Halkbank Mobil Uygulama Calisiyor Mu Haberleri

Hastane randevunuz iptal edilebilir! Yeni dönem bugün başladı: 15 gün boyunca kısıtlama detayına dikkat...

Hastane randevusu alma sisteminde 'onaylı randevu' modeline geçildi. Artık randevu almak isteyen hasta, randevusunu bir gün önceden onaylamak durumunda. Randevular için gereken onay işleminde saat kısıtlamasına gidildi. Bazı gruplar ise uygulamadan muaf tutuldu. Peki yeni sistemde MHRS, mobil uygulama veya ALO 182'den hastane randevusu nasıl alınır, saat kaça kadar randevu alınır? İşte yeni hastane randevu uygulamasının merak edilenleri...

Haber 2024-05-13 07:52:19

İstanbulkart’ta yeni dönem: O transferler artık ücretsiz

İstanbulkart'ta yeni dönem başladı. Mobil uygulama üzerinden başka İstanbulkartlara para transferi gerçekleştirilebilecek. Transferler için herhangi bir ücret alınmayacak.

Finans 2024-03-10 09:31:34

Türkiye'nin 4. GSM operatörü abone alımına başladı

Türkiye'nin 4. operatörü olarak hizmet verecek Netgsm bu ay itibariyle abone alımına başladı. Abone alımı herhangi bir bayiye gitmeden, e-Devlet veya akıllı telefonlardaki yapay zeka doğrulamalı mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor.

Finans 2024-02-16 15:16:05

Ticaret Bakanlığı MERSİS'in mobil uygulamasını devreye aldı

Ticaret Bakanlığınca, devreye alınan "Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) Mobil Uygulama" ile tüm şirket, ticari işletme, şube kuruluş başvuruları ve bu başvuruların takibi telefon, tablet gibi mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Finans 2024-01-15 10:26:15

Hataylı depremzede kentteki dayanışmaya katkı için mobil uygulama geliştirdi

Depremlerden etkilenen Hatay'da, dijital medya uzmanı Aydın Çifçi, geliştirdiği mobil uygulamayla kendisi gibi afetzedelere katkıda bulunmaya çalışıyor.

Yurthaber 11-01-24 10:15

Dijital Vergi Dairesine giriş: Dijital Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır?

Diğer birçok işlem gibi günümüzde devlet dairelerinde gerçekleştirilebilen resmî işlemler de artık mobil uygulamalar ya da internet siteleri aracılığı ile çok kısa süreler içinde ve devlet güvencesi ile yapılabilmektedir. Vergi işlemlerinin yapılabildiği Dijital Vergi Dairesi de bu uygulamalar arasında yer alır. Vergi Dairelerinde yapılan neredeyse tüm işlemler, bu uygulama üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Haber 03-01-24 21:22

Telefon hızlandırma yöntemi - Telefonum yavaş çalışıyor ne yapmalıyım?

Günümüzde mobil cihazlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Ancak zamanla uygulama yüklemeleri, dosya birikimi ve diğer faktörler nedeniyle telefonlarımızın performansında bir düşüş yaşanabilir. Hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sağlamak adına zaman zaman telefonumuzu hızlandırmak ve optimize etmek gerekebilir. Birkaç küçük ayar ve temizlik işlemiyle telefonunuzu sanki yeni almış gibi hissedebilirsiniz.

Haber 28-11-23 00:56

WhatsAppta sürekli çevrim içi görünmek - WhatsApp çevrim içi açık kalır mı?

Dünya çapında birçok kullanıcı tarafından tercih edilen Whatsapp, akıllı mobil telefonlar için geliştirilmiş olan, platformlar arasında çalışabilme özelliği bulunan anlık mesajlaşma ya da arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, iPhone gibi birçok cihaz ile uyumludur. Kullanıcılar bu uygulama sayesinde çeşitli internet bağlantıları aracılığı ile birbirlerine farklı türde dosya gönderimleri yapabilirler.

Haber 28-10-23 14:47

Bursa’da defin hizmetleri artık ‘cep’te

Vatandaşların en acılı günlerinde evrak peşinde koşturmadan bir telefonla tek merkezden hizmet almalarını sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mezarlık Bilgi Sistemi’ni güncel teknolojilerle yenilerken, aynı zamanda yeni bir mobil uygulama ile hizmetleri cep telefonlarına taşıdı.

Yurthaber 18-10-23 15:22

DASK sorgulama: DASK var mı yok mu nasıl öğrenilir?

Ülkemizde 2000 yılından bu yana uygulanan DASK Doğal Afet Sigortaları Kurumu anlamına gelir. Sorumluluğu Türkiye’de zorunlu olarak yapılan Zorunlu Deprem Sigortası uygulama, edindirme ve yönetme üzerinedir. Tüzel kimlikli bir kamu kuruluşu olan DASK, tüm ülkede bazı sigorta şirketleri, banka şubeleri ve bunlara bağlı olan acenteler ile birlikte hizmet verir.

Haber 10-10-23 17:53

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! Düzensiz göçle ilgili yeni uygulama: '1 Aralık'ta tüm Türkiye'de başlıyor'

Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçle mücadeleye yönelik "1 Ekim'de Bursa, Adana, İzmir ve Ankara'da Mobil Göç Noktası Uygulamasına başlıyoruz. 1 Kasım'da bu araç sayısını 153'e çıkarıyoruz ve 30 büyükşehirde aynı anda başlıyoruz, 1 Aralık'ta tüm Türkiye'de uygulama başlayacak" açıklamasını yaptı.

Haber 27-09-23 12:00

ALES BAŞVURULARI 2023 başladı mı, ne zaman başlayacak? ALES 3 sınav ve başvuru tarihleri belli oldu mu?

ALES başvurularının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek. ALES başvuruları, ÖSYM'nin AİS ekranı veya mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Peki, ALES 2023 başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak? ALES 3 sınav ve başvuru tarihleri belli oldu mu?

Egitim 27-09-23 00:07

QNB Finansbank çöktü mü? 17 Ağustos 2023 QNB Finansbank mobil uygulama neden açılmıyor? Bankacılık uygulamasında giriş problemi!

QNB Finansbank uygulaması çöktü mü? 17 Ağustos 2023 Perşembe günü bankacılık işlemi yapmak isteyen vatandaşlar uygulamaya girişte sorun yaşadı. Yaşanan problemin ardından birçok kişi konuya ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, QNB Finansbank çöktü mü? 17 Ağustos 2023 QNB Finansbank mobil uygulama neden açılmıyor?

Finans 17-08-23 13:35

Zoom nasıl kullanılır? Zoom ile online görüşme/toplantı nasıl yapılır?

Zoom'un nasıl kullanıldığına yönelik olarak en çok araştırılan hususlar arasında mobil uygulama indirme, toplantıya katılma veya toplantı oluşturma gibi konular yer alır. Çünkü hem öğrenciler hem de çalışanlar tarafından kullanılan bu platformun pek çok özelliğe sahip olduğu bilinir. Bu nedenle Zoom'a nasıl giriş yapıldığı ve platformun mobil uygulamasının nereden indirildiği açıklanmalıdır. Ardından Zoom'da toplantıya giriş yapma ve toplantı oluşturma işlemlerinin aşamaları sıralanabilir.

Haber 15-08-23 20:34

Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? 15 Ağustos 2023 Halkbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? Bankacılık işlemi yapmak isteyen birçok kişi uygulamada yaşadıkları sorunun ardından internette araştırma yapıyor. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Halkbank mobil uygulama çalışıyor mu? 15 Ağustos 2023 Halkbank mobil neden açılmıyor, ne zaman düzelecek?

Finans 15-08-23 14:17

Uygulama gizleme: Android telefonlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Mobil telefonlarda bulunan ama çoğu belki de bilinmediği için kullanılmayan bazı uygulamalar ya da özellikler bulunur. Var olan bir uygulamanın menüden gizlenmesi de bazı markalara ait cihazlarda bulunan bir özelliktir. Uygulama gizleme adı verilen bu özellik farklı nedenlere bağlı olarak telefon kullanıcıları tarafından tercih edilebilir. Gizliliği koruma adına önemli bir özellik olan uygulama gizleme yöntemleri telefondan telefona değişiklik gösterebilir.

Haber 15-08-23 01:30

Şanlıurfa’nın teknoloji üssünde yeni ufuklar açıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Mezopotamya Living Lab, mobil uygulama geliştirme, girişimcilik, robotik kodlama ve yapay zeka gibi birçok alanda girişimcilik, yazılım eğitimleri, tasarım eğitimleri, etkinlikler ve proje geliştirme faaliyetleriyle her kesimden insana ücretsiz bir şekilde hizmet veriyor.

Yurthaber 08-06-23 14:00

Yargıtay'dan Uber kararı! Haksız rekabet oluştuğu gerekçesiyle... Firmadan da açıklama geldi

Yargıtay, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinin Uber'in XL araçlarla faaliyetlerinin kaldırılmasına, Uber'in mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden taksi hizmetlerinin devam etmesine ilişkin kararını onadı.

Haber 05-06-23 22:13

Seçim akşamı veri akışı açıklaması: Anadolu Ajansı'ndan Aksaklık görürlerse bizi şikayet etsinler mesajı! Mobil uygulama detayı dikkat çekti

9 gün sonra gerçekleşecek olan seçimlerle ilgili özellikle geçtiğimiz günlerde CHP'li Muharrem Erkek'in "seçim takip sistemi" iddiası gündeme damgasını vurmuştu. Anadolu Ajansı'ndan (AA) seçim güvenliğiyle ilgili önemli açıklamalar geldi. AA yöneticileri, "Verdiğimiz hizmette en küçük bir aksaklık görülürse, hizmet alanlar bizi savcılığa şikayet etsin" diye konuştu, ayrıca seçim gecesi veri akışıyla ilgili soruya da yanıt geldi.

Haber 05-05-23 10:58

1 Mayıs'ta EFT, havale hesaba geçer mi? Bugün para transferi, EFT ve havale olur mu?

1 Mayıs'ta EFT, havale işlemi yapmak isteyenler konuyla ilgili aramalarına hız verdi. Bankalar kapalı olduğu için şubeler yerine online bankacılık işlemleri kullanılabilecek. Fakat mobil bankacılık işlemi yapmadan önce dikkat edilmesi gereken önemli bir konu bulunuyor. Peki, 1 Mayıs EFT, havale hesaba geçer mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda para transferi, EFT ve havale yapılır mı?

Haber 01-05-23 09:11

Altın fiyatlarında çift tarife çok konuşulmuştu: İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı yeni hamleyi duyurdu: Bundan sonra altın yatırımcıları…

Altın fiyatlarında ekran ve kuyumcu arasındaki fark ile kafası karışan yatırımcılar için kuyumcular mobil uygulama geliştirdi. Konuya ilişkin konuşan İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, “Ekrandaki gram fiyatları, altının işlenmemiş, ham madde fiyatıdır. Kuyumcunun verdiği fiyat ise işlenmiş, emek harcanmış, doğal olarak işçiliği de eklenmiş fiyattır. Artık vatandaşlarımız telefonlarına 'İKO Fiyat'ı indirerek kullanabilir ve anlık olarak fiyatları takip edebilir” dedi.

Finans 25-04-23 11:33

Yeni 'mavi' platform o mu? Twitter'ın en 'dişli' rakiplerinden Bluesky, kısa sürede merak uyandırdı... Sosyal medyada davet kodu arıyorlar!

'Mavi kuş' olarak da bilinen Twitter'a alternatif platformlar olabilir, ancak şimdilerde Twitter'ın en dişli rakiplerinden biri olarak görülen bir uygulama, bir platform kısa sürede gündem oldu. Evet, bu kez adıyla 'mavi'ye atıfta bulunan Bluesky'dan bahsediyoruz. Twitter'ın eski CEO'su Jack Dorsey tarafından desteklenen Twitter alternatifi Bluesky, kısa sürede merak uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları ise Bluesky davet kodu arayışında. Peki Bluesky nedir, davet kodu nasıl alınır?

Haber 21-04-23 18:21

Üniversiteler açılıyor mu, yüz yüze eğitim olacak mı? Nisan'da üniversiteler açılacak mı? YÖK'ten açıklama geldi

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası birçok üniversite uzaktan eğitime geçmişti. Üniversitelerin ne zaman açılacağını merak eden öğrenciler konu ile ilgili araştırmalarını sıklaştırdılar. Uygulamalı eğitim gören bölümler sadece uygulama derslerinde okula gidiyordu. Peki Üniversiteler açılıyor mu, yüz yüze eğitim olacak mı? Nisan'da üniversiteler açılacak mı? İşte detaylar...

Egitim 21-03-23 15:45

Yeni kimlik ehliyet yerine geçer mi, yeni kimliğe ehliyet ekleme nasıl yapılır? Yeni kimliğe ehliyet işleniyor mu, birleştirme için gerekli belgeler nelerdir?

2016 yılının Mart ayından itibaren eski tip nüfus cüzdanları yeni tip çipli kimlik kartları ile değiştirilmeye başlanmıştır. Bu işlemi yapmayan kişiler için resmî bir açıklama ile bildirilen tarihten sonrasında ceza uygulanacağı söylenmektedir. Yeni kimlik kartı için son başvuru tarihi 31 Aralık 2023 olarak belirtilmiştir. Uygulama kapsamında yeni kimliklerin ehliyet ile birleştirilip birleştirilmeyeceği de açıklanmıştır. Peki, yeni kimlik ehliyet yerine geçer mi

Haber 10-03-23 16:39

WhatsApp kabul etti... Dikkat çeken karar!

WhatsApp, AB kurallarına uymayı kabul etti. Avrupa Birliği (AB), mobil mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'ın hizmet koşullarındaki değişiklikler konusunda daha şeffaf olmayı taahhüt ettiğini bildirdi. Buna göre WhatsApp kullanıcıları daha iyi bilgilendirecek ve sözleşme güncellemeleri konusunda kullanıcıların tercihlerine saygı gösterecek. Uygulama 4 Ocak 2021'de birçok ülkede yeni "kullanıcı hizmet koşulları ve gizlilik ilkesi" sunmuş, sözleşmedeki birçok madde ise tepkilere neden olmuştu.

Haber 06-03-23 16:30

Alternatifbank çalışma saatleri nedir? Alternatifbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde bankalar müşterilerine internet bankacılığı ve mobil bankacılık gibi farklı platformlardan hizmet sunuyor olsa da işerini yüz yüze halletmeyi seçen müşteriler oldukça fazladır. Bu müşteriler için banka çalışma saatleri merak konusudur. Ülkemizde pek çok şubesi yer alan Alternatifbank çalışma saatleri de kullanıcıları tarafından sık sorulan sorulardan birisidir. Peki, Alternatifbank saat kaçta açılıyor, hafta sonu da hizmet veriyor mu?

Haber 02-02-23 10:47

Halkbank çöktü mü, neden açılmıyor? Sorun ne zaman düzelecek? 1 Şubat 2023 Halkbank mobil uygulama ve web'de erişim problemi!

Halkbank çöktü mü, sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Bugün (1 Şubat 2023 Çarşamba) mobil bankacılık işlemi için uygulamaya giren birçok kişi hizmet sorunuyla karşı karşıya kaldı. Çok sayıda vatandaş müşteri hizmetlerini arayarak konuya ilişkin destek almaya çalışıyor. Öte yandan mobil bankacılıkta yaşanan sorunun nedeni internette araştırılıyor. sorgulanıyor. Peki, Halkbank uygulaması çöktü mü? Halkbank neden açılmıyor, sorun ne zaman düzelecek? İşte detaylar....

Finans 01-02-23 11:04

Halkbank çalışma saatleri nedir? Halkbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank günümüzde oldukça fazla tercih edilen bankalar arasında yer alır. Halkbank mesai saatleri müşterileri tarafından en sık araştırılan şeylerden birisidir. Günümüzde genellikle mobil bankacılık yada internet bankacılığı tercih ediliyor olsa da bazı işlemler içim şubeye gidilmesi gerekir. Peki, Halkbank şubeleri hafta sonları açık mı, Halkbank şube çalışma saatleri nedir?

Haber 27-01-23 16:34

VakıfBank çalışma saatleri nedir? VakıfBank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

VakıfBank ülkemizde oldukça yaygın olarak tercih edilen bankalar arasındadır. Pek çok müşterisi bulunan VakıfBank'ın çalışma saatlerini bilmek, işini şubeden halletmeyi seçenler için önem arz etmektedir. Günümüzde çoğu işlem internet veya mobil bankacılık üzerinden halledilebiliyor olsa da bazı işlemler için şubeye gitmek gerekir. Şubeye gitmeden önce çalışma saatlerini öğrenmek bize vakit kazandırabilir. Peki, VakıfBank şubeleri hafta sonları çalışıyor mu?

Haber 27-01-23 16:33

Hazırlıklar tamamlandı! Merkez Bankası duyurdu, uygulama yeni yılda başlıyor

FAST İş Yeri Ödemeleri ile ilgili gerekli hazırlıklar tamamlandı, 2023 ilk çeyreğinde kullanılmaya başlanacak. Mobil uygulamalar ve POS cihazlarının ekranlarında görüntülenen TR-Karekod’u okutulmasıya hesaptan hesaba anlık ödeme imkânı sunan FAST İşyeri Ödemeleri, tüm vatandaşların hayatını kolaylaştıracak.

Finans 26-12-22 11:01

Görme engelliler artık daha kolay yürüyebilecek

Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, Mustafa Seçilmiş, İbrahim Çeri ve Hazar Taylan Yılmaz, görme engelli bireylere büyük veri setleriyle yapay zeka teknolojisini kullanarak çevredeki nesneleri gerçek zamanlı tanımlayıp sesli olarak aktaran bir mobil uygulama gerçekleştirdi.

Yurthaber 22-12-22 15:38

Yemeksepeti çalışma saatleri nedir? Yemeksepeti saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Teknolojinin gelişmesi ile online alışveriş platformlarına ilgi artış göstermeye devam ediyor. Online olarak tekstil, teknoloji ve ev yaşam ürünlerinin dışında yemek siparişi de verilebiliyor. İstenilen yemek ve tatlı mobil uygulama ve web sitesi üzerinden kolaylıkla sipariş edilebilir. Günümüzde her geçen gün kullanıcısının arttığı Yemeksepeti çalışma saatleri de kullanıcıların en çok merak ettiği konular arasında. Peki, Yemeksepeti saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-22 16:22

Odeabank çalışma saatleri nedir, cumartesi çalışıyor mu? Odeabank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bankalar, vatandaşların en çok işlem yaptığı yerlerden biridir. Son dönemlerde mobil bankacılık veya internet bankacılığı gibi yeni trendler ön plana çıksa da bankaya giderek yapılması gereken işlemler için vatandaşların bilmek istediği konular bulunmaktadır. Bankaların açılış ve kapanış saatleri, öğle molaları gibi detaylar merak edilmektedir. Odeabank çalışma saatleri nedir, Odeabank şubeleri cumartesi günü kaça kadar açık?

Haber 18-11-22 17:18

TEB çalışma saatleri nedir, cumartesi günleri açık mı? TEB şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bankalar, vatandaşların en çok işlem yaptığı yerlerden biridir. Son dönemlerde mobil bankacılık veya internet bankacılığı gibi yeni trendler ön plana çıksa da bankaya giderek yapılması gereken işlemler için vatandaşların bilmek istediği konular bulunmaktadır. Bankaların açılış ve kapanış saatleri, öğle molaları gibi detaylar merak edilmektedir. En çok tercih edilen bankalardan birisi olan TEB şubeleri ne zaman açılıyor, hafta sonu çalışıyor mu?

Haber 18-11-22 17:11

28 Ekim borsa yarım gün mü, çalışıyor mu? 28 Ekim 2022 Borsa İstanbul ve bankalarda son durum!

28 Ekim borsa yarım gün mü, sorusunun yanıtı birçok özel bankanın, hisse senedi işlemlerini mobil bankacılık üzerinden gerçekleştiren vatandaşlara gönderdikleri mesajlar sonrası merak konusu oldu. Borsa İstanbul pay piyasasının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 28 Ekim'de çalışıp çalışmayacağını öğrenmek isteyenler, şimdiden arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki, 28 Ekim'de borsa İstanbul yarım gün mü çalışacak? İşte 28 Ekim 2022 Borsa İstanbul ve bankalarda son durum...

Haber 24-10-22 13:18

Bu uygulamaları hemen silin! 20 milyondan fazla kez indirildiler

Hemen silinmesi gereken mobil uygulamalara yenileri eklendi. Google'ın Android uygulama mağazası Google Play'de 20 milyondan fazla kez yüklenen toplam 16 uygulamada kötü amaçlı yazılım tespit edildi. Google, bu uygulamaları Google Play'den kaldırdı ancak telefonunuzda herhangi biri varsa hemen silmeniz şart.

Haber 24-10-22 12:13

İzmir merkezli teknoloji şirketi kalp damar hastaları için mobil uygulama geliştirdi

Şirketin "EmoCardio" ismini verdiği telefon ve akıllı saatlere entegre edilebilen uygulama, hastaların kan basıncı, oksijen seviyesi ve EKG verilerinin analizini yapıyor, belirlenen değerler aşıldığında doktora bilgi veriyor

Yurthaber 15-10-22 11:03

WhatsApp Web telefon uzaktayken çalışır mı? WhatsApp Web telefon kapanınca açık kalır mı?

Günümüzde milyarlarca kullanıcısı olan WhatsApp uygulaması artık yalnızca mobil cihazlarda kullanılmıyor. Masaüstü bilgisayarlarda da açılabilen uygulama telefonda kullanılan tüm özelliklerini web sürümünde barındırıyor. Peki, WhatsApp Web telefon uzaktayken çalışır mı, telefon kapalıyken WhatsApp Web'e giriş yapılır mı?

Haber 10-10-22 15:25

GSM sinyal güçlendirici nedir, nasıl yapılır? GSM sinyal güçlendirici işe yarıyor mu?

Doksanların sonundan bu yana kullanılan mobil telefonlar günlük hayatı oldukça kolaylaştırıyor. İletişimi hızlandıran GSM hatları ve akıllı telefonlar sayesinde hem sesli hem de görüntülü konuşmalar yapmak mümkün oluyor. Farklı şehir ya da farklı ülkelerden milyarlarca insan bu sayede iletişim kurabiliyor.

Haber 10-10-22 15:24

Taksiciler mutlu, vatandaş isyanda! Telefondaki 'bahşiş' seçeneği ortalığı karıştırdı: Ne münasebet

İstanbul'da sık sık gündeme gelen taksici sorununa bir kriz daha eklendi. Kent genelinde vatandaşların taksi bulmakta zorlandığı, taksicilerin yabancı uyruklu müşterileri gidecekleri yere götürdüğü iddia edilirken, bir mobil uygulama telefondan taksi çağırılırken yolcuya, 'Bahşişli çağır' seçeneği sundu. Taksi şoförleri bu durum karşısında mutlu olsa da yolcular isyan etti. Bir vatandaş, ''Ne münasebet. Ben çevirince o gelecek ve gideceğim yere götürecek. Olmaz öyle'' dedi.

Haber 06-10-22 10:14

Roche sponsorluğunda kanser hastalarına yönelik mobil uygulama geliştirildi

Albert Health ve Türk Kanser Derneği iş birliğinde geliştirilen uygulamayla kanser hastalarının tedavi takibinin kolaylaştırılması amaçlanırken, hastalığın daha iyi yönetilmesi de hedefleniyor - Roche İlaç Türkiye Genel Müdürü Dr. Natasa Klicko: - "Tele sağlık uygulaması Onkolay, kanser hastalarının yolculuklarına değerli katkılar sunacak"

Yurthaber 23-09-22 10:19

Enuygun: Bu yaz tatil için en çok Antalya ve İzmir tercih edildi

Mobil uygulama üzerinden uçak ve otobüs bileti satın alan ve otel rezervasyonu gerçekleştiren seyahatseverlerin yaş ortalaması 32 olurken, en çok bilet Kurban Bayramı döneminde satıldı

Yurthaber 22-09-22 10:35

Matematik ve İngilizceyi yapay zekalı uygulamayla öğretmeyi hedefliyorlar

Öğrencilerinin matematik ve İngilizce öğrenmede zorlanmasından yola çıkan Ersin Çine ve takımı, yapay zekayla çalışan "Dersilyon" adlı uygulamalarıyla, öğrenmenin önündeki zorluğu oyunla aşmayı amaçlıyor - Ersin Çine: "Uygulamayı en yakın zamanda bütün mobil uygulama marketlerinde paylaşmayı hedefliyoruz. Matematik, kodlama ve İngilizce başta olmak üzere, zamanla diğer dersleri de ekleyerek insanlara tamamen ücretsiz ve reklamsız bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz"

Yurthaber 14-09-22 12:14

100 üründe fiyat dondurma kararı! Zincir marketler duyurdu! Önce Fransa sonra Belçika...

Gıda enflasyonunun her geçen gün artması vatandaşa zor günler yaşatıyor. Türkiye'nin yanı sıra Avrupa genelinde enflasyon rakamları son yılların en yüksek seviyelerini gördü. Ülkelerde artan enflasyona karşı mücadele başladı. Market zincirleri enflasyonla mücadeleye yardımcı olmak için 'fiyat dondurma' kararı aldı. Peki, 'fiyat dondurma' kararı nedir? Türkiye için de benzer bir uygulama söz konusu olur mu? İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 07-09-22 17:19

Aile Destek mobil uygulamasını 6 ayda 38 bin kişi kullandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal yardım ve sosyal hizmetlere erişimi kolaylaştırmak amacıyla mart ayında hayata geçirdiği uygulama, yurt içinde ve dışında ilgi görüyor

Yurthaber 18-08-22 11:14

Dünyada bir ilk! Darphaneden Türk Lirası için yeni hamle

Darphane tüketicileri sahte paradan korumak için yüksek güvenlikli yeni nesil bandrolleri piyasaya sürecek. Yeni bandrollerde açık, yarı açık, gizli, dijital ve adli kontrol olmak üzere 5 katman yer alıyor. Tüketicilerin çıplak gözle ve bu yıl eylül ayında devreye alınması planlanan mobil uygulama üzerinden yeni nesil bandrolleri kolaylıkla sahtelerinden ayrıt edebileceği kaydedildi.

Finans 23-07-22 08:49

Milyonları ilgilendiriyor! Mesai saatleri değişiyor mu? Bakan Bilgin'den dikkat çeken sözler: '8 saatin aşağıya çekilmesi...'

3600 ek gösterge düzenlemesi ve asgari ücrete yapılan zam sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den mesai saatleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Bilgin, birçok ülkede çalışma saatlerinin düşürülmesine yönelik çalışmaların olduğunu vurgulayarak, 'Geçtiğimiz günlerde İngiltere’de bu konuda pilot uygulama başlatıldı. Bunlar yaygınlaşacak. Önümüzdeki 25 yıl sonra 6 saat ya da daha az fiili çalışma gibi durumlar devreye girecek.' dedi.

Finans 18-07-22 13:49

TEB EFT saatleri ve ücretleri: TEB (Türkiye Ekonomi Bankası) para transferi EFT saat kaça kadar yapılır?

TEB’den başka bankalara para transferi, TEB müşterileri tarafından en sık kullanılan işlemler arasında yer almaktadır. 1927 yılında kurulmuş olan Türk Ekonomi Bankası, müşterilerine sunmuş olduğu kredi, kredi kartı, şube, ATM, internet bankacılığı ve mobil uygulama hizmetlerinin yanı sıra EFT ve havale işlemleri ile de dikkat çekmektedir. TEB EFT ve havale işlemleri, birçok banka müşterisi tarafından sıkça kullanılmaktadır.

Finans 29-06-22 12:01

Türkiye İş Bankası EFT saatleri ve ücretleri: Türkiye İş Bankası'ndan para transferi EFT saat kaça kadar yapılır?

Türkiye İş Bankası EFT saatleri, yaygın para transferi işlemleri arasında ön plana çıkmaktadır. Teknolojik imkanların hızla ilerlediği günümüzde EFT işlemlerini gerçekleştirmek de gün geçtikçe daha kolay bir hale gelmektedir. Eski dönemlerde sadece banka şubelerinden gerçekleştirilebilen EFT işlemi, günümüzde internet bankacılığı ve mobil uygulama gibi imkanlar sayesinde tek tıkla yapılabilmektedir.

Finans 29-06-22 11:36