Chp Istanbul Mitingi Ne Zaman Haberleri

Yeni anayasanın içeriği ne zaman belli olacak? Kurtulmuş tarih verdi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yeni anayasa hazırlıklarıyla ilgili, "Önümüzdeki yasama dönemi başladığında, ekim ayından itibaren bu meselenin içeriğine ilişkin görüşmeler başlayabilir." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-05-16 14:38:39

'Çocuğu öldür' Yenidoğan çetesinin konuşmaları ortaya çıktı! Hasta bebeklerle ilgili korkunç sözler 'Ölüyor mu ne yapıyorsa yapsın ya'

İstanbul ve Tekirdağ'da hasta bebekleri para karşılığı anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan servislerine sevk eden çetenin soruşturmasında detaylar ortaya çıktı. Doktor ve hemşirelerin sözleri kan dondururken hasta bebekle ilgili bir hemşirenin "Çocuğu öldür" dediği, başka hemşirenin buna "Öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyor musun?" cevabı verdiği öğrenildi. Başka vakada da doktorla hemşirenin ihmali gizlemek için ölen bebeğin hastaneye entübe geldiğini kayda geçirdiği belirlendi.

Haber 2024-05-16 09:54:44

Emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Emlak vergisi taşınmaz mülklere, konutlara sahip olan vatandaşların muaf tutulmadıkları sürece ödemekle yükümlü olduğu vergi türlerinden biridir. Bu vergiyi ödememe durumu çeşitli cezai yaptırımlara tabidir. Ödemeler 1 yıl içinde ve 2 ayrı takside bölünerek de yapılabilmektedir. Peki emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Haber 2024-05-15 22:31:40

2024 emlak vergisi 1. taksiti ne zaman ödenecek? Emlak vergisi 1. taksiti son ödeme tarihi 2024

Kanunlar doğrultusunda ödenmekle yükümlü olunan ve devletin yetkili birimleri tarafından takip edilen bazı vergi ödemeleri bulunur. Bu ödemelerden biri de emlak vergileridir. Emlak vergileri belirli dönemlerde ödenmesi gereken ve ödemesi çeşitli yollardan yapılabilen bir vergi türüdür.

Haber 2024-05-15 22:11:39

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 15-05-24 20:30

Survivor Yunanistan'da Türk yarışmacılar da yarıştı! Ne yaptın Acun abi?

Survivor Türkiye son dönemin en çok konuşulan yarışmalarından olurken Survivor Yunanistan da sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyor. Son olarak Yunanistan'ın yarışmasında Türk oyuncular da yer alınca sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya sitem gecikmedi.

Kulis 15-05-24 11:49

Rücu nedir, rücu ne demek? Rücu etmek ve rücu etme hakkı

Türkçe, kelime dağarcığı en zengin diller arasında yer alır. Bu durumun bir nedeni de çeşitli dillerden gelip dilimize yerleşerek zaman içinde Türkçeleşen kelimedir. Yabancı kökenli bu kelimeler hem günlük konuşma dilinde hem de farklı alanlarda kullanılabilir. Rücu kelimesi de bunlardan birisidir. Peki rücu nedir, rücu ne demek? Rücu etmek ve rücu etme hakkı

Haber 13-05-24 19:48

Doğum izni nedir, ne zaman başlar? Doğum izni kaç gün?

Çalışanların resmî olarak kanunlar doğrultusunda sahip olduğu birçok hak bulunur. Bu haklar maddi olabilir ya da olmayabilir. Çeşitli gerekçelere bağlı olarak verilen ücretli ve ücretsiz izinler de her çalışanın sahip olduğu haklar arasında yer alır. Peki, doğum izni nedir ve ne zaman başlar? Doğum izni kaç gün?

Haber 11-05-24 17:32

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Özgür Özel 'Sonuç alamazsak mücadele edeceğiz' diyerek duyurdu: 'Sokaklar, meydanlar bizimdir'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Birileri diyor ki, 'CHP, normalleşme' diyor. Evet 'normalleşme' diyoruz. Yumuşama falan değil 'normalleşme' diyoruz. Normali siyasilerin konuşmasıdır. Bunları elbette yapacağım. Ama müzakereyle sonuç alamıyorsak o zaman mücadele edeceğiz. Sokaklar bizimdir, meydanlar bizimdir" dedi.

Haber 10-05-24 18:58

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Büyük bir merakla izlenen Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin ne zaman final yapacağı merak konusu olmuşken dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Kulis 10-05-24 15:38

İBB Başkanı İmamoğlu Esenyurt Belediyesini ziyaret etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Yurthaber 10-05-24 15:36

Meteorolojiden 13 ile sarı kodlu uyarı: İstanbul için saat verildi! Hafta sonu boyunca devam edecek

İstanbul genelinde hafta sonu boyunca yağış öngörülüyor, yer yer kuvvetli sağanak yağmur geçişleri yaşanacak. İstanbul'un yanı sıra 13 il için daha sarı kodlu uyarı yapıldı. Megakent için Bu akşam 18.00'e dikkat çekilirken Prof. Dr. Orhan Şen de yarın sabahı işaret etti. Peki bugün hava nasıl, yağmur var mı, ne zaman yağacak?

Haber 10-05-24 13:04

MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi! Ne zaman uygulanacak? Randevuya gidilmezse...

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Randevuların iptal edilmesi halinde boş kalan kapasitenin bekleyen diğer hastalar için kullanılmasını amaçlayan yeni sistem hakkında merak edilen birçok konu var. "Onaylı Randevu Sistemi" nedir ve ne zaman uygulamaya girecek? gibi soruların cevaplarını haberimizde derledik. İşte yeni sisteme ilişkin merak edilen 10 soru ve yanıtları!

Haber 10-05-24 11:35

SON DAKİKA: Motorin ve benzine indirim geldi! Akaryakıt fiyatları tabelada değişti (8 Mayıs Çarşamba güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Son dakika haberleri… Akaryakıt fiyatları başta benzin ve motorin olmak üzere araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. 15 Mayıs’ta başlayacak tek fiyat dönemi öncesinde sevindiren akaryakıt indirimi bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Benzin litre fiyatı 1,37 TL, motorin (mazot) litre fiyatları ise 1,24 TL geriledi. 8 Mayıs 2024 Çarşamba güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 08-05-24 08:57

Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' mi var? İddialar gündem olurken, Özbek'ten İmamoğlu'na dikkat çeken ziyaret

Olağan seçimli genel kurula gitmeye hazırlanan Galatasaray'da 'AK Parti-CHP çekişmesi' iddiası gündeme gelmişti. Yerel seçimler sürecinde AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum için "İstanbul için şans" ifadelerini kullanan Özbek'e rakip olarak eski CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'un aday olması iddiaları güçlendirirken; Özbek'in bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi ise dikkat çekti.

Spor 07-05-24 12:04

İnci Taneleri dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 07-05-24 11:32
ele

Benzin ve motorin indiriminde rakam belli oldu! Bu gece değişiyor (7 Mayıs Salı güncel akaryakıt fiyatları)

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki 7 Mayıs 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 07-05-24 09:46

İYİ Parti'den istifa etmişti... Bahadır Erdem CHP'ye katılıyor: Özgür Özel ile genel merkezde görüştü

CHP’de dün MYK toplantısı devam ederken İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem de CHP genel merkezine geldi. Seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini açıklayan Erdem’in CHP’ye katılması bekleniyor.

Haber 07-05-24 06:43

Doğal gaz fatura sorgulama: Doğal gaz faturamı nasıl görürüm? e-Devlet doğal gaz faturası sorgulama

Doğal gaz fatura sorgulama işlemi yapabilmek için kullanılan birden fazla yöntem bulunmaktadır. Çeşitli yöntemler sayesinde doğal gaz faturasının tutarı veya ne zaman ödeneceği gibi bilgiler oldukça kolay bir şekilde öğrenilir. Peki, doğal gaz fatura sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet doğal gaz faturası sorgulama ve İGDAŞ fatura sorgulama

Haber 06-05-24 19:37

Özgür Özel sorusunda CHP'liler fire verdi! Seçmen ne AK Parti ne CHP dedi: Son ankete sitemli yanıt damgasını vurdu

CHP'nin yerel seçimlerde birinci çıkması sürpriz oldu ancak yapılan son ankette bambaşka bir tablo ortaya çıktı. Son seçimde aldığı oy oranının üzerine ekleyerek Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmayı hedefleyen CHP'nin lideri Özgür Özel hakkındaki soruya gelen yanıtlarda oran farkı dikkat çekti. Erken seçim istemediğini vurgulayıp 'sarı kart' çıkışıyla gündem yaratan Özel'in yorumunu anket sonuçları da haklı çıkardı.

Haber 06-05-24 10:13

Onu da nasıl yazılır? Onu da ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Doğru yazım ve doğru telaffuz sağlayabilmek için Türkçe yazım ve telaffuz kuralları geliştirilmiştir. Bu kurallara uyulmadığı sürece hatalar yapılır. En çok yazım hatası yapılan konu da -da ve -ki ek ve bağlaçlarının yazımlarıdır. Hangisinin ne zaman ayrı, ne zaman bitişik yazılacağı genelde sık sık karıştırılan bir durumdur.

Egitim 05-05-24 19:38

Anneler Günü ne zaman, 2024 Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü 2024

Anneler Günü her sene mayıs ayında kutlanır. Bazı ülkelerde farklılık gösteren bu özel günde her yaştan çocuklar anneleri ile birlikte geçirmeye çalışır ve bu özel gün için sürpriz hediyeler hazırlar. Bu özel güne önem veren kişiler ve öncesinde plan yapmak isteyenler, Anneler Günü ne zaman, hangi gün, ayın kaçında gibi sorular sormaktadır. Peki, 2024 Anneler Günü ne zaman? Anneler günü hangi tarihte kutlanacak?

Haber 05-05-24 18:45

Kredi kartına asgari ödeme yapılırsa ne olur? Kredi kartının asgarisini ödersem ne kadar faiz gelir?

Her bir kredi kartı kullanıcısı için dönem borcu ödeneceği zaman iki ayrı seçenekten birini tercih etme şansı bulunur. Bunların ilki asgari ödeme yapmak iken bir diğeri ise hesaba minimum tutardan daha yüksek bir miktarda para yatırmaktır. Yine asgari ödeme yapıldığı zaman kredi kartı kullanıcılarının notunun veya sicilinin hangi yönde açıklandığına dair bilgi sunulması gerekir. Böylece kredi kartına uzun vadede yalnızca asgari ödeme yapmanın hangi sonuçları beraberinde getirdiği açıklanabilir.

Finans 05-05-24 16:24

Ali Erbaş'a kiralanan lüks araçla alevlenen tartışmalara son noktayı koydu! Yatırımlar için olumlu konuştu: 'Çok umut verici sinyaller görüyoruz'

Ekonomik göstergeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın "Çok umut verici sinyaller görüyoruz" mesajı dikkat çekti. Yılmaz mayıs ayında yıllık enflasyonun zirve yapacağını ifade ederken önümüzdeki dört ayda "hızlı bir düşüş" yaşanacağını öne sürüp rakam verdi. "İyileşmeyi halk ne zaman hissedecek?" sorusunu yanıtlayan Yılmaz, son günlerde özellikle otomobil kullanımıyla gündeme gelen tasarrufla ilgili çarpıcı bir açıklama da yaptı.

Finans 05-05-24 15:38

Son dakika: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! Akaryakıtta Pazartesi gece yarısından sonra yeni tarife (4 Mayıs Cumartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Dün benzin fiyatı 28, motorin fiyatları 26 kuruş artmıştı, LPG’ye ise 1,64 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin ve mazot fiyatı Pazartesi gece yarısından itibaren değişecek. Peki 4 Mayıs 2024 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve motorin fiyatı…

Finans 04-05-24 14:04

Altı yıl önce yaptırdığı dövmesini paylaşınca sosyal medyada viral oldu! Şimdi insanlar ne olduğunu bile anlayamıyor

TikTok'ta "Lydia Royce" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın altı yıl önce yaptırdığı dövmesinin son halini paylaşınca bir anda viral oldu. TikTok'ta ince çizgili dövmelerin zaman içinde şeklinin bozulduğuna yönelik bir paylaşım gördükten sonra kendi dövmesini kontrol ettiğini söyleyen Royce, "Şimdi insanlar ne olduğunu bile anlayamıyor" ifadesini kullandı.

Trend 03-05-24 13:53

Son dakika: LPG’ye indirim geldi! Otogazın litresi 1 lira 64 kuruş geriledi: (3 Mayıs Cuma güncel benzin, mazot, LPG fiyatları)

Son dakika haberi: Araç sahipleri akaryakıta indirim ya da zam haberlerini yakından takip ediyor. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatları için yapılan indirimin ardından bugün de LPG fiyatları değişti. Otogaz litre fiyatı için bugünden geçerli olmak üzere büyük bir indirim yapıldı. Peki 3 Mayıs güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin, motorin (mazot), LPG fiyatları ile haberin detayları…

Finans 03-05-24 07:54

Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin canlı yayında tarih verdi

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin öğretmen atamalarında merakla beklenen tarih için "Kabine toplandıktan sonra Cumhurbaşkanımızın da kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Egitim 01-05-24 16:38

Ücretsiz doğal gaz dönemi bitti! Faturalar artık 150 lira daha fazla olacak

Ücretsiz doğal gaz ne zaman sona erecek? Nisan 2023’ten bu yana devam eden ücretsiz doğal gaz desteği için sürenin sonuna gelindi. Yaklaşık 20 milyon haneye verilen 25 metreküplük doğal gaz desteğinin sona ermesi ile faturalarda artık 150 TL’lik aylık destek de sona erecek. Öte yandan Mayıs ayında doğal gaz faturaları için fiyat tarifesi kararı da BOTAŞ tarafından açıklandı. İşte detaylar…

Finans 01-05-24 08:30

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

Ses kısıklığına ne iyi gelir? Ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Ses kısıklığı, birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sorundur. Genellikle ses tellerinin iltihaplanması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkar. Bu durum, sesin normal ton ve kalitesini kaybetmesine neden olur ve konuşurken veya şarkı söylerken zorluk yaşanmasına yol açabilir. Peki, ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Haber 30-04-24 15:10

CHP lideri Özel'den 1 Mayıs çıkışı! AYM kararını gösterdi: Taksim'i yasaklamak anayasayı tanımamaktır!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs'ta yasaklanmasına tepki gösterdi. Anayasa değişikliği gündemine de atıfta bulunan CHP lideri Özel, bu konuda Anayasa Mahkmesi'nin kararı olduğunu hatırlatarak "Sen mevut anayasaya uymuyorsan, yenisini yapsan ne olur. O yüzden yenisi yapılana kadar eskisine uymak herkesin görevidir." diye konuştu.

Haber 30-04-24 14:15

CHP'den 1 Mayıs kararı! Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz diyerek duyurdular

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Taksim'de kutlama olmayacağını açıklamasının ardından CHP'den dikkat çeken açıklamalar geldi. CHP Sözcüsü "Biz Taksim'den vazgeçmiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, İçişleri Bakanını arayarak, Taksim kararının gözden geçirilmesini istedi" açıklamasını yaptı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise yaptığı paylaşımda "1 Mayıs'ta Taksim'e. Hep birlikte Taksim'e yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 21:14

Mide ekşimesi neden olur, nasıl geçer? Mide ekşimesine ne iyi gelir?

Mide ekşimesi birçok insanın zaman zaman yaşadığı yaygın bir rahatsızlıktır. Genellikle yanma hissi, asitli tat, göğüs ağrısı ve hatta yemek borusu yanması gibi belirtilerle kendini gösterir. Aslında mide ekşimesi, mide asidinin yemek borusuna geri kaçması sonucu ortaya çıkar. Peki, mide ekşimesi neden olur ve nasıl geçer?

Haber 29-04-24 20:41

Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

Kanal 7’nin kısa sürede çok sevilen günlük dizilerinden olan Rüzgârlı Tepe’nin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 29-04-24 17:47

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 28-04-24 12:20

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti! İşte partilerin oy oranları…

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

Haber 25-04-24 08:33

CHP'ye 'sürpriz' transfer! İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

Haber 24-04-24 13:10

Öğretmen ataması ne zaman olacak? Bakan Tekin'den açıklama geldi: Sona yaklaştık, önümüzdeki hafta...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.

Haber 23-04-24 20:08

Özel-Erdoğan görüşmesi ne zaman olacak? Tarih verdi: Randevu talep edeceğiz

Günlerdir konuşulan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in beklenen görüşmelerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Randevu talep edeceğini belirten Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz." dedi.

Haber 23-04-24 16:15

Babalık izni nedir, ne zaman başlar? Babalık izni kaç gün?

Çalışan kişilerin kanunlarla verilmiş çeşitli hakları bulunur. Bu haklar kişilerin özel durumlarına, çalıştıkları iş alanına, iş tanımlarına, kamu kuruluşunda ya da özel sektörde çalışıyor olmalarına göre değişiklik gösterebilir. Kişilerin primlerinin hangi sigorta türüne göre ödendiği de sahip oldukları hakların uygulanma biçimleri açısından önemlidir.

Haber 22-04-24 20:09

Trabzon'dan olaylı maç için yeni açıklama!

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin “Fenerbahçe müsabakasının bitişinden sonra Fenerbahçeli bazı futbolcular ve misafirler tarafından darp edilen taraftarlarımızın yapmış oldukları şikayet başvuruları Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 35 gündür işleme alınmamıştır. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, bu süreci ne zaman başlatacak?” dedi.

Spor 22-04-24 19:21

e-Devlet emeklilik sorgulama: e-Devlet'ten emeklilik sorgulaması nasıl yapılır?

Yasal olarak belirlenen emeklilik prim günü ve yaş şartı gibi koşulları karşılayan kişiler, emeklilik tarihi sorgulama işleminin nasıl yapıldığını keşfetmek ister. Nitekim günümüzde e-Devlet platformu sayesinde hangi tarihte emekli olunacağı kolaylıkla öğrenilebilir. Emeklilik tarihinin yaklaştığını düşünen veya kaç sene daha çalışırsa emekli olabileceğini merak eden vatandaşlar e-Devlet bünyesinde yer alan SGK Normal Şartlarda Ne Zaman Emekli Olabilirim? hizmetini kullanmalıdır.

Finans 22-04-24 18:56

Mide bulantısına ne iyi gelir? Mide bulantısı nasıl geçer?

Mide bulantısı genellikle midenin rahatsızlığının bir sonucu olarak ortaya çıkan istenmeyen bir durumdur. Herkesin zaman zaman yaşayabileceği yaygın bir semptom olmasına rağmen ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir veya diğer sağlık sorunlarının bir yan etkisi olarak ortaya çıkabilir. Peki, mide bulantısına ne iyi gelir? Mide bulantısı nasıl geçer?

Haber 22-04-24 11:39

Özgür Özel duyurdu: CHP büyük mitinge hazırlanıyor! Emeklilerin durumu, asgari ücret zammı ve vizesiz seyahat...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, son zamanlarda sıkça tartışılan emeklilerin durumu hakkında yeni bir adım atacaklarını duyurdu. Büyük emekli mitingi düzenleyeceklerinin sinyalini veren Özel, "Emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ayrıca asgari ücrete yılda dört defa zam yapılması gerekliliğinin altını çizen Özel, CHP iktidarında vatandaşların bütün dünyaya vizesiz seyahat edeceğini ifade etti.

Haber 22-04-24 10:53

Erdoğan 'kapımızı açık' demişti, Özel'den randevu çıkışı geldi! Dikkat çeken sözler: Bu bir nezaket ziyareti olmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen "kapımız açık" çıkışı sonrası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceklerini belirten CHP lideri Özel, "Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili" diye konuştu. Özel, görüşmenin ne zaman olacağına dair soruya da yanıt verdi.

Haber 18-04-24 15:08

SON DAKİKA | Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması! Takvim ve sayı ne zaman belli olacak?

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Tekin, "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz. Öğretmen atamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak, takvim ve sayı Hazine ve Maliye Bakanı dönünce kesinleşecek" dedi.

Haber 17-04-24 11:59

Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin 11 şüpheli daha ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntülerine ilişkin soruşturma çerçevesinde 11 kişi daha ’şüpheli’ sıfatıyla Savcılığa ifade vermeye çağrıldı.

Yurthaber 17-04-24 10:15