Pretty Woman Haberleri

Katy Perry ne yaptın? Arkasını dönünce olanlar oldu... Gözlerim kanadı

Billboard Woman in Music Ödülleri'ne katıla ünlü şarkıcı Katy Perry kırmızı kıyafetiyle herkesin önüne geçti. Katy Perry arkasını dönünce haline bir bakan bir daha baktı. Şarkıcıya gelen yorumların ardı arkası da kesilmedi.

Magazin 2024-03-07 15:28:02

Yine sınırları zorladı! Britney Spears çırılçıplak poz verdi

Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Britney Spears, geçtiğimiz günlerde 'Woman in Me' kitabıyla gündeme geldi. Spears, 'anı kitabı en çok satan ünlü' olarak tarihe geçti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü isim son gönderisiyle gündem oldu. Britney Spears arkası dönük bir şekilde çırılçıplak poz verdi.

Magazin 2023-10-27 17:25:58

Britney Spears çıplak pozlarına dair konuştu! Seksi hissettiğim şekilde...

Britney Spears yakında yayınlanacak olan The Woman In Me adlı anı kitabında Instagram'da neden sık sık çıplak fotoğraflarını paylaştığını açıkladı. Spears'ın çocukları bir süre önce bu pozlar yüzünden anneleriyle görüşmeyi kesmişti.

Magazin 2023-10-22 14:01:28

Emily Ratajkowski küçük bikinisiyle poz vermeye doyamadı! Bikini altının iplerini çözdü

Modellik kariyerinin yanında Hollywood’ta oyunculuğa da göz kırpan Emily Ratajkowski sosyal medya paylaşımları ve cesur tarzıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak modellik kariyerine ağırlık veren süpermodel Inamorata Woman mayo serisinden "siren" adını verdiği bikinisiyle kamera karşısına geçti.

Trend 2023-09-02 13:38:42

WONDER WOMAN 1984 KONUSU VE OYUNCULARI! Wonder Woman 1984 nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Wonder Woman 1984 konusu ve oyuncuları merak ediliyor. DC Comics karakteri Wonder Woman'ı temel alan süper kahraman filmi Wonder Woman 1984, 2017 yapımı Wonder Woman'ın devam filmi ve DC Genişletilmiş Evreni dokuzuncu filmidir. Peki, Wonder Woman 1984 konusu nedir, oyuncuları kimdir? Wonder Woman 1984 nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 16-08-23 20:03

20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali devam ediyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında "Woman By Aaron Vivancos" adlı eser sahnelendi.

Yurthaber 14-08-23 08:06

Kitabı özel hayat itirafı yüzünden askıya alınmıştı! Britney Spears geri adım atmadı

Bazı ünlü isimlerle ilgili cinsel ilişki anılarını da anlattığı kitabı sansürlenen Britney Spears "Bu kitabı bitirmek için çok terapi gördüm" ifadesini kullandı. Anılarını "İçimdeki Kadın" (The Woman in Me) adıyla kitaplaştıran Britney Spears yine gündemde.

Magazin 13-07-23 15:22

55 yaşındaki Julia Roberts botoks yaptırmadan sağladığı gençlik sırrını paylaştı! Favorisi karbonat...

Başarılı ve güzel oyuncu Julia Roberts genç yaşından itibaren güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Hafızalara kazanan Pretty Woman, Notthing Hill gibi romantik filmlerde başrol oynayan Julia, aradan yıllar geçmesine rağmen doğal güzelliğini koruyor. Yaşından çok daha genç gösteren Julia Roberts'ın botoks yaptırmadığı biliniyor. İşte Julia Roberts'ın daha genç görünmesini sağlayan güzellik sırları...

Kadin 30-12-22 10:31

Şeyma Subaşı Julia Roberts'ın yıllar önce 'Pretty Woman' filminde giydiği elbiseyi giydi

Paylaşımları ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Bodrum tatilinde Julia Roberts'ın yıllar önce rol aldığı 'Özel Bir Kadın' filmindeki elbisesini giydi. Elbisesiyle poz veren Subaşı, paylaşımına 'Pretty Woman' şarkısını ekleyip kendini 'özel kadın' ilan etti.

Magazin 16-07-22 14:05

Bodrum'da Man&Woman Challenge duatlon yarışları yapıldı

Bodrum'da "Man&Woman Challenge" duatlon yarışları yapıldı

Yurthaber 24-04-22 22:14

Bodrum'da Man&Woman Challenge Triatlon Yarışları başladı

Bodrum'da "Man&Woman Challenge" Triatlon Yarışları başladı

Yurthaber 23-04-22 16:12

İki oğlu, eşi ve onun ebeveynleriyle aynı evde yaşıyor ve evde ‘çıplak’ dolaşıyor!

Bir televizyon yıldızı olan Frankie Bridge ITV'de katıldığı Loose Woman adlı programda çıplaklıkla barışık bir aile olduklarını ve evde çıplak dolaştıklarını açıkladı. Kendisinin de böyle büyüdüğünü söyleyen genç anne, iki oğlu ve eşinden oluşan çekirdek ailesinin evde çıplak dolaşırken gayet rahat olduğunu belirtti. Bu açıklaması büyük yankı uyandırdı.

Trend 19-04-22 12:41

The Batman konusu nedir? 2022 Batman oyuncuları kimlerdir? Robert Pattinson'ın oynadığı film nerede çekildi?

The Batman filmi 4 Mart Cuma günü sinema salonlarında gösterime girdi. Robert Pattinson'ın oynadığı filmde Cat Woman karakterine Zoe Kravitz hayat veriyor. Peki The Batman konusu nedir? 2022 Batman oyuncuları kimlerdir? Robert Pattinson'ın oynadığı film nerede çekildi? Filme ilişkin detaylar haberimizde...

Trend 05-03-22 14:38

The Batman filmindeki Cat Woman kim? Zoe Kravitz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Zoe Kravitz filmleri nelerdir?

The Batman'in galası yapıldı. Robert Pattinson 2022 yapımı filmde DC Comics'in sevilen karakterini canlandırdı. Filmde Cat Woman karakterini kimin canlandırdığı merak konusu oldu. Peki The Batman filmindeki Cat Woman kim? Zoe Kravitz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Zoe Kravitz filmleri nelerdir? İşte detaylar...

Trend 05-03-22 10:33

Kristen Bell, annesinin yanında sevişme sahnesini izlediği için utanan hayranından özür diledi! Yanıtı olay oldu

Kristen Bell, Netflix’te yayınlanan The Woman in The House Across The Street From The Girl in The Window dizisindeki sevişme sahnesi yorum yapan hayranına cevap verdi. Dizideki sahneyi annesiyle izledikten sonra utandığını dile getiren hayranlarına sosyal medyadan cevap veren ünlü oyuncu özür diledi.

Trend 01-02-22 17:33

Vodafone TV, aralık ayında da tüketiciye geniş içerik sunuyor

Vodafone TV kullanıcıları, bu ay çok sayıda seçenek arasında bulunan Wonder Woman 1984'ü, The Gentlemen'i ve Joker filmini seyredebilecek

Yurthaber 14-12-21 11:20

Kötü kraliçeyi canlandıracak! Gal Gadot’un Pamuk Prenses filminde rolü belli oldu

Wonder Woman filmindeki performansıyla ünlenen Gal Gadot, Disney’in yeni aksiyon filmi Pamuk Prenses’te rol almaya hazırlanıyor. Gadot’un Pamuk Prenses'te Rachel Zegler'in karşısında Kötü Kraliçe'yi oynayacağı kesinleşti.

Trend 04-11-21 16:20

Doja Cat dudak uçuklatan şeffaf ebisesiyle kıvrımlarını sergiledi!

Ünlü Rapçi Doja Cat, Los Angeles'taki "Pretty Little Thing" etkinliğine neredeyse hiç görünmeyen bir elbiseyle katılarak ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 16-07-21 11:49

Ünlü oyuncu Gal Gadot üçüncü kez anne oldu

'Wonder Woman' filminin yıldızı Gal Gadot, üçüncü çocuğunu kucağına aldı. Müjdeli haberi sosyal medyada duyuran 36 yaşındaki oyuncu, bebeğinin adını da açıkladı.

Magazin 30-06-21 17:08

Friends: The Reunion, HBO Max’in en çok izlenenleri arasında

Friends: The Reunion bölümü, HBO Max’te yayınlandığı ilk günde Wonder Woman 1984 filmine oldukça yakın bir izlenme oranı elde etti ve platformun en çok ilgi gören yapımlarından biri oldu.

Magazin 31-05-21 17:43

Gal Gadot, ‘Meet Me in Another Life’ filminin oyuncu kadrosuna katıldı

Wonder Woman serisinin yıldızı Gal Gadot, aynı isimli romandan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan Meet Me in Another Life filminde rol alacak.

Trend 29-04-21 12:06

Bodrum'da Man & Woman Challenge Triatlon Yarışı renkli görüntülere sahne oldu

Yarışmanın direktörü Engin Çetinay: - "Amacımız Bodrum'un doğasını, yeşilini ve mavisini birleştirmek. Sporcularımıza çok güzel parkur hazırladık"

Yurthaber 24-04-21 16:14

BAFTA ödülü kazanan ve Oscar adayı Promising Young Woman filmi feminist tartışmaların odağına yerleşti

Başrolünde İngiliz oyuncu Carey Mulligan’ın oynadığı, geçen hafta vizyona giren Promising Young Woman (Yetenekli Genç Kadın) adlı film tartışma yarattı. Filmde sarhoş ve tecavüze uğrayan bir kızın hikayesinin anlatılması kadın hakları savunucularını adeta ayağa kaldırdı.

Trend 21-04-21 15:08

Christopher McQuarrie, 'Görevimiz Tehlike 7'den öyle bir fotoğraf paylaştı ki...

Görevimiz Tehlike 7'nin (Mission Impossible 7) yıldız oyuncularından Vanessa Kirby, Pieces of A Woman filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterildi. Mission Impossible yönetmeni Christopher McQuarrie, filmden bir set karesiyle Kirby'yi tebrik etti.

Trend 17-03-21 14:15

Trajik bir aşk hikayesini sembolize eden Ali ve Nino heykelinin hüzünlü dansı!

Batum’daki “Man and Woman” isimli heykel, Azeri yazar Kurban Said’in 1937’de kaleme aldığı ünlü romanının baş karakterleri Ali ve Nino’nun trajik aşk hikayelerinden esinlenmiştir. Ali isimli Azeri bir genç ve Gürcü prensesi Nino’nun aşkını anlatan bu heykeller görenleri adeta büyülüyor.

Trend 11-03-21 14:41

Ödüllü yapımlar mart ayında da TV+'ta

Şubat ayında TV+’ta en çok izlenen yapımlar arasında; Deli ve Dahi, Escape Plan 3, I Feel Pretty oldu

Yurthaber 11-03-21 13:02

Pieces Of A Woman: Büyük umutlarla başlayan dev bir trajedi...

Netflix’in ödül sezonu için hazırladığı Pieces Of A Woman, izleyicilerin beğenisine sunuldu. Başrol oyuncusu Vanessa Kirby’e En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı getirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Trend 08-01-21 12:32

Yıllarca gizledi... Wonder Woman 1984 filmindeki gizli detayla ortaya çıktı

Gal Gadot’un başrolünü üstlendiği Wonder Woman 1984 filmiyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Filmde Gal Gadot'nun eşi ve kızlarının da rol aldığı ortaya çıktı.

Trend 29-12-20 08:27

Wonder Woman 1984 filmi hem zirveyi hem dibi gördü

Gal Gadot’un başrolünü üstlendiği Wonder Woman 1984, salgın döneminde vizyona giren filmler arasında en yüksek hasılatı elde eden film olurken, en düşük puanlı DC filmi oldu.

Trend 28-12-20 08:56

Carey Mulligan, seksi görünüşünü eleştirenlere tavır aldı

Carey Mulligan, Promising Young Woman filmindeki performansından çok seksi görünümünü konu alan eleştirmenleri hedef aldı. Yılın en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen Promising Young Woman, geçmişte yaşadığı bir olayın travmasını yaşayan genç bir kadının yaşadıklarını konu alıyor.

Trend 25-12-20 14:02

Netflix'in yeni dizisi Tiny Pretty Things pornografik bulundu! Yorum yağdı

Netflix'in yeni dizisi Tiny Pretty Things gündeme bomba gibi düştü. 10 bölümden oluşan Tiny Pretty Things pornografik bulundu ve eleştiri topladı.

Magazin 17-12-20 10:04

Wonder Woman 1984 filminin görüntüleri ücretsiz olarak paylaşıldı

Warner Bros. şirketinin tartışma yaratan kararı sonra HBO Max platformunda yayınlanan Wonder Woman 1984 filminin 3 dakikalık açılış sahnesi internet üzerinden ücretsiz olarak paylaşıldı.

Trend 16-12-20 14:30

Chris Pine bir maceradan ötekine geçiyor! Dungeons and Dragons’un başrolü ona emanet

Wonder Woman filminin esas oğlanı Steve Trevor olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Chris Pine, Dungeons and Dragons’ın film uyarlamasında rol alacak.

Trend 15-12-20 07:57

Obi-Wan Kenobi serisiyle Darth Vader geri dönüyor!

Star Wars evreninin bir parçası olan Obi-Wan Kenobi serisiyle birlikte Darth Vader’in geri döneceği de kesinleşmiş oldu. Her zamanki gibi Ewan McGregorın Obi-Wan Kenobi’yi canlandırağı dizide Darth Vader’i ise Hayden Christensen canlandıracak. Diğer bir haber ise yeni Star Wars filmlerinden. Wonder Woman yönetmeni Patty Jenkins, bir Star Wars filmi için kamera arkasına geçen ilk kadın yönetmen olarak tarihe geçecek.

Trend 11-12-20 10:38

Önce Wonder Woman sonra Kleopatra şimdi de casus oluyor... Gal Gadot’un yeni projesi heyecan yarattı

Wonder Woman karakteriyle adını dünyaya duyuran Gal Gadot, yeni casus filmiyle çıtayı yükseltmeyi hedefliyor. Gal Gadot’un başrolünü üstleneceği Heart of Stone’un film serisi olması planlanıyor.

Trend 09-12-20 07:40

Wonder Woman 1984 bir kez daha ertelenebilir

DC sinematik evreninin en trend karakterlerinden Wonder Woman beyaz perde için gün sayıyor. İşte Wonder Woman 1984 ile ilgili son detaylar.

Haber 04-12-20 09:25

Düğüne hamile altı kadınla katıldı, 'hepsinin babası benim' dedi

Nijeryalı gece kulübü sahibi Mike Eze-Nwalie Nwogu, katıldığı bir düğüne altı hamile kadınla katılarak tüm dikkati üzerine çekti. Sosyal medyada Pretty Mike olarak da tanınan Mike, altı çocuğun da babası olduğunu iddia etti.

Haber 26-11-20 13:15

Wonder Woman 1984’ün sinemaların kapalı olmasına rağmen Türkiye vizyon tarihi oldu

Wonder Woman 1984 hem sinema salonlarında hem de ABD’de HBO Max platformunda gösterime girecek. Ülkemizde sinema salonları kapalı olmasına rağmen Wonder Woman 1984’ün vizyon tarihi 15 Ocak 2021 olarak açıklandı.

Trend 25-11-20 08:47

Wonder Woman 1984 hakkında karar verildi: İnternette yayınlanacak

Wonder Woman 1984 hakkındaki söylentiler doğru çıktı. 200 milyon dolarlık yapım vizyona girmeden dikret internette yayınlanacak. HBO Max platformunda yayınlanacak olan Wonder Woman 1984’ün yayın tarihi 25 Aralık 2020 olarak açıklandı.

Trend 19-11-20 12:32

200 milyon dolarlık Wonder Woman 1984 filmi hakkında kritik karar

Koronavirüs salgını yüzünden defalarca vizyon tarihi ertelenen Wonder Woman 1984 filmi hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre Warner Bros. 200 milyon dolarlık bütçeyle çekilen filmi vizyona sokmadan HBO Max’te yayınlayacak.

Trend 13-11-20 15:47

Beklenen oldu! Death on the Nile ve Free Guy, vizyon takviminden çıkarıldı

Koronavirüs pandemisinin en çok vurduğu sinema sektöründen vizyon erteleme haberleri gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Death on the Nile ve Free Guy filmlerini vizyon takviminden çıkarıldı. Wonder Woman 1984’un da ertelenmesinin an meselesi olduğu konuşuluyor.

Trend 06-11-20 11:53

Başkan Hürriyet İzmit Belediyespor’u tebrik etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Euroleague Woman ön eleme maçında aldığı galibiyetle gruplara kalan İzmit Belediyespor’u tebrik ederek, “Artık devler ligindeyiz” dedi.İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Euroleague Woman ön eleme maçında aldığı galibiyetle gruplara kalarak 29 Ekim Ulusal Egemenlik ve Cumhuriyet Bayramı ile birlikte kente çifte bayram yaşatan ‘İzmitli Periler’i tebrik etti.

Yurthaber 29-10-20 11:23

Festivallerde övgüye boğulan Promising Young Woman’dan fragman geldi

Carey Mulligan’ın başrolünde yer aldığı Promising Young Woman filminden yeni fragman yayınlandı.

Trend 13-10-20 15:49

ETSO’dan sınır ötesi iş birliği projesi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Yambol EuroClub Women işbirliği ile Interreg-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında yürütülen ECO-WOMAN projesi kapsamında, Türk heyet Bulgaristan’ın Yambol kentine gitti.Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Yambol EuroClub Women işbirliği ile Interreg-IPA Bulgaristan - Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında yürütülen ECO-WOMAN projesi kapsamında, partnerimiz EUROCLUB WOMAN eşliğinde Edirne’de gerçekleştirdiğimiz "Biyolojik ve Ekolojik Ürünlerin Üretimi" konulu sınır ötesi forum ve "Uluslararası Organik Ürünler Sergisi"nin Bulgaristan ayağını gerçekleştirmek üzere 50 kişilik bir heyet ile Yambol’a gitti.Programın ilk gününde düzenlenen sınır ötesi foruma, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Meclis Başkanı Emre Alp, TOBB Marmara Bölge Temsilcisi ve Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Stoicho Stoichev, EUROCLUB WOMAN Başkanı Tatyana Balachieva, Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, kadın girişimciler, kırsalın doğal pazarı kadınları, proje yararlanıcıları ile Bulgar misafirler katıldı.Meclis Başkanı Emre Alp, EUROCLUB WOMAN Başkanı Tatyana Balachieva, Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan’ın açılış konuşmaları ile başlayan program, organik ve ekolojik ürünlerin üretimi, ekolojik denge ve doğaya etkileri, iklim değişikliği gibi konulara ilişkin sunumlar ile devam etti.Programın ikinci günü, Yambol EuroClub Women tarafından düzenlenecek olan Uluslararası Sergi ve organik üretim tesislerinin ziyareti ile devam edecek.

Yurthaber 02-10-20 13:03

Wonder Woman 1984 filminden yeni fragman yayınlandı

Gal Gadot'nun başrolünü üstlendiği Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984'ten yeni bir fragman yayınlandı. Filmin vizyon tarihi 2 Ekim olarak görünüyor.

Trend 24-08-20 10:17

ETSO’nun Organik Tarım Uygulamaları Eğitimi 1. Modülü tamamlandı

Avrupa Birliği Başkanlığı’nın ulusal otorite görevini yürüttüğü Interreg-IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programının ikinci teklif çağrısı kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmekte olan CB 005.2.12.079 sayılı "ECO WOMAN-Initiatives to Manage Natural Resources for Better Life"isimli proje faaliyetleri devam ediyor.Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüttüğü ECOWOMAN projesi kapsamında, İlimizde önemli bir miktarda ve başarıyla organik üretim yapan Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu personeline “Tarım Ürünlerinin ve Gıdaların Ekolojik ve Biyolojik Üretiminin Organizasyonu ve Uygulanması” başlıklı bir eğitim düzenlendi.Hafta boyunca, tüm günlere yayılan ve 30 saat süren eğitimlerde teorik bilgilerin yanı sıra, saha uygulamalarına da yer verildi.

Yurthaber 21-07-20 12:31

Doğum kontrol hapı kullanırken yapılan hatalar

Modern hayat, biz kadınların işini oldukça zorlaştırdı. Günümüzde kadın olmak, adeta Wonder Woman olmak demek. Neden mi?..

Kadin 23-06-20 13:47

Spotify süper kahraman podcastleri için DC Comics ve Warner Bros ile anlaştı

Spotify, süper kahramanların podcastlerini yapmak için DC Comics ve Warner Bros ile anlaşmaya vardı. Aralarında Batman, Superman, Harley Quinn, Joker ve Wonder Woman gibi çok sayıda popüler karakterin yer aldığı süper kahramanların podcast telif hakları böylece Spotify'a geçmiş oldu.

Haber 18-06-20 19:43

Istanbul Photo Awards 2020'ye başvurular için son 15 gün

Anadolu Ajansının uluslararası fotoğraf yarışmasında 2017'de spor dalında ödül alan Avustralyalı fotoğrafçı Adam Pretty, yarışmanın kariyeri için önemli bir sıçrama tahtası olduğunu ifade etti - Pretty, fotoğrafçılara yarışmaya katılmaları çağrısı yaptı

Haber 15-01-20 13:18