Kuzey Yildizi Ilk Ask Haberleri

Biden'dan düello sonrası ilk açıklama: Diktatörlere karşı duracağız

ABD Başkanı Joe Biden, seçim kampanyası çerçevesinde Kuzey Carolina eyaletinde gerçekleştirdiği mitingde yaptığı konuşmada, Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ı kastederek, "ABD hiç kimseye boyun eğmeyecek. Diktatörlere karşı duracağız” dedi.

Haber 2024-06-28 23:29:23

Kuzey Kore'nin beklenmedik hamlesi endişelendirdi! Ateşkesin ihlali anlamına gelebilir

Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki gerilim son günlerde hayli yüksek. Yeni uydu görüntüleri ise uzun süredir devam eden ateşkesin ihlali anlamına gelebileceği açısından bölgede endişeleri artırdı. Uzmanlar Kuzey Kore'nin böyle bir hamleyi ilk kez yaptığını belirterek çatışma riskini işaret etti.

Haber 2024-06-21 16:34:29

Tarihi ziyarette imzalar atıldı! Putin'le Kim'den dünyaya gözdağı niteliğinde anlaşma... Kuzey Kore'den çarpıcı görüntüler

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore'ye gerçekleştirdiği tarihi ziyaretten renkli görüntüler dünyanın gündemine yansıdı. Putin için görkemli bir tören düzenlendi. Tören konvoyunda liderler halkı, Kuzey Kore halkı da üstü açık araçtaki liderleri selamladı. Görüşmelere başlayan liderlerin ilk mesajları dikkat çekti. İki ülke arasında imzalanan anlaşmaya ilişkin Putin'den açıklama geldi.

Haber 2024-06-19 11:20:55

24 yıl sonra bir ilk! Putin'in Kuzey Kore ziyaretine ABD'den açıklama: 'Endişeliyiz'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 yıl aradan sonra Pyongyang'a yaptığı ziyaret yakından takip ediliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un Rusya gelmesi sonrası gerçekleşen ziyaret ile ilgili ABD'den de bir açıklama geldi. Yaptığı açıklamada John Kirby 'endişeli' olduklarının altını çizdi.

Haber 2024-06-18 16:28:16

Prof. Dr. Orhan Şen 'Aşırı sıcaklar' deyip açıkladı! İstanbullular dikkat... 'Bu illerde bayram boyunca yağış yok' Meteoroloji son dakika 16 - 20 Haziran hava durumu

Bayramda hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükselecek mi düşecek mi? Yağmur var mı? Bayramın ilk gününde herkes bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji, son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıkların iç ve batı kesimlerde artacağı, kuzey ve doğu kesimlerde bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken bazı bölgeler için de kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de son tahminini paylaştı.

Haber 16-06-24 12:31

Silah seslerini duyan Kuzey Kore askerleri arkalarına bakmadan kaçtı! Bilinmeyen görev detayı: Bu kez balonlar değil...

Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki tehlikeli 'balon' gerilimi bu kez askerlerin sınırı geçmesiyle daha da tırmandı. Kuzey Kore askerleri yerel saatle öğlen sularında sınırı geçti, Güney Kore ordusu tetiğe bastı. Gelişme üzerine gelen ilk açıklamadaki "bilinmeyen görev" detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 11-06-24 10:08

Pandemiyle sınırlarını dış dünyaya kapatmışlardı! O tarihten sonra bir ilk

Kuzey Kore, Kovid-19 salgınının ardından 80'den fazla Çinli öğrencinin ilk kez ülkeye girişine izin verdi. Ülke, salgının başlamasıyla sınırlarını dış dünyaya kapatmıştı.

Haber 03-05-24 14:40

Erdoğan o diyalogu ilk kez anlattı: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

Haber 24-04-24 07:49

Tüm dünya merakla bekliyordu, 186 kilometrelik rota izledi! 2024'ün ilk Güneş tutulması Meksika, ABD ve Kanada'dan izlendi!

Kuzey Amerika kıtasında yılın ilk "tam güneş tutulması", Meksika, ABD ve Kanada’da milyonlarca kişi tarafından gözlemlendi. ABD'de tam tutulmanın içinde yer alan 13 eyaletteki yüzlerce şehir ve küçük kasabada, milyonlarca kişi özel güneş tutulması gözlükleri ve teleskoplarla bu tarihi doğa olayına tanıklık etti. Tam tutulma, 6 bin 437 kilometre uzunluğunda, yaklaşık 44 milyon nüfusun yaşadığı Meksika, ABD ve Kanada toprakları üzerinde 186 kilometre genişliğinde bir rota izledi.

Haber 08-04-24 22:51

SON DAKİKA | Tayvan'da 7,4 ve 6.4 büyüklüğünde peş peşe deprem! Tsunami alarmı verildi: 25 yılın en büyüğü...

Son dakika haberi: Tayvan'ın doğu kıyısındaki Hualien kentinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk depremden 20 dakika sonra bu kez Hualien kentinin 11 kilometre kuzeydoğusunda 6.4 büyüklüğünde ikinci bir deprem oldu. Tayvan Merkezi Meteoroloji İdaresi (CWA), Ada'nın kuzey bölgeleri için tsunami uyarısı yaptı. İlk belirlemelere göre depremlerde 4 kişi öldü, 90'dan fazla kişi yaralandı.

Haber 03-04-24 06:11

Kuzey Kore'den savaş sinyali: Dev tatbikat görüntülendi... ABD ve Güney Kore'ye rest: Ağır bedel ödeyecekler!

Güney Kore ile ABD arasındaki stratejik iş birliği ilişkilerinin geliştirilmesi, bölgedeki diğer devletleri de hareketlendirdi. Özellikle Kuzey Kore cephesinden önemli hamleler geliyor. Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, orduya savaş hazırlıklarını artırma emri verdikten sonra ilk görüntüler geldi. Görüntüler uluslararası kamuoyunda büyük endişe yaratırken Kuzey Kore lideri Kim, ABD ve Güney Kore'nin "ağır bedel" ödeyeceği uyarısında bulundu.

Haber 08-03-24 09:29

Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşkını ilan etti! Pozlara yorum yağdı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Aktaş 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik'ten geçtiğimiz yaz boşanmıştı. Ünlü oyuncu şimdi de yeni aşkını ilan etti.

Magazin 23-02-24 14:56

Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkunç kaza! Yolcular otobüste sıkıştı: Çok sayıda yaralı var

Sabah saatlerinde korkunç kaza! Kuzey Marmara Otoyolu Çekmeköy mevkinde şehirler arası yolcu otobüsü önünde ilerleyen TIR'a çarptı. Otobüsteki yolcular araçta sıkıştı. Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Yolcular tek tek kurtarılırken İlk belirlemelere göre 19 kişi yaralandı.

Haber 02-02-24 06:40

SON DAKİKA | Terör hedefleri vuruluyor! MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 23'e çıktı

Son dakika haberi: Türkiye şehitlerine ağlıyor! Terör örgütünün alçak saldırısı sonrasında Kuzey Irak'tan peş peşe acı haberler gelmişti. Milli Savunma Bakanlığı, saldırının ardından Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerinin hava harekatlarının yanı sıra kara ateş destek vasıtalarıyla da etkili şekilde vurulduğunu açıkladı. MSB, Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısının ilk belirlemelere göre 23'e çıktığını duyurdu.

Haber 13-01-24 10:35

Beklenen oldu! Kuzey Kore saldırıya başladı: Güney Kore tahliye kararı aldı!

Kuzey Kore, Güney Kore'nin Baengnyeong Adası ve Yeonpyeong Adası'na saldırmaya başladı. Alınan bilgilere göre 200'den fazla top mermisi atılması sonrası Seul cephesi harekete geçti. Ada sakinleri için tahliye emri verilirken, sürecin nereye gideceği merak ediliyor. Saldırılardan sonra Güney Kore'den ilk açıklama geldi.

Haber 05-01-24 09:47

10 kişinin öldüğü kahreden kazada 7 sürücü adliyeye sevk edildi! Sürücüden ilk sözler: Oldu abi işte

Dün sabah saatlerinde Kuzey Marmara otoyolunda meydana gelen kazada 10 kişi hayatını kaybetmiş, 61 kişi de yaralanmıştı. Olay sonrası soruşturma başladı ve 7 sürücü adliyeye sevk edildi. Kazaya karışan sürücülerden bir muhabirin, "Kazayı hatırlıyor musunuz?" sorusuna "Oldu abi işte" diye yanıt verdi.

Haber 29-12-23 16:17

SON DAKİKA | Sakarya'da katliam gibi kaza, 10 kişi hayatını kaybetti! İstanbul yönündeki ulaşım durdu, acı fotoğraflar geldi: 'Yolun kenarında insanlar öyle yatıyordu'

Son dakika kaza haberi: Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi bir kaza oldu. Sakarya mevkisinde aralarında 7 aracın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Acı olaydan ilk fotoğraflar da geldi. Vefat edenlerin bir kısmı kazadan sonra araçlardan inen yayalara başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Öte yandan kazadan yaralı olarak kurtulanlar katliam gibi kazada yaşananları anlattı.

Haber 28-12-23 08:34

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-23 19:03

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Aslıhan Güner'de estetik harikası çıktı! Eski halini görenler çok şaşırdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hayat verdiği 'Yıldız Kadıoğlu' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Aslıhan Güner başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Aslıhan Güner'in eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 23-11-23 14:10

Sosyal medyada gündem oldu! Kutup Işıkları Türkiye'de ilk kez görüldü: İstanbul, Tekirdağ, Van, Balıkesir...

Dünya'ya güçlü bir jeomanyetik bir fırtına çarpması sonucu Türkiye ve Avrupa'da pek çok bölgede Kuzey (Kutup) Işıkları görüldü. İstanbul, Tekirdağ, Van ve Balıkesir'den görüntüler gelirken kutup ışıkları sosyal medyada gündem oldu.

Haber 06-11-23 09:04

Sözde yıl dönümünde hain plan! Kapıları koçbaşlarıyla kırıldı: Mersin'de terör örgütüne şafak operasyonu

İlk silahlı eylemlerinin sözde yıl dönümü olan 15 Ağustos için hain plan hazırlığında olan terör örgütüne Mersin'de şafak operasyonu düzenlendi. Belirlenen adreslerin kapıları koçbaşlarıyla kırıldı, özel harekat ekipleri ve dron da destek verdi. Operasyondan çok çarpıcı görüntüler kameralara yansıdı. Şüphelilerin terör örgütündeki faaliyetleri dikkat çekti. Çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 11-08-23 09:32
pkk

Aysu Türkoğlu Kuzey Kanalı’nı yüzerek geçen ilk Türk kadın oldu

22 yaşındaki maraton yüzücüsü Aysu Türkoğlu, Kuzey Kanalı’nı yüzerek geçen ilk Türk kadın ve en genç Türk sporcu oldu. Kuzey İrlanda'dan kulaç atmaya başlayan Türkoğlu, 11 saat 48 dakika aralıksız yüzerek İskoçya'ya ulaştı.

Spor 09-08-23 21:21

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletini kasırga vurdu: Çok sayıda yaralı var

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde meydana gelen kasırgada yüzlerce ev ve iş yeri kullanılamaz hale geldi. Kasırgada ilk belirlemelere göre 2’si ağır 16 kişi yaralandı.

Haber 21-07-23 19:42

TV yayın akışı 27 Haziran 2023 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

27 Haziran 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 27 Haziran Salı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Her Şey Dahil, MasterChef Türkiye All Star, Buz Devri 2: Erime Başlıyor, Kendi Düşen Ağlamaz, Celal İle Ceren ve İftarlık Gazoz programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 27 Haziran Salı 2023 TV yayın akışı...

Trend 27-06-23 07:26

TV yayın akışı 23 Haziran 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

23 Haziran 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Haziran 2023 Cuma akşamı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Taşıyıcı 2, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Kısmet ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 23-06-23 07:18

Devasa boyutta! Güçlükle tekneye alabildi... Tüm Türkiye'nin duymasını istiyorum

Çanakkale'de balık avlamak için Saros Körfezi'ne açılan balıkçı İlker Özdemir, yaklaşık 1,5 metre boyunda, 50 kilogram ağırlığında devasa boyutta fener balığı yakaladı. Balıkçı Özdemir, balığı güçlükle tekneye alabildi. İlker Özdemir, Kuzey Ege’de bu balığın bu boyda, bu ağırlıkta yakalanan ilk fener balığı olduğunu söyledi. Özdemir, "Gerçekten tüm Türkiye'nin duymasını istiyorum. Bu canlılar var bu denizlerde. Çok iyi bir balık" diye konuştu.

Haber 18-06-23 15:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan ziyareti paylaşımı: Türkiye Yüzyılı, aynı zamanda “Türk dünyasının asrı” olacaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Azerbaycan ziyaretiyle ilgili bir paylaşım yaptı. "14 ve 28 Mayıs seçimleri sonrası ilk ziyaretlerimizi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’yle birlikte Azerbaycan’a yaparak dayanışmamızı ortaya koyduk." ifadelerini kullanan Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın aynı zamanda "Türk dünyasının asrı" olacağını bildirdi.

Haber 13-06-23 20:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci ziyareti için Azerbaycan'da

Yeni dönemde de geleneği bozmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştirmişti. Oradaki görüşmelerini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci ziyareti için Azerbaycan'a geçti. Erdoğan'ın yarın resmi törenin ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmesi bekleniyor.

Haber 12-06-23 21:16

Erdoğan'ın yeni dönemde ilk ziyareti KKTC'ye! Ersin Tatar'la kamera karşısına geçti: 'Gerçeği görmezden gelenler hayalleriyle avunsun'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdi. Erdoğan'a Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu isimler eşlik ediyor. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüşmelerinin ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kıbrıs Türkü asla azınlık olmamıştır. Bu gerçekleri görmezden gelenlere saplantılarını artık bir yana bırakıp Ada'nın gerçekleriyle yüzleşmelerini tavsiye ediyorum" diye konuştu.

Haber 12-06-23 13:14

NASA, ilk defa görüntüledi! Uranüs'ün kuzey kutbunda dönüyor: Heyecan verici...

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) bilim insanları, çok önemli bir olaya imza attı. Araştırmacılar, ilk defa New Mexico'da bulunan Çok Büyük Dizi Teleskobu'nu kullanarak Uranüs'ün kuzey kutbunda büyük bir siklon olduğu değerlendirilen bir atmosfer olayını tespit etti. Araştırmanın baş yazarının, "Uranüs sadece düz mavi bir gaz topu değil. Örtüsünün altında çok şey oluyor." şeklindeki açıklaması ise dikkat çekti.

Haber 26-05-23 16:29

Tamamlandığını duyurmuştu! Kuzey Kore fotoğraflarını yayınladı... Kim Jong-Un ise kızı Kim Ju-Ae ile birlikte yerinde inceledi

Kuzey Kore, geliştirdiği askeri keşif uydusunun fotoğraflarını yayınladı. Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un ise uyduyu kızı Kim Ju-Ae ile birlikte yerinde inceledi. Geçtiğimiz ay Ulusal Uzay Geliştirme İdaresi'ni (NADA) ziyaret eden Kim, ülkenin ilk keşif uydusunun üretiminin tamamlandığını açıklamıştı.

Haber 18-05-23 18:15

40 yıl sonra bir ilk! ABD, Güney Kore'ye nükleer balistik denizaltı yollamaya hazırlanıyor

ABD'den Kuzey Kore’nin artan nükleer tehditlerine karşı hamle geldi. ABD'nin Güney Kore'ye 40 yıl sonra ilk kez nükleer balistik denizaltı yollamaya hazırlandığı ifade edildi. Resmi açıklamanın ABD Başkanı Joe Biden ve Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile Beyaz Saray’da yapacağı görüşmenin ardından yapılacağı aktarıldı.

Haber 26-04-23 17:51

'Ölümcül saldırı...' Kuzey Kore'den tedirgin eden bir hamle daha! Hedefi tsunamiyi tetikleyip...

Kuzey Kore, insansız sualtı nükleer saldırı aracı Haeil-2’nin başarıyla test edildiğini ve denemeyle sistemin ölümcül saldırı yeteneğinin kanıtlandığını açıkladı. Ülke, Haeil-2'nin ilk testini de 21-23 Mart arasında yapmış, süreci ülke lideri Kim Jong-un bizzat takip etmişti. Bu sistemin hedefinin de nükleer tsunamiyi tetikleyerek düşman donanmasını ve ana limanlarını yok etmek olduğu açıklanmıştı.

Haber 08-04-23 10:11

Unakit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Unakit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Günümüzde aksesuar olarak kullanılan çok fazla doğal taş mevcuttur. Unakit taşı da küpe, kolye, bileklik, yüzük gibi birçok aksesuar yapımında kullanılır. Unakit taşına ilk kez Kuzey Carolina Unakas dağlarında rastlanılmıştır. Diğer doğal taşlarda olduğu gibi bu taşın da hem bedensel hem de ruhsal yönden birçok faydalı niteliğe sahip olduğuna inanılır. Peki, unakit taşının faydaları ve özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Haber 07-04-23 16:15

Kendisini aldatan kocası kaza geçirince aylarca ona baktı! “İyileşince ilk işi yeniden beni aldatmak oldu”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşayan 24 yaşındaki Kate Sifuentes isimli bir kadın kendisini aldattığını öğrendiği kocasının trafik kazası geçirmesinden sonra aylarca ona baktı. Yemek yemek ve yürümek dahil olmak üzere birçok becerisini kocasına yeniden öğreten kadın TikTok’tan yaptığı açıklamasında eşinin iyileşir iyileşmez kendisini yeniden aldattığını söyledi.

Trend 07-04-23 08:04

İskoçya’nın ilk Müslüman başbakanı olan Hamza Yusuf, resmi başbakanlık konutundaki ilk gününde namaz kıldırdı

İskoçya Parlementosu’nda yapılan oylamada Hamza Yusuf, İskoçya Özerk Yönetimi Başbakanı seçildi. 71 oyla göreve getirilen Yusuf, İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda'dan oluşan Birleşik Krallık'ta Müslüman bir siyasetçi olarak üst düzey göreve getirilen ilk kişi oldu. Yusuf resmi konutu Bute House’daki ilk gününde ailesine namaz kıldırdığı anlarda çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 29-03-23 08:21

Kuzey'in Yıldız'ı Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Atatürk'ün annesini oynayacak

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile hafızalarımıza kazınan Aslıhan Güner yeni projesiyle setlere geri döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.

Magazin 15-03-23 16:13

Gül kaç günde bir sulanır, suyu sever mi? Saksıda gül bakımı ve sulama hakkında bilgiler nelerdir?

Güzel kokulu bitki türleri arasında ilk sıralarda gelen gül Rosa cinsinden olan ve kapalı tohumlu bir bitkidir. Hem ihtişamlı görünümü hem de simgeselliği ile yaşam alanlarda sık bir şekilde yetiştirilir. Güzel kokusu ile birçok kişinin yetiştirmek için tercih ettiği çiçekler arasında yer alır. Anavatanı Asya olan gül, Kuzey Amerika, Avrupa ve Afrika başta olmak üzere pek çok yerde yetiştirilir. Saksıda gül bakımı püf noktaları nelerdir?

Kadin 07-03-23 17:30

Motorinde 'sıcak kış' indirimi! Yeniden benzinden ucuz oldu

Akaryakıt fiyatları ile benzin ve mazot (motorin) fiyatı petroldeki hareketlilik ile oldukça hareketli bir haftayı geride bıraktı. Motorin fiyatları peş peşe gelen indirimlerin ardından uzun zaman sonra ilk kez benzinden ucuz hale geldi. Motorindeki gerilemenin sebebi ise belli oldu. Kuzey Avrupa'da doğal gaza alternatif yakıt olarak stoklanan mazotun hava şartlarının beklenenden iyi olması nedeniyle gerilediği öğrenildi.

Finans 04-02-23 11:00

Dünya 2023'e kutlamalarla girerken Kim Jong-un ilk işi bakın ne oldu! Kuzey Kore'nin alışılmadık hamlesi yeni yılın başında gerilim yarattı

Yeni yıla yeryüzünün dört bir yanında coşkulu kutlamalarla girilirken Kim Jong-un'un liderliğindeki Kuzey Kore yine dünyayı şaşırtacak bir hamleye imza attı. Güney Kore'den yapılan açıklamada Kuzey Kore'nin 2023'ün ilk saatlerinde balistik füze denemesi yaptığı bildirildi. Tansiyonu yükselten adım hakkında ajanslardan durumun "alışılmadık" olduğu yönünde yorumlar geldi.

Haber 01-01-23 12:23

Günler ne zaman uzamaya başlıyor? 2022 kış gündönümü tarihi yaklaşıyor!

Aralık ayının ilk haftasına girmemiz ile birlikte Günler ne zaman uzamaya başlıyor? sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. Gündönümünün ardından Kuzey yarımkürede günler uzamaya, güney yarımkürede kısalmaya başlar. 2022 kış gündönümü tarihi yaklaşıyor. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Haber 06-12-22 09:42

50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de görüldü! O anlar saniye saniye kaydedildi

50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de Ak Lagos görüldü. Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde balıkçı İlker Özdemir, 11 metrelik teknesiyle açıldığı Saros Körfezi'nde, derin su balığı Ak Lagos yakaladı. Özdemir, yaklaşık 50 yıl sonra ilk kez Kuzey Ege’de görülen Ak Lagos'u yakaladığını ve bunun heyecan verici olduğunu söyledi. Ak Lagos’un yakalanma anlarını saniye saniye videoya alan Özdemir, "Biz de ilk kez yakaladık. Bu da popülasyonun çok net bir şekilde canlandığını bize gösteriyor” diye konuştu.

Haber 04-12-22 16:07

Son dakika: Suriye ve Kuzey Irak'a Pençe-Kılıç Hava Harekatı! Terör hedefleri tam isabetle vuruldu! MSB ilk görüntüleri paylaştı

Son dakika haberine göre, Türk Silahlı Kuvvetleri, gece saatlerinde Suriye ve Kuzey Irak'taki terör hedeflerine Pençe-Kılıç Hava Harekatı düzenledi. Milli Savunma Bakanlığı "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor" ifadeleriyle operasyonu duyurdu. Hava harekatından ilk görüntüler de gelirken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Teröristlere ait barınak, sığınak, mağara, tünel, depolar büyük bir başarıyla tahrip edildi" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 20-11-22 08:32

İlk kez babasıyla görüntülendi! Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kızı ortaya çıktı: İsmi açıklanmıyor

Kameralardan uzak yaşamı hakkında ortaya atılan iddialarla sık sık gündem olan Kuzey Kore lideri dün ilk kez sır gibi sakladığı kızıyla objektiflere yansıdı. Dünkü kıtalararası güdümlü füze denemesini yerinde takip eden babasına ismi açıklanmayan kızı eşlik etti. ABD'li basketbolcu Dennis Rodman ise ülkeye gerçekleştirdiği bir ziyarette Kim ile eşinin bir bebeği olduğu bilgisini paylaşarak adından söz etmişti.

Haber 19-11-22 09:41

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri nedir? Yurtiçi Kargo açılış ve kapanış saati nedir, Pazar günü açık mı?

1982 tarihinde İstanbul’da kurulan Yurtiçi Kargo, ülkemizin ilk Türk kargo firmasıdır. Türkiye’nin tüm şehirlerinde şubesi bulunan Yurtiçi Kargo’nun, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de dokuz yüzden fazla acentesi mevcuttur. 1200’den fazla şubeye ve 20 binden fazla personele sahiptir. Hem yurtiçi hem de yurtdışı birçok noktaya kargo hizmeti verir. Peki, Yurtiçi Kargo hafta içi ve hafta sonu çalışma saatleri nedir?

Haber 11-11-22 16:09

Peş peşe ateşlendiler! Güney Kore duyurdu: Kore Yarımadasının bölünmesinden sonra bir ilk

Kuzey Kore füze denemelerine ara vermeden devam ediyor. Güney Kore, Kuzey Kore'nin en az 10 füze denemesi yaptığını duyurdu. Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı, "(Kore Yarımadasının) Bölünme sonrası ilk kez bir Kuzey Kore füzesi, Güney Kore'nin deniz sahasına düştü" açıklamasını yaptı.

Haber 02-11-22 08:22

Daha önce dünyada tespit edilememişti! Karadeniz'de ilk kez görüldü

Sinop, Ordu, Kocaeli ve Kırım’da 5 farklı bilim insanının yürüttüğü çalışmada, kalkan balığının safra kesesinde biri daha önce dünyada hiç rastlanmayan, diğeri ise yalnızca Atlantik Okyanusu’nun kuzey Norveç kıyılarında yakalanan mezgit balıklarında görülen iki yeni parazitin keşfi bilim dünyasına tanıtıldı. Parazitin insan sağlığına ‘çiğ tüketilmediği takdirde’ bir sorun oluşturmayacağı vurgulandı.

Haber 20-10-22 09:52

HAVA DURUMU: 17 Ekim hava nasıl olacak? Meteoroloji'den İstanbul başta olmak üzere çok sayıda ile hava durumu uyarısı! Trafik bile kilitlenecek

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama merak konusu olurken 17 Ekim 2022 Pazartesi günü, yani haftanın ilk iş gününde birçok vatandaş "Hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtına ulaşmak için internette araştırma yapmaya başladı. Kuzey ve kuzeydoğudan hafif, zaman zaman da orta kuvvette, saatte 40/70 km Marmara ve Ege'de kuvvetli fırtına bekleniyor. Peki, Bugün hava nasıl olacak? yağmur yağacak mı? İşte 17 Ekim 2022 İstanbul, Ankara, İzmir ve il il hava durumu...

Haber 17-10-22 06:53

Aradığı aşkı yapay zekalı şişme bebekte buldu! “10 yıllık bekarlığımın çözümü oldu”

Amerika Birleşik Devletlerinin Kuzey Karolina bölgesinde bir benzinlikte çalışan Alexander Stokes isimli adam 10 yıllık bekarlığına bir son vermek isteyerek Mimi adını verdiği şişme bir bebek satın aldı. Şişme bebeğine ilk görüşte aşık olduğunu dile getiren Stokes, romantik ilişkileri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

Trend 15-10-22 09:48