Yerli Telefon Haberleri

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 2024-05-22 16:02:28

Sosyal medya bu adamı konuşuyor! 4600 telefon satın alıp kendisini izledi... 4 ayda 415 bin dolar kazandı

Çin'de canlı yayın izleyici sayısını arttırmak için 4600 telefon satın aldı ve kendi hesabını izlemeye başladı. Dört ayın sonunda yayıncı 3 milyon yuan (415.000 ABD Doları) kazandı. Çinli yayıncı dolandırıcılık gerekçesiyle hapse atıldı. Bu durum sosyal medyada Çin'in herhangi birini dolandırıcılık nedeniyle ilk kez cezalandırdığı anlamına geliyor.

Trend 2024-05-22 10:04:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhammed Muhbir ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Reisi'nin vefatı nedeniyle İran halkına taziyelerini ileten Erdoğan, Türkiye'nin bu acılı günde İran'ın yanında olduğunu belirtti.

Haber 2024-05-20 18:57:15

Ne telefon çalıyor ne ofise müşteri geliyor! Konut satışları dibe vurdu: Emlakçılardan '400 bin dolar' çağrısı

Ev fiyatlarında son dönemde artış olmamasına rağmen konut satışlarında yaşanan düşüş sektörde panik havasına yol açtı. Emlak sektörü temsilcileri, "Ne telefonumuz çalıyor ne ofisimize müşteri giriyor" diyerek duruma isyan ederken hükümete, yabancıya konut satış şartlarında bir düzenleme yapılması çağrısında bulundular. “Önümüzdeki günlerde çok daha kötü ve çok daha içinden çıkılamayacak duruma düşürebilir” dediler.

Finans 2024-05-20 11:54:26

Yerli yatırımcının borsaya dönüşü başladı: Gittikleri gibi geliyorlar! Bankacılık endeksi halka arzı solladı

Borsa yılın ilk 5 ayında yatırımcısına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı. Yabancı yatırımcının tahvil ile hisseye ilgisi ve yurt içinde hızlanan halka arzlar yerli yatırımcının da yönünü yeniden hisse senedi piyasasına çevirdi. Yerli yatırımcının finansal varlıkları içinde hisse senedinin payı yüzde 13,95 ile yılın zirvesine çıktı.

Finans 20-05-24 09:01

Doktora bıçaklı saldırı! Kapıyı kilitleyerek kurtuldu

Kahramanmaraş’ta H.K. isimli şahıs, ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktor Yerli, kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtuldu. Saldırı anları, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte detaylar...

Haber 19-05-24 12:55

Mersin'de çoban tarafından tesadüfen bulundu! Yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir çoban tarafından bulunup, turizme kazandırılan Taşkuyu Mağarası'nı yılda 200 bin yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Mağara hakkında detaylı bilgiler veren, Belediyenin Kent Tarih ve Tanıtım Sorumlusu Nadir Durgun, "Mağara, 2006 yılında aslında tesadüfen bulunuyor" diyerek mağaranın keşfedilme hikâyesini anlattı.

Haber 19-05-24 12:26

Yenilenmiş telefon nedir, alınır mı? Yenilenmiş telefonda garanti var mı?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeler sayesinde her geçen gün yeni bir ürün piyasaya çıkmaktadır. Bu ürünlerin kimisi bilgisayar, tablet gibi ürünlerken kimisi ise akıllı cep telefonu gibi ürünlerdir. Özellikle mobil dünyada her sene önde gelen markaların bir üst modeli kullanıcılara sunulmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar yeni modellere yönelmek yerine yenilenmiş telefonlara yönelmektedir. Peki, yenilenmiş telefon nedir, alınır mı ve yenilenmiş telefonda garanti var mı?

Haber 16-05-24 19:12

VDSL modem nedir? Modemin VDSL olup olmadığı nasıl anlaşılır? ADSL, VDSL modem farkı

Gündelik yaşamda en sık kullanılan cihazlar arasında akıllı cep telefonu, bilgisayar, tablet gibi teknolojik cihazlar bulunmaktadır. Bu cihazların yaygın olarak kullanılmasının en temel nedeni ise internet bağlantısının olmasıdır. Günümüzde telefon bağlantısına gereksinim duyulmadan kullanılan birçok farklı modem türü vardır. Bu modem türlerinden biri ADSL, bir diğeri ise VDSL modem türüdür. Peki, VDSL modem nedir, modemin VDSL olup olmadığı nasıl anlaşılır ve ADSL, VDSL modem farkı nedir?

Haber 16-05-24 19:09

Pamukkale'yi andırıyor! O ilin gözdesi oldu... Akın akın gelip hayran kalıyorlar

Van’ın Başkale ilçesinde bulunan ve Pamukkale’yi andıran görüntüsüyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanları arasında yer alan travertenler, ziyaretçilerini adeta kendine hayran bırakıyor.

Haber 16-05-24 12:47

Yurtdışından telefon getirenler dikkat! Yeni düzenleme geldi: İkinci telefon yasak, el konulacak!

Yurt dışından telefon getirenleri ilgilendiren yeni düzenleme! Yurt dışından gelen yolcuların beraberinde Türkiye'ye getirdiği telefonlar için yeni düzenleme yapıldı. Gümrük vergisi ödense bile ikinci telefon Türkiye'ye sokulmayacak.

Finans 16-05-24 09:42

Beşiktaş ile anlaşamamıştı! Çok sürpriz transfer... Cenk Tosun Fenerbahçeli oluyor

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ederken Sarı-Lacivertliler gündeme beklenmedik bir ismi aldı. İddiaya göre Fenerbahçe yerli golcü olarak liste başına Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun'u yazdı. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 10:25

Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılığı operasyonunda 2 tutuklama

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Yurthaber 14-05-24 10:21

Halfeti yerli turistlerin uğrak yeri oldu

Güneydoğu bozkırının ortasında yer alan ve Birecik Baraj Gölü sayesinde sahil kenti görünümüne sahip Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, özellikle hafta sonu tatili gibi dönemlerde bölge halkının ilgisini çekiyor.

Yurthaber 13-05-24 13:50

E-İmza nedir, e-İmza nasıl alınır? E-Devlet'ten e-İmza alınır mı?

Günümüzde hem tüm dünyada hem de ülkemizde birçok işlem, internet ya da mobil telefon uygulamaları aracılığı ile yapılabilmektedir. Teknolojinin bu derece gelişerek günlük hayatın bir parçası olması resmî işlemleri de elektronik ortamlara taşımıştır. Peki, e-İmza nedir ve e-İmza nasıl alınır?

Haber 11-05-24 20:25

iPhone yazı büyütme ve küçültme: iPhone'da yazı büyütme ve küçültme nasıl yapılır?

Dünyanın en çok tercih edilen akıllı telefon markalarından biri olan Apple'ın iPhone telefonlarda yazı tipi boyutunun nasıl ayarlanacağı, iPhone kullanıcıları tarafından merak edilmektedir. Peki, iPhone'da yazı büyütme ve küçültme nasıl yapılır?

Haber 10-05-24 19:02

Az kalsın dolandırıcıların kurbanı olacaktı! 69 yaşındaki Vahide teyzeyi polis kurtardı: “Polisler gelip konuşmasaydı, asla inanmazdı

Amasya’da Vahide Yurttaş’ı (69) kendini savcı olarak tanıtan telefon dolandırıcısı tarafından dolandırılmaktan polis kurtardı. 54 bin lirayı şüphelinin hesabına yatırmak isteyen Yurttaş’ı polis ekibi ikna edip vazgeçirdi. Yurttaş’ın kızı Ayşenur Yurttaş, “Polisler gelip annemle konuşmasaydı, annem asla onların dolandırıcı olduklarına inanmazdı. Polis ekiplerine de annemi kurtardıkları için teşekkür ediyorum’ dedi.

Manşet 10-05-24 14:53

Skandal iddialar! Suudi Arabistan çöllerinde 'The Line' projesi başlatıldı: Direnenler ya öldürülüyor ya hapse atılıyor!

Suudi Arabistan'da skandal bir iddia ortaya attı. Suudi yetkililerin, çölde yeni bir kentin inşasına yol açmak için yerli halkı evlerini terk etmeye zorladığı, direnenleri öldürdüğü veya hapse attığı iddia edildi. 1 trilyon dolarlık 'The Line' ismindeki yeni şehir projesi için şimdiye kadar öldürülen veya hapsedilen köylülerin olduğu iddia ediliyor. Projenin detayları ise duyanları şaşkına çevirecek cinsten!

Manşet 09-05-24 18:06

Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı? Yenilenmiş iPhone 13 özelliklerini sizin için inceledik

Yüksek kaliteli bir akıllı telefon almak istiyorsanız sizin için harika bir haberimiz var: Yenilenmiş iPhone 13! Yenilenmiş iPhone 13, harika özellikleri, uygun fiyatı ve çevresel duyarlılık açısından sunduğu avantajlarla dikkat çeken bir telefon modeli. Sıfır bir cihaza yüksek fiyatlar ödemek yerine, yenilenmiş iPhone 13'ü tercih ederek hem cebinizi hem de çevreyi koruyabilirsiniz. Sizler için yenilenmiş iPhone 13 modelini donanımdan tasarıma kadar pek çok yönüyle ele aldık. İşte detaylar!

Haber 08-05-24 17:16

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'dan yönetime mesaj! Telefon numaram var, dönebilirim

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, İstanbul ziyaretinde yaptığı açıklamalarda geleceğine dair önemli ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 07-05-24 15:29

Ücretsiz olduğunu duyan koştu, dağıtım sırasında izdiham yaşandı

Kırıkkale’de yerli üretime destek sağlamak maksadıyla belediyenin ata tohumlarından yetiştirdiği sebze fidelerinin ücretsiz dağıtımı sırasında izdiham yaşandı.

Yurthaber 07-05-24 14:28

Türkiye'de 92 milyondan fazla mobil telefon abonesi var

Türkiye'deki cep telefonu operatörleri arasında numarası taşıma sayısı mayıs ayı itibarıyla 180 milyon 503 bin olurken, sabit telefonlarda 2 milyon 630 bin olarak kayıtlara geçti.

Finans 06-05-24 11:25

Van'da turizmin gözdesi Akdamar Adası

Van'daki Akdamar Adası, birçok medeniyetten izler taşıyan Van Kalesi ve önemli eserlerin sergilendiği müze, yılın 4 aylık diliminde 55 bine yakın yerli ve yabancı ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber 06-05-24 11:16

İstanbul'da çıkarılmaya başlanan doğal gazın ilk ateşi yandı! Bu hafta dağıtıma başlanıyor

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle TBNG’nin İstanbul Silivri'de açtığı yeni kuyulardan doğal gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğal gaz dağıtıma hazır hale geldi. TBNG CEO’su Sinan Furat, "Bizim yerin 2 bin 500 metre altından çıkardığımız ürettiğimiz yerli ve milli doğal gaz olarak, inşallah bu hafta itibarıyla verilmeye başlanacak" dedi.

Finans 05-05-24 17:47

Cem Garipoğlu'nun şimdi de hapishanedeki son dakikaları ortaya çıktı! Vaizlerle telefon görüşmeleri, intihar ettiği poşetle ilgili çarpıcı detay...

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u canice katlederek Türkiye'nin hafızasına kazınan Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son günleriyle dakikalarını nasıl geçirdiği ve son görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Resim yaptığı odada intihar eden Garipoğlu'nun son 1 ayda vaizlerle görüşmesinin yanı sıra intihar ettiği poşetle ilgili gerçek de dikkat çekti.

Haber 05-05-24 09:05

Sinan Ateş cinayeti iddianamesinde çarpıcı detaylar! Bilgileri komiser vermiş

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin iddianamenin detayları ortaya çıktı. Çarpıcı detayların olduğu iddianamede Ateş'in adres, telefon, adres gibi kişisel bilgileri Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde komiser olarak görev yapan şüpheli Mustafa Ensar Aykal'ın verdiği yer aldı.

Haber 04-05-24 20:53

Türkiye, Avrupa'ya LNG ihraç edebilecek

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Başkanı Yaşar Arslan, "Kanun değişikliği ile Türkiye'nin ithal ettiği doğal gazı veya keşifler sonucu üretilen yerli gazı sıvılaştırarak ülkelere ihraç etmesi hedefleniyor" dedi.

Finans 04-05-24 11:46
lng

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 04-05-24 11:34

Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "79'u yerli üretim toplam 81 ilacı daha geri ödeme listesine aldık." dedi.

Finans 04-05-24 10:09

Yenilenmiş telefonlar garanti kapsamında mı? Garanti kapsamında satın alabileceğiniz Samsung ve iPhone telefonlar

Artan telefon fiyatları karşısında bütçe dostu alternatifler arayanlar için harika bir haberimiz var. Daha düşük fiyatlı harika bir telefon alternatifi olan yenilenmiş telefonlar ikinci el telefondan tamamen farklı ve TSE belgesine sahip olmasıyla hem cebinizi hem de içinizi rahatlatacak. Sadece uygun fiyatlarıyla değil garantili oluşlarıyla da öne çıkan yenilenmiş iPhone ve Samsung markasına ait telefonlardan oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 03-05-24 16:16

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 14 film birden vizyona girdi (3 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 10'u yerli 14 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 03-05-24 15:26

Kızkalesi'nde turizm hareketliliği devam ediyor

Mersin'in Erdemli ilçesindeki Kızkalesi sahili, yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor.

Yurthaber 02-05-24 11:57

Resmi Gazete'de yayımlandı: 5 dolardan 100 dolara kadar değişiyor... Bazı telefon parçalarında uygulanacak

Ticaret Bakanlığının İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bazı telefon aksam ve parçalarının ithalatına gözetim uygulanması kararlaştırıldı. Tebliğ, 30 gün sonra yürürlüğe girecek.

Finans 02-05-24 11:56

Eşini en yakın arkadaşıyla ve yengesiyle aldattı, mahkeme affetmedi! 326 günde 828 kez...

Samsun’da ilginç bir boşanma davası görüldü. Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti. İşte detaylar...

Haber 02-05-24 11:30

Ali Erbaş'a şehir içinde TOGG, şehir dışında Audi! Diyanet İşleri'nden 'makam aracı' açıklaması: Çok arıza yapıyordu...

Kamuda tasarruf tedbirleri adım adım hayata geçerken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracını değiştirdiği iddiası çok konuşulmuştu. Diyanet İşleri Başkanlığı, yaptığı açıklama ile o iddialara yanıt verdi, yerli otomobil TOGG vurgusu da dikkat çekti. Eski aracın artık ihtiyaçlara yanıt veremediği belirtilirken; Erbaş'ın şehir içi ve şehir dışı ziyaretlerinde farklı araç kullandığı açıklandı.

Haber 02-05-24 07:35

Çöken yol elektrik direğini yuttu! 'Bir gürültü duyduk, sonra...'

Ankara’da sağanak yağmur sebebiyle çöken yolda elektrik direği ve telefon panosu devrildi. Mahalle sakini bir vatandaş "Yaklaşık 20 senedir her yağmur yağdığında burası göçüyor." ifadelerini kullandı.

Haber 01-05-24 15:53

Hem kafeinsiz hem de sağlıklı! Menengiç kahvesi her mevsim beğeni topluyor

Yapımı itibarıyla Türk kahvesini andıran fakat farklı aromasıyla dikkat çeken menengiç kahvesi deneyenlerin sevdiği tatlardan biri haline geliyor. Gaziantep’in tescilli içeceği menengiç kahvesi her mevsim yerli ve yabancı turistlerin de beğenisini topluyor.

Yemek 29-04-24 08:43

Bakan Bayraktar'dan 'Koca Yusuf' açıklaması: Gabar'da hedefimize bizi daha da yaklaştıracak

Yerli ve milli sondaj kulesi Koca Yusuf, Gabar'da sondaj çalışmalarına başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Gabar'da nöbeti devralan Koca Yusuf, bu yıl sonu için koyduğumuz günlük 100 bin varil üretim hedefimize bizi daha da yaklaştıracak" dedi.

Finans 28-04-24 13:14

Evi ateşe verip telefon etti! 'Evin yanıyor, git kurtar'

Bursa’da M.A., kendisinden boşanmak isteyen eşi N.Ö.A.'yı barışmaya ikna edemeyince evini ateşe verdi. Annesinin evine giden boşanma aşamasındaki eşini arayarak ’evin yanıyor git kurtar’ diyen öfkeli koca, apartmandakilere de dehşeti yaşattı. Yangın sonrası 5 katlı bina tahliye edildi.

Haber 28-04-24 10:59

Aman dikkat bu hatayı yapmayın! Çocuklarda göz sağlığı için 30 kuralı

Teknolojinin gelişmesiyle beraber telefon, tablet ve bilgisayar gibi aletlerin kullanım yaşı da düşmeye başladı. Göz sağlığını tehdit eden bu duruma karşı önlemler alınması gerektiğine dair uzmanlar tarafından uyarılar yapılıyor. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şerife Gülhan Konuk, "30 saniye kuralımız var. 30 dakikada bir 30 saniye 30 metre ileriye bakmak şeklinde." dedi.

Kadin 27-04-24 15:52

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (26 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 26-04-24 15:06

Bilecik’e 2023 yılında 109 bin kişi konaklama yaptı

Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürü Serkan Bircan, 2023 yılında yerli yabancı 109 bin kişinin kentte konaklama yaptığını söyledi.

Yurthaber 26-04-24 10:29

4. Mobilefest Teknoloji Fuarı ve Kongresi kapılarını açtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Tamamen yerli milli imkanlarla ürettiğimiz uydumuz Türksat 6A'nın da şu anda son testi yapılıyor. Haziran-temmuz gibi yörüngeye fırlatacağız." dedi.

Yurthaber 25-04-24 14:01

Yıkamaya getirilen halıdan çıkan altınları görünce gözlerine inanamadı! 'Bu kadar yüklü miktara denk gelmemiştik'

Siirt'te halı yıkamacıyı şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Firma sahibi, müşterisinin bıraktığı halıların birinin arasında yaklaşık 60 bin lira değerinde altın buldu. Firma sahibi, miktarı teyit edip altınları müşterisine teslim etti. Daha önce de bu tür durumlara denk geldiklerini söyleyen firma sahibi, ama bu şekilde, yüklü miktarda denk gelmediklerini belirtti. "Bazen yüzük, küpe, telefon gibi eşyalar unutuluyor. Öncekilerde de olduğu gibi, müşterimizi tespit ederek onlara teslim ettik" dedi.

Haber 24-04-24 11:20

Yerli turistler geçen yıl seyahate 229,8 milyar lira harcadı

Yerli turistlerin geçen yıl yaptığı seyahat harcamaları, bir önceki yıla göre yüzde 101 artarak 229 milyar 795 milyon 451 bin lira olarak gerçekleşti.

Finans 24-04-24 10:56

Fastboot nedir, fastboot nasıl kapatılır?

Fastboot teriminin ne anlama geldiği akıllı telefon kullanan kişilerin özellikle de Xiaomi, Redmi kullanıcılarının bilmesi gereken konulardan biridir. Cihazın işletim sistemini daha detaylı kullanmaya olanak sağlayan fastboot ya da fastboot mode nedir ve nasıl kapatılır soruları da sıklıkla araştırılan bir konulardır. Özellikle Android kullanıcılarının telefonlarını daha işlevsel kullanması için önemlidir. Peki fastboot nedir ve fastboot nasıl kapatılır?

Haber 23-04-24 22:17

Rengi pembeye döndü, turistler Tuz Gölü'ne akın etti

Tuz Gölü, suyun içerisinde yaşayan algler ve bakteriler nedeniyle pembe renge bürünmeye başladı. Yerli ve yabancı turistler bölgeye akın etmeye başladı.

Finans 21-04-24 13:27

Telefonunu tamire gönderdi, hayatının şokunu yaşadı! Mağdur edildim... Tazminat davası açacağım

Yere düşüp kırılan telefonu tamir ettirmek istedi, hal böyle olunca telefonu tamir ettirmek için bir firmaya yolladı ancak bin pişman oldu. İddiaya göre telefon önce 2 ay verilmedi, teslim edildiğinde ise hala kırıktı. İddiaya göre o telefon tamircisi firma, telefonun yapılması için 2 bin 500 TL almıştı. Tamir mağduru olduğunu iddia eden adam isyan etti.

Haber 21-04-24 10:42

Ümit Karan'a canlı yayında Fatih Terim'in sesiyle telefon şakası! ''Allah belanı versin... Vallahi aklıma gelmişti!''

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Ümit Karan'a canlı yayında telefon şakası yapıldı. İsmail Baki, kendi sesini Fatih Terim gibi taklit ederek Ümit Karan ile birtakım sohbetler etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor 20-04-24 19:41