Sahip Haberleri

BİM'e Philips Airfryer geliyor! 26 Temmuz 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

Türkiye'nin en büyük perakende marketlerinden biri olan BİM'in bu haftaki 26 Temmuz 2024 Cuma tarihli yeni sayısı yayınlandı. Bim Cuma Aktüel Katalog'ta en dikkat çeken ürünlerden biri Philips Airfryer oldu. Çok satanlar listelerinde ilk sırada yer alan Philips Airfryer'a avantajlı fiyatla sahip olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmamalı! BİM Cuma Aktüel Kataloğu'nı incelemek ve BİM aktüel ürünleri görmek isterseniz işte detaylar!

Haber 2024-07-26 11:20:57

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-07-26 10:36:00

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber 2024-07-26 10:23:14

Ünlü iş insanı Bodrum Türkbükü'nde loca kiraladı! Bir aylık kira bedeli ağızları açık bıraktı

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle adeta hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Pahalılık bu kadar konuşulurken ünlü isimler ve ünlü iş insanları Bodrum'dan vazgeçemiyor. Ünlü bir iş insanı Bodrum Türkbükü'ndeki loca kiraladı! Bir aylık için ödediği kira bedeli ağızları açık bıraktı.

Magazin 2024-07-26 07:33:43

Diğer Haber Etiketleri

Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim com tr bim de bu hafta evlilik Oyuncu Evrim Alasya Metin Külünk Recep Tayyip Erdoğan ak parti Barış Pehlivan ele Bodrum anne Eda Ece Buğrahan Tuncer iflas Özgür Özel tekindor yalı çapkını Afra Saraçoğlu Elon Musk Tesla böreği nasıl yapılır börek börek tarifi siber güvenlik siber saldırı Güvenlik açığı Performans windows windows 10 Windows 11 Windows işletim sistemi sosyal medya fenomen Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı adidas terrex adidas terrex erkek adidas terrex bot Karsu karsu dönmez yapay zeka akıllı telefon akıllı telefonlar OpenAI görüntü bilgisayar MacOS ibb Astroloji empati güzellik ilik Kariyer.net kariyer yetenek ekran monitör panel amazon alışveriş Amazon Prime Apple Stanley stanley termos crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın columbia columbia ayakkabı levis karaca tefal philips braun braun tıraş makinesi Giresun Dereli dağ doğa Rusya abd aday Bakan erden Trabzonspor türkiye futbol federasyonu türkiye’den fenerbahçe nasıl gidilir sultanahmet Oyun yoğurt akıllı televizyon akıllı saat Nez Rüştü Onur Atilla Bitlis Vize iPhone Gökhan Türkmen euro 2024 nedir ne işe yarar Sunucu deve bitki argan yağı kredi kartı patojen Bakteri hastalık sevgi vücut Instagram ayaklar Optik illüzyon zeka testi IQ testi

Daha öncede yapmıştı... Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıktı! 'Nazar mı değdi?'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece 4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek'i kucağına almış ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü isim şimdi de şaşırtan bir hamle ile gündeme geldi. Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıkınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 25-07-24 13:03

Yargıtay dev havayolu şirketinin iflasını onadı! Bir devir resmen kapandı

Türk havacılık sektöründe önemli bir yere sahip olan Atlasglobal, bir dizi talihsiz olay ve ekonomik zorluklarla karşılaştıktan sonra resmen iflas etti. Yargıtay iflas kararını onadı.

Finans 24-07-24 11:56

Son dakika | Bahçeli'ye 154 kişilik liste yanıtı gecikmedi! Özgür Özel: Gün gelecek, vicdanı rahat olmayanlar o ikisinden hesap soracak

Son dakika haberi: MHP'nin şikayetçi olduğu 154 kişilik listede yer alan CHP lideri Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye yanıt geldi. Bahçeli bugünkü basın toplantısında 154 kişiyle hesaplaşacaklarını söylemişti. Özgür Özel, "Sinan Ateş'in yerde bıraktıkları naaşına sahip çıkan 154 kişiyi fişliyorlar, hedef gösteriyorlar, 'hesaplaşacağız' diyorlar. Bizim vicdanımız, gönlümüz rahat" diye konuştu.

Haber 23-07-24 14:50

New York tarzı hiç beğenilmedi! Afra Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Son olarak New York'a giden Saraçoğlu'nun son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 23-07-24 09:17

Elon Musk insansı robotlar için tarih verdi!

ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla'nın sahibi Elon Musk, şirketin gelecek yıl dahili kullanımı için insansı robotlara sahip olacağını açıkladı.

Haber 22-07-24 23:55

Kol böreği tarifi: Kol böreği nasıl yapılır?

Hem kahvaltılarda hem diğer öğünlerde afiyetle yiyebileceğiniz aynı zamanda pratik yapım aşamalarına da sahip olan kol böreği tarifini mutlaka denemelisiniz. Bu böreği öğünlerinizde tüketebileceğiniz gibi çay sohbetlerinizde misafirlerinize de ikram edebilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:03

Gözün gördüğünü de inkar ediyorlar! ‘Bodrum pahalı değil’ savunması: ‘Tatile gelmemişler yorum yapıyorlar, Bodrum batarsa Türkiye batar…’

Dünyanın en güzel turistik bölgelerine sahip Türkiye’de tatil yapmak fahiş fiyatlar nedeniyle hayal oldu. Çeşme, Bodrum ve diğer turizm bölgelerinde oteller, restoranlar astronomik fiyatlar nedeni ile boş kaldı. Vatandaş tepkisini ise neredeyse yarı parasına ucuz olan Yunan Adaları’na giderek gösterdi. Bodrumlu otelcilerden konuya ilişkin dikkat çeken açıklama geldi. ‘Tatile gelmemişler yorum yapıyorlar, Bodrum batarsa Türkiye batar’ diyerek Bodrum’un pahalı olmadığını savundular.

Finans 22-07-24 07:32

CrowdStrike nedir? CrowdStrike Falcon ne işe yarar?

Bulut tabanlı uç nokta güvenliği hizmeti sunan CrowdStrike şirketinin 2011 senesinde kurulduğu ve Falcon adı verilen platform ile öne çıktığı söylenebilir. CrowdStrike Falcon platformunun temel amacı siber tehditlerin eş zamanlı olarak saptanıp önlenmesidir. Farklı işletim sistemine sahip olan cihazlara kurulabilen Falcon sensörünün sunucularda da kullanılabildiği bilinir. Bu siber koruma sensörünü araştıran kişilere Falcon platformunun ne işe yaradığı açıklanmalıdır.

Haber 20-07-24 10:43

Windows nihai performans modu nedir, nasıl açılır? Nihai performans zararlı mı?

Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemine sahip olan cihazlarda aktif hâle getirilen nihai performans modu cihazın donanım parçalarının sürekli olarak çalışmasını sağlar. Bu modun açılması için öncelikle komut isteminden belli başlı işlemler tamamlanarak nihai performans moduna özel olarak oluşturulan kod alınmalıdır. Ardından ayarlar penceresinden ilgili pencereye erişilerek nihai performans moduna geçiş yapılabilir.

Haber 19-07-24 17:22

Milyoner sosyal medya fenomeninden şaşkına çeviren açıklama! Erkekler hala bana para vermeye devam ediyor

Melbourne'de yaşayan sosyal medya fenomeni Grace Wears Lace, 2,4 milyon dolardan fazla kazandığını ve değeri 1,5 milyon doları aşan kazançlı bir gayrimenkul portföyüne sahip olduğunu iddia ederek manşetlerdeki yerini almıştı. Fenomen isim milyoner olmasına rağmen erkeklerin kendisine para vermeye devam ettiğini söyleyerek dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Trend 19-07-24 11:35

Fiyatı 2065 TL'ye düştü! Adidas Terrex serisinin çok satan ayakkabısı Prime Day'e özel indirimde

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmezi Adidas Terrex serisinin en popüler ayakkabısı şimdi Prime Day'e özel indirimde! Dayanıklılığı ve konforuyla adından sıkça söz ettiren bu ayakkabıya sahip olmak için daha fazla beklemene gerek yok. Hem dağlarda hızla ilerlerken hem de şehirde şıklığından ödün vermek istemeyenler için ideal olan bu ayakkabı 835 TL indirimiyle sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Haber 19-07-24 10:31

Karsu Dönmez evleniyor! İşte kına gecesinden ilk kareler

Sempatik tavırları ve renkli kişiliği ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Karsu Dönmez şimdilerde düğün için geri sayıma başladı. Mike Schrama ile nikah masasına oturmak için gün sayan şarkıcı Karsu Dönmez kına gecesi yaptı. Dönmez, kına gecesinden birçok kareyi takipçileriyle paylaştı.

Magazin 19-07-24 08:21

Yapay zekalı telefon nedir? Yapay zeka destekli telefonlar nelerdir?

Yapay zeka destekli akıllı telefonlarda sanal asistan, akıllı öneriler ve kamera iyileştirme gibi pek çok özellik vardır. Bu nedenle teknoloji tutkunları yapay zeka algoritmalarının telefonlardaki kullanıcı deneyimlerini nasıl şekillendirdiğini detaylı bir şekilde inceler. Dolayısıyla yapay zeka algoritmalarıyla tasarlanan telefonların diğer modellerden farkı, ne gibi özelliklere sahip olduğu ve hangi markalar tarafından üretildiği gibi konular ayrı başlıklar altında ele alınmalıdır.

Haber 18-07-24 15:27

DALL-E nedir, nasıl kullanılır? DALL-E ücretsiz mi?

Metin girdisini görüntüye dönüştürme özelliği olan DALL-E bir yapay zeka programı olarak OpenAI tarafından geliştirilmiştir. Bu yapay zeka aracına nasıl erişim sağlandığı merak edilir. Milyonlarca görüntüyü içeren bir veri tabanına sahip olan bu yapay zeka programını keşfetmek isteyen kişilere detaylı bilgi aktarılması için DALL-E kayıt, giriş ve kullanım aşamalarına değinilmelidir.

Haber 18-07-24 14:12

FreeDOS nedir, ne anlama gelir? FreeDOS bilgisayar alınır mı?

Yeni bir bilgisayar satın alacağı zaman cihazın donanımsal özellikleri arasında FreeDOS terimine rastlayan kişiler bu sözcüğün ne anlama geldiğini araştırır. FreeDOS bilgisayarların diğer modellere göre daha düşük fiyata sahip olması da kullanıcıların bu konuda bilgi edinmek istemelerinin temel nedenlerindendir. Bu bağlamda açık kaynaklı bir işletim sistemi olan FreeDOS’un özellikleri, ne işe yaradığı ve diğer işletim sistemlerinden ne gibi farkları olduğu belirtilmelidir.

Haber 17-07-24 14:43

Toplu taşımadan ücretsiz yararlanacaklar! İstanbul'da uygulama bugün başladı: 3 aylık hak tanındı

İstanbul'da iş arayanlar için ücretsiz ulaşım uygulaması başladı. İBB Bölgesel İstihdam Ofislerine iş başvurusunda bulunanlar ücretsiz ulaşım hakkına sahip olacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da açıklama geldi.

Finans 17-07-24 12:25
ibb

Doğduğun gün karakterini etkiliyor! İşte günlere göre karakter analizi...

Astrolojiye göre, doğduğunuz gün karakteriniz ve kişilik özellikleriniz üzerinde büyük bir etkiye sahip. Her günün kendine özgü enerjileri ve etkileri var. Bu da insanların doğdukları günün özelliklerini taşımalarına neden olur. Haftanın günlerine göre karakter analizine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 17-07-24 08:30

Türkiye’de “Kariyer” ile Yeteneğin 25 Yılı ve Geleceği: Kariyer.net, Türkiye’de yeteneğin karnesini açıkladı

Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyet.net, sektördeki çeyrek asırlık yolculuğunu “Türkiye’de Kariyer ile Yeteneğin 25. Yılı ve Geleceği” başlıklı basın toplantısında paylaştı. 25 yılda istihdam piyasasındaki değişimi sahip olduğu büyük veriyi analiz ederek gün yüzüne çıkaran Kariyer.net, geleceğe dair dikkat çeken öngörüler paylaştı.

Haber 16-07-24 16:25

IPS ekran nedir? IPS ekran özellikleri, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

IPS ekranlar geniş görüş açısına sahip olan paneller iken LCD teknolojisinin gelişmiş versiyonlarındandır. İngilizce açılımı in plane switching olan IPS ekranlar yatay bir şekilde yer değiştirebilen akışkan kristalleri içerecek şekilde tasarlanırken hem avantajlı hem de dezavantajlı bulunan bazı özelliklere sahiptir. Peki IPS ekran özellikleri, avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Haber 16-07-24 14:48

Prime Day'in bugün son günü! Apple, Stanley, Samsonite ve daha pek çok markada büyük indirimler

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği Prime Day'de sona gelindi. Bugün bitecek büyük indirim haftasında Prime üyeleri modadan teknolojiye onlarca kategorideki ürünlere dev fırsatlarla sahip olacak. İndirimlerden yararlanmanın ilk koşulu Prime üyesi olmak. Üstelik ilk Prime üyeliği 30 gün boyunca ücretsiz! Siz de alışverişi eğlenceye dönüştürmek istiyorsanız, Prime Day indirimlerini görmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz markalar...

Haber 15-07-24 16:04

Şehir merkezine 2 saat mesafede! Sahilde sıcak ve nem terletiyor, burada montla geziliyor: Birçok bölgesini biz de daha keşfedemedik

Giresun'daki 2500 ile 3100 metre yüksekliğe sahip Karagöl Dağları, buzul gölleri ve akarsularıyla doğa yürüyüşçüleri ve sporcularına ev sahipliği yapıyor. Giresun Doğa Sporları Kulübü (GİDOSK) Başkanı Ahmet Kılıç, bölgenin keşfedilmeye açık olduğunu kaydederek, "Birçok bölgesini biz de daha keşfedemedik" dedi. Karagöl Dağları'nın Giresun merkeze 2 saat mesafede olduğunu dile getiren Kılıç, sahilde havanın sıcak ve nem dolayısıyla terlettiğini, Karagöl Dağları'nda ise montla gezildiğini belirtti.

Haber 14-07-24 16:10

Rusya ilk kez açık açık söyledi: 'Potansiyel kurbanlar Avrupa başkentleri olur'

Rusya ve ABD arasında yaşanan tansiyon giderek yükseliyor. En son ABD füzelerinin Almanya'ya konuşlanması kararı verilmişti. Bu adım sonrasında Rusya'dan sert bir açıklama geldi. Peskov, füzeleri durdurmak için potansiyele sahip olduklarını açıklarken "Ancak potansiyel kurbanlar, Avrupa devletlerinin başkentleri olacak" dedi.

Haber 13-07-24 23:02

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarına mesaj!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez. Ben hep söyledim; Fenerbahçe taraftarı bu ülkenin en muhteşem, takımına en çok sahip çıkan, gelir sağlayan taraftarı" dedi.

Spor 13-07-24 08:34

Anadolu Hisarı nerede? Anadolu Hisarı'na nasıl gidilir?

Anadolu Hisarı, İstanbul'un gözde semtlerinden biri olan Beykoz ilçesindedir. Tarihi öneme sahip bu bölge, aynı zamanda Güzelce Hisarı olarak da bilinir. Anadolu Hisarı'na ulaşmak isteyenler için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. Bu konu kapsamında Anadolu Hisarı nerede sorusu gündeme gelir. Peki, Anadolu Hisarı’na nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:22

Sultanahmet Camii nerede? Sultanahmet Camii'ne nasıl gidilir?

Sultanahmet Camii, Türkiye'nin kültürel zenginliğini yansıtan önemli bir tarihi yapıdır ve her yıl hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgisini çeker. Bu nedenle, camiyi ziyaret etmek isteyenlerin doğru ulaşım bilgilerine sahip olmaları önemlidir. Bu kapsamda sıklıkla Sultanahmet Camii nerede sorusunun yanıtı aranır. Peki, Sultanahmet Camii'ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:02

Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri – Forza Horizon 5 minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Bilgisayarlar üzerinden oynanan ve oynayan kişilere keyifli vakitler geçirme imkânı tanıyan çok sayıda video oyun türü bulunur. Bu oyun türlerinden biri de Forza Horizon 5 yarış oyunudur. Meksika bölgesinin kurgusal bir alanında geçen bu oyunu cihazlarda tam verim alarak oynayabilmek için temel sistem donanımlarına sahip olunması gerekir. Peki, Forza Horizon 5 minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Haber 11-07-24 19:14

Son of the forest sistem gereksinimleri – Son of the forest minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Online olarak oynanan video oyunlarının kaliteli ve yüksek performansta oynanabilmesi için bilgisayarların gerekli donanıma sahip olması gerekmektedir. Günümüzde birçok farklı video oyunu mevcuttur. Bu oyunlardan biri de Son of the forest ismiyle öne çıkan ve birinci şahıs hayatta kalma oyunları arasında yer alan video oyunudur. Peki, Son of the forest minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Haber 11-07-24 19:12

Yoğurt suyu faydaları nelerdir? Yoğurt suyu neye iyi gelir, böbreklere iyi gelir mi?

Zengin bir kalsiyum oranına sahip olan yoğurt, kemik sağlığını koruması ve osteoporoz ihtimalini azalması gibi yararları ile de bilinir. Bol miktarda vitaminler ve mineraller içeren yoğurt hem tek başına hem de sadece suyu ile şifalı bir besin olarak kabul edilmiştir.

Haber 11-07-24 17:49

AMOLED ekran nedir, özellikleri nelerdir? OLED ve AMOLED arasındaki fark

Akıllı telefonlardan televizyonlara varan sayısız teknolojik cihazda kullanılan AMOLED ekranın hangi özelliklere sahip olduğu merak edilir. Gerçekçi bir görüntü kalitesi sunmasıyla popülerleşen AMOLED ekran OLED teknolojisinin alt dalıdır. AMOLED ekranın nasıl bir kullanıcı deneyimi sunduğu ise bu ekran türünün temel özellikleri ile avantajlarının sıralanmasıyla anlaşılır hâle getirilebilir.

Haber 11-07-24 15:51

Rüştü Onur Atilla ile aşkını ilan etmişti! Nez kalça dansıyla kendinden geçti

Güldür Güldür Show'da hayat verdiği İbrahim karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla boşandıktan 20 gün sonra Nez ile aşkını ilan etmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşk haberinin ardından ihanet iddiaları da konuşulmaya başlanmıştı. Ünlü şarkıcı Nez şimdi de sahnedeki şovu ile gündeme geldi.

Magazin 11-07-24 12:53

Bu köyde hastalık da yok erken ölüm de! Dünyanın en uzun ömürlü köyü Türkiye'de... 80 yaşında ölenlere erken ölüm diyorlar

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Bağarası köyü sadece Türkiye'nin değil dünyanın da en uzun yaşam süresine sahip insanlarının yaşadığı köy. Öyle ki dünyanın en uzun yaşayan insanı Zaro Ağa bu köyde doğup büyüdü. 157 yaşında vefat eden Zaro Ağa, 10 Osmanlı padişahı, 5 başbakan, 1 cumhurbaşkanı gördü. Türk ve yabancı kaynaklara göre Zaro Ağa, dünyanın bilinen en yaşlı insanı. Zaro Ağa'nın köyündeki diğer sakinlerde asırlık ömürlere sahip...

Trend 11-07-24 08:45

Türkiye merkezli vize danışmanlık şirketi iDATA satıldı

Dünyanın en büyük vize, pasaport ve konsolosluk hizmetleri sağlayıcılarından BLS International Services, Türkiye merkezli vize danışmanlık şirketi İDATA ve sahip olduğu bağlı ortaklıklarının yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Finans 10-07-24 14:03

iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple markası tarafından üretilen iPhone SE 3 Peek Performance adı verilen etkinlikte duyurulmuştur. True Tone, Retina Flash, Touch ID özelliklerine sahip olan bu akıllı telefonun ilk çıktığı dönemdeki satış fiyatı ve dikkat çekici bulunan özellikleri hakkında açıklama yapılmalıdır. Peki buna göre, iPhone SE (3. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (3. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Haber 10-07-24 13:33

Gökhan Türkmen'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Nil Rona'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesinin kopyası'

Çatı Katı, Aşk, Büyük İnsan, Mahşer, Sen İstanbul'un gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gökhan Türkmen 10 yıldır Sinem Aksoy ile mutlu bir evlilik yaşıyor. İki kız babası olan Gökhan Türkmen'in gözlerden uzak büyüttüğü Nil Rona büyüdü ve kocaman oldu. Ünlü ismin kızını görenler çok şaşırdı.

Magazin 10-07-24 11:02

Koronavirüsü bilen medyumdan Avrupa Şampiyonası kehaneti! Finalistleri söyledi yetmedi bir de kazanını açıkladı

38 yaşındaki Nicolas Aujula, geçtiğimiz yıllarda koronavirüsü bilmesiyle büyük bir üne sahip olmuştu. Psişik yeteneklere sahip olduğunu iddia eden medyum bu kez gözünü Euro 2024'te çevirerek hem yarı final hem de final tahmini yaptı. Ona göre kupanın sahibi İspanya olacak.

Trend 10-07-24 08:20

VPS nedir, ne işe yarar? VPS ile neler yapılabilir?

İnternet ortamında birçok farklı web sitesi bulunmaktadır. Bu web sitelerinin doğru ve verimli çalışmasında büyük bir role sahip olan çok sayıda etken mevcuttur. Web sitelerinin kesintisiz bir şekilde hizmet sunması ziyaretçiler yönünden oldukça önemli bir konudur. Bu noktada çeşitli hosting hizmetleri kullanılmaktadır. VPS de bu hosting çeşitleri arasında yer almaktadır. Peki, VPS nedir, ne işe yarar ve VPS ile neler yapılabilir?

Haber 09-07-24 20:27

HTTP ve HTTPS nedir, ne işe yarar? HTTP ve HTTPS farkı

İnternet kullanımının hızla artması ile birlikte bazı güvenlik problemleri de ortaya çıkabilmektedir. Bu problemlerden en önemlisi de bazı web sitelerine bağlanılırken karşılaşılan “güvenli değil” uyarısıdır. Bu uyarı genel olarak web sitelerinin herhangi bir SSL güvenlik sertifikasına sahip olmamasından kaynaklıdır. Bu noktada HTTP ve HTTPS kavramları da devreye girmektedir. Peki, HTTP ve HTTPS nedir, ne işe yarar, HTTP ve HTTPS farkı nedir?

Haber 09-07-24 20:25

iPhone 13 Pro ne zaman çıktı? iPhone 13 Pro ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

iPhone 13 Pro, 6.1 inç büyüklüğündeki ekranıyla 5 ayrı renk seçeneğine sahip olacak şekilde üretilip piyasaya sürülmüştür. iPhone 13 Pro modelinin yakından incelenmesi için ise cihazın teknik özellikleriyle satış fiyatlarına değinilmesi önem arz eder. Peki iPhone 13 Pro ne zaman çıktı, çıktığında ne kadardı ve özellikleri nelerdi?

Haber 09-07-24 14:22

Deve dikeni faydaları nelerdir? Deve dikeni neye iyi gelir?

Doğada kolaylıkla bulunabilen ve marketlerde, aktarlarda eczanelerde çeşitli formlarda satılan birçok bitkinin insan sağlığına faydalı içeriklere sahip olduğuna inanılır. Bu bitkiler birçok ilacın hammaddesi olarak da kullanılır ve doktor onayına istinaden birçok hastalığın tedavi süreci için de destekleyici kabul edilir. Ancak doktor kontrolünde ve bilinçli kullanılmaları çok önemlidir.

Haber 08-07-24 23:47

Argan yağı faydaları nelerdir? Argan yağı yüze sürülür mü?

Doğada bulunan birçok bitki, hoş kokulara, güzel renklere sahip olmakla kalmaz. Çoğu bitkinin farklı rahatsızlıklara iyi geldiği hatta bazı hastalıkların tedavi süreçlerinde kullanıldığı bilinir. Yüzlerce yıl önce keşfedilmiş ve birçok probleme çare olarak kullanılmış olan çeşitli bitkiler bulunur.

Haber 08-07-24 18:22

Yüksek limitli ve limitsiz kredi kartı nasıl alınır?

Kredi kartları modern finansal hayatın vazgeçilmez araçlarıdır. Bu kartlar dünya genelinde milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Ancak kredi kartlarının en dikkat çekici yönlerinden biri sahip oldukları limitlerdir.

Finans 08-07-24 14:31

Dünyanın en tehlikeli patojeni: Her yıl yarım milyon insanın ölümüne sebep oluyor!

Her yıl yarım milyona yakın insan bu bakteriye yakalanarak ölüyor. Pseudomonas aeruginosa, dünyada en yaygın görülen ve ölümcül bakterilerden biridir. Dünya Sağlık Örgütü'nün en tehlikeli patojenler listesinde üst sıralarda yer alan bu bakteri jet yakıtından saf suya kadar birçok ortamda hayatta kalabilme yeteneğine sahip olmakla beraber özellikle hastane ortamlarında ölümcül enfeksiyonlara yol açabilmektedir.

Haber 08-07-24 14:07

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa itiraf etti! 'Eskiden karnımı saklardım şimdi sergilemeyi seviyorum'

Ariella Nyssa, 730 bin takipçiye sahip Instagram hesabında sık sık öz sevgi tavsiyeleri paylaşan bir beden pozitif etkileyicisidir. Nyssa, son paylaşımlarından birinde neden karnını sevdiğini anlattı.

Kadin 08-07-24 09:01

iPhone XS ne zaman çıktı? iPhone XS ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Apple tarafından üretilen ve amiral gemisi olarak nitelendirilen akıllı telefon modellerinden biri olan iPhone XS genişletilmiş ekranı, 4 GB RAM’i ve artırılmış kapasitesi ile dikkat çekmiştir. Bu akıllı telefonun 3D Force Touch teknolojisine sahip olan son iPhone modeli olduğu bilinir. iPhone XS modeli detaylı olarak incelendiğinde ise bu cihazın satış fiyatı, gelişmiş özellikleri ve çıkış tarihi gibi bilgiler derlenebilir.

Haber 07-07-24 17:32

iPhone SE (2. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (2. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

2 adet performans, 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip olan A13 Bionic çip ile gelen iPhone SE (2. nesil) 3 ayrı kapasite seçeneğiyle üretilmiştir. Dahili hafızası 64 ile 256 GB arasında değişkenlik gösteren iPhone SE 2 ilk çıktığı dönemde hızlı şarj ve Haptic Touch özellikleriyle dikkat çekmiştir. Bu cihazın yakından incelenmesi için iPhone SE 2 özellikleri, çıkış tarihi ve önerilen satış fiyatları gibi bilgiler derlenmelidir.

Haber 07-07-24 16:01