H.E.R. Haberleri

Amazon Prime Day’de sizi neler bekliyor?

Amazon'un ‘Prime’ üyelerine kaçırılmayacak fırsatlar sunduğu ‘Amazon Prime Day’ 21 ve 22 Haziran tarihlerinde başlıyor...

Haber 16-06-2021 18:35

Her mahalleye bir kadın muhtar için yola çıktılar

Karaman'da yerel seçimler öncesi bir araya gelen kadınlar, şu anda sadece bir kadın muhtarın olduğu kentte her mahalleye en ez bir kadının muhtar adayı olması için çalışma başlattı - Kadın Muhtarları Destekleme Grubu Başkanı Nurten Kılıç: "Karaman merkezde sadece bir kadın muhtarımız görev yapıyor. Şu ana kadar 28 kadın muhtar adayımız var. Bu sayı, Karaman halkının desteğiyle daha da artacaktır. Bu ilimiz için bir başlangıç ve başarı sayılacaktır"

Haber 11-11-2018 12:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu'nda konuştu: (1) -"Türk demokrasisini, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, seçilmiş hükümeti ve doğrudan şahsımı hedef alan bu alçak darbe girişiminin ardından ülkemizle sergilenen dayanışmayı asla unutmayacağız" - "Birçok Batı ülkesi hain saldırıyı kınamaktan dahi acizken İngiliz makamları anında gerekli destek açıklamalarını yaptı ve demokrasiden yana tavırlarını koydular. Böylece Birleşik Krallık 15 Temmuz sonrasında müttefikliğimizin ve stratejik ortaklığımızın yanı sıra gerçek bir dost olduğunu da gösterdi"

Haber 13-05-2018 17:55

Oscar adayı filme dava

Bu yılki Oscar yarışına katılan 'Her' adlı filme, senaryosunun çalıntı olduğu iddiasıyla dava açıldı.

Magazin 19-02-2014 20:00

H.E.R.

Her Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Her Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.