Konyaspor Ankaragucu Maci Saat Kacta Haberleri

TRABZONSPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? CANLI MAÇ ANLATIMI

Trabzonspor Konyaspor canlı izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Trendyol Süper Lig heyecanı Trabzonspor Konyaspor maçı ile kaldığı yerden devam ediyor. 12. hafta müsabakasında Trabzonspor, Papara Park Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk edecek. Peki, Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-11-10 12:59:07

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Süper Lig Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Konyaspor Beşiktaş maç sonucu merak edildi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan bu Süper Lig karşılaşmasında hakem Arda Kardeşler düdük çaldı. Bruno Paz, Sokol Cikalleshi ve Muhammet Demir, siyah beyazlı ekibe karşlı forma giyemedi. Öte yandan Kara Kartal'da Emrecan Bulut, Gedson Fernandes, Ante Rebic, Emrecan Uzunhan, Gökhan İnler, Mert Günok, Tayfur Bingöl, Tayyip Talha Sanuç bu karşılaşmada süre alamadı. Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

Spor 2023-10-01 22:15:57

Süper Lig İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Galatasaray maçı ertelendi mi?

Süper Lig 2023-2024 sezonu 3. hafta maçlarıyla devam edecek. Konyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Maç, 21:00'da başlayacak. zorlu Zorlu karşılaşma öncesi TFF, İstanbulspor Galatasaray maçının da aralarında bulunduğu 3 maça dair yazılı açıklamada bulundu. İstanbulspor Galatasaray maçının tarihi, saati ve kanalı merak konusu oldu.

Spor 2023-08-26 12:02:43

Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Konyaspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş ile Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında kozlarını paylaşacak. Beşiktaş Konyaspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. 23 üstünlük, 8 eşitlik ve 4 mağlubiyet yaşayan ev sahibi takım son haftaya 77 puanla 3. sırada girdi. Siyah Beyazlılar bu maçtan galip olursa ligi ikili averajda üstün olduğu Fenerbahçe'nin önünde ikinci sırada tamamlamayı başaracak. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 2023-06-07 23:59:30

KONYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Konyaspor ile Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında kozlarını paylaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Maçta, Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük'ün yardımcılıklarını Ali Saygın Önel ve Furkan Ürün yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın. Konyaspor Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-03-23 15:22

Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deprem nedeniyle ertelenen Fenerbahçe Konyaspor maçı için geri sayım sürüyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus kararını verdi. Birçok kişi arama motorlarında Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izle ekranını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

Spor 26-02-23 01:06

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Ertelenen Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Fenerbahçe Konyaspor maçı Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Heyecanla beklenen karşılaşma için için geri sayım devam ediyor. Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus'un öğrencileri sahaya galibiyet için çıkacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Fenerbahçe Konyaspor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler...

Spor 25-02-23 14:16

Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta? Süper Lig'de 24, 25 ve 26. haftanın programı belli oldu!

Süper Lig'in 3 haftalık programı ve ertelenen maçların tarihleri belli oldu. Böylelikle Fenerbahçe Konyaspor maçının detayları araştırılmaya başlandı. TFF, Süper Lig'de erteleme maçlarının gelecek hafta sonu oynanacağını duyurdu. Peki Fenerbahçe Konyaspor maçı ne zaman oynanacak? Fenerbahçe Konyaspor maçı saat kaçta? İşte detaylar...

Spor 17-02-23 17:23

Konyaspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Ankaragücü maçı hangi kanalda?

Konyaspor ile Ankaragücü Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Maçı Hakem Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan'ın yardımcılıklarını Murat Ergin Gözütok ve Kamil Çetin yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Oğuzhan Çakır olacak. Konyaspor Ankaragücü maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Konyaspor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 23-01-23 15:08

Gaziantep FK Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Gaziantep FK Konyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Gaziantep FK ile Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Hakem Yiğit Arslan'ın yöneteceği karşılaşma için geri sayım devam ediyor. Arslan'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Selahattin Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Gaziantep FK Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 19-01-23 15:38

KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler!

Konyaspor Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Şenol Güneş'in öğrencileri maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Maçın yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından merak konusu oldu. Karşılaşmanın ilk 11'leri belli oldu. Konyaspor Beşiktaş maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 14-01-23 15:41

Son dakika: '1 saat 15 dakika!' Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Konyaspor maçı sonrası fenalaştı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Konyaspor'u konuk etti. Bordo - mavililer, 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Trabzonsporlu taraftarlar müsabakadan alınan 1 puanın şokunu yaşarken, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu fenalaştı.

Spor 07-11-22 07:26

Konyaspor Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Konyaspor Gaziantep FK maçı canlı yayın bilgileri!

Konyaspor ile Gaziantep FK Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen mücadelede Hakem Çağdaş Altay düdük çalacak. Birçok kişi internette "Konyaspor Gaziantep FK maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Konyaspor Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-10-22 11:44

ANTALYASPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Antalyaspor Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada hakem Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge'nin yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olarak açıklandı. "Antalyaspor Konyaspor maçı canlı izle" konu başlığı internette araştırılıyor. Peki, Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 08-10-22 13:37

Konyaspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor Ümraniyespor maçı canlı yayın bilgisi!

Konyaspor Ümraniyespor maçı için heyecan dorukta. Süper Lig'in 8. haftasında Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz'in yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Selahattşn Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe. Heyecanla beklenen maç öncesi birçok kişi arama motorlarında 'Konyaspor Ümraniyespor maçı canlı izle' konu başlığını araştırıyor. Peki, Konyaspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-10-22 15:50

Konyaspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Konyaspor ile Ümraniyespor Süper Lig'in 8. haftasında Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak. Heyecanla beklenen maçta Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Filiz'in yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Selahattşn Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olarak açıklandı. Birçok kişi internette karşılaşmaya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Konyaspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 01-10-22 15:27

Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konyaspor maçı canlı yayın bilgisi!

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Nef Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk edecek. Taraftarın heyecanlı bekleyişi sürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un öğrencileri kendi sahasından üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konyaspor maçının saati ve canlı yayınlanacağı kanal...

Spor 16-09-22 19:47

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Konyaspor maçı için heyecan dorukta. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Nef Stadyumu'nda oynanacak karşılaimada Hakam Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Sarı Kırmızılılarda Okan Buruk'un kadro seçimi merak konusu oldu. Birçok kişi internette 'Galatasaray Konyaspor maçı canlı izle' konu başlığını araştırıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-09-22 15:36

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?

Galatasaray Konyaspor maçı için heyecan dorukta. Sarı kırmızılılar, Süper Lig'in 7. haftasında Nef Stadyumunda Konyaspor'u konuk edecek. Karşılaşma öncesi birçok kişi maçını tarihi, saati ve canlı olarak ekrana geleceği kanalı öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Teknik Direktör Okan Buruk'un öğrencileri Nef Stadyumu'ndan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konyaspor maçı şifreli mi?

Spor 16-09-22 15:24

Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konyaspor maçı şifreli mi?

Galatasaray ile Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında NEF Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Teknik Direktörü Okan Buruk'un öğrencileri kendi sahasından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Taraftarların heyecanla beklediği maç için geri sayım sürüyor. Çok sayıda taraftar arama motorlarında karşılaşmaya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konyaspor maçı şifreli mi?

Spor 16-09-22 15:20

GALATASARAY KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Süper Lig 7. hafta karşılaşması Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Süper Lig'de sezona güçlü bir giriş yapan Galatasaray, Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı kırmızılı ekip, Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak maçta şu an için kalesinde gol bile görmeyen namağlup lider Konyaspor'u konuk edecek. Teknik Direktörü Okan Buruk'un öğrencileri kendi sahasından galibiyetle ayrılmak istiyor. Birçok kişi internette 'Galatasaray Konyaspor maçı canlı izle' konu başlığını araştırıyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-09-22 15:17

Konyaspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Hatayspor maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Konyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Hatayspor ile karşılaşacak. Teknik Direktör İlhan Palut'un öğrencileri sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor. Heyecanla beklenen maç öncesi birçok vatandaş internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Konyaspor Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Hatayspor maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Spor 09-09-22 15:05

Giresunspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda?

Giresunspor ile Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çotanak Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. 4 haftada 6 puan toplayan ev sahibi takım 11. sırada bulunuyor. Konuk ekip ise 8 puanla 4. sırada. Taraftarlar heyecanla beklenen maç öncesi arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Peki, Giresunspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Giresunspor Konyaspor maçı hangi kanalda?

Spor 02-09-22 13:31

KONYASPOR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Konyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Konyaspor, Süper Lig'in 4. haftasında Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk edecek. Heyecanla beklenen karşılaşmanın saati ve canlı olarak yayınlanacağı kanal ilişkin vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Konyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Konyaspor Fenerbahçe maçının saati ve kanalı...

Spor 29-08-22 15:22

İSTANBULSPOR - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! İstanbulspor - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbulspor ile Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kozlarını paylaşacak. İstanbulspor 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü oynanacak karşılaşmada, kendi sahasından galibiyetle ayrılmak istiyor. Çıktığı ilk iki karşılaşma eşitlikle sonuçlanan Konyaspor da mücadeleden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki İstanbulspor - Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte İstanbulspor - Konyaspor maçının saati ve kanalı...

Spor 22-08-22 13:56

İstanbulspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor - Konyaspor maçı hangi kanalda?

İstanbulspor ile Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında karşı karşıya gelecek. Futbolseverler heyecanla beklenen karşılaşmaya ilişkin arama motorlarında sorgulama yapmayı sürdürüyor. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Peki İstanbulspor - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor - Konyaspor maçı hangi kanalda? Karşılaşmaya ilişkin merak edilenler haberimizde...

Spor 22-08-22 13:40

Konyaspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak, şifreli mi?

Konyaspor Başakşehir maçı için son dakikalara girildi. Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 2.hafta maçında 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü sahasında Başakşehir'i ağırlayacak. Bir çok futbolsever maç hakkındaki detayları merak ediyor. Peki Konyaspor Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak, şifreli mi? İşte merak edilenler...

Spor 15-08-22 18:49

KONYASPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE! Konyaspor Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? 15 Ağustos 2022 Pazartesi

Konyaspor Başakşehir maçı bugün oynanacak. Spor Toto Süper Lig’in 2.hafta maçında İstanbul ekibi ile karşı karşıya gelecek olan Konyaspor, sahadan galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor. Eskişehir'de oynanacak karşılaşmanın saati ve canlı yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Konyaspor Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Konyaspor Başakşehir maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 15-08-22 15:22

Konyaspor Başakşehir saat kaçta? Konyaspor Başakşehir maçı hangi kanalda? Süper Lig!

Konyaspor Başakşehir maçı için geri sayım sürüyor. Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 2.hafta maçında 15 Ağustos 2022 Pazartesi günü sahasında Başakşehir'i ağırlayacak. Maç öncesi çok sayıda futbolsever internette araştırma yapmaya başladı. Peki Konyaspor Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda? Karşılaşmaya ilişkin merak edilen soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Spor 15-08-22 11:50

Konyaspor-Medipol Başakşehir maçı Eskişehir'de oynanacak

Karşılaşma 15 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15'te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda yapılacak

Yurthaber 14-08-22 00:25

KONYASPOR VADUZ MAÇI CANLI İZLE! Konyaspor Vaduz maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?

Konyaspor Vaduz maçı için nefesler tutuldu. Temsilcimiz Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rövanş karşılaşmasında Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Vaduz'u konuk edecek. Futbolseverler, 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçın rövanş karşılaşması için internette araştırma yapmaya başladı. Karşılaşmaya dair "Konyaspor Vaduz maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?", "Konyaspor Vaduz maçı canlı izle" gibi soru ve konu başlıkları aratılıyor. İşte detaylar...

Spor 11-08-22 16:18

Konyaspor Vaduz maçı saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor Vaduz maçı canlı izle!

Konyaspor Vaduz maçının saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak ekrana geleceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Futbolseverler 11 Ağustos 2022 Perşembe yani bugün UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak maç öncesi, internette karşılaşmaya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Futbolseverler "Konyaspor Vaduz maçı saat kaçta, hangi kanalda?", "Konyaspor Vaduz maçı canlı izle" gibi soru ve konu başlıklarını arama motorlarında sorguluyor. İşte karşılaşmanın canlı yayın bilgileri...

Spor 11-08-22 16:16

Konyaspor Vaduz maçı saat kaçta? Konyaspor Vaduz maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifreli mi?

Konyaspor Vaduz bu maçı için geri sayım sürüyor. Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Konyaspor, 1-1'lik ilk maçın rövanşında Vaduz ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans liginde oynanacak maç öncesi birçok vatandaş karşılaşmaya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Konyaspor Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifreli mi? Ayrıntılar haberimizde...

Spor 11-08-22 16:13

Konyaspor Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Konyaspor Vaduz maçı şifreli mi, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Konyaspor UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lihtenştayn ekibi Vaduz ile karşı karşıya mücadele edecek. Heyecanla beklenen maç için geri sayım devam ediyor. Vatandaşlar karşılaşmayı canlı olarak takip etmek için internette araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki Konyaspor Vaduz maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Konyaspor Vaduz maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 11-08-22 16:11

Ankaragücü Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Konyaspor maçı canlı izle

Ankaragücü Konyaspor maçına saatler kaldı. İki takım da Süper Lig'in ilk haftasını galibiyetle tamamlamayı amaçlıyor. Birçok kişi, karşılaşma öncesi maça ilişkin ayrıntıları öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Peki Ankaragücü Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Konyaspor maçı canlı yayın bilgisi ve detaylar haberimizde...

Spor 08-08-22 19:58

Vaduz - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Vaduz- Konyaspor maçı canlı izle)

Vaduz - Konyaspor maçı için nefesler tutuldu. Temsilcimiz Konyaspor bu akşam Danimarka ekibi Vaduz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip rövanş mücadelesi öncesinde Vaduz'u yenerek saha avantajını eline geçirmek ve kendi stadında işi bitirmek istiyor. Vaduz - Konyaspor maçı öncesi mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Vaduz - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

Spor 04-08-22 19:45

Vaduz - Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Vaduz - Konyaspor maçı canlı izle!

Temsilcimiz Konyaspor bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Danimarka ekibi Vaduz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rövanş maçı öncesinde Vaduz karşısında avantajlı bir skor elde etmek isteyen Konyaspor, galibiyet için sahada olacak. Heyecan dolu mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Vaduz - Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 04-08-22 19:45

Vaduz - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu)

Vaduz - Konyaspor maçı bu hafta oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmaya sahne olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında mücadele edecek olan temsilcimiz Konyaspor, İsviçre'nin zorlu ekiplerinden Vaduz ile karşılaşacak. Peki, Vaduz - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 03-08-22 16:51

GRAFİKLİ - İstanbul'da süper maç

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Demir Grup Sivasspor, Turkcell Süper Kupa maçında yarın İstanbul'da karşı karşıya gelecek - Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek - Trabzonspor Süper Kupa'da üçüncü, Demir Grup Sivasspor ise ilk kez mücadele edecek - Kupayı Galatasaray 6 kez kazanırken, Fenerbahçe 3, Trabzonspor ve Beşiktaş ikişer, Atiker Konyaspor ve Akhisarspor ise birer kez müzesine götürdü

Yurthaber 29-07-22 11:10

Konyaspor Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Konyaspor maçı şifresiz mi?

Konyaspor Bate Borisov maçı bu akşam tüm futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Konyaspor bu akşam tur için sahaya çıkacak. Oynanan ilk maçı 3-0 kazanan temsilcimiz bu akşam avantajlı bir durumda sahada olacak. Kritik maç öncesi mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Konyaspor Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Konyaspor maçı şifresiz mi?

Spor 28-07-22 17:32

Konyaspor Bate Borisov maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor-BATE Borisov maçı canlı izle!

Konyaspor Bate Borisov maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak ekrana geleceği futbolseverler tarafından merak konusu oldu. İlk maçı deplasmanda 3-0 üstünlükle yenen temsilcimiz sahadan galip ayrılmayı hedefliyor. Yeşil Beyazlılar için kritik öneme sahip karşılaşma öncesi çok sayıda vatandaş internette araştırma yapıyor. Peki Konyaspor Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Konyaspor-BATE Borisov maçı canlı izle bilgisi...

Spor 28-07-22 13:49

Bate Borisov Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Bate Borisov Konyaspor maçı canlı izle

Bate Borisov Konyaspor maçı bu akşam tüm futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında temsilcimiz Konyaspor, Belarus'un güçlü ekibi Bate Borisov ile karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele öncesinde Konyasporlu futbolseverler maçın saat kaçta, hangi kanalda canlı izleneceğini merak ediyor. Peki, Bate Borisov Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte Bate Borisov Konyaspor maçı canlı yayın bilgileri.

Spor 21-07-22 16:22

Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Konyaspor - Galatasaray maçı için geri sayım sürüyor. Sarı kırmızılılar Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kapsamda Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Konyaspor - Galatasaray maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte heyecanla beklenen maça ilişkin detaylar...

Haber 05-03-22 15:27

Başakşehir Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Konyaspor maçı hangi kanalda?

Başakşehir Konyaspor maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Süper Lig'in 21. haftasında oynanması planlanan ve Ahmet Çalık'ın hayatını kaybetmesi üzerine ertelenen mücadele için geri sayım başladı. Başakşehir, Konyaspor'u konuk edecek. Taraftarların heyecanla beklediği maç öncesi Başakşehir Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Başakşehir Konyaspor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte Başakşehir Konyaspor maçı ile ilgili detaylar...

Spor 22-02-22 18:37

Konyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak? Kartal, Konya deplasmanında!

Teknik sorumlu Önder Karaveli ile çıktığı 3 maçın ardından 7 puan toplayarak yükselişe çıkan Beşiktaş, Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, zorlu Konyaspor deplasmanından kazanarak devre arasına 3 puanla girmek istiyor.

Spor 27-12-21 09:03

Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konyaspor muhtemel 11!

Süper Lig'de 38. hafta heyecanı başladı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren 2 maç bugün oynanıyor. Bugün Saat 20:30'da başlayacak olan maçta Galatasaray Konyaspor'u konuk edecek. Maç öncesi dün Galatasaray'da 3 oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Galatasaray, lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde yer alıyor bu maçta mutlak kazanması gerekiyor. Peki, Galatasaray Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Konyaspor muhtemel 11!

Spor 28-04-21 15:57

Denizlispor 4 eksikle Konya’ya gidiyor

Yukatel Denizlispor, Pazar günü saat 13.30'da Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynayacağı İ.H. Konyaspor maçının hazırlıklarını Denizli’de sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı.

Spor 12-02-21 14:40

Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - Konyaspor muhtemel 11’ler

Süper Lig’in 8. haftasında heyecan ve mücadele devam ediyor. Fenerbahçe'nin sahasında Konyaspor'u ağırlayacağı karşılaşma için nefesler tutuldu. Şimdi, futbolseverler tarafından Fenerbahçe - Konyaspor maçı ne zaman sorusunun yanıtı araştırılıyor? Peki, Fenerbahçe - Konyaspor maçı saat kaçta oynanacak? Fenerbahçe - Konyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın muhtemel 11’leri...

Spor 07-11-20 11:03

Denizlispor’un gözü Beşiktaş maçında

Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda 2-1 kazanılan Gençlerbirliği maçıyla ilk galibiyetini alan Yukatel Denizlispor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan Fabiano Leismann bireysel antrenmanlara başlarken, tedavileri devam eden Özgür Çek, Radoslaw Murawski ve Sakıb Aytaç idmanda yer almadı.

Spor 21-10-20 11:34