli sporcu Ayla Fırat: "Hedefim Avrupa ve dünya şampiyonu olarak bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşı'mızı okutmak"

Yurthaber 22-08-22 11:39

'Garip Bülbül Neşet Ertaş'ın oyuncu kadrosu belli oldu! Neşet Ertaş'ı Ramazan Bağgül canlandıracak

Bozkırın Tezenesi olarak da anılan, büyük halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatı film oluyor. 'Ayla', 'Müslüm', 'Naim' gibi filmlerin yapımcısı tarafından çekilecek olan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin oyuncu kadrosu açıklandı. Filmde Neşet Ertaş’ı Ramazan Bağgül oynayacak. Neşet Ertaş’ın Kırşehir'de yaşayan kız kardeşi Nadiye Ertuğrul ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla filme karşı çıkmış ve "Ağabeyim filminin çekilmesini istemedi" demişti.

Magazin 22-06-22 20:07

Neşet Ertaş’ın hayatını konu alacak olan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin oyuncu kadrosu açıklandı

Daha önce "Ayla", "Müslüm" ve "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" gibi beğenilen yapımlara imza atan Dijital Sanatlar'ın saz ve söz ustası Neşet Ertaş'ın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşıdığı "Garip Bülbül Neşet Ertaş", 23 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 22-06-22 17:17

Ev kadınları camı sanata dönüştürüyor

Nevşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Döne Aytekin: - "İlerleyen süreçte cam üfleme sanatıyla Kapadokya'nın simgelerinden balon ve at figürleri üreterek turizm alanına da katkı sunmak istiyoruz" - Kursiyerlerden Ayla Korkmaz: - "Hanımlar gün gezmelerine vakit ayırabiliyorsa eğitim çalışmalarına da katılıp kendilerini geliştirebilirler"

Yurthaber 13-06-22 11:16

İşitme engelli kadınlar, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek için kolları sıvadı

Sakarya İHH Kadın Birimi bünyesinde bir araya gelen 24 kadın, mantı yaparak elde ettikleri gelirle yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerinin karşılanmasına katkıda bulunuyor - Ayla Duman: - "Mantı yapmak çok kolay, bu bizim onlara hediyemiz. Çok severek yapıyoruz"

Yurthaber 10-06-22 13:05

Ayla ne demek? Ayla kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Ayla kelimesinin anlamı, bu kelimeyle ilk kez karşılaşan ya da uzun süredir duymayan kişiler tarafından merak edilerek araştırılabilir. TDK sözlükte yer alan kelimeleri esas anlamının yanı sıra köken, yan anlamları ve nasıl kullanıldığı ile ilgili de incelemek mümkündür. TDK'nın incelemeleri doğrultusunda sözlükteki karşılığı merak edilen Ayla kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 21:21

Oyuncu Hande Soral'dan pembeler içinde hamilelik pozu! Az kaldı diyerek paylaştı! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Küçük Kadınlar, Çalıkuşu, İsimsizler gibi pek çok dizide yer alan ve son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ayla karakterini canlandıran oyuncu Hande Soral, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 2017 yılında İsmail Demirci ile hayatını birleştiren isimden, bu defa karnı burnunda bir hamilelik pozu geldi.

Magazin 12-05-22 11:44

Beylikdüzü'nde korkunç ölüm! 6'ncı kattan düştü: Kendini balkondan attığı söyleniyor

Beylikdüzü'nde 52 yaşındaki Ayla Kartal yaşadığı 6'ncı kattaki dairesinin balkonundan düşüp hayatını kaybetti. Kadının eşi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, Kartal'ın, daha önce eşi ile yaşadığı alacak verecek tartışması nedeni ile polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi. Bununla birlikte olayın görgü tanıklarından biri, ''Ayla hanımın kendini balkondan attığı söyleniyor. Ambulansı aradık. Eşini aradık geldiler, ambulansla hastaneye götürdüler" dedi.

Haber 11-05-22 14:16

Ayla Çelik'ten ilginç itiraf: Özcan Deniz'in sapık gibi peşine düştüm

Hit şarkılara imza atan Ayla Çelik Armağan Çağlayan'a konuk oldu. Ayla Çelik açıklamasında Özcan Deniz'in şarkısını okumasını istediği için çok ısrarcı olduğunu itiraf etti ve "Bayağı baskı yaptım, peşine düştüm okuması için. Abisini falan aradım, sapık gibi peşine düştüm” dedim.

Magazin 31-03-22 14:10

Seda Bakan ikinci kez anne oluyor! Kız bebek müjdesi

Geçtiğimiz hafta Dubai'de kız arkadaşlarıyla tatil yapan Seda Bakan ikinci kez hamile olduğunu duyurdu. Seda Bakan kızı olacağını duyurarak "4. ayla beraber hayata dönüş başlamıştır" dedi.

Magazin 24-03-22 14:50

Eşini kaybeden Özgü Namal'dan yeni karar

Özgü Namal, 2020'de kaybettiği eşi Serdar Oral'la yaşadığı Muğla Ayla Yaylası'ndaki çiftliği, 'Hiçbir eşyaya dokunmayın' şartıyla evine bakan Köyceğizli aileye verdi. Özgü Namal'ın 10 yıllığına kiraladıkları çiftlik evinin sözleşmesi, 2025 tarihinde doluyor. Namal, iki çocuğuyla İzmir'de inzivaya çekildi.

Magazin 20-03-22 09:27

Beren Saat annesini paylaştı! Kenan Doğulu’nun kayınvalidesini gören inanamadı! Güzelliğin kaynağı belli oldu

Beren Saat, sosyal medya hesabında annesi Ayla Saat'in doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014'te nikah masasına oturan Saat'in annesi ile paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun annesi güzelliğiyle dikkat çekerken Ayla Saat için 'Annesi değil ablası sanki', 'Güzellik genetik' yorumları yapıldı.

Magazin 17-03-22 09:50

Elektrik fiyatları için EPDK'dan yeni hamle... Müdahalede bulunabilecek!

EPDK, elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunabilme yetkisi verilecek. Böylece talebin arttığı ithal ya da yerli kömür, güneş, rüzgar, hidroelektrik, jeotermal gibi elektrik üretilen alanlara tavan fiyat uygulanacak. Bu yetkinin, EPDK'ya 6 ayla sınırlı olarak verilmesi planlanıyor.

Finans 07-03-22 10:08

Hatırlatma dozu olmayanlar aşısız sayılacak

AB'de iki doz aşı olmuş kişilerin "tam aşılı" statüsü dokuz ayla sınırlandırıldı. Bu süre içinde hatırlatma dozu olmayanlar aşısız sayılacak. Hatırlatma dozunun kaç ay geçerli olacağı ise düzenlemede yer almıyor.

Haber 01-02-22 14:29

AB, aşı kimliklerinin süresini 9 ayla sınırlamayı planlıyor

Reuters'in haberine göre, AB ülkeleri aşı kimliklerinin sadece 9 ay geçerli olmasını planlıyor.

Haber 09-12-21 22:16

Ayla Çelik: Bağdat benden daha çok tanındı

İpek Açar’ın sunduğu İpek Yolu adlı programın bu haftaki konuğu Ayla Çelik oldu. Söz yazarı, besteci ve yorumcu Ayla Çelik yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 02-12-21 10:26

Boşanma aşamasındaki eşten gelen mesaj kan dondurdu: İşte o zaman canını alırım

Kırklareli'de eşi Serhat T.'den, sürekli şiddet gördüğü için evini terk ederek gittiği babaevinde boşanma davası açan Ayla B. T, ölümle tehdit edildiğini söyledi. Ayla B. T uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşinin, babasını döverek burnunu da kırdığını belirterek, eşinden aldığı aldığı mesajı paylaştı. Serhat T'nin mesajında, ''Senin bir başkasıyla konuştuğunu bileyim işte o zaman canını alırım'' yazdığı öğrenildi.

Haber 27-10-21 12:16

Güliz Ayla ve Mustafa Ceceli, Hatay’da konser verdi

Güliz Ayla ve Mustafa Ceceli, Hatay’da konser verdi

Yurthaber 24-10-21 01:18

Kadınların toplumsal eşitliği için karavanıyla şehir şehir dolaşıyor

Karavana dönüştürdüğü minibüsüne "Düldül" adını veren 3 çocuk annesi Zeynep Göknil Şanal, kadın haklarına dikkat çekmek için ülkeyi geziyor - Türk Kadınlar Birliği Proje Mentoru Şanal: - "Kadın olunca 'Bunu kim sürüyor' diye çok soruyorlar. 'Ben sürüyorum' diyorum, 'Nasıl yani’ diye tepkiler oluyor" - Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şube Başkanı Ayla Ercan: - "Bizim de hoşumuza gitti. Çok ilginç bir misafir ağırladık. Karavanı da çok güzel"

Yurthaber 16-10-21 11:18

Milli tenisçi Ayla Aksu Tunus'ta şampiyon oldu

Milli tenisçi Ayla Aksu, Tunus'ta düzenlenen turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Spor 04-10-21 16:04

Çorak Yerlerde 24 yılda 5 binin üzerinde fosil bulundu

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Antropoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayla Sevim Erol: - "Bu alanda şimdiye kadar türünü tanımlayabileceğimiz nitelikte numaralandırılmış fosiller 4 binin üzerindedir. Onun dışında numarasız bazı önemli fosiller de diğer sedimanlar (tortu) içinde bulunabiliyor. Hepsini topladığımız zaman 5 binin üzerinde fosil ele geçmiştir" - "Gergedangiller, atlar, yaban atları, testere dişli kedigiller ile değişik türden etçillerin yanı sıra antilop, geyik, yaban koyunu ve keçisi, bizon türü hayvanlar, filgiller, zürafalar gibi 40'ın üzerinde türe ait fosil buluntu ortaya çıkarıldı"

Yurthaber 12-09-21 12:45

Çankırı'da fillerin atalarına ait 9 milyon yıllık uyluk kemiği ve diş bulundu

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Antropoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayla Sevim Erol: - "Bu seneye kadar yapılan çalışmalarda özellikle filgillere yani hortumlulara ait fosil kalıntıları arasında bu kadar bütün ve sağlam olarak çıkan uyluk kemiği ve defans dişi bulunmamıştı"

Yurthaber 10-09-21 11:30

Rekor denemesi yapılacak! Neşet Ertaş'ın filminin galasına dünyanın her yerinden bağlama ustaları davet edilecek

"Ayla", "Müslüm" ve "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" adlı filmlere imza atan Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği "Garip Bülbül, Neşet Ertaş" filminin galası, 2 bin 500 kişilik bağlama sanatçısının katılımıyla 25 Eylül 2022'de Kırşehir'de gerçekleştirilecek.

Trend 27-08-21 11:53

Silivri'de kan donduran olay! Kediyi seven küçük çocuk, kamyonetin altında kaldı

İstanbul Silivri'de babasının iş yerinin önünde kediyle oynayan 4 yaşındaki Ayla Deniz Turan, kamyonetin altında kalarak feci şekilde can verdi. Kamyoneti kullanan sürücü tutuklanırken, kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Baba Emrah Turan, sürücünün en ağır ceza almasını istediklerini belirterek, "Acımız çok büyük. İnanılmaz derecede çok üzüntülüyüz. Bu işin peşini hiçbir şekilde bırakmayacağız. Şikayetçiyiz" dedi.

Haber 15-07-21 18:00

Ayla Çelik'le hep bir ağızdan 'Bağdat'ı söylediler

Tuzla Port, geçtiğimiz akşam açılışını Ayla Çelik konseriyle yaptı. İstanbullulara keyif dolu bir gece yaşatan Ayla Çelik, Bağdat şarkısı olmak üzere en güzel şarkılarını hayranlarıyla bir ağızdan seslendirdi.

Magazin 14-07-21 13:53

Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin 108 sanığın yargılanmasına devam edildi

Duruşmada sanıklardan eski HDP Milletvekili Ayla Akat Ata savunma yaptı

Yurthaber 21-06-21 19:51

Leyla Bilginel'in annesini görenler şoke oldu!

Oyuncu Leyla Bilginel, 69 yaşındaki annesi Ayla Kale'yi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Bilginel'in annesiyle benzerliği olay oldu.

Magazin 09-06-21 16:22