Ev Fiyatları Düşecek Mi Haberleri

'Daha fazla beklemeyin' diyerek açıkladı! Konut fiyatlarındaki artış... 'Yüzde 40 oranında...' Kira fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Şimdi ev alınır mı?

Ev sahibi olmak isteyenler ve evini satmayı düşünenler konut piyasasında son dönemde yaşanan hareketliliğin ne yönde devam edeceğini merak ediyor. Özellikle şu anda ev almak mantıklı mı sorusu gündemdeki yerini korurken bir yandan da ev kiralarındaki yükseliş dikkat çekiyor. Ev sahibi olmayan vatandaşlar ise ev kiraları düşecek mi diye merak ediyor. Peki, konut fiyatlarındaki artış ne olacak? Emlak uzmanı Nilüfer Kas "Daha fazla beklemeyin" diyerek çarpıcı yorumlarda bulundu.

Finans 12-01-2023 11:03

Konut kredi faizleri yüzde 1'in altına düşecek! Ev alacaklar şimdi bekleyin! İslam Memiş uyardı...

Ev sahibi olma hayalleri kuran milyonlarca vatandaş konut kredi faizlerinin düşmesini, konut fiyatlarının dengelenmesini bekliyor. Bu konuda umutlandıran bir açıklama altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Ekonomi Arası programına katılan Memiş, ev alacaklara şimdi bekleyin önerisinde bulundu. İşte tüm detaylar...

Finans 19-12-2022 14:45

Ev Fiyatları Düşecek Mi

Ev Fiyatları Düşecek Mi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ev Fiyatları Düşecek Mi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.