Yemekteyiz Yeliz Sezgin Haberleri

Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar'ın son pozları sosyal medyayı salladı!

Halen daha büyük bir ilgiyle izlenen Hayat Bilgisi dizisinde Didem'e hayat veren Yeliz Doğramacılar'ın son hali ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-26 09:22:28

Dilan Polat duruşma salonunda Engin Polat'ı görünce elini tuttu! Kızını görüp dokunmak isteyince hakim uyardı... Gözyaşları sel oldu

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu...

Magazin 2024-04-25 15:33:24

Yeliz Yeşilmen görünce kendini tutamadı! Hadise, kızım çok seksisin

Son günlerde sahne tarzıyla adından söz ettiren Hadise yine iddialı bir seçim yaptı. Hadise'yi gören Yeliz Yeşilmen ise "Hadise, kızım çok seksisin, üstüne tanımıyorum!" dedi.

Magazin 2024-04-24 14:57:07

Yeliz Yeşilmen bacak boyunu uzatmak istedi ama... Photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Yeliz Yeşilmen son pozuyla dikkat çekti. Dubai tatilinden bir karesini takipçilerinin beğenisine sunan Yeşilmen, photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 2024-04-13 08:36:34

Zuhal Topal Yemekteyiz'de yaşananlar karşısında şaştı kaldı! İnledi, titredi, ağlama krizi patlak verdi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında son bölümde çok ilginç anlar yaşandı. Yarışmacılardan Kübra Hanım masada adının dahi anılmasını istemediği tatlıdan bahsetti. Tatlının adı anılınca inledi, titredi krize girdi. O anlar karşısında Zuhal Topal şaştı kaldı.

Magazin 04-04-24 14:51

Dilan Polat ve Engin Polat davasında karar çıktı! 'Kaçma şüphesi' vurgusu dikkat çekti

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanık hakkında karar çıktı. Mahkemenin kararında 'kaçma şüphesi' vurgusu dikkat çekti.

Magazin 04-04-24 14:27

Büyük Birlik Partisi'nin acı günü: Belediye başkan adayı Muzaffer Sezgin hayatını kaybetti

Büyük Birlik Partisi (BBP) acı bir kayıp yaşadı. İskenderun Belediyesi başkan adayı Muzaffer Sezgin kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 02-04-24 08:54

Yeliz Yeşilmen'den 'Evlilik' sorusuna olay yanıt! Eski kocasıyla ilgili sözleri gündem oldu

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Yeliz Yeşilmen bu defa takipçileri ile soru-cevap yaptı. Takipçilerinin 'Evlilik düşünüyor musunuz? sorusuna 'Evlilik değil ama birliktelik olabilir' diyen Yeşilmen'in eski kocasıyla ilgili yanıtı olay oldu.

Magazin 14-03-24 12:58

Kadın girişimcinin açtığı Yaşam Atölyesi kadınlara gelir kapısı oldu

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir firmada işletme ve finans yönetim danışmanlığı yapan Yeliz Seda, kadınların hem üretmesi hem de aile bütçelerine katkı sağlamaları amacıyla "Krizantemlife Yaşam Atölyesi"ni kurdu.

Yurthaber 11-03-24 11:06

Yer: Samsun! Silahla öldürüp canlı yayın açtı: 'Namusumuzu temizledim'

Samsun'da Bahri Sezgin isimli kişi, akrabası tarafından göğsünden ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı teslim olmaya giderken canlı yayın açıp "Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum. Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim" diyerek ağladı.

Haber 09-03-24 23:48

Canlı yayında Arto-Hande Sarıoğlu arasında ilginç anlar! Her yerin gözüksün! deyip...

Söylemezsem Olmaz programında Hande Sarıoğlu Yeliz Yeşilmen'e özendi. Aramızda Kalmasın'da ayağa kalkarak fiziğini gösteren Yeşilmen'den sonra Hande Sarıoğlu da benzer anlara imza attı. Ancak Arto'nun ilginç ifadeleri herkesi şaşırttı.

Magazin 07-03-24 13:36

Yıllar sonra gelen kürtaj itirafı olay olmuştu! Yeliz Yeşilmen'den Zeynep Dizdar'a olay sözler

Zeynep Dizdar geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış eski aşkı Ümit Sayın'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Dizdar, "Benim hiçbir şeyden haberim yoktu. Öpüşerek çocuk olduğunu sanıyordum. Ümit Sayın'dan hamile kaldım ve evlenmediği için çocuğumu aldırdım" demişti. Dizdar'ın bu açıklamasının ardından Yeliz Yeşilmen'den bomba bir yorum geldi.

Magazin 05-03-24 10:53

Yeliz Yeşilmen'i canlı yayında kaldırıp kalçasını elledi! Gerçek deyip...

Yeliz Yeşilmen Aramızda Kalmasın'a konuk oldu. Sunucular canlı yayında sık sık gündeme gelen kalçalarına konuyu getirdi ve oyuncuyu kaldırıp kontrolde bulundu. Müge Dağıstanlı Yeşilmen'in kalçasını elleyip "Gerçek" dedi.

Magazin 05-03-24 10:45

Dosyası raftan indirildi! Veyis Ateş'e nüfuz davası açıldı: Fatih Altaylı ile Sevilay Yılman da tanıklar arasında...

Birkaç yıl önce yayınlanan bazı ses kayıtlarında adı geçen gazeteci Veyis Ateş'in, hukuksal sorunları çözmek için iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediği iddia edilmiş, Ateş daha sonra gazeteciliği bırakmıştı. 3 yıl aranında ardından Ateş'in dosyası raftan indirildi, dava açıldı. İsmail Saymaz son gelişmeleri kaleme aldı...

Haber 12-02-24 09:46

Yeliz Yeşilmen'in paylaşımı olay oldu! Bu özgürlük değil çıplaklık

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan Yeliz Yeşilmen son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Yeşilmen'in göğüs dekolteli kırmızı elbisesine yorum yağdı.

Magazin 10-02-24 11:49

Yeliz Yeşilmen 'Uludağ'dan bildiriyorum' diyerek fiyatları açıkladı! Duyanlar inanamadı! 'Kim veriyor bu paraları?'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yeliz Yeşilmen bu defa 'Uludağ'dan bildiriyorum' diyerek fiyatları açıkladı. Çocuklarıyla tatile giden Yeşilmen'in açıkladığı fiyatları duyanlar inanamadı.

Magazin 31-01-24 10:59

Yeliz Yeşilmen taytını giyip boy gösterdi! Silikonlu iç çamaşırı mı giydin? yorumu gelince...

"Erkek adam erkek gibi olur. Bırakın yüzünüz kırışsın" sözleriyle ünlü erkeklerin estetik yaptırmasına isyan eden Yeliz Yeşilmen, sosyal medyayı salladı. Yeliz Yeşilmen taytının reklamını yaparken "Silikonlu iç çamaşırı mı giydin?" yorumları aldı.

Magazin 30-01-24 14:12

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal yerel halkla Maasai dansı yapmaya çalıştı! “Şimdi yandım”

Zanzibar’a giden Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal bikinili fotoğrafıyla gündem olmuştu. Yerel halka yaptığı paylaşımlar dikkat çeken Topal son olarak da yerel halkla birlikte dans etmeye çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Topal o anları “Şimdi yandım” ifadeleriyle sevenleriyle paylaştı.

Magazin 29-01-24 13:42

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu mu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananına dair araştırmalar hızlandı. Yemekteyiz'de 29 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 29-12-23 19:53

Zonguldak'ta dehşet anları! Uzman çavuş birlikte yaşadığı kadını ormana götürüp 10 el ateş etti

Zonguldak'ta dehşet dolu anlar yaşandı. 32 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D. dini nikahla birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nu evinin yakınındaki ormana götürüp, tabancayla 10 el ateş ederek öldürdü. 112'yi arayıp durumu bildiren Muhammet D., 2 tabancasıyla birlikte gözaltına alındı.

Haber 28-12-23 23:43

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-23 21:55

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ 15 ARALIK 2023! Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, hangi yarışmacı kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın yarışmacıları Orhan Çingay, Bengisu Delioğlu, Koray Kalender, Alev Culha Özcan ve Ayşe Gökay Çalışkan 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 15 Aralık 2023 Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacı kazandı?

Magazin 22-12-23 17:02

Yeliz Yeşilmen, Beren Saat 'Bitmiş' Kıvanç Tatlıtuğ 'Çökmüş' dedi sosyal medya yıkıldı! 'Fıkra bu kadar'

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelen Beren Saat, 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmindeki cesur sahneleri ile adından söz ettirdi. Büyük yankı uyandıran film izleyicisinden tam not aldı. Yaptığı açıklamalarla sıkça gündem olan Yeliz Yeşilmen filmin başrolleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki eleştirileriyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 16:35

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-23 21:22

Esra Erol'da herkesi şaşırtan 'yasak aşk' iddiası! Eski karısını para karşılığında başka bir adama verdi

Eşinin boşanma sürecinde ortadan kaybolduğunu ifade eden Sezgin Bolat, Esra Erol'dan yardım istedi. Emel Hanım'ın Adem Kumak'a kaçtığını öğrenen Sezgin Bey adeta yıkıldı. Adem Bey'in evli kadınları kaçırdığı öne sürülürken canlı yayına bağlanan bir kişinin iddiası programa damga vurdu. Adem Bey'in eski karısını para karşılığında başka bir adama verdiği öne sürüldü. O sözler hem ekran başındakileri hem de Esra Erol'u şaşırttı. İşte detaylar...

Magazin 05-12-23 13:29

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir 5 milyon TL'lik hesap özetini tek tek anlattı... Eniştesinin 'naylon fatura' iddialarına ateş püskürdü

Dilan Polat'la bir süre ortak olduğu için mal varlığına tedbir koyulan fenomen Nez Demir bu kez eski eniştesinin 500 bin lira naylon fatura kestiği iddiasına ateş püskürdü. Eski eniştenin Sezgin Polat'la olan kavga görüntüsünü paylaşan Demir, Polat'la ortaklığı dönemindeki harcamaları da tek tek anlattı.

Trend 02-12-23 07:51

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 1 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 01-12-23 20:57

Sezgin Polat Nez Demir'in üzerine yürümüş! Şoke eden kavga görüntüleri

Dilan Polat'ın eski dostu ve bir dönem ortağı olan Nez Demir'in eski eniştesi bir süredir çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Nez Demir bu iddialara yanıt olarak eski bir görüntüyü yayınladı. Görüntüde Sezgin Polat'ın Nez Demir'in üzerine yürüdüğü anlar dikkat çekti.

Magazin 30-11-23 12:07

Sezgin Polat ve Şükran Polat boşanıyor mu? Dilan Polat'ın kankası açıkladı

Engin Polat'ın tutuklu babası Sezgin Polat'ın annesi Şükran Polat'ı aldattığı iddiaları gündeme geldi. Dilan Polat'ın yakın dostu aileyi ziyaret ederek hem fenomenin çocuklarıyla ilgili bilgi verdi hem de iddiaları yalanladı.

Magazin 27-11-23 12:37

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 24 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 24-11-23 11:47

MasterChef yarışmacısı Nalan Toprak Yemekteyiz'de ortaya çıktı! Son halini görenler tanıyamadı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ise sık sık gündem oluyor. Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri de Nalan Toprak oldu. MasterChef 2019 sezonunda yarışan Nalan'ı görenler tanıyamadı. Değişimiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-11-23 14:17

Esra Erol'da büyük yüzleşme! Evden kaçmasının nedeni bakın ne çıktı! Öleceksen öl de, bir an önce evleneyim

Esra Erol, kayıplara karışan eşinin bulunmasını isteyen Sezgin Bolat'ı konuk etti. 18 Eylül tarihinde baba evinde 2 çocuğuyla birlikte sırra kadem basan Emel Hanım yapılan çalışmalar sonucu bulundu. Emel Hanım'ın Adem Bey'le imam nikahı kıydığı iddia edildi. Sezgin Bey, "Ben seninle bir saniye daha evli kalmak istemiyorum" diyerek eşine sert çıktı. Emel Hanım da "Öyle mi? 'Öleceksen öl de ben bir an önce evleneyim' diyen kimdi?" ifadeleri kullanarak tepki gösterdi.

Magazin 22-11-23 11:34

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 17 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 17-11-23 20:48

Dilan Polat'ın Silivri günleri bitti! Onun da cezaevi değiştiriliyor! Sıla Doğu, Candan kardeşlerle birlikte...

Dilan Polat ve Engin Polat "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Geçtiğimiz günlerde Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledilmişti. Dilan Polat'ında Silivri günleri bitiyor. Onun da cezaevi değiştirilecek.

Magazin 17-11-23 14:10

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmıştı! Engin Polat'ın cezaevi değiştirildi, güvenlik gerekçe gösterildi

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat ve babası Sezgin Polat asayiş ve güvenlik gerekçesi ile Maltepe Cezaevi'nden, Çorlu Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

Haber 16-11-23 13:55

Dilan ve Engin Polat'ı ikinci kez yakan kayıtlar ortaya çıktı! İletişimi Sezgin Polat kurmuş

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat, şarkıcı Banu Parlak'ın işyerine yönelik silahlı saldırı nedeniyle çıkarıldıkları mahkemece ikinci kez tutuklanmıştı. Polatları ikinci kez yakan kayıtlar ortaya çıktı. İddiaya göre tetikçileri ayarlayan aracıyla baba Sezgin Polat'ın iletişim kurduğu belirlendi.

Magazin 16-11-23 08:02

Güzellik merkezi kurşunlanmıştı! Banu Parlak, Dilan Polat ve Engin Polat tutuklanınca göbek attı

Lüks yaşantısıyla gündeme gelen ve kara para aklama soruşturması nedeniyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Dilan Polat’a, Engin Polat’a ve Engin Polat'ın babası Sezgin Polat’a hakkında, şarkıcı Banu Parlak'ın Güzellik Merkezi'nin kurşunlanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında "azmettiricilik" suçundan tutuklama kararı verildi. Kararı duyan Banu Parlak göbek atarak kutlama yaptı.

Magazin 15-11-23 08:52

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 10 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 10-11-23 20:02

Yemekteyiz'de gergin anlar! Bir anda kapı çaldı ve herkes şoke oldu! Yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yapmış

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa aniden çalan kapı gündem oldu. Yarışmanın son gününde bir yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yaptı...

Magazin 10-11-23 14:12

CHP'de 60 kişilik PM üyeleri belli oldu! Aralarında Sezgin Tanrıkulu, Selin Sayek Böke gibi tanıdık isimler de var, işte o liste....

CHP'de delegeler bugün PM ve YDK seçimleri için oy kullandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan oy verme işlemleri tamamlanmış ve oy sayımına geçilmişti. CHP'de 60 kişiden oluşan PM üyeleri belli oldu. PM'de Sezgin Tanrıkulu, Selin Sayek Böke gibi tanıdık isimler yer buldu.

Haber 06-11-23 11:36

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Haftanın yarışmacılarıYeşim, Yusuf, Atakan, Hülya ve Aygül 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısının birincisi bu akşam saat 16.00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 04-11-23 00:01

Zuhal Topal kızının doğum gününü kutladı! Babasının kopyası

Yemekteyiz programı ile hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal kızının doğum günün kutladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eşi ve kızıyla beraber Topal’ın paylaşımına adeta yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 02-11-23 09:08

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak konusu oldu. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 27 Ekim Cuma akşamı final heyecanı yaşanacak. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 27-10-23 21:10

Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim Uygur'un hayatı...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 24 Ekim 2023 Salı günü yarışacak olan Kerim Uygur vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kerim Bey yaptığı açıklamada "Yemeklerimin lezzetine doyamayacaklar" ifadesini kullandı. Peki, Yemekteyiz Kerim kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Kerim Uygur kaç yaşında ve nereli?

Magazin 24-10-23 13:43

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? 24 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Kerim'in biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın ikinci yarışmacısı Kerim oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Kerim'in hayatı...

Magazin 24-10-23 13:35

Yemekteyiz'de çiğ köfte krizi... İçindeki malzeme şoke etti! Seni bu masaya gömerim

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa çiğ köfte krizi yaşandı. Çiğ köftenin içinde kullanılan malzeme herkesi şaşırttı. Yarışmacılardan biri ise sinirlerine hakim olamadı.

Magazin 23-10-23 15:59

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yavuzhan Ulucan'ın hayatı ve biyografisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Yavuzhan Ulucan oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yavuzhan Ulucan'ın Instagram hesabı...

Magazin 23-10-23 15:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Sevda nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Sevda oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Sevda'nın biyografisi...

Magazin 23-10-23 15:29

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erengül kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Erengül nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Erengül oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erengül kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Erengül'ün biyografisi...

Magazin 23-10-23 15:28