Daginik Hamburger Haberleri

Yemeği beğenmeyince garsonu böyle dövdüler

Esenyurt’ta alışveriş merkezinde hamburger sipariş eden genç kız, köftenin pişmediği söyleyerek değiştirmek istedi.

Yurthaber 2024-04-17 10:13:50

Hamburger ekmeği tarifi: Hamburger ekmeği nasıl yapılır?

Adını doğduğu Almanya’nın Hamburg şehrinden aldığı bilinen hamburgerler, fast food olması nedeniyle sağlıksız bulunur ve özellikle sağlığına dikkat eden, dengeli beslenmeyi tercih eden insanlar tarafından pek sevilmez. Ancak ev yapımı bu tarif sayesinde çok sevilen bu lezzetin ekmeğini kendi mutfağınızda hazırlayabilirsiniz.

Yemek 2024-02-18 13:58:03

Çıtır çıtır soğan halkası tarifi! Evde kolay ve lezzetli soğan halkası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Soğan halkası tarifi merak ediliyor. Soğan halkasını ister hamburger ve pizza gibi menülere eşlik olarak ister ara öğünde patates kızartmasının yanına servis edebilirsiniz. Yapımı oldukça kolay oolan soğan halkasını yediden yetmişe herkes severek tüketiyor. Peki, soğan halkası nasıl yapılır? İşte çıtır çıtır soğan halkası tarifi ve malzeme listesi....

Yemek 2024-01-20 18:05:07

Florya’ya Ndombele adına yemek siparişleri! Sosyal medyada dalga konusu oldu

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'yi gözden çıkaran Galatasaray'da ilginç bir gelişme yaşanıyor. Aldığı kilolarla dikkat çeken yıldız oyuncu için Florya'da daha önce görülmeyen bir olay gerçekleşti. Yapılan araştırma ve inceleme sonunda Florya Metin Oktay tesislerine Ndombele adına hamburger siparişi veren kişinin Fenerbahçeli kongre üyesi Hakan Hanoğlu olduğu tespit edildi.

Spor 2023-11-07 14:01:27

Galatasaray'da Bayern Münih maçı sonrası 'hamburger' krizi! Teknik direktör Okan Buruk görünce deliye döndü

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Tottenham'dan kadrosuna kattığı N'Dombele, Bayern Münih maçı sonrası hamburger isteyince teknik direktör Okan Buruk'u çok sinirlendirdi. İşte detaylar...

Spor 01-11-23 15:09

MasterChef pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler? Evde kolay pişmaniye tarifi!

Pişmaniye tarifi, MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Çeşit çeşit hamburger tarifleri ile dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği MasterChef'te kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için pişmaniye tarifi yaptı. Şehirler arası mola istasyonlarında yaygın olarak satılan pişmaniye, evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, pişmaniye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 23:44

MasterChef balık burger tarifi nasıl yapılır, malzemeleri ne? Nefis balık burger tarifi!

Balık burger tarifi merak edildi. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de balık burger oldu. Pek yaygın olmayan hamburger çeşitlerinden olan baluk burger oldukça lezzetli oluyor. Peki, balık burger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 20:14

MasteChef SLOPPY JOE (DAĞINIK HAMBURGER) tarifi! Sloppy joe nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Sloppy joe burger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de sloppy joe bir diğer adıyla dağınık hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen sloppy joe evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, dağınık hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 19:45

MasterChef ISLAK HAMBURGER tarifi! Evde leziz ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Islak hamburger tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu için şefler yarışmacılardan çeşit çeşit hamburger tarifleri yapmalarını istedi. Yapılması istenen tariflerden biri de ıslak hamburger oldu. Dışarıda severek tüketilen ıslak hamburger evde de kolaylıkla yapılabiliyor. Peki, ıslak hamburger nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-10-23 19:18

MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 21 Ağustos 2023 MasterChef mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef All Star'daki kaptanlık oyunu sonrası mavi ve kırmızı takım kaptanlarının kim olduğu merak ediliyor. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 21 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü yine heyecanlı geçti. Yarışmacılar hamburger yaptı. Peki, MasterChef All Star kaptanlık oyununu kim kazandı? 21 Ağustos MasterChef'te mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 22-08-23 07:43

Leziz hamburger tarifi! Evde kolay hamburger nasıl yapılır?

Hamburger tarifi MasterChef seyircilerinin gündeminde yer aldı. Dışarıda sıklıkla tüketilen hamburger menülerini evde kolay bir şekilde hazırlamak mümkün. İşte en lezzetli ve pratik hamburger tarifi...

Yemek 21-08-23 22:52

Bodrum'un yaz tarifesi yine cep yakıyor! Hamburger 600, lahmacun 450 TL

Türkiye'nin en popüler tatil kentlerinden Bodrum, yüksek fiyat tarifeleriyle yine gündemde. Bodrum'da yaz sezonunun başlamasıyla birlikte fiyatlar yeniden güncellendi. Fiyatların bu yıl da cep yaktığı Bodrum'da lahmacun, hamburger, çay ve ayranın fiyatı dudak uçuklattı.

Haber 12-06-23 12:55

300 hamburger menü sipariş etti! Beyonce yine ödediği parayla gündemde

Geçtiğimiz aylarda ekibine tavuk ısmarlayarak ödediği parayla gündeme gelen efsane isim Beyonce "Renaissance" adını verdiği turnesinin İngiltere ayağının ardından ekibi için parti düzenledi. 300 porsiyon hamburger menü sipariş eden Beyonce, ekibinin yemeğine 2 bin sterlin (ortalama 50 bin TL) ödedi.

Magazin 05-06-23 15:07

Yedikçe yediren ıslak hamburger tarifi! Soslu ıslak hamburger nasıl yapılır?

En sevilen sokak lezzetleri arasında yer alan ıslak hamburger bol sosu ve yumuşacık ekmeğiyle gönüllere taht kuruyor. Tokluk hissi vermeden yedikçe yediren ıslak hamburger nasıl yapılır merak ediyorsanız bu evde ıslak hamburger tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 26-04-23 16:18

Bir ay boyunca her gün hamburger yiyerek diyet yaptı! Görenler inanamadı... “Yaza hazırım”

22 yaşındaki Lizzy High sosyal medyada fitness paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine geçmeyi başardı. Fenomen isim son olarak sosyal medyada yaza özel olarak hazırladığı diyetiyle gündeme geldi. 30 gün boyunca hamburger yediğini ve fit görüntüsünü koruduğunu gösteren fenomen ismin gönderisi kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-04-23 13:08

Bingöllü köy çocuklarına hamburgerli afet eğitimi veriliyor

Deprem kuşağında yer alan Bingöl'de AFAD İl Müdürlüğünce başlatılan çalışma ile dağ köylerindeki çocuklara afet bilinci aşılanıyor, hamburger ikram ediliyor.

Yurthaber 10-01-23 11:51

Hindistan’da sokakta yapılan hamburger tarifi sosyal medyada gündem oldu! “Islak hamburgere rakip sulu hamburger”

Hindistan sokak lezzetleri ülkeyi ziyaret edenlerin ilk tercihi oluyor. Ancak sosyal medyada paylaşılan bir görüntü bu tercihin değişmesine neden olacak cinsten. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde bir sokak satıcısının elleriyle hazırladığı hamburger görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan hamburger yapımı kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 07-01-23 10:41

4 yılda yüzde 624'lik zam! Ünlü fast food zincirinin hamburger fiyatlarındaki değişimi gündem oldu: 2018'de 115, 2022'de 84 adet...

Türkiye'de uzun yıllardır hizmet veren ünlü fast food zincirindeki fiyat artışları sosyal medyada gündem oldu. 2018 yılında 13,95 olan menünün 2022 yılında 99 liraya çıkmasına tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları asgari ücret detayına dikkat çekti.

Finans 31-12-22 08:23

Airfryer hamburger köftesi tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da hamburger köftesi nasıl yapılır?

Yediden yetmişe neredeyse herkesin gözde fastfoodlarından birisi olan hamburgerin her hâli hem iştah açıcı hem de göz doyurucu. Özellikle de yumuşacık ve sulu köftesiyle vazgeçilmezlerden birisi olan hamburger köftesini daha az yağlı ve sağlıklı bir şekilde Airfryer’da pişirebilirsiniz. Yapımı oldukça basit ve birkaç malzemeden oluşan hamburger köftesinin püf noktası da hardal ve üzüm pekmezi kullanmaktır.

Yemek 30-12-22 16:44

Erdoğan İngiltere'nin hamburgeri Amerika'dan daha mı iyi? demişti! Kılıçdaroğlu'ndan hamburgerli paylaşım

ABD ziyareti çok konuşulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez İngiltere'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Kılıçdaroğlu'nda son günlerde siyaset gündeminde geniş yer bulan "hamburger"li bir paylaşım geldi. Kılıçdaroğlu İngiltere'de hamburger yerken fotoğrafını paylaştı. İşte detaylar...

Haber 04-11-22 21:01

Döner, hamburger, pizza, lahmacun... Hepsinin fiyatı arttı! İşte en ucuz fastfood

Artan enflasyon market fiyatlarının dışında restoran fiyatlarını da arttırdı. Hafta sonu aileleriyle birlikte dışarıda yemek isteyen vatandaşlar, fiyatlar karşısında zorlanıyor. Öyle ki İstanbul'da bir lahmacun 25-30 TL seviyelerinde satılıyor. Eskinin kolay yiyeceği hamburger de ortalama 100 TL!

Finans 17-10-22 08:11

ISLAK HAMBURGER TARİFİ: MasterChef ıslak hamburger nasıl yapılır? Kaç tane yediğinizi sayamayacağınız ıslak hamburger tarifi

MasterChef ıslak hamburger tarifi bugün MasterChef seyircileri tarafından merak ediliyor. MasterChef Türkiye yemek psrogramının son bölümünde 2. eleme gecesi gerçekleşmişti. MasterChef'in 5 Eylül Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümü ile yeni bir haftaya başlanmış olacak. MasterChef'in yeni bölümünde şefler yarışmacılardan ıslak hamburger tarifi yapmalarını istedi. Islak hamburger tarifini denemek isteyenler ıslak hamburger tarifini araştırıyor. Peki, ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Yemek 05-09-22 21:47

Neden daha önce denemedim diyeceksiniz: Evde ıslak hamburger tarifi

Sokak lezzetleri denilince ilk akla gelen yiyecekler arasında bulunan ıslak hamburger herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Islak hamburger severler bu lezzeti normal hamburgere bile tercih edebiliyor. Evde ıslak hamburger nasıl yapılır diye merak ediyorsanız aşağıdaki ıslak hamburger tarifini uygulayabilirsiniz.

Yemek 19-08-22 09:58

Avrupa'da akılalmaz vahşilik! 'İnsan eti tadında' hamburger yaptılar... Birçok ülkede şubesi var

Avrupa'nın birçok ülkesinde şubesi olan bir şirket, tadının "insan etine" benzediğini iddia ettiği bir hamburger üretti. İngiltere, Hollanda ve Almanya gibi ülkelerde de faaliyet gösteren şirketin bir yetkilisi yaptığı açıklamada, ürünün "kendini şımartmak isteyenler için" geliştirildiğini duyurdu.

Haber 05-07-22 08:00

Bitkisel et ürünleri üreten bir şirket insan eti tadında hamburger üretti! Geliştirilirken hiçbir insan zarar görmedi

Oumph! adlı bitki bazlı ürünler üreten bir şirket tadının insan eti gibi olduğunu söylediği bir burger üretti. Şirket "İnsan Eti Tadında Bitki Bazlı Burger"in geliştirilmesinde hiçbir insanın zarar görmediğini belirtti. İnsan Eti Tadında Bitki Bazlı Burger girişimi şirkete ödül dahi kazandırdı.

Haber 04-07-22 14:57

Bu yaz tatil yapmak isteyenlerin tadı kaçacak! Şimdi de 1300 TL'ye satılan hamburger çıktı

Tatil deyince akla gelen ilk yerlerden Bodrum'da yaz sezonunun açılması ile birlikte fiyatlar yine uçuşa geçti. Konaklamanın dışında yemek ücretleri de cep yakıyor. Bir otelin menüsünde hamburgerin fiyatının 1300 TL olması görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 30-05-22 07:48

2 yaşındaki çocuk annesinin telefonuyla yanlışlıkla 31 adet hamburger sipariş etti! “Aç olan var mı?”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan anne Kelsey Golden, oğlu Barrett’ın telefonla oynadığı sırada 31 adet hamburger sipariş ettiğini fark edince şaşkınlık yaşadı. Sosyal medyadan hamburgerlerin fotoğrafını paylaşan annenin gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 24-05-22 17:18

Bodrum'da sezon açıldı... Fiyatlar cep yakıyor! Plaj ücreti 10 bin euro, lahmacun 200 TL

Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz sezonu başlarken, fiyatlar cep yakıyor. Özel plajlara giriş ücretleri 150 liradan başlarken, istenilen özel localara göre bu fiyat geçen sene yüksek sezonda olduğu gibi bu yıl da 10 bin euroya kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 200 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 35 ile 200 TL arasında değişiyor.

Haber 22-05-22 14:57

Hamburger ne demek? Hamburger kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dil, insanoğlunun hem ürünü hem de üreticisi olduğu tek alandır ve insanlar arasındaki ortak noktalardan biri olarak bilinir. Bir dili bilmek, aynı zamanda belirli ses dizilerinin belirli kavram ya da anlamları gösterdiğini bilmek anlamına gelir. Bu nedenle Türkçe öğrenmek veya dilbilgisi anlamında farkındalıklarını artırmak isteyen kişilerin merak ettikleri ilk şeylerden biri dilde bulunan sözcüklerin anlamlarıdır. Anlamı merak edilen sözcüklerden bir tanesi olan Hamburger ne demek, TDK sözlükteki anlamı nedir? Hamburger TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 22:57

Şeytanın aklına gelmez! Çikolatalı sütün ve hamburgerin içinde ne var?

Hazır gıdalarla ilgili çok büyük söylentiler dolaşıyor. Bazılarının gerçekçi gelen yönleri olsa da bazılarına inanmak mümkün olmasa da insanlar inanmaya devam ediyor. Çikolatalı süt, hazır satılan kızarmış tavuk, çürümeyen hamburger, meyveli jöle ve daha fazlası... Mutlaka bunlardan bazıları sizin de kulağınıza gelmiştir. Ancak bunların ne kadarı doğru?

Haber 17-05-22 11:14

Fatih'teki restoranda kabus dolu anlar! Boğazına yemek kaçan kadını böyle kurtardılar

Fatih’teki bir restoranda hamburger yerken boğazına yemek kaçan kadın müşteriyi, ilk yardım eğitimi olan restoran yöneticisi kurtardı. O anlar, restoranın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Serhat Can Aygül, ''Heimlich manevrası yaparak müşterinin boğazından yemeği çıkardık. Müdahale etmeseydik nefessiz kalıp bilincini kaybedecekti. Sonra kendisi bana teşekkür etti. Sarıldı ve ağladı. Biz de duygulandık'' diyerek yaşanan korku dolu dolu anları anlattı.

Haber 01-05-22 17:54

Boğazına yemek kaçan kadının hayatını böyle kurtardı

İstanbul Fatih'te hamburger yerken boğazına yemek kaçan kadın müşteri, restoran yöneticisi tarafından kurtarıldı. İlk yardım eğitimi aldığı öğrenilen yöneticinin müşteriyi kurtarma anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber 01-05-22 16:46

ABD'de açıldı! Hamburgere adeta teknoloji sosu kattılar: 6 dakikada hazırlıyor

ABD'nin New Jersey eyaletinde yapay zeka ile hamburger hazırlayan RoboBurger otomatı açıldı. Adeta hamburgere teknoloji sosu katan otomat, 6.99 dolara altı dakika içerisinde taze hamburgerler servis ediyor. Geliştiricileri, RoboBurger'i "minyatür bir restoran" olarak tanımlıyor.

Haber 31-03-22 14:27

Ukrayna'nın işgali: Burger King'in Rusya'daki ortağı restoranlarını kapatmayı reddediyor

Amerikan hamburger zinciri Burger King, Rusya'daki restoranlarını Ukrayna'nın işgali sonrası kapatmak istediği halde bunu yapamadığını açıkladı. Burger King'in bağlı olduğu Restaurant Brands International'in Rusya'daki 800 restoranını Alexander Kolobov adındaki ortağı işletiyor.

Haber 18-03-22 18:03

Öğrencileri için sınıf sobasında pizza ve hamburger hazırlıyorlar

Gaziantep'te köy okulunda görevli 3 öğretmen, sınıftaki odun sobasında öğrencilerin daha önce tatmadıkları yemekleri pişiriyor - Öğretmen Hale Özdemir: - "Çocuklar çok mutlu oluyor. Gözlerinin içindeki mutluluğun tarifi yok"

Yurthaber 12-03-22 11:45

Bu tarif ile yediğiniz tüm hamburgerleri unutacaksınız: Evde hamburger tarifi

Hamburger yemeyi çok seviyorsunuz ama sürekli dışarıda yemek istemiyorsanız bu tarif tam size göre! Malzemeleri kolayca marketlerde bulabilir, pratik hamburger tarifini evde hemen hazırlayabilirsiniz. Özel sosu ve karamelize soğanı ile birçok fastfood zincirinin önüne geçen lezzetiyle damağınızı şenlendirecek tarife göz gezdirelim.

Yemek 22-02-22 10:52

Artık soğan halkası için hamburgerciye gitmenize gerek yok: Evde pratik çıtır çıtır soğan halkası tarifi!

Enfes ve çıtır çıtır soğan halkalarını sadece birkaç malzemeyle evde yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Çoğunlukla hamburger ve pizza gibi yemekler ile tüketilen soğan halkası, son derece kolay hazırlanan atıştırmalıklar arasında yer alıyor. Evinizde bulunan malzemeler ile dilediğiniz kadar soğan halkası pişirebilir, aileniz ve arkadaşlarınız için dolu dolu sofralar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 22-02-22 10:52

Kendi malzemeleriniz ve el lezzetinizle içiniz rahat tüketin: Islak hamburger tarifi

Yumuşacık soslu ekmeği ve içinin enfes sulu köftesiyle en sevilen sokak lezzetleri arasında kesinlikle ıslak hamburger yer alıyor! Küçücük atıştırmalık arayanların imdadına anında yetişen ıslak hamburgeri evde de rahat bir şekilde yapmak gayet mümkün... Tıpkı dışarıda satılanlar gibi lezzetli, mis gibi ıslak hamburger tarifimiz sizlerle.

Yemek 22-02-22 10:32

Burger etsiz olur mu hiç? demeyin! 3 farklı etsiz burger tarifi...

Tarihi, Moğol savaşçılarının at üstünden inmedikleri için etlerini yanlarında taşımalarına kadar dayanan burger, Hamburg limanından giden göçmenlerle Amerika'ya oradan da tüm dünyaya yayılan lezzetiyle restoran ve zincir hamburger mağazalarında sunulmaya devam ediyor. Peki et yemeyenler için etsiz burger yapılabilir mi?

Yemek 04-01-22 10:47

Rakiplerine fark attı, yine de 'doymadım' dedi! İzleyenler alkışlarla destek verdi

Ankara'da yeni yıl için alışveriş yapan onlarca kişi Altındağ'daki fuar alanına akın etti. Alanda en çok dikkat çeken etkinliklerden biri de ıslak hamburger yeme yarışması oldu. Birinci olan kişinin, sabah 3 ekmek, 5 şiş de cağ kebabı yedikten sonra yarışmaya katıldığı, ona rağmen rakiplerini geçtiği öğrenildi. Yarışmanın ardından sirk gösterisi de düzenlendi.

Haber 26-12-21 15:48

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Islak hamburger yaparak yarıştılar! İşte 22 Kasım MasterChef'te haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef Türkiye 2021'in 22 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelen 118. son bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için çalıştı. Yarışmacılar 'ıslak hamburger' yaparak mücadele etti. En lezzetli hamburgeri yapan yarışmacı kaptanlık oyununu kazandı ve kırmızı takım kaptanı belirledi. Sonrasında kaptanlar, takımları oluşturdu. Peki, MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni haftanın takım kadroları nasıl oluştu?

Magazin 23-11-21 02:22

Evde ıslak hamburger nasıl yapılır? MasterChef ıslak hamburger tarifi ve malzemeleri...

MasterChef'in yeni bölümünde yarışmacılardan istenen Islak hamburger tarifi merak ediliyor. Ülkemizin sevilen sokak lezzetlerinden biri olan ıslak hamburger tarifi olarak pratik olmasıyla biliniyor. Peki evde ıslak hamburger nasıl yapılır? İşte MasterChef'in yeni bölümünde yapılan ıslak hamburger tarifi ve malzemeleri...

Yemek 22-11-21 22:13

Metro Türkiye, vegan bazlı geniş ürün yelpazesini müşterilerle buluşturuyor

Metro Türkiye Gıda Kategori Yönetimi Grup Müdürü Esra Özerkan: - "Metro Türkiye'nin raflarındaki vegan ürün yelpazesi içerisinde bitkisel bazlı hamburger ekmek, margarin, peynir, köfte, gurme fit bulgur, mayonez ve tablet çikolata gibi gıda ürünlerinden yumuşatıcı, yağ çözücü, şampuan, zeytinyağlı sıvı sabun gibi hijyenik ürünlere kadar 12 farklı kategoride 300'e yakın gıda ve gıda dışı ürün yer alıyor"

Yurthaber 03-11-21 13:20

Tatil cennetinde şoke eden görüntü! Ekipler harekete geçti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, son kullanma tarihi geçmiş 408 paket hamburger ekmeğine belediye ekiplerince el konuldu.

Haber 25-09-21 23:35

İstanbul’un en meşhur lezzeti! Bu ıslak hamburger tarifi damaklarınızı çatlatacak

İstanbul'un en özel sokak lezzetlerinden biri olan ıslak hamburgeri artık kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. MasterChef Türkiye şeflerinden özel olarak paylaşılan ıslak hamburger tarifi kendinizi Taksim’de hissettirecek. Bu tarifin sırrı ise sosunda saklı...

Yemek 16-09-21 17:48

Islak hamburger nasıl yapılır? Islak hamburger malzemeleri neler?

Islak hamburger sokak yemeklerinin sevilen lezzetleri arasında yer alıyor. Özel sosu ile servis edilen ıslak hamburger birçok kişinin damak zevkine hitap ediyor. Islak hamburgeri evinizde hazırlayabilirsiniz. Islak hamburgeri hazırlamak için gerekli olan malzemeler arasında 200 gram dana döş eti, 1 adet orta boy kuru soğan, 1 diş sarımsak yer alıyor. İşte ıslak hamburger tarifi...

Yemek 08-09-21 23:48

Hamburger popülerliğini kaybetti! Yerli de yabancı da kebabı tercih ediyor

Popüler yemeklerin basın yansımalarını mercek altına alan Medya Takip Merkezi (MTM) araştırmasına göre; hamburgere olan ilgi %153 azalırken vazgeçilmez lezzetimiz olan kebaba olan ilgi ise %9 artmış durumda.

Yemek 13-07-21 15:47

1. Uluslararası Trabzon Karadeniz Somonu Lezzetleri Festivali gerçekleştirildi

Trabzon'da ünlü şefler tarafından Karadeniz somonundan yapılan pizza, köfte, erişte, ızgara, pide, hamburger ve çorba gibi yemekler beğeniye sunuldu

Yurthaber 15-06-21 15:15

Pakistan'da polise bedava hamburger vermeyen çalışanlar gözaltına alındı

Pakistan'daki bir grup polis memuru, Fast Food restoranından aldıkları hamburgerler için para ödemeyi reddedince 19 personeli gözaltına aldı. Çalışanlar, gün boyunca gözaltında tutuldu ve ifade verdi.

Haber 15-06-21 07:45