Mehmet Ali Bulut Haberleri Ve Son Dakika Mehmet Ali Bulut Haberleri

Mehmet Ali Bulut Haberleri Ve Son Dakika Mehmet Ali Bulut Haberleri

Gazeteci Mehmet Ali Bulut, 1954 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. Gaziantep İmam Hatip Lisesi’ni bitiren Bulut, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi’nden mezun oldu. Arap ve Fars Dilleri Edebiyatları bölümü okuyan gazeteci aynı fakültede yüksek eğitimine devam etti. Yüksek eğitimi devam ederken Tercüman gazetesinde çalışmaya başladı. Gazetenin kütüphanesinin kurulması ve kitapların sıralanmasında görev alan Bulut, kitap ve ansiklopedi yazılmasına yardımcı olur. 1993 yılında editör olarak girdiği İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) müdürlük görevine kadar yükseldi. İHA’dan ayrılarak arkadaşları ile beraber Veri Hbaer Ajnası’nı kurdu. Ancak yeni oluşum finansla sebeplerden dolayı uzun soluklu olmadı. Bulut, 2001 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi basın danışmanlığı görevine atandı. Birçok eseri bulunan Mehmet Ali Bulut, aynı zamanda Ali Müfit Gürtüna’nın basın ve siyasi danışmanlığı görevini yürüttü.

Mehmet Ali Bulut Haberleri

Yerli ve Milli Bir Aydın: Ömer Lütfi Mete anma gecesi

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte 2009 yılında vefat eden gazeteci, yazar, senarist ve şair Ömer Lütfi Mete yad edildi - Yapımcı ve oyuncu Hasan Kaçan: - "Karşımdaki adamın bir kahraman olduğunu anladım, bir masal kahramanından da öte bir kahraman olduğunu. Elinde kılıcı, kalkanı yoktu ama günümüzün bir kahramanıydı" - Oyuncu ve yazar Ahmet Yenilmez: - "Yeni bir sezona başladığımızda 'Nasıl olsa Ömer abi bir dizi, bir sinema yazar oradan denkleriz' derdik. Yazmasa da emin olun zengin bir arkadaşı vardır ve onun vasıtasıyla arefe gününü aşmadan bir memur maaşına denk paramız zarfın içinde evimize gelirdi" - Ömer Lütfi Mete'nin oğlu oyuncu Ali Buhara Mete: - "O bir faniye güvenmiyordu. Bir tek şeye, Allah'a güveniyordu. Lafta bir güvenmek değildi, gerçek anlamda bir teslimiyeti vardı"

Haber 16-11-2018 00:06

Kitap okuyan burs kazanıyor

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Server Vakfınca 18 yıldır düzenlenen "Kitap Okumayı Sevdirme ve Özendirme Yarışması"nda dereceye giren 75 öğrenciye 8 ay boyunca burs verilecek - Server Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bulut: "Biz, 'Kitap okunmuyor' diye yakınmaktansa, 'Nasıl kitap okuturuz, buna kendi çapımızda nasıl katkı yapabiliriz?' diye düşündük" - "Amacımız, kitap okumayı sevdirmek ve yazmaya özendirmek. Bu öğrenciler arasından geleceğin yazarları, bilim adamları çıksın istiyoruz"

Haber 20-04-2018 11:12

Mehmet Ali Bulut

Mehmet Ali Bulut Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mehmet Ali Bulut Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.