Gelinim Mutfakta Elenen Isim Haberleri

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin 2024-05-09 01:06:38

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor salonundan pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını paylaşmışlardı. Erbil, bu kez Instagram hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-04-26 17:24:22

Survivor'dan elenen Yaman'ın Damla Can'a sözleri kafa karıştırdı! 'Sıradaki isim o mu?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya son olarak Yaman'ın elenmesi damga vurdu. Yaman elendikten sonra arkadaşlarıyla vedalaşırken Damla Can'a söyledikleriyle kafa karıştırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 11:24:20

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu yıl heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kavga ve kaosun hiç bitmediği yarışmadan en son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Magazin 2024-04-14 17:51:31

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-04-24 07:40

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

Gelin 132 bin TL'lik akıllı yemek odası takımını istedi! Kaynana sinirlendi, Nursel Ergin ise kendini tutamadı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oluyor. Yarışmada Aleyna adındaki yarışmacının almak istediği akıllı yemek odasının fiyatını duyan Nursel Ergin ve stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ergin, fiyat için "Hepimiz şaşırdık" dedi.

Magazin 19-03-24 09:27

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Gelinim Mutfakta patlıcanlı Ramazan kebabı tarifi! Nefis patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patlıcan kebabı tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. ''11 Ayın Sultanı'' olarak da adlandırılan mübarek Ramazan ayında iftara birbirinden lezzetli tarifler yapılıyor. 'İftara ne pişirsem' diye düşünüyorsanız bu nefis patlıcanlı Ramazan kebabı tarifini denemelisiniz. Peki, patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-03-24 14:01

Survivor All Star'da duygusal veda! Elenen isim belli oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. İlk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Mustafa Kemal, üçüncü eleme adayı Bozok, dördüncü eleme adayı Dora olmuştu. Bu isimlerin arasında kıyasıya bir mücadele verildi ve sonunda adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 23-02-24 10:43

Nefis cennet hurmalı pasta tarifi! Gelinim Mutfakta Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Trabzon hurmalı pasta tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Trabzon hurması olarak da bilinen cennet hurmasıyla yapılan bu pasta tarifi farklı tarif arayanlardan tam puan alıyor. Peki, Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylı tarifi...

Yemek 26-01-24 14:58

Survivor All Star'da şaşırtan gelişme! Adaya veda eden olmadı! Nedenini açıkladı

Survivor All Star 2024 mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu vardı. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan beklenmedik bir açıklama geldi ve eleme sisteminde değişikliğe gidildiği açıklandı.

Magazin 26-01-24 11:02

Boşandığı eşiyle yeniden barışmıştı! Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı

Şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenen Nursel Ergin özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 25-01-24 09:18

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isime dair araştırmalar haftanın son gününde yoğunluk kazandı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi tam 10 adet altın bileziğin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 29-12-23 19:56

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran daha sonra da Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Emel Özkızıltaş uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Son olarak 2021 yılında Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programında izleyicisinin karşısına çıkan Emel Özkızıltaş son haliyle gündem oldu.

Magazin 26-12-23 14:40

MasterChef eleme gecesinde duygusal veda! Batuhan'ın sözleri şefleri duygulandırdı: Kupayı ve önlüğü kaçırdım belki ama...

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacı potadan çıkmak için hünerlerini sergiledi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda Batuhan, Esra, Sergen ve Eren ilk etapta karnabahar ve muskat ile yaratıcı yemekler yaptı. Şeflerin puanlama sistemine geçtiği yarışmada ilk etapta 20 puan alan Eren birinci oldu. İkinci etabın sonunda ise elenen isim belli oldu. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri geceye damga vurdu.

Magazin 25-12-23 13:02

MASTERCHEF ELENEN YARIŞMACI 24 ARALIK 2023: TV8 Masterchef'te kim elendi? Başarılı yarışmacı programa veda etti

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girmek için hünerlerini sergiledi. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in eleme potasında oldukları yarışmada elenerek programa veda eden isim merak konusu oldu. Peki, 24 Aralık 2023 Masterchef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 24 Aralık 2023 MasterChef All Star elenen yarışmacı...

Magazin 25-12-23 07:12

Boşanma haberini dans videosuyla duyurmuştu! Nursel Ergin eski kocasına döndü, aşk pozu geldi

"Gelinim Mutfakta" programının güzel sunucusu Nursel Ergin boşandığını eşine döndü. Ayrılık haberini garipsenen dans videosuyla duyuran Ergin barışma haberini de eski eşinin gözlerine bakarken verdiği pozla duyurdu.

Magazin 24-12-23 13:37

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 22 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 22 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 22-12-23 17:02

Gelinim Mutfakta tavuklu fajita tarifi! Nefis tavuklu fajita nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Tavuklu fajita tarifi Gelinim Mutfakta programı izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Klasik tavuk tariflerinden sıkılanların bayılacağı fajita tarifi deneyenlerden tam puan alıyor. Siz de "Akşama ne pişirsem?" diye düşünüyorsanız bu tavuklu fajita tarifini mutlaka denemelisiniz. Peki, tavuklu fajita nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla fajita yapımı...

Yemek 22-12-23 15:03

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı!

MasterChef'te elenen isim merak konusu oldu. Hırs ve mücadelenin dorukta olduğu yarışmada son eleme adayı Dilara olmuştu. Şampiyonluk yarışına devam etmek isteyen dört eleme adayı yarışmaya devam etmek içim mücadele etti. Yarışmacılar bıldırcın ve börülce konseptli bir yemek yaptı. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı belli oldu mu? İşte MasterChef All Star 17 Aralık 2023 Pazar eleme gecesinde yaşananlar...

Magazin 18-12-23 07:35

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 15 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 15 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 15-12-23 17:41

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 10 Aralık 2023 MasterChef'ten elenen yarışmacı!

MasterChef All Star'da bu haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olmuştu. MasterChef'ten kimin elendiğini öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Dilara ve Cemre'nin aynı puanı alması sosyal medyada da oldukça konuşuldu. İşte, 10 Aralık Pazar günü MasterChef All Star'dan elenen isim...

Magazin 11-12-23 08:35

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 08-12-23 17:37

MasterChef'te veda gecesi! Yeni sistemde ilk elenen isim belli oldu: Çok yazık oldu sana

MasterChef All Star'da yine bir eleme gecesi geride kaldı. Eren, Esra, Tolga ve Dilara'nın yarıştığı gecede elenen isim belli oldu. Yarışmada favori isimlerden biri olan yarışmacının elenmesi herkesi hayrete düşürdü.

Magazin 04-12-23 00:24

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 1 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 1 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 01-12-23 16:56

Gelinim Mutfakta ıspanaklı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis ıspanaklı pasta tarifi!

Ispanaklı pasta tarifi, gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Görünümü ile antep fıstığına benzeyen bu pasta, yemeklerin içinde sık sık kullanılan ıspanak ile yapılıyor. Deneyenlerin severek tükettiği ıspanaklı pastayı misafir sofralarında sunabilirsiniz. Peki, ıspanaklı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 01-12-23 14:31

Faslı turizmci evlenmesi için havuzlu villa hediye etmek istemişti! Nursel Engin'in kızı pozlarıyla olay oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun yarışması ile ünlenen Nursel Ergin şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstleniyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa kızı Bengü ile gündem oldu. Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 27-11-23 17:28

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 24 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 24 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 24-11-23 17:42

Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar! Fenomen isim bir anda yere yığıldı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Haftanın son gününde yarışmada şoke eden anlar ekrana gelecek. Fenomen kayınvalidelerden biri olan Beyhan Hanım'ın bir anda yere yığıldığı anlar fragmana damga vurdu.

Magazin 24-11-23 13:56

MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? 19 Kasım 2023 MasterChef All Star'dan elenen isim!

MasterChef'ten kimin elendiği merak konusu oldu. Bu haftanın eleme adayları Dilara, Batuhan, Ayaz, Hasan, Eren, Esra ve Tolga olmuştu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? İşte, 19 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef All Star'dan elenen isim ...

Magazin 20-11-23 08:20

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 17 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 17 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 17-11-23 17:30

Gelinim Mutfakta kadife tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? Nefis kadife tatlısı tarifi!

Kadife tatlısı, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Kafide pasta olarak da bilinen bu tatlı hem iştah kabartıcı görüntüsü hem de efsane lezzetiyle deneyenlerden tam puan almayı başarıyor. Peki, kadife tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktaları...

Yemek 17-11-23 14:30

Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu hafta MasterChef'ten elenen yarışmacı Tanya Kilitkayalı oldu

Masterchef Tanya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın eleme adayları Alican, Cemre, Dilara, Batuhan, Tanya, Tahsin ve Ayaz olmuştu. Tanya Kilitkayalı, Somer Şef'in tabağını en başarısız yapan isim oldu. Genç yarışmacı elenerek hayallerine veda etti. Peki, Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 13-11-23 08:07

MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? İşte 12 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef All Star'dan elenen isim!

MasterChef'ten elenen yarışmacı merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Zorlu geçen yarışın ardından karar gecenin sonunda açıklandı. Peki, 12 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? MasterChef All Star'ın son elenen yarışmacısı kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 13-11-23 07:52

MasterChef All Star'da yaprak dökümü! Elenen isim açıklandı! Sosyal medyada gündem oldu

MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Tahsin, Dilara, Ayaz, Cemre, Alican, Tanya ve Batuhan'ın eleme potasında olduğu yarışmada heyecan yine doruktaydı. Şeflerin elenen yarışmacıyı açıklamasıyla birlikte o isim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-11-23 00:26

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 10 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 10 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 10-11-23 14:53

Ferah lezzet: Limonlu tiramisu tarifi! Gelinim Mutfakta limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Limonlu tiramisu tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Limonun taze ve ferah tadı ile klasik tiramisunun muhteşem dokusuyla buluştuğunda ortaya çıkan bu tarif, deneyen herkesten tam puan alıyor. Peki, limonlu tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri ne? İşte püf noktalarıyla nefis limonlu tiramisu yapımı...

Yemek 10-11-23 14:43

Gelinim Mutfakta Luhum Pilavı tarifi! Luhum pilavı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Gelinim Mutfakta luhum pilavı tarifi hakkında araştırmalar hız kazandı. Hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bugün gelinlerden Osmanlı Mutfağı tarifi olan luhum pilavı yapmaları istendi. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı alan gelin günün birincisi olup çeyrek altının sahibi olacak. Peki, Luhum pilavı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte yapılış şekli...

Yemek 07-11-23 15:18

MasterChef'te hüzünlendiren veda! Gözyaşları resmen sel oldu

MasterChef All Star eleme bölümü ile geceye damgasını vurdu. 2019 şampiyonu Cemre'nin kaptanlığındaki kırmızı takım komple eleme potasına girmişti. Potaya eklenen son isim ise Dilara olmuştu. Zorlu geçen gecenin ardından elenen isim belli oldu.

Magazin 06-11-23 10:56

MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? İşte 5 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef'e veda eden isim!

MasterChef'ten elenen yarışmacı belli oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımlarını yaptı. Karar gecenin sonunda açıklandı. Peki, 5 Kasım 2023 Pazar günü MasterChef'ten kim elendi, kim gitti? İşte detaylar...

Magazin 06-11-23 10:12

Gelinim Mutfakta yeni gelin baklavası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Ev yapımı kolay ve pratik baklava tarifi!

Baklava, tatlı sevenlerin vazgeçilmezi olan lezzetli bir hamur işidir. Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer alan baklavanın detaylı tarifi merak ediliyor. Her ne kadar zahmetli görünse de oldukça pratik ve lezzetli olan baklava tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Peki, ev yapımı baklava nasıl yapılır, püf noktaları neler?

Yemek 03-11-23 17:01

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 3 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 3 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 03-11-23 13:48

Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Kayınvalide gelinine alınan hediyeyi duyunca sinir krizi geçirdi

Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında ortalık karıştı. Yarışmada kayınvalide Gönül ve gelin Tuğba arasında hediye krizi yaşandı. Oğlunun babasından kalan 8,5 milyon TL'lik evini eşinin üstüne yaptırdığını öğrenince yayında sinir krizi geçirerek bayıldı.

Magazin 03-11-23 10:28

MasterChef’ten olaylı bir şekilde elenen Metin açıklama yaptı! Burak Kaya dayanamadı

MasterChef All Star’da kıran kırana mücadele devam ediyor. Geçtiğimiz hafta eleme potasında yer alan Tahsin, Esra, Tanya, Barbaros ve Metin arasında mücadele gerçekleşti. Metin ve Tanya’nın tabaklarının karışmasının ardından iki isim de son tura kaldı. Yarışmadan adeta kendi isteğiyle elenen Metin’den açıklama geldi.

Magazin 31-10-23 08:26

MasterChef'ten kim elendi, hangi yarışmacı gitti? 29 Ekim 2023 MasterChef'e veda eden isim!

MasterChef'ten elenen yarışmacı merak konusu oldu. Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla ekrana gelen MasterChef'te jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yemek tadımı yaptı. Gecenin sonunda MasterChef'ten elenen yarışmacı belli oldu. İşte 29 Ekim 2023 Pazar günü MasterChef'ten elenen isim...

Magazin 30-10-23 11:45

MasterChef'te kara gece! Elenen isim açıklandı! Herkes şoke oldu

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Talihsizliklerin art arda geldiği gecede Tanya ve Metin'in tabakları ilk turda değerlendirilmeye alınmadı. Gecenin sonunda elenen isim belli oldu.

Magazin 30-10-23 00:26

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 27 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 27 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 27-10-23 17:11

Gelinim Mutfakta laz böreği nasıl yapılır, malzemeleri ne? Baklavalık yufkadan nefis laz böreği tarifi

Laz böreği tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Karadeiz'in meşhur bir lezzeti olan laz böreği, ismi börek olsa da bir tatlı türüdür. Yufkaların arasına muhallebi konularak yapılan bu vazgeçilmez lezzet en son şerbetle buluşturuluyor. Deneyenlerin bağımlısı olduğu laz böreği, misafir sofralarınıza çok yakışacak. Peki, laz böreği nasıl yapılır, hangi malzemelerle? İşte nefis laz böreği yapımı...

Yemek 27-10-23 14:30