Galatasaray Kopenhag Maci Saat Kacta Haberleri

Görenler gözlerine inanamadı! Maçtan 1 saat önce Galatasaray Sivasspor karşılaşmasının skorunu paylaştı... Nokta atışı bildi!

Galatasaray kritik mücadelede sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup ederken, karşılaşmanın skorunu 1 saat öncesinden bilen bir X kullanıcısı maçın ardından gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-06 08:31:38

Alanyaspor'dan Galatasaray galibiyeti için flaş hamle!

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor bugün saat 20.00’da karşı karşıya gelecek. Alanyaspor'dan bu dev maç öncesi flaş bir hamle geldi.

Spor 2024-04-15 15:54:09

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmak istemiyor iddiası!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, Süper Kupa finalinin daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 2024-03-24 14:54:00

Kadın futbolunda şampiyonluk yolunda derbi heyecanı

Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi arasında oynanacak derbi heyecanı, Pazar günü saat 14.00’te Derağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaşanacak.

Yurthaber 2024-03-22 10:38:06

Serdar Ali Çelikler'in olay yaratan sözleri sonrası RTÜK devreye girdi! VOLE'ye 72 saat süre verdiler...

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası VOLE'nin YouTube canlı yayınında ağza alınmayacak sözler sarf eden Serdar Ali Çelikler sonrasında özür dilemiş ve yayınlara bir süre ara vereceğini paylaşmıştı. Yapılan bu programın ardından RTÜK devreye girdi ve izinsiz yayın yaptığını tespit ettiği VOLE uygulamasının lisans alması için 72 saat süre verdi.

Spor 27-02-24 16:28

TFF duyurdu! Galatasaray'ın maç günü ve saati değişti

TFF, 10 Mart Pazar günü 16.00'da oynanacağı açıklanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'ye alındığını açıkladı.

Spor 27-02-24 14:57

TFF, Süper Kupa maçının tarihini açıkladı! Galatasaray ve Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek...

Suudi Arabistan'da yaşanan skandal sonrası ertelenen Süper Kupa maçının tarihi ve yeri belli oldu. TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Spor 21-02-24 17:29

Galatasaray ile Bayern Münih anlaşmaya vardı! Sacha Boey, Türkiye'nin bonservis rekorunu kırıp gitti...

Bayern Münih ve Galatasaray, Sacha Boey transferi için 30 milyon euro + başarı bonusları karşılığında anlaşmaya vardı. Sacha Boey yarın saat 06.00'da sağlık kontrolünden geçmek için Münih'e gidecek. Sarı-kırmızılılar bu transferle birlikte Türkiye'nin bonservis rekorunu kırmış oldu.

Spor 26-01-24 17:27

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI İPTAL! Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maç ertelenecek mi? Kriz büyüyor!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak merak ediliyor. Süper Kupa finalinde, 2022-2023 sezonu şampiyonu sarı-kırmızılı takım ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertli ekip ile kozlarını paylaşacaktı. Suudi Arabistan'ın Atatürk ve Türk bayrağına izin vermemesi nedeniyle maç iptal edildi. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? Maçın yeni tarihi ne?

Spor 29-12-23 21:56

Fenerbahçe-Galatasaray maçından 12 saat önce yapılan yorum gündem oldu! Sıkıntı çıkarırlar maç iptal olur beyler

Suudi Arabistan'da Süper Kupa finalinde Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesi büyük krize yol açtı. Tepki çeken olayın ardından Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmama kararı aldı ve Süper Kupa finali iptal edildi. Maçkolik'te bir taraftarın final maçının başlamasından 12 saat önce yaptığı yorum ise gündem oldu.

Spor 29-12-23 21:01

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-23 15:21

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATLARI 2023! Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi heyecanı!

Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları, tarihi ve yayınlanacağı kanal sporseverler tarafından araştırılıyor. Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak karşılaşmada biletler 1.100 TL'den başlıyor. Derbi biletleri yarın (23 Aralık 2023 Cumartesi) genel satışa açık olacak. Öte yandan Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi Arda Kardeşler oldu. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Fenerbahçe Galatasaray maçının bilet fiyatları...

Spor 22-12-23 15:11

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray maçı tarih ve saat bilgisi merak ediliyor. Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Derbiye az bir zaman kala Fenerbahçe - Galatasaray maçına dair detaylı bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 20-12-23 23:54

Sparta Prag eşleşmesi 19 sene öncesini hatırlattı! Ümit Özat her şeyden habersiz anlatmış, uzun seneler unutulmamıştı...

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı deplasmanda mağlup edip Kopenhag karşısında 3 puana ulaşamadığı için gruptan çıkamayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag ile eşleşti. Çekya temsilcisi daha önce Türk takımlarına rakip olmuştu. Futbolseverlerin aklına Fenerbahçe'nin kaptanlarından Ümit Özat'ın efsane çıkışı geldi...

Spor 18-12-23 15:45

Galatasaray ucuz yırttı! Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu taraftar 'oh' çekti! 'Verilmiş sadakamız varmış'

Galatasaray, bu sezon Manchester United maçlarından 4 puan almasına rağmen Kopenhag'ı bir türlü mağlup etmeyi başaramamış ve adını üst tura yazdıramamıştı! Danimarka temsilcisi Kopenhag, son maçta Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek gruptan çıkma başarısı göstermişti. Şampiyonlar Ligi'nde belli olan eşleşmelerden sonra bazı taraftarlar 'Verilmiş sadakamız varmış' yorumu yaptı.

Spor 18-12-23 14:56

Danimarkalı model Kopenhag'ın Galatasaray'ı yenmesi durumunda soyunacağını açıklamıştı! Son paylaşımına yorum yağıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray gruptaki son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya gelirken, mücadeleden 1-0 mağlubiyetle ayrılarak Devler Ligi'ne veda etmişti. Bu karşılaşma öncesi Danimarkalı bir modelin 'Kopenhag kazanırsa soyunacağım' sözleri maçın ardından yorum yağmuruna tutuldu. İşte detaylar...

Spor 13-12-23 15:48

Galatasaray yenildi UEFA ülke puanındaki yerimiz tehlikeye girdi! İskoçya aldığımız mağlubiyet sonrası ensemize dayandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin kritik mücadelesinde Danimarka temsilcisi Kopenhag karşısında çıktığı mücadelede rakibine elenerek Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray'ın mağlubiyetinin ardından UEFA ülkeler puan sıralamasına çevrildi. Alınan yenilginin ardından UEFA ülke puanında 9. sıradaki yerimiz tehlikeye girdi.

Spor 13-12-23 08:21

Galatasaray'ı Devler Ligi dışına iten Kopenhag'ın hocası Jacob Neestrup'tan maç sonu olay sözler!

Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında Kopenhag ile karşılaşan temsilcimiz Galatasaray kritik mücadelede rakibine 1-0 mağlup olurken, yoluna Devler Ligi'ne veda etti. Karşılaşmanın ardından Danimarka ekibinin teknik direktörü Jacob Neestrup yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 13-12-23 07:37

Mertens maç sonunda isyan etti! ''Her şey daha farklı olabilirdi, yazık oldu''

Galatasaray forması giyen Dries Mertens, Kopenhag maçı sonrası konuştu. Mertens, "Üzgünüz. Sadece bugün için değil. Daha önceki maçlarda da ufak golleri atabilseydik farklı bir yere gelebilirdik." dedi.

Spor 13-12-23 02:01

Okan Buruk, mağlubiyetin ardından kupa açıklaması yaptı! ''Galatasaray'ın kupa kazanabileceği yeni bir yol''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kopenhag karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Buruk, "Belki bir gol atsaydık, ikinci golü de bulabilirdik. Sürpriz bir çıkışla attıkları golle maçı kazandılar. Rakibimizi tebrik ederken, bizim için de Avrupa süreci devam ediyor. Hedefimiz kupa kazanmak" dedi.

Spor 13-12-23 01:47

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın mağlup olmasının sebebini açıkladı! ''Devre arasında fark ettim...''

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı. Mücadeleyi 1-0 kaybeden sarı-kırmızılılar grubu 5 puanla 3. sırada tamamladı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın mağlubiyetinin nedenini açıkladı.

Spor 13-12-23 01:28

Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'a 1-0 mağlup olan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı. Gruptan çıkabilmek için tek çaresinin kazanmak olduğu mücadeleye çıkan sarı-kırmızılılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Grubun diğer maçında Bayern Münih Manchester United'ı devirince, Galatasaray UEFA Avrupa Ligi biletini aldı.

Spor 13-12-23 00:52

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI ERTELENDİ Mİ? Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Statta bunlar yasak!

Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayını sporseverler tarafından yakından takip edilecek. "Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi?" sorusunun yanıtını merak eden birçok internet kullanıcısı, arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda oynanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ertelendi mi? İşte detaylar...

Spor 13-12-23 00:08

KOPENHAG GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR! Kopenhag Galatasaray maçı TV8,5'ta canlı yayınlanacak mı? 12 Aralık 2023 TV8,5 yayın akışı

Kopenhag Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar sporseverler tarafından merak konusu oldu. Sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde tur peşinde. Grupta Danimarka ekibiyle İstanbul'da oynanan maç 2-2 eşitlikle sona ermişti. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda çıktığı 5 karşılaşmada 1 üstünlük, 2 eşitlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı kırmızılıların 5 puanı bulunuyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı TV8,5'ta canlı yayınlanacak mı? İşte, Kopenhag Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar...

Spor 13-12-23 00:08

Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato kimdir, nereli ve kaç yaşında? Daniele Orsato Kopenhag Galatasaray maçını yönetecek

Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato, temsilcimizin Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 6. ve son karşılaşması öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı kırmızılı ekip, mücadeleyi kazandığı takdirde 2 milyon 800 bin euro kazanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato hakkında bilgiler...

Spor 13-12-23 00:07

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, ŞİFRESİZ mi? İlk 11'ler

Kopenhag Galatasaray maçı canlı olarak takip edilebilecek. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde tur peşinde. Maç, 42.305 seyirci kapasiteli Parken Stadyumu'nda oynanacak. Kopenhag Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, hangi kanalda, şifresiz mi?

Spor 13-12-23 00:07

Icardi'nin yeni tarzı sosyal medyanın diline düştü! Maçı izleyenler tanıyamadı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, deplasmanda Kopenhag ile karşılaştı. Sarı-kırmızılıların golcü ismi Icardi'nin yeni tarzı sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Spor 12-12-23 23:40

Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 12 Aralık Exxen Kopenhag Galatasaray maçı TV8,5'ta mı, ne zaman düzelir?

Exxen çöktü mü, sorusu gündemde yer aldı. Dijital içerik platformu Exxen'in 12 Aralık 2023 Salı akşamı Kopenhag - Galatasaray maçını izlemek kişiler tarafından açılmadığı fark edildi. Yaşanan bu durumun ardından Exxen'in ne zaman düzeleceğine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Exxen çöktü mü, neden açılmıyor? 12 Aralık Exxen giriş sorunu düzeldi mi, ne zaman düzelecek?

Haber 12-12-23 23:24

Kopenhag maçında tribünde tanıdık yüz! Elmander, Galatasaray'ı desteklemek için stadyumda yer aldı

Elmander, Kopenhag - Galatasaray maçında Galatasaray tribününde yer aldı. Sarı-kırmızılıların tarihinde önemli bir yere sahip olan Elmander'in tribünde yer alması taraftarları bir hayli mutlu etti.

Spor 12-12-23 23:06

Galatasaray kader maçında sahada! Kopenhag maçının 11'leri belli oldu! İşte Okan Buruk'un kadro tercihi...

Şampiyonlar Ligi'nde kader gecesi! Deplasmanda Kopenhag'a konuk olan Galatasaray, karşılaşmadan 3 puan alması durumunda gruptan çıkarak adını bir üst tura yazdıracak. Mücadelenin başlamasına dakikalar kala iki takımın da 11'leri belli oldu.

Spor 12-12-23 21:30

Galatasaray U19 takımı, Kopenhag U19 takımına 6-0 kaybetti

UEFA Gençlik Ligi A Grubu altıncı karşılaşmasında Kopenhag U19, Galatasaray U19'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek grubu lider tamamlamayı başardı.

Spor 12-12-23 21:09

Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi

Kopenhag Galatasaray maçı canlı olarak ekrana gelecek. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaderinin belirleneceği karşılaşmaya 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda çıkacak. Mücadelede İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Kopenhag Galatasaray maçı canlı izleme ekranı şimdiden internette araştırılıyor. İşte Kopenhag Galatasaray maçının canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 12-12-23 10:39

Kopenhag maçı öncesi kılıçlar çekildi! Rakip hocadan Okan Buruk'a olay ifadeler

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. ve son haftasında yarın Kopenhag'a konuk olacak Galatasaray, Danimarka'ya gitti. Mücadeleye az bir süre kala Kopenhag teknik direktörü Jacob Neestrup'un Okan Buruk için olay yaratacak ifadeler kullandı.

Spor 11-12-23 16:29

Kopenhag Galatasaray maçı öncesi kılıçlar çekildi! Rakibimizin hocasından Okan Buruk'a olay sözler: ''Saygısızlık yaptı''

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. ve son haftasında yarın Kopenhag'a konuk olacak Galatasaray, Danimarka'ya gitti. Mücadeleye az bir süre kala Kopenhag teknik direktörü Jacob Neestrup'un Okan Buruk hakkında yaptığı açıklama gerilimi arttırdı.

Spor 11-12-23 16:28

Icardi'yi sarı kart göstermekle tehdit eden hakem Galatasaray maçına atandı! O dönem İtalya'da gündeme oturmuştu

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag ile oynayacağı müsabakayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Bu atama sonrası tecrübeli hakemle Icardi arasında yaşanan tartışma akıllara geldi. Aralarının pek iyi olmadığı bilinen ikili şimdiden sosyal medyada gündem oldu.

Spor 11-12-23 10:02

Galatasaray yönetiminden şaşırtan karar! Sarı-kırmızılılar Kopenhag maçı için rekor prim hazırladı

Galatasaray yönetiminin tek hedefi Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilmek. Bu sebeple Kopenhag maçı için rekor prim hazırlığına giren Dursun Özbek ve kurmayları, en az 300 bin TL prim vermeyi planlıyor.

Spor 11-12-23 09:48

MAÇ SONUCU: Galatasaray, Adana Demirspor'a şans tanımadı! Cimbom, Avrupa öncesi hata yapmadı

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadele ve heyecana sahne olan maçta kazanan taraf Galatasaray oldu. Rakibini 3-1 mağlup eden sarı - kırmızılılar, üst üste 3. galibiyetini aldı ve hafta içinde oynanacak olan Kopenhag karşılaşması öncesinde moral buldu. İşte kritik müsabakadan detaylar...

Spor 08-12-23 22:01

Taraftarı korku sardı! Kopenhag-Galatasaray maçı öncesi tedirgin eden açıklama... 1 saat stadyumda tutulacaklar

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda tüm grubun kaderini belirleyecek maçta temsilcimiz Galatasaray, Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala maçın oynanacağı Parken Stadyumu'nun çevresinde polis ekipleri teyakkuza geçerken, Sarı-Kırmızılı taraftarları tedirgin eden bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 10:38

Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı yayın bilgileri

Galatasaray Adana Demirspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Okan Buruk'un öğrencileri kendi sahasından üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Sakatlığı devam eden Davinson Sanchez bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Peki, Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Adana Demirspor maçı hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 08-12-23 09:22

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda?

Kopenhag Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaderinin belirleneceği karşılaşmaya çıkacak. Karşılaşma 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmanın tarihi, saati ve canlı yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-12-23 14:57

Gerginlik, 2014 yılına dayanıyor! Alman basını, Galatasaraylı taraftarlar, Thomas Tuchel'den nefret ediyor diyerek sebebini açıkladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, son hafta Kopenhag ile 'tamam ya da devam' maçına çıkacak. Grubun 5. haftasında sarı - kırmızılılar ile Manchester United, 3-3 berabere kalmıştı. Bayern Münih ise evinde Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak sürprize imza atmıştı. Okan Buruk ise Alman devini eleştirmişti. Ülke basınındaki haberlerde Galatasaraylı taraftarların Thomas Tuchel öfkesine değinildi. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 16:26

Galatasaray'dan 1.2 milyar euroluk maç! Şimdiden nefesler tutulmuş durumda

Galatasaray belki de sezonun en kritik maçına çıkacak. Kopenhag ile ölüm kalım mücadelesi verecek sarı-kırmızılılar, maçı kazanması durumunda gelirini hatırı sayılır bir biçimde arttıracak.

Spor 30-11-23 14:13

Okan Buruk'tan Galatasaray - Bayern Münih maçında sayılmayan golle ilgili sert tepki!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "İki tane Bayern Münih maçını bu maçtan daha iyi oynadık. Bu maç biraz daha Kopenhag maçına benzedi. 2 farktan geri geldik. İlk Manchester United maçını 3’üncü sıraya koyabilirim. Bu maç da 4’üncü, 5’inci sırada yer alabilir." dedi. Okan Buruk ayrıca hakem yönetimine de tepki gösterdi.

Spor 30-11-23 00:20

Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Manchester hangi kanalda canlı yayınlanacak? Hedef galibiyet

Galatasaray Manchester United maçı için heyecan dorukta. Sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında sahasında İngiliz ekibini konuk edecek. İlk maçı deplasmanda 3-2 kazanan sarı-kırmızılılar RAMS Park'tan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyor. Peki, Galatasaray Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Manchester hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 27-11-23 13:23

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇ SONUCU! Galatasaray Alanyaspor karşısında rüzgar oldu esti!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı araştırılıyor. Süper Lig’in 13. haftasında RAMS Park'ta oynanan karşılaşmada Hakem Ali Şansalan düdük çaldı. 'Galatasaray Alanyaspor maç sonucu ekranı sorgulanıyor. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

Spor 26-11-23 00:16

Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Galatasaray Alanyaspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Okan Buruk'un öğrencileri Süper Lig'in 13. haftasında RAMS Park'ta oynanacak karşılamada rakibini yenip üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? işte, muhtemel 11'ler...

Spor 24-11-23 12:02

HATAYSPOR GALATASARAY MAÇ SONUCU! Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Hatayspor Galatasaray maç sonucu bilgisine dair araştırmalar karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte hızlandı. Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında bugün Galatasaray, Hatayspor'a konuk oldu. Bayern Münih yenilgisinin ardından yurda dönen sarı kırmızılılar haftayı galibiyetle kapatmak istiyordu. Maçı yakından takip etmek isteyen futbol severler Hatayspor Galatasaray maçı hakkındaki tüm detaylara ulaşmak istiyor. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-11-23 22:26

Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hatayspor Galatasaray maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Hatayspor Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Teknik Direktör Okan Buruk'un öğrencileri Süper Lig'in 12. haftasında bordo-beyazlı ekibe konuk olacak. Karşılaşmanın büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor. Peki, Hatayspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Hatayspor Galatasaray maçı hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 10-11-23 13:54

Bayern Münih Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayern Münih Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi!

Bayern Münih Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden sarı-kırmızılı temsilcimiz grubun dördüncü karşılaşması için 70.000 seyirci kapasiteli Allianz Arena'da çıkacak. Temsilcimiz ilk maçı RAMS Park'ta 3-1'lik skorla kaybetmişti. Okan Buruk'un öğrencileri Bayern Münih Galatasaray maçına puan veya puanlar için çıkacak. İşte Bayern Münih Galatasaray maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal...

Spor 08-11-23 23:08