Karagümrük Spor Haberleri

Karagümrük'ün kulüp müdürü Yunus Yıldız, bacanağı tarafından öldürüldü! 8 el ateş açıldı, yaralı şekilde hastaneye gitti ama...

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün kulüp müdürü Yunus Yıldız, Maltepe'de bacanağı M.A. tarafından öldürüldü. Kulübün sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayımlanırken, olayın detayları da ortaya çıktı. Yunus Yıldız'ın kendi imkanlarıyla yaralı şekilde hastaneye gittiği ancak müdahale edilemeden hayatını kaybettiği öğrenildi.

Spor 14-10-2023 17:02

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı canlı olarak ekrana gelecek. Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı canlı yayın saati, kanalı ve 11'leri merak konusu oldu. Maç, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak. Sporseverler araştırmalarına hız verdi. Peki, Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, 11'ler...

Spor 22-05-2023 21:24

Giresunspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor ile Fatih Karagümrük Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Çotanak Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Heyecanla beklenen maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri merak edildi. Maçta, Hakem Kadir Sağlam düdük çaldı. Sağlam'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yaptı. Maçın 4. hakemi ise Burak Pakkan oldu. Peki Giresunspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldaydı?

Spor 11-03-2023 00:29

Fatih Karagümrük, Ankaragücü'nü 2-0 skorla mağlup etti

Ankaragücü ile Fatih Karagümrük Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Ömer Erdoğan'ın öğrencileri kendi sahalarından üstünlükle ayrılmak için sahaya çıktı. Maçın ilk yarısı Mbaye Diagne'nin 45+1'de attığı gol sonucu Fatih Karagümrük'ün 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarının tek golü ise 65. dakikada Fabio Broni'den geldi. Ankaragücü Fatih Karagümrük maçı konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Spor 04-02-2023 15:30

Karagümrük Spor

Karagümrük Spor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Karagümrük Spor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.