Kus Sesi Haberleri

Silah sesini duyanlar polise haber verdi! Avukat, ofisinde başından vurulmuş halde bulundu

Kayseri'de avukat Kazım Selim Somtaş'ın ofisinden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipleri 40 yaşındaki Somtaş'ı tabancayla başından vurulmuş halde ölü olarak buldu.

Haber 2024-07-26 00:56:11

Tek belirtisi yüksek sesle şarkı söyleyememekti! 6 ay sonra hayatını kaybetti... Karaokede aniden sesi kısıldı

45 yaşındaki ismi açıklanmayan bir hasta bir gün arkadaşlarıyla birlikte gittiği karaoke eğlencesinden sonra yüksek sesle şarkı söyleyemediğini ve tiz notalara çıkamadığını fark etti. Hastanenin yolunu tutan adam yemek borusu kanseri olduğunu öğrendi ve 6 ay içinde hayatını kaybetti.

Trend 2024-07-18 14:18:48

Yollarda gürültüye karşı 'yeşil koridor' önerisi! 'Sizi sinirli ve yorgun yapıyor' diyerek uyardı

Çevre Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Öztürk, insan sağlığını olumsuz etkileyen gürültü kirliliğine karşı caddelere sesi emebilen ve azaltan sarmaşık gibi bitki türleri ve ağaçlar dikilerek ‘yeşil koridor’ oluşturulmasını önerdi.

Haber 2024-07-06 08:52:52

Banka çıkışında maskeli pusu! İçi para dolu çanta saniyeler içinde buhar oldu: Bir anda maske taktılar, silah sesi duyduk

İstanbul'da biri kadın iki kişi takip edildiklerinden habersizce para çekmek için bankaya girdi. Gaspçılar ise banka çıkışında onlara pusu kurmuştu. Kadın bankadan elinde yüklü miktarda para dolu çantalarla çıktı, çok geçmeden hayatının kabusunu yaşadı. Gaspçılar kaşla göz arasında kayıplara karıştı. Görüntüler Ümraniye'den...

Haber 2024-07-05 10:33:26

Hande Yener rapçi sevgilisi ile tatilde! Böyle görüldüler

Güçlü sesi ve cesur sahne kostümleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener rapçi sevgilisi Misha ile Bodrum'da tatil yapıyor. Çift, Gündoğan’da görüntülendi.

Magazin 27-06-24 12:57

Oğuzhan Uğur rap performansıyla sosyal medyayı salladı! 'Sesi de çok iyiymiş'

Rap müzik yorumcusu Ceza'nın şarkılarının yorumlandığı ve Oğuzhan Uğur'un düzenlediği 'Saygı1' konseri, Ora Arena'da gerçekleştirildi. Uğur, gecede 'Rapstar' parçasını seslendirdi. Ünlü ismin rap performansı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-06-24 15:09

iPhone alarm sesi nasıl değiştirilir? iPhone'da alarm sesi değiştirme nasıl?

Mobil cihazlar günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Alarmlar ise özellikle iPhone kullanıcılarının hayati önem taşıyan etkinliklere yetişmelerine veya güne başlamalarına rehberlik eder. Ancak standart alarm sesleri genellikle sıkıcı olabilir ve bu noktada değiştirmek istenebilir. iPhone'da alarm sesini değiştirmek oldukça basittir, bu sadece birkaç adımda yapılabilmektedir. Peki, iPhone'da alarm sesi değiştirme nasıl yapılır?

Haber 25-06-24 18:54

Böyle canilik görülmedi! Rögar kapağının yanında doğum yapan anne bebeğini kanalizasyona atmak istedi...Kedi ağlamasına benzer sesler duydum

Tayland'ın Buriram eyaletinin Khaen bölgesinde ismi açıklanmayan yeni doğmuş bir bebek rögar kapağının yanında terk edilmiş halde bulundu. Bebeğin ağlama seslerini duyan 68 yaşındaki Banharn, "Kedi ağlamasına benzer sesler duydum. Dikkatle takip ettim sesi ve bir torbanın içinde terk edilmiş erkek bebeği buldum. Rögar kapağını açmaya çalıştığını düşünüyorum. Beceremediği için yanına bırakmış" dedi.

Trend 13-06-24 11:09

Absürt nasıl yazılır? Absürt mü absürd mü, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Absürt sözcüğü Türkçe'de saçma kelimesi ile eş anlamlı olarak kullanılan Fransızca kökenli bir ifadedir. Sıfat türündeki absürt sözcüğünün yazılı dildeki bazı hatalı kullanımları bu ifadenin doğru yazılışının öğrenilmesini engeller. Peki, absürt t sesi ile mi d harfi ile mi yazılır?

Egitim 07-06-24 18:58

Yeni görüntüler ortaya çıktı! 2 pilot uçak kazasında şehit olmuştu... Motor sesi kesilince hızla yere dik şekilde düşmüş

Kayseri 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığı'ndan Hava Pilot Albay Uğur Yıldız ile Hava Pilot Albay Gökhan Özen'in havalandıktan bir süre sonra düşerek şehit olduğu eğitim uçağının düşme anı ve düştükten sonra tarım işçilerinin uçağa müdahale ettiği anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 05-06-24 16:34

Erden Timur'un istifa sözleri sonrası Galatasaray taraftarı Fatih Terim'in o açıklamalarını paylaşıyor! 'İçeriyle de savaştım...'

Galatasaray'daki görevinden ayrıldığını duyuran Erden Timur'un basın toplantısına, sesi titreyerek kullandığı cümleler damga vurdu. Timur'un vedası sonrası ise akıllara Fatih Terim'in 2021 yılında yaptığı "İçeriyle de savaştım" açıklaması geldi. Erden Timur'un ayrılmasının hayal kırıklığını yaşayan Galatasaray taraftarı, sosyal medyada Terim'in 3 yıl önce yaptığı o açıklamayı paylaşıyor.

Spor 04-06-24 13:51

SON DAKİKA | Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen bitti! Erden Timur'un sesi titredi 'içeriyi' işaret etti: Tutunacak dalım kalmadı!

Son dakika haberi: Galatasaray'da Erden Timur dönemi resmen sona erdi. Düzenlediği basın toplantısında konuşan Timur, önümüzdeki dönemde görev almayacağını söyledi. Yer yer sesinin titrediği, gözlerinin dolduğu görülen Timur, "Ben de bırakmam hiç istemiyorum ama hiç tutunacak dalım kalmadı. Yapılanlar içeriden olduğu vakit bunun çaresi olmuyor." diye konuştu. Timur'un 'başkanlık' sorusuna yanıtı da dikkat çekti.

Spor 04-06-24 11:12

'Ucuza hac' pahalıya patladı: Sözde derviş sırra kadem bastı

Kurban Bayramı yaklaşırken dünyanın dört bir yanından Müslümanlar hac yoluna koyuldu. Türkiye'den de 36 kişi, kendini derviş olarak tanıtan Mahmut Öztürk'e güvenerek Bosna Hersek üzerinden hacca gitmeyi umuyordu. Öztürk'e hac yolculuğu için kişi başı 70 bin lira ödendi. Yolculuk günü geldi ancak Öztürk'ün sesi soluğu çıkmadı. Dolandırıldığını anlayan vatandaşlar soluğu savcılıkta aldı.

Haber 04-06-24 09:44

Ahsen Eroğlu ödül gecesine konuşmasıyla damga vurdu! Sesi titredi, yutkunarak teşekkür etti... O anlar sosyal medyada gündem oldu

'Menajerimi Ara' dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu genç yaşta yıldızı parlayan isimlerden biri. Son olarak dijital platformlarda yayınlanan projeler ile izleyicisinin karşısına çıkan Eroğlu, ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde boy gösterdi. Ahsen Eroğlu geceye konuşmasıyla damga vurdu...

Kulis 04-06-24 09:03

Kadın sanatçıların sesi yüzde 140 arttı

Spotify tarafından hayata geçirilen EQUAL programı, Türkiye’de ve dünyada 3’üncü yılını kutluyor. Spotify verileri EQUAL’ın 2021’deki lansmanından bu yana, Türkiye’deki kadın sanatçıların dinlenme oranlarında yüzde 140’lık bir artış yaşandığını gösteriyor.

Kadin 27-05-24 11:16

İstanbul'da sabaha karşı korkutan patlama! Sesi duyar duymaz evden dışarı koştular, dairenin duvarı yerle bir oldu

İstanbul'da sabaha karşı meydana gelen patlamayla panik yaşandı. Patlama sesini duyan mahalle sakinleri bir yandan korkuyla durumu ihbar etti, bir yandan apar topar kendilerini evden dışarı attı. Olay yerine çok sayıda ekip geldi, çevredeki gaz ve elektrik kesildi. Panik anlarını mahalle sakini anlattı. Olay yerinden de görüntüler geldi.

Haber 27-05-24 07:26

Yeğenim nasıl yazılır? Yeğenim mi yiğenim mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İlk ve ikinci hecesinde e ünlü sesi bulunan yeğen kelimesi Türkçe'de -(i)m iyelik ekini alarak yaygın olarak kullanılır. Bu sözcüğünelik eki aldığı takdirde ilk hecesindeki ünlü i olarak değiştirilerek mi yoksa aynı şekilde bırakılarak mı kullanıldığı ise merak edilir. Peki, yeğenim nasıl yazılır?

Egitim 26-05-24 23:01

Vatandaşlar fark etti! Boruya sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından böyle kurtarıldı

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde boruya sıkışan yavru kedi, bir iş yerinin su gider borusunun olduğu bölümden kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşların durumu bildirmesi sonucu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 26-05-24 17:55

Özgür Özel'den emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken çağrı! 'Yasal düzenlemeye bağlayalım'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Emekli Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Biz meydanlarda sizlerle birlikte hep beraber Türkiye ittifakını kurduk. Bu sesi ya duyacaklar ya da söz verdiğim gibi sizin sesinizi mutlaka bütün Türkiye'ye duyuracağım. En düşük emekli aylığı hiçbir dönemde asgari ücretten az olamayacağını yasal düzenlemeye bağlayalım" dedi.

Manşet 26-05-24 16:25

Sesin kaynağını öğrenince gözlerine inanamadı! Diplomalı hıyarcı Tokat'tan paylaştı: Delikten dilini falan çıkarttı

Tokat'ta kendini "diplomalı hıyarcı" olarak tanıtan çiftçi Uğur Karahan'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Karahan ve eşi tarlalarında su borusu döşerken duydukları sesi önce sülük sandılar. Ancak gerçek ortaya çıkınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Haber 21-05-24 17:07

O soru üzerine Devlet Bahçeli cep telefonundan açıp dinlettirdi! 'Bu sesi beğenmeyen var mı?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Şubat davası hükümlüleri arasında bulunan Çetin Doğan'ın cezaevi çıkışındaki sözlerine ilişkin "Ben cezaevi müdürü olmuş olsaydım aftan yararlananların listesine bakar, 'Çetin Doğan, sen orada yoksun' diye geri içeri alırdım" dedi. Öte yandan Bahçeli, sevdiği şarkılar sorulması üzerine Hande Mehan'ın 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın' şarkısını danışmanına cep telefonundan açtırarak, basın mensuplarıyla dinledi.

Haber 18-05-24 17:50

O Ses Türkiye'nin Pavarotti Hasan'ıydı... Son haliyle herkesi şaşırttı! 9 ayda 40 kilo verdi

Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'deki sempatik tavırları ve güçlü sesi ile hafızalara kazınan Hasan Doğru şimdi de son haliyle gündem oldu. 2014 yılında şampiyon olan Pavarotti Hasan 9 ayda 40 kilo verdi.

Kulis 18-05-24 15:37

O Ses Türkiye'de finale kalamamıştı... Nutsa Buzaladze Eurovision'a katıldı! Hadise'den destek gecikmedi

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasına güçlü sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Nutsa Buzaladze finale kalmadan elenmişti. Yarışmada Hadise'nin takımında yer alan Buzaladze, yarışmanın ardından kariyerinde yükselişe geçti. Soluğu Eurovision'da alan ünlü isme eski takım kaptanı Hadise'den destek gecikmedi.

Magazin 09-05-24 16:51

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Düğününe Kraliçeyi de çağırdı

Güçlü sesi ve sempatik halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. İki yıl önce sevgilisi Mike Schrama’dan evlilik teklifi alan ünlü ismin düğün tarihi ortaya çıktı. Karsu kraliçeyi de düğününe çağırdı...

Magazin 08-05-24 15:54

Şarkıcı Zara spor salonundan paylaştı! Zayıf hali ile dikkat çeken şarkıcıya yorum yağdı: Erimişsin

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Zara spor yaptığı anları paylaştı. Zayıfladığı görünen şarkıcıya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 04-05-24 14:03

Tatilden döndükten sonra kabusu yaşadı! Yaygın semptomları görmezden geldim; neredeyse ölüyordum

Avustralya'nın Queensland bölgesinde uzun bir tatilden sonra Galler'deki evine dönen 18 yaşındaki Claudia Gill baş ağrısı, yorgunluk ve çınlama sesi gibi semptomlar yaşadı. Yaşadığı belirtileri ilk başta ciddiye almadığını dile getiren Gill, Meningokok hastalığına yakalandığından habersizdi. Ölümcül hastalığına dair insanları uyarmak istediğini dile getiren Gill, "O kadar hızlı gelişti ki... oldukça korkutucuydu" dedi.

Trend 03-05-24 14:48

Güldür Güldür'ün Feridun'u Giray Altınok hastalığını açıkladı! Haluk Bilginer benzetmesi olay oldu

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Feridun karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Giray Altınok son paylaşımıyla dikkat çekti. Hastalığını açıklayan Altınok sesi kısılınca ses tonunu Haluk Bilginer'e benzetti. Ünlü ismin o paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 01-05-24 12:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Edanur Gezer' çıkışı! 'Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığı'nda DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni'nde konuştu. Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazılan su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in ölümüne değinen Erdoğan, "İstanbul'da 5 yaşında bir evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Lafa gelince işçi hakları konusunda mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı" ifadelerini kullandı.

Haber 29-04-24 15:30

Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu

Gaziantep’in Nizip ilçesine bağlı Suriye sınır hattındaki kırsal mahallelerde şiddetli bir patlama sesi duyuldu.

Yurthaber 26-04-24 08:29

Mackolik'ten sporseverlerin yüzlerini güldüren yeni reklam filmi: Herkes bu sesi tanıyor!

Evde, sokakta, işte, yolda, alışverişte, tatilde... Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, o sesi duyunca her şeyi bırakıp telefonuna bakıyor. Sporseverlerin tek adresi olan Mackolik'in "Türkiye bu sesi tanıyor!" isimli reklam filmi büyük ses getirdi.

Spor 18-04-24 12:34

Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı

Eskişehir Valiliği 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nın bugün saat 10:00-17:00 arasında ses üstü test uçuşu gerçekleştirileceğini ve buna bağlı olarak sonic patlama sesi duyulabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Yurthaber 17-04-24 09:54

iPhone kamera sesi kapatma: iPhone'da kamera sesi nasıl kapatılır?

Apple tarafından tasarlanmış ve üretilmiş olan iPhone cihazların belli aralıklarla yeni modelleri piyasaya sürülmektedir. iPhone'larda yapılabilen birçok farklı ayar vardır. Kamera sesini kapatmak (deklanşör sesini kapatmak) da bu farklı ayarlardan biridir. Peki, iPhone'da kamera sesi nasıl kapatılır?

Haber 16-04-24 02:19

Ece Üner sosyal medyada isyan etti! CHP, AKP ya da başka parti fark etmez...

Sözcü TV'deki program yapan Ece Üner sosyal medyada isyan etti. Twitter'da linçlendiğini söyleyen Ece Üner "İşimi yaptığım yıllar boyunca hür irademle sadece ve sadece halkın ve hakkın sesi olmaya gayret ettim" dedi.

Magazin 14-04-24 09:19

Camiye giren küçük kız, mikrofonu alıp şarkı söyledi! Hoparlörden gelen sesi duyan şaştı kaldı; imam, hemen yanına koştu

Cami hoparlöründen gelen şarkı sesleri bir anda bütün mahalleyi sardı. Ne olduğuna anlam veremeyen vatandaşlar, cami imamını aradı. Hemen camiye gelen imam, içeride küçük bir kız çocuğunun mikrofonla şarkı söylediğini gördü. Cami Hocası gülerek "Ne yapıyorsun burada? Herkes aradı" diyerek küçük kızı uyardı. Küçük kız da "Arasın ya" yanıtını verdi. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.

Trend 12-04-24 11:43

Verdiği kilolar gündemdeydi! Şarkıcı Zara'nın çöl pozlarına bir bakan bir daha baktı!

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Zara, son olarak paylaştığı tatil pozlarıyla gündeme geldi. Çöl pozlarını paylaşan şarkıcıya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 09-04-24 12:16

Patlama sesi ekipleri harekete geçirdi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir iş yerinde duyulan patlama sesi ekipleri harekete geçirdi.

Yurthaber 28-03-24 08:34

Fenomen Yazgül tacizi açık açık anlattı! Hemen sesi kestiler... Esra Ezmeci uyardı: O kadar açık konuşamıyoruz

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programı programına konuk olan Tiktok fenomeni Yazgül hem değişimiyle hem de anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Yazgül açık açık tacizi anlatınca yayın hemen kesildi. Esra Ezmeci ise "Tövbe tövbe" diyerek şoke oldu.

Magazin 27-03-24 11:42

Eskişehir valiliğinden ‘sonic ses’ uyarısı

Eskişehir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 26, 27 ve 28 Mart 2024 tarihinde yapılacak test uçuşunda sonic patlama sesi oluşabileceği uyarısında bulunuldu.

Yurthaber 26-03-24 11:50

Verdiği kilolarla dikkat çekmişti! 9 kilo veren Zara zayıflama sırrını verdi

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Zara 9 kilo verdi. Şarkıcı kilo vermesinin formülünü de açıkladı.

Magazin 25-03-24 13:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalar yaptı. CHP'ye para sayma görüntüleriyle ilgili tepki gösteren Erdoğan, "Deste deste paraları çantalarla valizlerle taşıyorlar. Basit bir işlem için neden bu kadar zahmete girdiklerini bir türlü açıklayamadılar. Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil. Kendisi hesap uzmanı olan Bay Kemal bunları çok rahat izah edebilirdi. Ama skandalın başından beri sesi soluğu çıkmadı" dedi.

Haber 21-03-24 17:35

Tanımadığı adama meydan okuyarak bilek güreşi yapmak istedi! Sonu beklemediği gibi bitti... Hastanelik oldu

24 yaşındaki Daisy Johnson isimli bir kadın arkadaşlarıyla Paskalya Bayramı'nı kutlamak için partiye katıldı. Yabancı bir adamla bilek güreşi yapmaya karar veren Johnson'un kolunun kırıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Çatlama sesi gelince hastaneye kaldırılan Johnson sosyal medyadan o anları yayınlayınca viral oldu.

Trend 21-03-24 11:02

SMA’lı Aren bebek için deniz altında bayrak açtılar

Gömeç ilçesinde, Gömeç Dalış Okulunda görevli dalgıçlar, SMA hastası Aren bebek için suyun altında bayrak açtılar. Dalgıçlar, Aren bebeğin hem nefesi hem de sesi oldular.

Yurthaber 20-03-24 12:24

Silah sesi duyunca duvarın üzerine tırmanarak bakmak istedi! Merakı sonu oldu... Serseri kurşunların hedefi olan adam vuruldu

33 yaşındaki Bruno Emídio da Silva Junior ve kız arkadaşı evlerinde parti düzenledikleri sırada dışarıdan gelen bir silah sesi duydular. Yan komşularından geldiğini düşündükleri silah sesi üzerine balkona çıkan ikiliden Junior, sesin geldiği yönü fark etmek için duvara tırmandı. O anda serseri kurşunların hedefi olan Junior vuruldu.

Trend 16-03-24 14:44

Bir Türk YouTuber daha 'Çuf Çuf Hoca' tarikatının içine girdi! Videolardaki hastalara dair o detayı paylaştı: Bu arkadaşın içinde cin varmış

Sosyal medyada 'Çuf Çuf Hoca' olarak bilinen ve Pakistan'ın şifacı olduğu söylenen gerçek adı Haq Khatteb Hussain Ali olan adamın tarikatını ziyaret ettiğini söyleyen Tolga Öztürk isimli YouTuber'ın paylaşımı çok konuşuldu. "Çuf" sesi çıkartarak hastalarını iyileştirdiği iddia edilen söz hocanın hastalarına dair Öztürk'ün ortaya çıkarttığı detay çok konuşuldu.

Trend 16-03-24 08:42

Sultangazi'de korku dolu anlar! Alevler metrelerce yüksekliğe çıktı

Sultangazi'de doğal gaz hattında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Görgü şahidi Osman Boduç, patlama sesi duymalarının ardından bir anda alevlerin yükseldiğini anlattı.

Haber 02-03-24 20:34

O Ses Türkiye'ye damga vurmuştu! Hadise'nin 'Minik starım' dediği Aziz Kiraz son haliyle gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yapımlarından biri olan O Ses Türkiye'ye sesi ve sempatik tavırları ile damga vuran Aziz Kiraz, Hadise'nin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Henüz 17 yaşındayken yarışmaya katılan Kiraz Hadise ile It's A Man's World şarkısında düet yaparak gönülleri feth etmişti. Aziz Kiraz şimdi de yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-02-24 15:52

Demet Evgar sahneye çıktı sosyal medya yıkıldı! Sesi ve dansıyla geceye damga vurdu

Demet Evgar başrolünde yer aldığı Bahar dizisinde sahneye çıkıp Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' şarkısını söyledi. Sahnedeki dansı ve sesiyle büyük beğeni toplayan Evgar geceye adeta damga vurdu. Demet Evgar'ın bu sahnesine sosyal medyada övgüler yağdı.

Magazin 28-02-24 08:36

TUSAŞ paylaştı! İşte KAAN'ın 'sesi'

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu geçtiğimiz günlerde yaptı. TUSAŞ'tan yeni bir görüntü paylaşılarak, "KAAN’ı bir de kendi sesinden dinleyelim" denildi.

Haber 27-02-24 12:30

Yarışmadan sonra ülkeyi terk etmişti! O Ses Türkiye birincisi Emre Sertkaya son haliyle gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasındaki isimler zaman zaman son halleriyle gündem oluyor. Bu isimlerden biri de 2016 yılında yarışan ve şampiyon olan Emre Sertkaya oldu. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz'un takımında yarışan Sertkaya sempatik halleri ve güçlü sesi ile yarışmaya damga vurmuştu. O Ses Türkiye şampiyonunun son hali herkesi şaşırttı.

Magazin 23-02-24 10:52