Istanbulda Elektrik Kesintisi Olan Ilceler Haberleri

Ankara'yı dolu ve sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü! Tedbir amaçlı elektrik kesinti! Açıklamalar peş peşe geldi

Ankara'da etkili olan sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran sağanak yağış ve dolu nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlarda yağmurun durmasını bekledi. Ankara Valisi Şahin yaptığı açıklamada "Şu ana kadar yaklaşık 1330 su baskını ihbarı geldi" dedi. EGO Genel Müdürlüğü ise bazı bölgelerde tedbir amaçlı elektrik kesintisi uygulandığını bildirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi de bir açıklama yaptı.

Haber 2024-04-30 22:58:41

Dicle Elektrik'ten elektrik kesintisi iddialarına yanıt! 'Hizmetimiz kesintisiz devam ediyor'

Bazı sosyal medya kanallarında gündeme getirilen Dicle Elektrik'in bazı dağıtım bölgelerinde genel bir enerji kesintisi iddialarına kurumdan yanıt geldi.

Haber 2024-04-27 11:42:15

Elektrik kesintisi sorgulama nasıl yapılır? Elektrik kesintisi hangi numaradan öğrenilir?

Tüketici sorumluluğunda olan ya da olmayan nedenlerden ötürü elektrik kesintileri yaşanabilmektedir. Kullanılan iş aleti ya da el aletlerindeki mevcut sorunlar nedeniyle sigortaların atması, sigortanın arızalı olması ya da iç tesisattaki çeşitli hasarlar tüketici sorumluluğundaki arızalardır. Genel arızalar ise merkezden kaynaklanabilir. Bir elektrik kesintisinin nedeni ise birkaç yoldan sorgulanabilir.

Haber 2024-04-23 20:40:33

Tarihi 1914'e uzanıyordu! İstiklal Caddesi'nde yeni dönem: İBB duyurdu

İstanbul'un simge caddelerinden İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor. İstiklal Caddesi'nin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacak. Bataryalı tramvayların tasarımı nostaljik tramvaylarla aynı olacak.

Finans 2024-04-21 13:30:15

36 saatlik elektrik kesintisi isyan ettirdi! Esnaf kepengi kırdı: 500 bin liralık et ziyan oldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 36 saatlik elektrik kesintisi semt sakinlerini isyan ettirdi. Kesinti nedeniyle kepenk açamayan esnaf ürünlerinin bozulmasından dert yandı. Bir kasap 500 bin liralık et ürününün ziyan olduğunu, bir başka esnaf 10 bin lira mağdur olduğunu dile getirdi. Elektrik dağıtım şirketinden kesintiyle ilgili açıklama geldi.

Haber 15-03-24 16:55

Cizre’de kaçak kablo patlamaya neden oldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaçak kullanımdan kaynaklanan yeraltı kablo patlaması meydana geldi. Dicle Elektrik, kayıp-kaçak ekipleri ana hattan kaçak bir hat çekildiğini tespit etti. Yangına sebep olan hattı kullananlar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Haber 13-03-24 12:26

Edirne Meriç Nehri’nde milyonluk çökme: 625 beton mikseri doldurmuştu, enkaz oldu

Edirne’de Meriç Nehri üzerine elektrik üretimi için kurulan "Arşimet Burgu Türbinli Hidroelektrik Santrali"nde yanlış mühendislik yapımı sonucu meydana gelen beton ayak kısmı ve table çökmesinde yaklaşık değeri 12 milyon lira olan beton ve 17 milyon lira olan lastik savak hasar görerek kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 19-02-24 15:39

Elektrik harcayacak diye beyaz eşyaları kurdurmadı, piknik tüpünde yemek yaptırdı! Yargıtay'dan 'cimri' koca için karar

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir boşanma davasında ev eşyaları almayan, elektrik harcayacak diye beyaz eşyaları kurdurmadığı için eşinin piknik tüpünde yemek yapmasına neden olan kocanın, tam kusurlu olduğuna hükmetti.

Haber 02-02-24 13:34

VEDAŞ’ın kar timleri görev başında

Hakkari’de etkili olan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle enerji arzında yaşanan aksaklıklar, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekiplerinin özverili ve gayretli çalışmalarıyla onarılıyor.

Yurthaber 29-01-24 09:40

Hem faturanız daha az gelecek hem zaman size kalacak! Ütüyle cebelleşmek istemiyorsanız... Makineden çamaşırların kırışık çıkmaması için bunu yapın

Pek çokları için çamaşır yıkamak çamaşır makinesi sayesinde kolay olsa da sonrasındaki ütü aşaması çok zorlayıcı olabiliyor. Özellikle çamaşır makineden fazlasıyla kırışık çıkan kıyafet ve ev tekstili ürünleri büyük dert yaratabiliyor. Bu durum hem pek çok kişinin hoşlanmadığı işlerden olan ütüyle fazla vakit geçirmesine hem de elektrik faturasında bunun olumsuz etkilerini görmeye yol açıyor. İşte çamaşırlarınızın makineden kırışık çıkmaması için uygulayabileceğiniz yöntemler...

Kadin 18-01-24 17:21

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-24 13:25

1 Ocak'tan itibaren geçerli tarifeler belirlendi; ocak ayında elektriğe zam var mı?

Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Ocak'tan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi. Resmi Gazete'de yayımlanan sayıda elektrik tarifesi mesken aboneleri, ticarethane ve sanayi aboneleri için sabit kaldı.

Finans 31-12-23 09:04

SON DAKİKA | Türk SİHA’ları Kamışlı'da PKK/YPG’nin tesislerini vurdu

Son dakika haberi: Türk SİHA’ları, Suriye’nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG’nin kontrolündeki çimento ve elektrik tesisi olan 6’dan fazla hedefi vurdu. Terör örgütünün kontrolündeki bölgeden siyah dumanlar yükseldi.

Haber 25-12-23 15:35

İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 20 ilçe karanlığa gömülecek! İşte AYEDAŞ - BEDAŞ 12 Aralık 2023 İstanbul elektrik kesintisi listesi...

İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler 12 Aralık 2023 Salı günü AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından açıklandı. Yayımlanan bilgilere göre bugün Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Başakşehir gibi birçok ilçede kesinti yaşanacak. Arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle yapılan kesintilerin bazı ilçelerde uzun sürmesi bekleniyor. Peki, Peki, elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi var? İşte 12 Aralık 2023 İstanbul elektrik kesintisi listesi...

Haber 12-12-23 08:58

Zonguldak'taki 4 günlük elektrik kesintisi gündem olmuştu! '20 milyon TL borç krizi' iddiası

Dört gün boyunca elektriklerin kesildiği Zonguldak'ta belediye ile enerji tedarik şirketi EnerjiSa arasında 20 milyon TL'lik borç kavgasının yaşandığı iddiası gündem oldu. İddialara göre kentin büyük bölümüne su veren barajın su pompasına sağlanan elektrikten dolayı belediyenin EnerjiSa’ya borcu 20 milyon TL’ye ulaştı. Şirket, barajın elektriğini kesme noktasına gelince, bu kez belediye şehir merkezindeki elektrik hatlarının yer altına alınması için yürütülecek kazı taleplerine izin vermedi.

Haber 23-11-23 22:56

Vatandaşlar dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı, doğal gaz sayaçlarında yeni dönem: Hepsi sökülecek, son tarih...

Resmi Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Elektrik, Su ve Gaz Sayaçları Muayene Yönetmeliği yayımlandı. Buna göre 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 döneminde piyasaya arz edilmiş doğal gaz sayaçlarının 2025 yılı sonuna kadar sökülerek, yerine geçerli muayenesi olan sayaç takılmasını kararlaştırdı.

Finans 23-11-23 09:47

Bu kez trafoya sansar girdi

Sivas’ın Divriği ilçesinde elektrik trafosuna girerek arızaya neden olan yaramaz sansar elektrik akımına kapılarak telef oldu.

Yurthaber 22-11-23 09:41

Ekos Teknoloji hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir? Ekos Teknoloji halka arz hangi bankalarda var?

Ekos Teknoloji halka arzın hisse fiyatı ve borsa işlem tarihlerine dair araştırmalar yoğunluk kazandı. SPK tarafından halka arzı onaylanan Ekos Teknoloji ve Elektrik, borsayı yakından takip eden vatandaşların gündeminde yer aldı. Borsa İstanbul'da işlem görecek olan Ekos Teknoloji halka arzının büyüklüğünün yaklaşık 766,2 milyon TL olacağı açıklandı. İşte konuya dair detaylar...

Finans 16-11-23 08:55

Kalpteki ‘kaçak elektrik’ uzmanlar tarafından tespit edilip yakılıyor

Diyarbakır’da kalp ritim bozukluğu olan vatandaşlar, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalbi 3D haritalayan ve ablasyon denilen yakma işlemiyle sağlığına kavuşuyor.

Yurthaber 26-10-23 10:10

Gazze'deki insanlık dramı derinleşiyor! İsrail'den açıklama geldi: Yardıma izin verilmeyecek...

Gazze Şeridi'nde yaşanan insanlık dramı her geçen saat daha da derinleşiyor. Ne elektrik ne de suya erişimi olan Gazze halkının tek çaresi bölgeye gönderilen insani yardımlara bağlanmış durumdayken İsrail cephesinden skandal bir açıklama geldi. İsrail ordusu yaptığı açıklamada, "Halihazırda Gazze'ye yardım girişine izin verilmeyecek" dedi.

Haber 19-10-23 23:06

Elektrik faturası sorgulama: Elektrik faturamı nasıl öğrenirim?

Aylık olarak hesaplanan elektrik faturaları hem kağıt faturalar ile hem internet üzerinden hem de mobil uygulamalar aracılığı ile takip edilebilir. Teknolojinin her geçen gün biraz daha günlük hayata girmesi ile faturalar dahil tüm ödeme işlemleri otomatik olarak yaptırılabilmektedir. Elektrik faturası sorgulamak ya da kesilmiş olan elektrik faturasını ödeyebilmek için çeşitli yollar bulunur.

Haber 16-10-23 15:58

Kars’ta su kesintisi yapılacak

Kars’ta İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmalarından dolayı kentte planlı su kesintisi yapılacak.

Yurthaber 16-10-23 15:28

İstanbul elektrik kesintisi listesi yayımlandı! Dikkat o ilçeler karanlığa gömülecek

İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler 4 Ekim 2023 Çarşamba günü AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından açıklandı. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda gerçekleşecek olan elektrik kesintileri ile ilgili güncel liste vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler hangileri? İşte 4 Ekim 2023 Çarşamba günü paylaşılan İstanbul elektrik kesintisi listesi...

Haber 04-10-23 13:08

İstanbul'da elektrik kesintisi! Saatlerce sürecek! İşte 29 Eylül 2023 İstanbul elektrik kesintisi listesi...

İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler 29 Eylül 2023 Cuma günü AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından açıklandı. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda gerçekleşecek olan elektrik kesintileri ile ilgili güncel liste vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi var? İşte 29 Eylül 2023 Cuma günü paylaşılan İstanbul elektrik kesintisi listesi...

Haber 29-09-23 08:06

Avcılar’da elektrik kesintisi sorunu yaşayan vatandaşlar sokağa döküldü

Avcılar’da aylardır birçok kez yaşanan ve uzun saatler süren elektrik kesintisine tepki gösteren vatandaşlar sokaklara döküldü.

Yurthaber 28-09-23 09:47

Trafoda çıkan yangın büyümeden söndürüldü

Muğla’nın Datça ilçesinde trafoda çıkan yangın büyümeden söndürülürken, yangın nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşandı.

Yurthaber 28-09-23 07:50

İSKİ İSTANBUL SU KESİNTİSİ LİSTESİ 8 EYLÜL 2023: Sular ne zaman gelecek? İSKİ su kesintisi sorgulama

Sular ne zaman gelecek? Merak edilen sorunun yanıtı ile İstanbul'da su kesintisi olan ilçe ve mahalleler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İSKİ su kesintisi 8 Eylül 2023 Cuma günü birçok vatandaş tarafından arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, Sular ne zaman gelecek? 8 Eylül 2023 Cuma günü İstanbul'da su kesintisi listesi olan ilçeler listesi ve detaylar haberimizde...

Haber 08-09-23 13:21

Yağış anında 10 farklı yangın çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağışla birlikte trafo patladı, bölgede elektrik kesintisi yaşandı.

Yurthaber 05-09-23 14:21

Yer: Sakarya! İnşaat alanında bulundu, ekipleri harekete geçirdi

Sakarya'da, inşaat alanında zemine elektrik kablosu döşemek için yapılan kazıda, top mermisi kovanı bulundu. İncelemede, top mermisinin daha önce askeri alan olan bölgede deneme atışları sırasında ateşlendiği ortaya çıktı.

Haber 17-08-23 16:50

Tekirdağ'da kan donduran cinayet! Kız arkadaşını kablo ile boğarak öldürdü

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. 26 yaşındaki bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosu ile boğarak öldürdü. Cinayetin ardından polis merkezine giderek teslim olan şüpheli, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Ümit I.'nın ilk ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 16-08-23 20:37

İstanbul'da elektrik kesintisi! Bedaş uyardı, o ilçeler karanlığa gömülecek! İşte 7 Ağustos 2023 İstanbul elektrik kesintisi listesi...

İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından açıklandı. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda gerçekleşecek olan elektrik kesintileri ile ilgili güncel liste vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler hangileri? İşte 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü paylaşılan İstanbul elektrik kesintisi listesi...

Haber 07-08-23 08:01

ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! Tüm şehir karanlığa büründü!

Çanakkale elektrik kesintisi son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Tüm şehirde elektriklerin kesildiği Çanakkale'de vatandaşlar kesintinin nedenini ve elektriklerin ne zaman geleceğini araştırıyor. Kent sakinleri Uludağ Elektrik'ten açıklama bekliyor.

Haber 06-08-23 01:18

ÇANAKKALE ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! Çanakkale'de elektrikler mi gitti, neden? Elektrikler ne zaman gelecek? Uludağ Elektrik'ten açıklama bekleniyor

Çanakkale elektrik kesintisi son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Tüm şehirde elektriklerin kesildiği Çanakkale'de vatandaşlar kesintinin nedenini ve elektriklerin ne zaman geleceğini araştırıyor. Kent sakinleri Uludağ Elektrik'ten açıklama bekliyor. Peki, Çanakkale'de elektrikler mi gitti, neden? Elektrikler ne zaman gelecek? Tüm şehirde kesildi!

Haber 06-08-23 01:17

Temizlik yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! İşte işinizi kolaylaştıracak en iyi Fakir elektrik süpürgeleri

Ev temizliğinin önemli bir aşaması olan süpürme işlemlerinizi çok daha kısa sürede keyifli şekilde tamamlayabilmenize yardımcı olacak en iyi Fakir elektrikli süpürge çeşitlerini incelemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Temizlik için ayırdığınız süreleri daha tasarruflu şekilde kullanabilmenize ve tüm zorlu alanları temizleyebilmenize imkân tanıyan modellerle tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet!" ise birbirinden özel modeli bir araya getirdiğimiz listemize göz atabilirsiniz.

Haber 01-08-23 17:46

Hırsızlar felçli kadını hem karanlıkta hem sıcakta bıraktı

Adıyaman’da, geçirdiği felçlikten dolayı 12 yıldır yatalak olan yaşlı kadın, hırsızların çaldığı elektrik kablosundan dolayı hem karanlıkta hem de sıcakta kaldı.

Yurthaber 31-07-23 12:00

İstanbul'da o ilçeler susuz kalacak! İSKİ açıkladı, önleminizi hemen alın! Beyoğlu, Esenler, Kadıköy, Sarıyer, Tuzla, Üsküdar...

İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler, 25 Temmuz 2023 Salı günü İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) tarafından açıklandı. Böylelikle "Sular ne zaman gelecek?" sorusu yanıt bulmuş oldu. Açıklamada yer alan Beyoğlu, Esenler, Kadıköy, Sarıyer, Tuzla, Üsküdar detayı dikkat çekti. İşte, 24 Temmuz 2023 Salı günü İstanbul'da su kesintisi listesi olan ilçeler listesi...

Haber 25-07-23 08:29

İstanbul'da 19 ilçede elektrik kesintisi! O ilçeler karanlığa gömülecek! İşte 25 Temmuz 2023 BEDAŞ elektrik kesintisi listesi

İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler 25 Temmuz 2023 Salı günü BEDAŞ ve AYEDAŞ tarafından açıklandı. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda gerçekleşecek olan elektrik kesintileri ile ilgili güncel liste vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BEDAŞ'ın açıklamasına göre 19 ilçede kesinti olacak. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi var? İşte 25 Temmuz 2023 Salı günü paylaşılan İstanbul elektrik kesintisi listesi...

Haber 25-07-23 07:18

Emekliler için yeni formül! AK Parti gündemine aldı: Memleketinde kalana elektrik, su yardımı

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zam sonrası 'seyyanen zam' iddiaları gündeme gelirken, AK Parti'nin yeni bir formül arayışında olduğu konuşulmaya başlandı. Hayat pahalılığı ve fahiş kira fiyatlarının en çok yaşandığı kentlerden olan İstanbul için 'köyünde kal' planı masaya geldi. Buna göre memleketine taşınan emeklilere elektrik, su gibi temel kalemlerde teşvik verilebilir. İşte detaylar...

Haber 24-07-23 07:53

Kabloların patlama anında aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler ortaya çıktı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde aşırı ısınma sonucu kısa devre yapan elektrik kabloları patladı. Korku ve paniğe neden olan patlama anı, aksiyon filmlerini aratmadı.

Yurthaber 21-07-23 10:08

Elektrik panosu patladı, çıkan kıvılcımlar sokağı böyle aydınlattı

Maltepe’de inşaat halinde olan binada bulunan elektrik panosunda meydana gelen patlama kısa süreli paniğe yol açtı.

Yurthaber 21-07-23 08:23

Bilim insanından şaşkına çeviren öneri! Dünyanın yüzde 2'sini beyaza boyarsak...

Kaliforniya Üniversitesi'nde elektrik ve bilgisayar mühendisliği profesörü olan Jeremy Munday, küresel ısınmayı durdurmak adına ilginç bir öneri sundu. Munday'a göre, dünyanın yüzde 2'sini beyaza boyamak küresel ısınmayı durdurabilir.

Haber 17-07-23 09:54

Nüfusu 10 kat artan Datça'da elektrik kesintisi! Turizm merkezi karanlığa büründü

Muğla'nın gözde turizm merkezlerinden Datça'da yaz aylarıyla birlikte nüfusun 10 kat artması enerji sorununa yol açtı. Sıcak havaların etkisiyle vatandaşların serinlemek için kullandıkları klimalar, enerji hatlarında kısa devrelere neden oldu. Gün içerisinde sık sık elektrik kesintisi yaşanan Datça adeta karanlığa büründü.

Haber 16-07-23 23:08

Elektrik faturasına zam mı geldi? Resmi Gazete kararı sonrası EPDK’dan flaş açıklama: ‘Vatandaşın faturalarına yönelik…’

EPDK, Elektrik üreticileri ve tedarikçi şirketler için referans fiyat olan piyasa takas fiyatı (PTF) tavan fiyatının 2600 TL/MWH’den 2700 TL/MWH’ye yükseltildiğini açıkladı. Bu haberle geçtiğimiz hafta Temmuz ayında tüm abone gruplarında sabit bırakıldığı duyurulan elektrik faturalarına zam geleceği yönünde algı oluşunca EPDK’dan açıklama gecikmedi. Resmi Gazete’de yer alan kararın vatandaşların faturalarına yönelik bir artış olmadığı bildirildi.

Finans 04-07-23 11:27

Kış için endişelendiren açıklama! 'Hata yapıldı' diyerek uyardı; doğal gaz ve elektrik faturalarında büyük artış beklentisi

Koronavirüsün etkileri sonrası yükselen ve Rusya-Ukrayna savaşı sonrası giderek artan enerji fiyatlarıyla ilgili endişelendiren bir açıklama geldi. Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, doğal gaz ve elektrik faturalarında bu kış büyük artış görülebileceğini söyledi. Birol, bu kış pek çok ülkede elektrik kesintisi yaşanmasının ihtimaller dahilinde olduğunu da ekledi.

Finans 03-07-23 08:37

EPDK'dan elektrik faturası kararı! 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak: Tarife tablosu değişti

Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi. EPDK tarafından yapılan açıklamaya göre konutlarda ilk kademede bulunan aboneler için kilovatsaat fiyatı 134,1070 kuruş olarak açıklandı. Ticarethane abonelerinin tarifesinde ise elektriğin kilovatsaat fiyatı 233,2299 kuruş oldu.

Finans 24-06-23 09:47

İSKİ İSTANBUL SU KESİNTİSİ LİSTESİ 23 HAZİRAN 2023 CUMA: Sular ne zaman gelecek, saat kaçta? İşte İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler...

Sular ne zaman gelecek? Merak edilen sorunun yanıtı ile İstanbul'da su kesintisi olan ilçe ve mahalleler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İSKİ su kesintisi 23 Haziran 2023 Cuma günü birçok vatandaş tarafından arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, Sular ne zaman gelecek? 23 Haziran 2023 Cuma günü İstanbul'da su kesintisi listesi olan ilçeler listesi ve detaylar haberimizde...

Haber 23-06-23 07:32

İstanbul'da 21 ilçede elektrik kesintisi! Mumlarınızı hazırlayın o ilçeler karanlığa gömülecek! İşte İstanbul 23 Haziran Cuma elektrik kesintisi listesi

İstanbul'da 23 Haziran Cuma günü uygulanacak elektrik kesintileri AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından yapılan açıklama ile belli oldu. Konuya dair yayımlanan duyuru ile "İstanbul'da elektrik ne zaman gelecek? "sorusu yanıt buldu. Peki, İstanbul'da elektrikler saat kaçta gelecek? İşte 23 Haziran 2023 Cuma günü İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...

Haber 23-06-23 07:27

İstanbul'da elektrik kesintisi! Bedaş uyardı! Dikkat saatlerce gelmeyecek: İşte 21 Haziran 2023 İstanbul elektrik kesintisi listesi...

İstanbul'da elektrik kesintisi olan ilçeler 21 Haziran 2023 Çarşamba günü AYEDAŞ ve BEDAŞ tarafından açıklandı. Anadolu ve Avrupa Yakası'nda gerçekleşecek olan elektrik kesintileri ile ilgili güncel liste vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi var? İşte 21 Haziran 2023 Çarşamba günü paylaşılan İstanbul elektrik kesintisi listesi...

Haber 21-06-23 07:17

İSTANBUL SU KESİNTİSİ LİSTESİ 21 HAZİRAN 2023: Sular ne zaman gelecek, saat kaçta? 21 Haziran 2023 İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler

İstanbul'da su kesintisi olan ilçeler, 21 Haziran 2023 Çarşamba günü İSKİ (İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) tarafından açıklandı. Böylelikle "Sular ne zaman gelecek?" sorusu yanıt bulmuş oldu. Arıza ve bakım çalışmalarına ilişkin yapılan açıklamanın detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Sular ne zaman gelecek? 21 Haziran 2023 Çarşamba günü İstanbul'da su kesintisi listesi olan ilçeler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber 21-06-23 07:03