Nereye Gidiyorsun Aida Haberleri

Edirne'deki 'tiny house'lardan sonra sıra Rize'de! Bu kez bungalovlar için düğmeye basıldı: 'Ciddi adımlar atıyoruz'

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, gün geçtikçe sayısı hızla artan bungalovlarla ilgili olarak “Dere yatağı içinde olanlar var. Taşkın sahası içinde olanlar var. Heyelan sahası içinde olanlar var. Bunlarla ilgili tespitlerimizi yapıyoruz. Bizim bungalov yapılarına veya ilave alternatif turizm yapılarına ihtiyacımız var. Biz bu ihtiyacımızı hukuki ruhsatlı zeminde gidermenin yollarını açacağız. Onların nereye konulabileceği, nereye konulamayacağı yasal sınırlarla belli” dedi.

Finans 2024-05-17 15:16:34

Bronzer nedir, nereye sürülür? Bronzer ne işe yarar?

Çeşitli cilt yapılarına göre ürünler, işlemler ve uygulamalar geliştirilmiştir. Tüm bunların amacı daha güzel, daha sağlıklı bir cilde sahip olmaktır. Peki, bu ürünlerden biri olan bronzer nedir ve nereye sürülür? Bronzer ne işe yarar?

Kadin 2024-05-16 01:47:25

AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerdeki borçlar gündem olmuştu! AK Parti Murat Türkyılmaz böyle savundu: 'Borç kamunun kamçısıdır'

AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerde borçların belediye binalarına asılması gündem olmuştu. İBB Meclisi'nde AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, "Borç kamunun kamçısıdır, borç kötü bir şey değildir.Borcun varlığı tek başına karalamak için iftira atmak için yeterli değildir. Bu borcun nereye sarf edildiği, borcun yatırıma dönüşüp dönüşmediği, bütçenizin içerisinde borcun ne kadarlık bir yer tuttuğu gibi kriterler üzerinden zulmetmiş olursunuz" dedi.

Haber 2024-05-13 22:04:36

Eşini boğup uçurumdan attığını itiraf etti, mahkemedeki sözleri şaşkına çevirdi! 'Belki de ailesi saklıyor'

Konya'da Tayfur Kılıç (35), kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) boğarak öldürüp uçuruma attığını itiraf etti. Tutuklanan Kılıç ilk duruşmada, "Polis baskısı ve işkencesiyle suçu kabullendim. Benim tek suçum, Bedriye’nin o gün üzerine kapıyı kapatıp içeriye almamam olmuştur. Ailesinden şüpheleniyorum. Bedriye’yi onlar saklıyor belki de. Beraatimi istiyorum’’ dedi. Bedriye Kılıç’ın annesi Sona Er ise, “Kızımı nereye gömdülerse söylesinler. Gidip çıkarayım oradan çocuğumu” diyerek ağladı.

Haber 2024-05-09 16:45:37

Antifriz nedir, ne işe yarar? Antifriz nasıl kullanılır?

Antifriz araçların motorlarında kullanılan ve donma ve aşırı ısınmayı önleyen bir sıvıdır. Bu önemli sıvı motorun içindeki suyun donmasını ve aşırı sıcaklıklarda buharlaşmasını engeller, böylece motorun düzgün çalışmasını sağlar. Ancak antifrizin sadece soğutma sistemiyle sınırlı bir etkisi yoktur. Aynı zamanda motorun ömrünü ve performansını da artırır. Peki, antifriz nedir ve nereye konulur?

Haber 08-05-24 10:17

Muhammed Nur Nahya’dan Diyanet'e göndermeli video! Akşam namazına, Kadıköy'den Beşiktaş'a gidiyorsun A8 lazım

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A8' marka lüks araç tahsis edilmesi tartışmaları sürerken, Diyanet'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada, aracın şehir dışı programlarda kullanılmak için kiralandığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesini birebir taklit eden Muhammed Nur Nahya, Diyanet'in lüks arabasını konu aldı. Sosyal medya fenomeni Nahya, Ali Erbaş’ı diline doladı. İşte o paylaşım...

Haber 01-05-24 01:01

Yüzündeki değişim dikkat çekti! Bülent Serttaş kazancını nereye yatırdığını açıkladı

Şarkılarıyla bir dönem herkesin dilinde dolaşan ve eğlencenin aranan yüzü olan Bülent Serttaş değişimiyle dikkat çekti. Verdiği kiloları geri alan Serttaş estetik itirafı geldi. Ünlü isim ayrıca kazancını nereye yatırdığını açıkladı.

Magazin 20-04-24 13:17

CHP lideri Özgür Özel Sabah Gazetesi'ne konuştu! Dikkat çeken röportaj

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. Gazetenin yazarlarından Yavuz Donat'ın sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu isteyeceğim. Nereye randevu verirse orada görüşeceğim." diye konuştu. Özel'in söz konusu açıklamalarının "Makama saygından asla taviz yok" başlığıyla gazetenin manşetinde yer alması ise dikkat çekti.

Haber 08-04-24 08:33

40 milyon TL'lik eviyle gündemdeydi! Zeynep Bastık yatırımını nereye yaptığını açıkladı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık her açıklamasıyla adından söz ettiriyor. İzmir Urla'dan aldığı 40 milyon TL'lik lüks yazlığı ile dikkat çeken Zeynep Bastık şimdi de yatırımını nereye yaptığı açıkladı.

Magazin 04-04-24 10:59

Bursaspor'son son hali içler acısı! Nereden nereye...

Normal sezon heyecanında son 5 haftaya girilen TFF 2. Lig'de mücadele eden 2009-2010 Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un hafta sonu oynanacak müsabakalardan sonra lige veda etmesi kesinleşebilir.

Spor 04-04-24 10:57

Nereden nereye... Giresunspor, 7 puanla küme düştü!

Trendyol 1. Lig’de 2023-2024 sezonunda küme düşen ilk takım Giresunspor oldu.

Spor 03-04-24 23:29

'Evlilik' yorumuyla gündem olmuştu! Teşkilat'ın yıldızı Çağlar Ertuğrul parayı nereye harcadığını açıkladı

Son olarak Teşkilat dizisinde hayat verdiği 'Serdar Kılıçarslan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul 'evlilik' yorumuyla gündem olmuştu. 'Düğün yapmayın nikah kıyın' diyen ünlü oyuncu şimdi de parayı nereye harcadığını açıkladı.

Magazin 02-04-24 14:53

Son dakika | İmamoğlu'nu kendi sloganı üzerinden hedef aldı: 'Tam yol ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sloganı olan "Tam yol ileri" üzerinden hedef aldı. "İstanbul'da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim hamlesi, maalesef son 5 yıldır durmuş, hatta ibre tersine dönmüştür" diyen Erdoğan, Sancaktepe'deki mitinginde ise Murat Kurum'a oy isteyerek "Göreve gelince vaatlerini unutacak değil, verdiği sözü yerine getirecek belediye başkanlarını seçeceğiz" diye konuştu.

Haber 29-03-24 15:17

Gönül Yazar'ın ayağına pıhtı attı! Vasiyet açıklaması geldi: Kızım çok mirasa kondu

"Taş Bebek" lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Gönül Yazar'ın hastaneye kaldırıldı. Ayağına pıhtı atan Yazar yalnız başına olduğu evinden hastaneye götürüldü. Gönül Yazar hastalık haberlerinden sonra evini nereye bağışladığını açıkladı.

Magazin 24-03-24 07:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalar yaptı. CHP'ye para sayma görüntüleriyle ilgili tepki gösteren Erdoğan, "Deste deste paraları çantalarla valizlerle taşıyorlar. Basit bir işlem için neden bu kadar zahmete girdiklerini bir türlü açıklayamadılar. Paranın nereden geldiği nereye gittiği de belli değil. Kendisi hesap uzmanı olan Bay Kemal bunları çok rahat izah edebilirdi. Ama skandalın başından beri sesi soluğu çıkmadı" dedi.

Haber 21-03-24 17:35

Konut kredisinde yeni dönem! Bankalarda DASK harici sigortaya bakanlıktan önlem: Detaylar netleşti

Ticaret Bakanlığı konut kredisi çekmek isteyen vatandaşları, bankaların hayat sigortası, otomatik ödeme talimatı, tamamlayıcı sağlık sigortası gibi isteklerinden korumaya yönelik bir adım attı. Tüketicinin talebi olmadan zorunlu deprem sigortası DASK hariç herhangi bir işlem yapılamayacak. Peki kredi çekerken hayat sigortası yaptırmak zorunlu mu? Kredi sözleşmesinde dayatılan finansal ürün ve hizmetler için nereye şikayette bulunulur? İşte detaylar…

Finans 11-03-24 08:37

Altın fiyatlarındaki yükselişinin sebebi belli oldu! Kapalıçarşı tıklım tıklım esnaflar ‘30 yıldır böyle kalabalık görmedim’ dedi

Gram altında çok kısa sürede rekor üstüne rekor kırıldı. Bir numaralı yatırım aracı olan Türk insanının ‘güvenli iman’ olarak gördüğü altın büyük bir yükseliş trendine girdi. Gram altın dün 2 bin 300 lirayı gördü. Kapalıçarşı’da esnaflık yapanlar ‘30 yıldır ben böyle kalabalık görmedim’ demeye başladı. Peki altın fiyatlarındaki bu yükselişin sebebi ne ve yukarı yönlü seyir nereye kadar devam edebilir? İşte altın piyasasındaki son durum…

Finans 08-03-24 08:16

Tatilinizi özel kılacak kiralık villa önerileri

Bir tatil planlaması yapacağınız zaman, nereye gitmek istediğinizi belirlemenizin ardından, konaklama konusuna odaklanmak gerekir. Yani nerede kalacağınızı belirlemiş olmalısınız. Günümüzde ise eşsiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında villa tatili yer alıyor. Kiralık villa seçenekleri, diğer konaklama alternatifleriyle karşılaştırıldığında, daha rahat ve daha keyifli zaman geçirmenizi sağlıyor.

Finans 01-03-24 18:24

Şarkıcı Sıla sahne elbiselerini nereye bağışladığını açıkladı!

Sahne tarzlarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Sıla son olarak açıklamalarıyla gündeme geldi. Sıla sahne kıyafetlerini bağışladığı yeri açıkladı.

Magazin 01-03-24 16:58

GençKart uygulamasına başvurular başladı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanma imkanı sağlayan "GençKart" uygulaması başlıyor. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular nereye yapılacak?

Finans 01-03-24 12:15

Süleyman Soylu CHP standını ziyaret etti! Kahkahaların havada uçuştuğu görüşmeyle ilgili Saymaz'dan çarpıcı çıkış geldi: Özellikle bir olayı hatırlattı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu seçim çalışmaları kapsamında Kemerburgaz'daki CHP standını ziyaret etti. Bakan olduğu dönemde sert ifadelerle hafızalara kazınan Soylu'nun bu ziyareti geniş yankı uyandırdı. Gazeteci İsmail Saymaz bu ziyarete dikkat çekerek hem 2017'deki o olayı hatırlattı hem de 'Nereden nereye' ifadesini kullandı. İşte detaylar...

Haber 28-02-24 11:51

Ekrem İmamoğlu'na yeni yol tepkisi: Ortalık bir anda karıştı! 'Atatürk zamanında...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de katıldığı program sonrası yeni yol yapım çalışmaları nedeniyle mağdur olduklarını belirten bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Bir kadın, "1924 senesinde, buranın tapusu Atatürk zamanında bize verilmiş. Bahçemi aldılar, toprağımı doldurdular. Ben evi kiraya veremiyorum. Ben bu yaştan sonra nereye gideyim, mağdurum ben" dedi. İmamoğlu ise sorunun 50-60 yıllık olduğunu, çözmek için uğraştıklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 15:15

Murat Kurum ile döner ustası arasında dikkat çeken diyalog! 'Yapma gözünü seveyim'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un bir esnaf ile gerçekleştirdiği diyalog dikkat çekti. Kurum, "Yapma gözünü seveyim. Böyle dersen bu kadar emek... Kaç senedir ya, ülkeyi nereden nereye getirdik" derken, esnaf ise "Ben çalışıyorum, maaşımla geçinemiyorum İstanbul'da" yanıtını verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 17-02-24 19:09

Pilotların uçaklardaki uyku odalarını gösterdi! Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı! 'Yeni korkunun kilidi açıldı'

Pilotların uçakta biraz dinlenmek için nereye gittiklerini hiç merak ettiniz mi? Bir pilot sosyal medyadan uzun mesafeli yolculuklarda pilotların dinlemesi için özel olarak uçakta ayarlanan bölmeleri gösterdi. Paylaşımı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 14-02-24 15:44

500 liralık banknotun basılmama sebebini açıkladı! Fatih Altaylı ‘Emekli maaşı 2 para, asgari ücret 3 para’ örneği ile anlattı: 500 değil 5000 liralık kağıt para…

500 liralık banknot basılacak mı? Gazeteci Fatih Altaylı 500 liralık banknot basılmamasının nedenini çok ilginç örneklerle açıkladı. Psikolojik olarak enflasyonun çok yüksek olduğunu düşündürdüğü için moral etkisinden dolayı 500 TL banknot paranın basılmadığını kaydeden Altaylı, ‘Emekli maaşı 10 bin lira. Bankaya maaş almaya gidiyorsun 2 tane para veriyorlar eline, Asgari ücret 3 para, hadi 4 de. Öğretmen maaşı 4 para… Tabii ki o yüzden yapmıyorlar” dedi.

Finans 14-02-24 11:21

Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler 2024 - 14 Şubat Sevgililer Günü'nde nereye gidilir?

Sevgililer Günü yaklaşırken, romantik bir plan yapamayanlar çeşitli yöntemlerle araştırmalar yapmaya başlar. Türkiye'nin her lokasyonunda romantik ve değerli anlar yaşamak mümkündür. Aşkı hissetmek ve Sevgililer Günü'nü anlamlı kılmak isteyen çiftler için Türkiye'nin birbirinden güzel birçok noktası mevcuttur. İşte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gidilecek yerler listesi...

Kadin 12-02-24 18:50

Everest Dağı berbat kokmaya başladı, dışkı bırakmak yasaklanıyor! 'Açık tuvalet' olarak ünlendi: Nereye baksanız görüyorsunuz

Dünyanın en yüksek dağı kokmaya başladı, hem de insan dışkısından! Dağcıların Everest'e bıraktığı dışkılar soğuk nedeniyle bozulmuyor. Kamp alanlarından birinde hemen hemen hiç kar ve buz olmaması nedeniyle dört bir yanda insan dışkısı görüldüğü belirtiliyor. Yetkililer bu duruma kayıtsız kalmadı: İşte Everest'teki dışkı sorunu sonrası alınan önlemin detayları...

Haber 09-02-24 13:14

Evlilik kredisi başvuru şartları ne? 150 bin TL faizsiz kredide başvurular başlıyor! “Şartlar esnetilebilecek”

Yeni evlenecek gençlere 2 yıl geri ödemesiz 150 bin liraya kadar faizsiz evlilik kredisi başvuru tarihleri belli oldu. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl ve nereye yapılacak? Mali Müşavir Mustafa Genç detayları anlattı. Uzman isim, “Başlangıçta aranan şartlar şehrin ve bölgenin özelliğine, orada yaşayan gençlerin durumlarına göre değerlendirilip esnetilebilecek” dedi.

Finans 06-02-24 08:29

MTV ödeme tarihinde son gün! Bugün ödemeyene yüzde 3,5 gecikme faizi: Ocak 2024 MTV ne kadar olacak? Araç sahiplerinin merak ettiği o liste

Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 yılında uygulanmak üzere yüzde 58,46 zamlanmıştı. MTV birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başladı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren süreçte ise bugün son gün. Araç sahipleri motor hacmi ve araç yaşına göre en düşük 347 TL, en yüksek 160 bin lira MTV ödemesi yapmak zorunda. Bugünü kaçıranlara ise her ay yüzde 3,5 faiz işleyecek. Peki MTV ücreti ne kadar? 2024 motorlu taşıtlar vergisi ne zaman, nereye ödenecek?

Finans 31-01-24 07:48
MTV

Senatörler Biden'a karşı harekete geçti! Tahran'ı hedef alın baskısı nereye varacak?

Ürdün'ün kuzeydoğusunda insansız hava aracıyla düzenlenen saldırıda 3 ABD askerinin öldürülmesi üzerine ABD'de Biden karşıtı cumhuriyetçi senatörler, İran'a ateş püskürüyor. Biden'a İran'ın başkenti Tahran'ın hedef alınması konusunda baskı yapan senatörler, ABD'nin İran karşısında da "başarısız" olduğunu ifade etti. Dünya kamuoyu Biden'ın muhalefetin baskılarına dayanıp dayanamayacağına kilitlenmiş durumda! Tahran hedef alınırsa nükleer güce sahip İran'ın tepkisi nasıl olacak?

Haber 29-01-24 14:32

İki hafta sonra Dünya'da ilk oraya inecek! Alper Gezeravcı'ya gelen soru dikkat çekti

Alper Gezeravcı uzaydan Türkiye'ye bağlanarak bir kez daha merak edilenleri yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Kacır ile görüşen Gezeravcı bu sefer Samsun Üniversitesi'ne bağlandı. Uzaydaki deneyleri hakkında ilginç bilgileri paylaşan Gezeravcı'nın görev tamamlandıktan sonra Dünya'da nereye döneceklerine yanıtı da dikkat çekti.

Haber 28-01-24 11:35

Yüsra Geyik gelinlikle poz verdi! Görenler Arka Sokaklar'daki eski halini hatırladı... Nereden nereye...

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisindeki Yağmur karakterine hayat veriyor. Filmde dün akşam oyuncunun düğünü vardı. Oyuncu sosyal medya hesabından düğünden pozlarını paylaştı.

Magazin 24-01-24 12:11

İndirilenler klasörü iPhone’da nerede? iPhone indirilenler nereye gidiyor ve nerede görülür?

Teknoloji sektöründeki yenilikler sayesinde mobil dünyaya birçok farklı akıllı cep telefonu modeli kazandırılmıştır. Bu modellerden biri de Amerika Birleşik Devletleri merkezli çok uluslu şirketlerden biri olarak bilinen Apple’ın piyasaya sunduğu iPhone modelleridir. Günümüzde birçok farklı özelliği ile öne çıkan iPhone akıllı cep telefonu modeli mevcuttur. Bu modellerde bazı durumlarda indirilenler klasörünü bulmak karmaşık bir hâl alabilir. Peki, indirilenler klasörü iPhone’da nerededir?

Haber 10-01-24 19:10

iPhone’umu Bul ile iPhone bulma: iPhone’umu kaybettim, iPhone’umu Bul ile nasıl bulurum? iPhone’umu Bul uygulaması nasıl kullanılır?

Günümüzde pek çok kişi cep telefonu kullanılır. Cep telefonları gündelik yaşamın yanı sıra iş hayatında da büyük bir öneme sahiptir. Bazı durumlarda kullanıcılar cep telefonlarını bir yerde bırakabilir veya nereye koyduğunu unutabilir. Özellikle iPhone cihaz kullananlar için telefonun yerini saptamak oldukça kolay bir işlemdir. Apple tarafından geliştirilen iPhone’umu Bul uygulaması sayesinde kullanıcılar cihazlarına kolayca erişim sağlayabilir. Peki, iPhone’umu Bul uygulaması nasıl kullanılır?

Haber 09-01-24 19:54

500 milyon vurgun yaptı! Üzerinden 5 kuruş para çıkmadı: Koca bir bavul dolusu altın kayıp

Dolandırıcılık haberlerinin sıklaştığı bu dönemde son vaka Bursa'dan gelmişti. Kuyumcu 'yavru' adını verdiği sistemle düşük fiyatlı altın alım satımı yapıp, kendinde bekletilen altınlar için yüksek komisyon vermişti. Kısa sürede kar etmek isteyenleri hedefine alan kuyumcu 500 milyon liralık bir vurgunla kayıplara karışmıştı. Yakalanan kuyumcunun üzerinden hiç para çıkmadı. Asıl merak edilen ise bir bavul altını nereye sakladığı... İşte detaylar...

Haber 06-01-24 11:18

Beklenen oldu! Kuzey Kore saldırıya başladı: Güney Kore tahliye kararı aldı!

Kuzey Kore, Güney Kore'nin Baengnyeong Adası ve Yeonpyeong Adası'na saldırmaya başladı. Alınan bilgilere göre 200'den fazla top mermisi atılması sonrası Seul cephesi harekete geçti. Ada sakinleri için tahliye emri verilirken, sürecin nereye gideceği merak ediliyor. Saldırılardan sonra Güney Kore'den ilk açıklama geldi.

Haber 05-01-24 09:47

Milli Piyango'da büyük ikramiye nereye çıktı? ‘Yılbaşı Özel Çekilişi’ ile ilgili açıklama geldi! Kolombiya iddiasında 'Türkiye bankaları'nı işaret etti

Sosyal medya kanallarında yer alan Milli Piyango Yılbaşı İkramiyesi'nin Kolombiya'da bir kişiye çıktığına ilişkin iddialara Sisal Şans'tan bir açıklama geldi. İddianın gerçek dışı olduğu belirtildi. Sisal Şans'tan yapılan açıklamada büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin T.C. kimlik numarası ile sisteme kayıtlı olan 1969 doğumlu bir Türk vatandaşına ait olduğu ve kendi rızası olmadan daha fazla bilgiye yer verilemeyeceği bilgisi paylaşıldı.

Finans 02-01-24 15:49

Çekim izinleri iptal edilmişti: 'Kızıl Goncalar' Fatih’ten taşındı! Bakın nereye taşındılar...

Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. İki mekanda da çekim izinleri iptal edilen 'Kızıl Goncalar' dizisinin Fatih'teki mekanı Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı belirtildi.

Magazin 02-01-24 15:11

Ekranlara ara vermişti: Usta oyuncu İlker Ayrık bakın nereye yerleşti: İşte yeni mesleği!

Oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, oyunculuğa ara vererek eşi Sanem Bağcı Ayrık ile birlikte çiftlik kurdu. Hayalini gerçekleştiren ünlü oyuncu, "11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var" dedi.

Magazin 31-12-23 15:27

Yunanistan'a iniş yapan Fatih Terim'den ilk mesaj! ''Yıllardır şampiyon olamıyorlar, nereye gidersem gideyim, kazanmak için giderim!''

Yunanistan takımlarından Panathinaikos ile anlaşan Teknik Direktör Fatih Terim, resmi sözleşmeye imza atmak için Atina'ya iniş yaptı. Uçaktan indikten sonra Yunanca mesaj veren Terim, şampiyonluk için iddialı konuştu.

Spor 27-12-23 13:32

Müge Anlı 50 yaşında! Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi ağızları açık bıraktı! Canlı yayında ilginç anlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dikkat çeken anlara sahne oldu. Büyük bir coşkunun hakim olduğu stüdyoda "İyi ki doğdun!" sesleri yükseldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı "İyi ki bu yıl doğum günü kutlaması istememişim. Nereye baksam sürpriz!" diyerek herkese teşekkür etti. Programa ise Avukat Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi damga vurdu.

Magazin 19-12-23 15:31

2 günlük bebeklerini ağzını bağlayıp çanta içinde öldüren anne ve babanın ifadeleri 'pes' dedirtti! Mahkemeden müebbet kararı

Uşak’ta bir tarlanın kenarında çantanın içeresinde ağzı bantlı şekilde ölü bulunan bebekle ilgili davada karar açıklandı. Mahkeme "kendini savunamayacak yakın akrabayı kasten öldürme" suçundan bebeğin babasına ağırlaştırılmış müebbet, anneye ise müebbet hapis cezası verildi. Anne mahkemede erkek arkadaşını suçlarken, baba S.D. ise "Sonuçların nereye gideceğini algılayamadım" dedi.

Haber 12-12-23 22:08

'Direkt mi gidiyorsun' sorusuna 'yamuk gidiyorum ben' cevabını verince ortalık karıştı! Polis memurunun dizini kırıp gözünü morarttı

Alibeyköy’de İETT otobüsüne binen kadın yolcuların “direkt mi gidiyorsun” sorusuna şoför “yamuk gidiyorum ben” cevabını verince ortalık karıştı. Şoför ile kendisini uyaran polis memuru arasında kavga çıktı. Şoförün dışarıda polis memuruna saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay esnasında kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş da yaralandı. Olay sonrası gözaltına alınan şoför, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 12-12-23 11:59

Dilan Polat 'Şampiyonlar Ligi' demişti! Hepsi milyonlarla oynadı: Nereden nereye... Rakamlar ortaya çıktı

Fenomenlerin sağa sola oluk gibi akıttığı, orada burada su gibi harcadığı paraların kaynağının çoğu güzellik ve kozmetik sektöründe faaliyet gösteren şirketlerdi. O şirketler ne zaman, ne kadar sermaye ile kurulmuş, nereden nereye gelmişti... İşte bütün bu soruların yanıtları ortaya çıktı.

Haber 08-12-23 08:15

265 bin TL kira ödüyordu! Merve Taşkın Bali'ye taşındı

Sosyal medyada müstehcen pozlarını paylaşarak gündeme gelen fenomen Merve Taşkın son olarak aylık kazancıyla dudak uçuklatmıştı. Fenomen Merve Taşkın 265 bin TL kira ödemesiyle gündeme gelmişti. Taşkın son olarak bakın nereye taşındı.

Magazin 03-12-23 11:38

Uzman psikolog Esra Ezmeci 'eş değiştirme gemileri'ni anlattı! Ağızları açık bırakan iddia

Sosyal medyada kendisine gelen cinsel hayat sorularına açık açık yanıt veren uzman psikolog Esra Ezmeci katıldığı programda söyledikleriyle yine olay oldu. Fanteziler üzerine soruyu yanıtlayan Ezmeci konuşmasında "Eş değiştirmek için organizasyon yapılan gemiler bile var. Eşinle ismini yazdırarak gidiyorsun ve orada herkes çift şekilde" diyerek herkesi şaşırttı.

Magazin 01-12-23 07:04

Safir'in Gülfem'i İpek Tuzcuoğlu İstanbul'u terk etti! Bakın nereye taşınmış

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül gibi isimlerin paylaştığı Safir dizisinde 'Gülfem Gülsoy' karakterine hayat veren ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu İstanbul'u terk etti. Ünlü oyuncu bakın nereye taşınmış.

Magazin 28-11-23 14:20

Meclis'te S-400 tartışması! Bakan Güler'in CHP'li Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu: 'Çamaşır makinesi mi bu?'

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MSB'nin 2024 yılı bütçe görüşmelerinde gündeme dair milletvekillerinin eleştiri ve sorularını yanıtladı. S-400 ile ilgili açıklama yapan Bakan Güler, "S-400'ü alıp bir fabrikanın köşesine teslim edemeyiz. Böyle bir şey asla yok" dedi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın "Niye kullanmıyorsunuz?" diye sorması üzerine Bakan Güler, "Nereye kullanacağız, bu çamaşır makinesi mi? diye yanıt verdi. Bakan Güler'in Ağbaba'ya yanıtı gündem oldu.

Haber 17-11-23 09:27

Evi, arsası, tarlası, yazlığı olanlar dikkat! 30 Kasım’a kadar süreniz var: Emlak vergisinde ‘büyükşehir’ detayı

Emlak vergisi 2023 ikinci taksit dönemi başlamıştı. Ödemeler 30 Kasım mesai bitimine kadar devam edecek. Milyonlarca kişi ‘Emlak vergisi nasıl hesaplanıyor?’ , ‘Emlak vergisinden kimler muaf?’ sorularına yanıt ararken detaylar ortaya çıktı. Bu yıl yüzde 61.46 artış uygulanan vergide aylık gecikme cezası ise yüzde 2.5 olacak. Şartları sağlayan bazı kişiler ise bu ödemeden muaf tutulacak. Peki emlak vergisi ikinci taksit ödemesi nereye yapılıyor? İşte örnek hesaplama ile haberin detayları…

Finans 13-11-23 07:48