Esnaf Kredi Ve Destek Paketi Haberleri

Onlara aldığı eşyanın son taksidini birkaç gün önce ödemiş 'Çok ağır işkenceler! Banyoda çıplak yerlerine vurmuş' Katil eş için istenen ceza belli oldu

İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi Gözde Karamus'u parkta tabancayla öldüren Serdar Karamus için istenen ceza belli oldu. Gözde'nin babası Yüksel Madi "En ağır cezayı almasını istiyorum. Eşimle içimiz öyle rahatlayacak" derken kızına ve sanık damadına destek için taksitle eşya aldığını ve son taksitini birkaç gün önce ödediğini belirtip "Sanık sadece kızımı öldürmedi. 3 sene boyunca çok ağır işkenceler yapmış. Banyoda çıplak yerlerine vurmuş. Normal bir insanın yapmayacağı şeyler yapmış" dedi.

Haber 2024-05-23 11:22:24

Serdar Ortaç sahneye yine sarhoş çıktı, sözleri unuttu, isyan etti: Allah belasını versin...

Son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, sahneye yine sarhoş çıktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dansçılarından destek alan Ortaç "Bu alkolün Allah belasını versin" dedi.

Kulis 2024-05-23 11:21:52

Tek gecelik ilişkiden sonra arabasını, parasını ve cep telefonunu çaldırdı! Hırsızı sosyal medyadan arayınca gündem oldu

İsmi açıklanmayan 19 yaşındaki Taylandlı bir kadın Pattaya'daki bir otel tek igecelik ilişki yaşadıktan sonra arabasını, parasını ve cep telefonunu çaldırdı. 19 yaşındaki kurbanın arkadaşı sosyal medyadan "Lütfen yardım et. Arkadaşım bir adamla tatil köyüne gitti. Beyaz S... marka arabasıyla kaçmadan önce arkadaşımın çantasını, kredi kartlarını, kimlik kartını ve kozmetik ürünlerini içeren siyah çantasını çaldı" diyerek hırsızın bulunması için yardım istedi.

Trend 2024-05-23 11:07:08

Araba almak isteyenler dikkat! Togg duyurdu! Sıfır faiz kampanyası uzatıldı

Araba alacakları ilgilendiren haber! Togg yüzde 0 faiz seçeneğinin de yer aldığı kredi kampanyasında süreyi uzattığını duyurdu. Vadelerine göre yüzde 0 ve yüzde 1.99 faiz kullanılabiliyor.

Finans 2024-05-22 12:53:41

TESK Başkanı da eleştirmişti! İddialar sonrası Halkbank'tan esnaf kredisi açıklaması! 'Faiz oranları...'

Halkbank'tan esnaf kredi faiz oran güncellemesiyle ilgili açıklama geldi. Banka, haberlere yansıtıldığı gibi faiz oranı değişikliğinin geçmiş döneme yönelik uygulanmadığını belirtti. TESK Başkanı Bendevi Palandöken daha önce, "Kredi faizleri yüzde 7.5’tu, yüzde 30’lara varan bir rakama yükseldi. Daha evvel taahhütnamede almış oldukları oranla sınırlandırılmış olsaydı esnaf açısından bu kadar tepki olmayacaktı” demişti.

Finans 22-05-24 12:15

O belediyeden yeni doğum yapan annelere destek! Çeyrek altın değerinde! Başvuru şartları belli oldu

Yeni doğum yapan anneler için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yeni destek paketi hayata geçiriliyor. Başvurular yarın başlayacak. Annelere çeyrek altın tutarında 4 bin TL ödeme verilecek. Destek için başvuru şartları da belli oldu.

Finans 21-05-24 12:04

10 koyunla başladı, kendi işinin patronu oldu! Aile ekonomisine katkı sağlıyor

Malatya’da yaşayan kadın girişimci Gülnaz Alp, 20 yıl önce devletten teşvik olarak aldığı 10 küçükbaş hayvan ile işini büyüterek kendi işinin patronu oldu. Yaklaşık 2 bin hayvan yetiştirip satan kadın girişimcinin başarı öyküsü takdir topluyor. Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın kadın girişimcilerin de her zaman yanında olduğunu ifade ederek özellikle yerel yöneticilerin de bu konuda kendilerine destek vermesini istedi.

Kadin 21-05-24 11:54

285,7 milyon dolar tutarında! Türk Eximbank'tan sendikasyon kredisi anlaşması

Türk Eximbank, Asya Altyapı Yatırım Bankası garantisi altında ING, Standard Chartered ve Société Générale ile sendikasyon kredisi imzaladı. Kredi ile yeşil dönüşüm projeleri desteklenecek.

Finans 21-05-24 09:59

Eşinin vasiyeti üzerine harekete geçti! 'Başımın tacı' dediği gelinine her şeyi öğretti, birlikte yapıyorlar

Konya'da eşinin vasiyeti üzerine elektrikli ev aletleri tamir dükkanını kapatmayan 72 yaşındaki Dudu Önal, mesleği öğrettiği geliniyle her gün tezgah başına geçiyor. Gelinini çok sevdiğini söyleyen Önal, işi el birliğiyle yürüttüklerini belirtti. Önal, iyi bir tamirci ve esnaf yetiştirdiği için gözünün arkada kalmayacağını da ifade etti. Gelini ise önceden İstanbul'da yaşadıklarını, kayınpederi vefat ettikten sonra kayınvalidesini yalnız bırakmamak için Konya'ya taşındıklarını anlattı.

Kadin 20-05-24 13:13

Emekliye 6 maddeli yeni destek paketi! Bazıları ücretsiz bazıları indirimli… 20 sene önce uygulanıyordu, ‘hayat standardı’ vergisi önerisi

Emekli maaşı zammı yanında bu yıl 16 milyon kişi için refah artırıcı yeni düzenlemeler de devreye alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıkladığı 6 maddelik emekli destek planının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Konuya ilişkin SGK Uzmanı Emin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret ederek sadece uygulama tarihini de açıkladı. İlerleyen dönemde bu maddelerin daha da artırılacağını dile getirdi.

Finans 20-05-24 08:32

Bakan Göktaş açıkladı! 878 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mayıs ayında 878 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yaptıklarını bildirdi. Bakan Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını gözeterek hizmetleri çeşitlendirdiklerini belirtti.

Finans 19-05-24 13:23

Sayıları arttı! Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte vade sayısı ve kredi miktarları...

Merkez Bankası'nın adımları sonrası kredi muslukları sıkılırken ve faiz oranları artarken sıfır faizle kredi veren bankalar belli oldu. Daha önce beş banka sıfır faizle kredi kampanyasını paylaşırken bir banka daha bu kampanyaya katıldı. Hangi bankalar sıfır faizle kredi veriyor? Vade sayısı ve kredi miktarı ne kadar? Hepsi belli oldu...

Finans 19-05-24 07:22

Mehmet Şimşek, 'tarihi bir toplantı' dedi, detayları duyurdu: Türk Yatırım Fonu geliyor: O ülke şimdiden sıraya girdi

Hazine Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Yatırım Fonu'nun 500 milyon dolar kayıtlı sermaye ile kurulacağını duyurdu. Bakan Şimşek, yaptığı açıklamada fonun hem kamu hem de özel sektör yatırımlarının ivmelenmesine katkı sağlayacağını belirtti. Ayrıca Türkiye ekonomisinin güçlenmesine ve sürdürülebilir büyümesine destek olmayı hedeflediği vurgulandı. Şimşek, "Macaristan'ın Türk Yatırım Fonu'na üye olma isteğini memnuniyetle karşılıyoruz" dedi.

Finans 18-05-24 11:33

Bakan Göktaş duyurdu: Evde bakım parası hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlara ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 4,2 milyar TL Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırdıklarını açıkladı.

Finans 18-05-24 11:04

Kredi kartı sınırlaması, mevduat faizleri… Bankalar 'Herkes nasibini alacak' diyerek çağrı yaptı

Kredi kartı kullanımı, eflasyonla mücadelede hükümetin öncelendirdikleri listesinin en başlarında yer alan konulardan bir tanesi. Nakit çekim ve gecikme faizleri halihazırda artırılmış olan kredi kartı kullanımı için bankalardan çağrı geldi. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, tüketimin sakinleşmesi için kredi kartlarına sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca mevduat faizleri hakkında da ‘Mevduat faizleri ortalama bir banda oturdu” yorumunu yaptı.

Finans 18-05-24 10:43

Bakanlık duyurdu! Tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesabına yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yapılan destek ödemelerinin bugün hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Finans 17-05-24 23:52

Yüzde 0 faiz seçeneği de var! Togg, T10X kampanyası için son günü duyurdu!

Araba almak isteyenler dikkat! Togg'un kredi kampanyasında son gün 20 Mayıs. Togg araba almak isteyenler için 800 bin TL kredi paketi sunuyor.

Finans 17-05-24 14:19

Dünya Bankası'ndan, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'na 300 milyon Euro'luk kredi

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'na Dünya Bankası'ndan, 300 milyon Euro'luk kredi temin etti.

Finans 16-05-24 14:45

Antalya'da toplu ulaşıma zam! Yüzde 33'lük artıştan sonra bilet fiyatları belli oldu

Antalya'da toplu ulaşıma yüzde 33 zam geldi. Zam sonrası tam ücret 20 TL olurken, emekli ve öğretmen 19 TL, öğrenci 10 TL, kredi kartı ile biniş ücreti ise 25 TL olarak güncellendi.

Finans 15-05-24 17:14

TOBB Başkanı'ndan ticari kredi kartları için çağrı! Taksit kısıtlarını kaldırabiliriz

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Ticaret-sanayi odalarına üye küçük işletmelere yönelik de yeni bir kredi destek sistemi kurabiliriz. Ticari kredi kartlarındaki taksit kısıtlarını kaldırabiliriz." çağrısını yaptı.

Finans 15-05-24 16:23

Fitch Türkiye raporunda Merkez Bankası ve yüzde 50 detayı! Geri dönmeye başladılar

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yeni raporunda Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50 yükseltmesini ve etkilerine değindi. Raporda, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının enflasyonu kontrol altına almak için politika faizini yüzde 50'ye çıkarmasının ardından yurt dışı yerleşik yatırımcılar geri dönmeye başladı" değerlendirmesi yapıldı.

Finans 15-05-24 15:01

Halkbank esnaf kredilerinde faizi artırdı! İşte yeni oranlar...

Halkbank esnaf ve sanatkarların kullandığı kredilerde faiz oranını yükseltti. En düşük yüzde 7.5 olan faiz oranı yüzde 17'ye yükseldi. Faiz oranlarına göre tarifeler de değişti. TESK Başkanı Bendevi Palandöken yüksek kredi faizlerini eleştirdi.

Finans 15-05-24 14:43

Dizi ve filmlerden tanınan kadın da yakalandı! Lüks villalardan vatandaşları dolandıran çete tarihe karıştı

İzmir merkezli 3 ilde gerçekleşen operasyonda dizi ve film oyuncusu kadın da yakalandı 17 yaşındaki hacker 'Zeus' da! Şebeke lüks villalar kiralıyor, internetten çeşitli yöntemlerle vatandaşları soyup soğana çeviriyordu. Bu şekilde 5 milyon TL'ye yakın kazanç da elde ettiler. Komandoların destek verdiği jandarma ekipleri düğmeye bastı, operasyondan detaylar dikkat çekti.

Haber 15-05-24 08:49

Google One nedir, ne işe yarar? Google One ücretli mi ücretsiz mi? Google One Google Drive farkı

Google, dünya genelinde yaygın olarak kullanılan en önemli internet tarayıcılarından biridir. Google aynı zamanda çok uluslu bir Amerikan firması olarak da bilinmektedir. İnternet aracılığıyla bilgi araması ve online bilgi paylaşımı yapılmasında büyük bir role sahip olan Google, bünyesinde birçok farklı hizmet paketi barındırmaktadır. Bu hizmet paketlerinden biri de Google One hizmetidir. Peki, Google One nedir, ne işe yarar, ücretli mi ücretsiz mi, Google One Google Drive farkı nedir?

Haber 14-05-24 19:28

Kredi muslukları kesilince bakın ne oldu: Ev satışlarında yok böyle bir indirim!

Merkez Bankası'nın tedbirleri sonrası krediler daraldı. Yüksek faizler nedeniyle vatandaşlar konut ve araç kredisi kullanmaktan vazgeçti. Kredi musluklarının kapanması ise elinde nakit parası olana yaradı. Ev sahipleriyle alıcılarla yapılan pazarlıklarda rekor düzeyde indirim geldi.

Finans 14-05-24 11:25

Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi nedir? 2024 Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi'nde neler var?

Kamu tasarruf programının 2024 yılında başlanmasına karar verilen planları arasında taşıtlar ve binalar ile enerji kaynakları gibi başlıklara yönelik olan kararlar yer alır. Bu kararlarla mevcut kaynakların gözlemlenerek daha dikkatli ve verimli bir şekilde kullanılması hedeflenmiştir. Bununla birlikte yeni alımlar ile harcamaların azaltılmasına ilişkin olan maddeler de 2024 Kamuda Tasarruf Paketi’nin içerdiği önemli planlar kapsamındadır.

Finans 13-05-24 21:57

Kamuda işe alıma yeni sistem: Şartlar tamamen değişti, Meclis’e geliyor… Ne kadar emekli o kadar istihdam!

Açıklanan kamu tasarruf paketi kapsamında kamuda istihdamda yeni bir dönem başladığını Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı. Buna göre kamuda istihdama emeklilik şartı getirildi. 3 yıl boyunca sadece emekli olan personel kadar istihdam sağlanacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Finans 13-05-24 14:38

Tasarruf paketi sonrası çok tartışılacak iddia! Asıl amaç CHP'li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek

Merakla beklenen kamuda tasarruf paketi bugün açıklandı. Pakette yer alan kısıtlama detayları hızla gündem olurken CHP'den tepki gecikmedi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, paketin asıl hedefinin "CHP’yi zayıflatmak ve CHP’li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek" olduğunu öne sürdü.

Manşet 13-05-24 14:32

Tasarruf paketi açıklandı, lüks araç tartışması alevlendi! Bakan Şimşek'e 'A8' çıkışı: Ali Erbaş'a 'Bırak onu' diyebilecek mi?

'Kamuda tasarruf' paketinin açıklanmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a Audi A8 araç tahsis edilmesinin ortaya çıkması yeniden gündem oldu. Sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken gazeteci Deniz Zeyrek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Ali Erbaş üzerinden ilginç bir soru yöneltip "Boşuna uğraşmışsınız Mehmet bey" diye çıkıştı.

Manşet 13-05-24 12:35

Bir hevesle başladı, kendi atölyesini kurdu! Hiç boş durmuyor, ev ekonomisine destek oluyor

Bayburt'ta yaşayan ve zamanla kendi dikiş, nakış, piko atölyesini açan Güngör Köse bir hevesle başladığı işinde 19 yılı geride bıraktı.

Kadin 13-05-24 11:47

Çiçek Dilligil cinsiyet değiştiren oğlunun destekçisi! Önce pozlarını paylaştı sonra destekleri...

Oyuncu Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğlu Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirme sürecindeydi. Gündem olan ünlü çift çocuklarının en büyük destekçisi. Dilligil son olarak hem Ayda ile pozlarını paylaştı hem de gelen destek mesajlarını...

Magazin 13-05-24 09:47

Çatlaklara veda! Çatlaklar için mucizevi bakım yağları

Çatlak bakım yağları, ciltteki nem dengesini sağlayarak çatlak oluşumunu önleme ve mevcut çatlakların görünümünü azaltma konusunda en büyük yardımcımız. Bu yağlar, özellikle de hamilelik veya kilo alıp verme gibi dönemlerde cildin esnekliğini korumak için önemli bir yere sahip. Bunun için içerdikleri zengin vitamin ve antioksidanlar sayesinde cildin yenilenmesine destek olan çatlak yağlarından oluşan bir seçki yaptık. Siz de cildinizdeki çatlak görünümünden sıkıldıysanız haydi, içeriğe geçelim!

Kadin 11-05-24 20:23

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Merkez Bankası adımı attı ama harcamalar devam etti: 323 bin kişi kredi kartı borcu nedeniyle takibe düştü

Merkez Bankası kredi ve kredi kartları için ilave adımlar atsa kredi kartı harcamaları devam etti. 323 bin kişi bireysel kredi borcundan dolayı yasal takibe düştü.

Finans 10-05-24 15:55

Merkez Bankası adımı attı ama harcamalar devam etti: 323 bin kişi kredi kartı borcu nedeniyle takibe düştü

Merkez Bankası kredi ve kredi kartları için ilave adımlar atsa kredi kartı harcamaları devam etti. 323 bin kişi bireysel kredi borcundan dolayı yasal takibe düştü.

Finans 10-05-24 15:55

Bakan Şimşek'in OVP mesajında Erdoğan vurgusu! Bu programın tam olarak arkasında

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program'a dair değerlendirmelerde bulundu. Şimşek, "Programımız çalışıyor, kurdaki oynaklık azaldı, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ülkemizin kredi notunu arttırmaya başladılar. Hepsi 'Önümüzdeki dönemde arttırmayı planlıyoruz.' şeklinde bir görünüme sahipler" dedi.

Finans 10-05-24 14:58

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bugün hesaplarda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Göktaş, “Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı’nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar TL destek sağlamış olacağız” dedi.

Finans 10-05-24 14:08

Milli voleybolcu Hande Baladın'ın tırnağı bile eleştirilmişti... Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ destek çıktı! 'Bu ülkenin bayrağını, marşını...'

Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki pozlarıyla da adından sıkça söz ettiren Baladın, geçtiğimiz yıl tırnakları sebebi ile eleştirilmişti. Hande Baladın’ın kariyerinin anlatıldığı belgeselin galasına katılan Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ genç sporcuya destek çıktı.

Magazin 10-05-24 13:16

İzmit Belediyesi ve AÇEV, Baba Destek programlarını sürdürüyor

İzmit Belediyesi ve AÇEV ortaklığında belli aralıklarla düzenlenen Baba Destek Programlarının tanıtım toplantısı çocukları Çınar Çocuk Evlerinde eğitim gören 13 babanın katılımıyla gerçekleşti.

Yurthaber 10-05-24 11:43

Bakan Yumaklı duyurdu: 945 milyon lira destek ödemesi yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Yumaklı, çiftçilere 945 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacağını duyurdu. Destek ödemesine ilişkin detaylar da belli oldu.

Finans 10-05-24 11:21

Bakan Şimşek duyurdu! Tasarruf paketi açıklanıyor! Tarih belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf paketini pazartesi günü açıklayacaklarını duyurdu. Şimşek, "Önümüzdeki dönemde kamu maliyesine ilişkin birçok hususta adım atacağız." diye konuştu. Şimşek'ten altın piyasalarının kaldırılmasını beklediği altın kotasına ilişkin de sert çıkış geldi. Bakan Şimşek, "Çıkar çevreleri memnun değil. Kusura bakmasınlar." değerlendirmesini yaptı.

Finans 10-05-24 10:31

6 bankadan faizsiz kredi kampanyası! Liste belli oldu, işte kredi miktarı ve taksit sayısı

Merkez Bankası'nın kredi kullanımlarına karşı tedbir almasına karşın vatandaşların kredi kartı ve kredi kullanımları devam ediyor. Vatandaşlar bankalarda 'faiz kredi' seçeneklerini araştırıyor. Peki bankalarda faizsiz kredi tutarı ve vade ne kadar? İşte detaylar...

Finans 10-05-24 07:32

O Ses Türkiye'de finale kalamamıştı... Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı! Hadise'den destek gecikmedi

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Nutsa Buzaladze finale kalmadan elenmişti. Yarışmada Hadise'nin takımında yer alan Buzaladze, yarışmanın ardından kariyerinde yükselişe geçti. Soluğu Eurovision'da alan ünlü isme eski takım kaptanı Hadise'den destek gecikmedi.

Magazin 09-05-24 16:51

Bilecik'te üniversite öğrencileri Filistinlilere destek için oturma eyleminde

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden bir grup öğrenci, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek ve Filistinlilere destek olmak amacıyla oturma eylemi başlattı.

Yurthaber 09-05-24 13:36

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 08-05-24 14:59

Kahramanmaraş'ta üniversite öğrencileri ve akademisyenlerden Filistin'e destek eylemi

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) öğrencileri ve akademisyenleri, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınadı.

Yurthaber 08-05-24 13:59

Altının kilogram fiyatında düşüş

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 430 bin liraya geriledi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, Türkiye İş Bankası, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, Yapı ve Kredi Bankası ve Ziraat Bankası olarak sıralandı.

Finans 07-05-24 16:44

İzmir'de üniversite öğrencileri ve akademisyenler İsrail'i protesto etti

İzmir'de üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin katılımıyla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto ve dünya genelinde yapılan SayStop eylemlerine destek eylemleri düzenlendi.

Yurthaber 07-05-24 14:55

Cizre’de STK temsilcileri selden etkilenen esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Şırnak’ın Cizre ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve oda başkanları selden etkilenen esnafı iş yerlerinde, vatandaşları da evlerinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yurthaber 07-05-24 12:21