Selim Selimoğlu Haberleri

Evliliğinde kriz olduğu konuşuluyordu! Bengü iddialara son noktayı koydu

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden olan Bengü ile Selim Selimoğlu, ayrılık iddiasıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcıdan boşanma haberlerini yalanlayan paylaşım gecikmedi. Bengü çıkan tüm iddialara son noktayı koydu.

Magazin 23-09-2023 17:13

Selim Selimoğlu'ndan kafa karıştıran hareket! Eşi Bengü'yü takipten çıktı, sosyal medya yıkıldı

Sahne tarzı, güçlü sesi ve dillere pelesenk olan şarkılarıyla gündemden düşmeyen Bengü son olarak konser esnasında yaşadığı duygu dolu anlarla çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz gün Ankara'da konser veren Bengü, seyircisi hep bir ağızdan şarkısını söyleyince gözyaşlarına boğulmuştu. Selim Selimoğlu ile mutlu bir evliliği olan Bengü şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Eşi Bengü'yü takipten çıkınca sosyal medya çalkalandı.

Magazin 23-09-2023 11:06

Bengü kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler konuğu Bengü ile eşi Selim Selimoğlu'nun hayatı ve biyografisi!

Bengü, Şarkılar Bizi Söyler programının 10 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan bölümüne konuk oldu. Ünlü şarkıcı Selim Selimoğlu ile evli ve 2 çocuğu var. Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunumuyla Kanal D'de ekrana gelmeye devam eden Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki diğer konuları ise Serdar Ortaç ve Sakiler oldu. Peki, Bengü kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Bengü ve eşi Selim Selimoğlu hakkında merak edilenler...

Magazin 10-12-2022 16:28

Bengü'den müjdeli haber! İkinci defa anne oldu

Bengü ve Selim Selimoğlu çifti, ikinci kez anne baba olma heyecanı yaşadılar. Selim bebek dünyaya geldi.

Magazin 01-11-2021 11:54

Selim Selimoğlu

Selim Selimoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selim Selimoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.