Ten Uyumu Haberleri

Partnerinizle ten uyumunuz olduğunu gösteren 5 işaret! İlişkiyi ayakta tutuyor

Ten uyumu, ilişkilerde derin bir bağın işaretidir. Ortak zevklerinizden fiziksel temasınıza kadar, uyumlu bir ilişkinin belirtileri birçok belirtisi bulunur. Partnerinizle olan ten uyumunuzu anlatan beş belirgin işareti haberimizde derledik.

Kadin 07-02-2024 08:04

53 yaşındaki Andrea Sunshine'a kendinden küçük erkeklerden teklif yağıyor! Yatakta iyi olup olmadığını önceden anlarım

Cinsel ilişkilerde ten uyumunun önemi seksologlar tarafından vurgulanıyor. Uzmanlar bir kişiyle yatakta uyum sağlayıp sağlayamayacağınızı öpüşerek tahmin edebileceğinizi belirtiyor. 53 yaşındaki Andrea Sunshine, kendisinden yaşça küçük erkeklerle birlikte olduğunu ve bu erkeklerle cinsel ilişkiye girmeden yatak performanslarını anlayabildiğini açıkladı.

Kadin 26-04-2023 15:12

Öpüşmenin faydaları nelerdir? Öpüşmek eyleminin insan sağlığına faydaları

Yumuşak, sert veya Fransız tarzı. Hiçbir kadın ilk öpücüğünü unutmaz... Araştırmalara göre ilişkinin gidişatını önemli ölçüde etkileyen öpüşmek eyleminin, sağlığa da pek çok faydası bulunur. Peki, öpüşmenin faydaları nelerdir?

Kadin 21-10-2022 11:24

Yaşadığınız cinsel sorunlar bu durumdan kaynaklanıyor olabilir! Ten uyumsuzluğu ilişkiyi bitiriyor

Cinsellik toplum için üzeri kapalı bir konudur. Cinselliği konuşmak ayıp olarak görüldüğü için altında yatan birçok sorun çözüme kavuşmamaktadır. Bu sorunlar arasında üst sırada yer alan ten uyumsuzluğu çok çeşitli problemlere yol açmaktadır. Peki ten uyumsuzluğu neden olur? merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 30-09-2022 08:08

Ten Uyumu

Ten Uyumu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ten Uyumu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.