Erkan Meriç kimdir?

Erkan Meriç kimdir?

Erkan Meriç, 26 Temmuz 1986’da Adana’da doğdu. Model ve oyuncu olan Meriç, 2008 yılında Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon Bölümü’nden mezun oldu. Üniversiteden mezun olmasının ardından ailesi ve arkadaşlarının yönlendirmesiyle mankenlik ajansına yazıldı. Meriç, bir yıllık modellik hayatının ardından profesyonel olarak mankenlik yapmaya başladı. 2008 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında, Best Photo Model seçildi. 2009 yılında da aynı yarışmaya katılan Meriç, bu kez yarışmayı kazandı ve Türkiye’nin en iyi erkek modeli seçildi. Ardından Best Model of the World 2009 yarışması için Bulgaristan’a gitti. Burada da birinci seçilen Meriç, “Dünya’nın en iyi erkek mankeni” unvanını aldı. Meriç, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan sonra bu unvanı hak eden üçüncü Türk erkek modeldir.

Erkan Meriç Haberleri

Bir set aşkı daha! Yazgı dizisinin başrolleri Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk'ten aşk itirafı!

TV8'de yayınlanan Yazgı dizisi izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Dizinin başrollerinde bulunan Erkan Meriç ve Yağmur Öztürk, dizinin final yapmasıyla aşklarını ilan ettiler.

Magazin 16-03-2023 20:14

Bir dizi daha ekrana veda ediyor! Yazgı reytinglere yenildi

Dizi sektöründen peş peşe final haberleri geliyor. Tv8'in günlük dizisi Yazgı reytinglere yenildi. Erkan Meriç, Yasemin Öztürk, Alper Türedi, Ufuk Kaplan, Elvan Boran, Cem Baza, Ceren Yavuz, Hülya Diken, Numan Çakır, Halil İbrahim Yılmaz ve Buket Dereoğlu gibi isimlerin oynadığı dizi 70. bölümde final yapacak.

Magazin 29-11-2022 17:10

Diğer Haber Etiketleri