Yks Yasak Olan Esyalar Haberleri

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Dinle' şarkısına yasak geldi! Görünce dayanamadı: O çocukların...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül son günlerde farklı gündemlerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde 'öldü' haberlerine isyan eden Kırmızıgül, bu kez de 23 Nisan etkinliklerinde şarkısını yasaklayan müdüre seslendi.

Magazin 2024-04-22 10:21:08

Kadirov talimat verdi, Çeçenistan'da dans müzikleri yasaklanıyor! 1 Haziran'a kadar sanatçılara süre: Yeniden yazın! Artık suç sayılacak!

Rusya'nın en yakın müttefiklerinden olan Çeçenistan'da lider Ramazan Kadirov'un talimatıyla dans müzikleri için 'yasak' kararı verildi. Batı etkisini azaltmak amacıyla çok hızlı ya da yavaş dans müziklerini yasaklayan kararın ardından, ülkedeki sanatçılara şarkıları yeni kurallara göre yazmaları için 1 Haziran'a kadar süre verildi. Kültür Bakanı Musa Dadayev, "Tüm müzik, vokal ve koreografi çalışmalarının dakikada 80-116 vuruşluk bir tempoya karşılık gelmesi gerektiğini" söyledi.

Haber 2024-04-09 12:49:00

Oy kullanırken fotoğraf çekilir mi? Oy kullanırken fotoğraf çekmek yasak mı, cezası var mı?

Yüksek Seçim Kurulu'nca seçim dönemlerine ilişkin oy kullanacak kişilere bazı uyarılar yayınlanmaktadır. Bu uyarılar oy kullanma hakkına sahip olan bireylerin, oylarının geçerli sayılması açısından oldukça önemlidir. Seçim gününde oy kullanan bireylerin kullandıkları oyları gizli tutması ve bu konuda da hassasiyet göstermesi gerekmektedir. Peki, oy kullanırken fotoğraf çekilir mi?

Haber 2024-03-31 05:33:20

Seçim günü düğün olur mu, seçim günü düğün yapmak yasak mı? Seçim günü düğün salonları açık mı?

Seçim dönemleri o toplumda yaşayan bireyler için son derece önemli bir süreçtir. Seçmen kütüğüne bağlı olan ve oy kullanma hakkı bulunan her bireyin vatandaşlık görevini yerine getirerek seçim gününde oylarını kullanması gerekir. Oy verme günü genelde pazar gününe denk gelir. Seçim gününde nişan ve düğün gibi organizasyonların yapılıp yapılamayacağı konusu ise bazı bireyler adına önemli olabilir.

Haber 2024-03-21 17:58:13

Diğer Haber Etiketleri

ele Mahsun Kırmızıgül kadirov Dans Müzik Çeçenistan oy kullanma işlemi seçim Seçim 2024 oy kullanma düğün yasağı cinayet yasak aşk Sakarya Düzce afiş siyasi partiler Peru Başbakan Diyarbakır kuş avcılık Dicle Üniversitesi yasak Miss Turkey Burhaniye Balıkesir orkinos sahil güvenlik yakalandı karakteri Oyuncu tuna yaşında Nesrin Cavadzade anne Eda Ece Buğrahan Tuncer Şebnem Dönmez yasak elma edirnekapı balık Bartın Kazakistan nazarbayev Nursultan Nazarbayev ünlü oyuncu jandarma karaca koruma Bez bebek yks ne zaman yks başvuru tyt ydt ayt Bursa sınav takvimi ÖSYM yks DGS ALES sevgilisi didem arslan yılmaz Öğretmen Amerika tecavüz taciz arka sokaklar Zeynep Beşerler ösym sınav tarihleri İsrail Filistin fosfor Gazze Sürat teknesi sosyal medya Uraz Kaygılaroğlu Aslı Enver siyasi kyk yurt başvuruları ne zaman açıklanıyor e devlet kyk yurt başvurusu kyk yurt kyk yurt basvuru sonucu kyk yurt başvuru sonuçlari gsb edevlet kyk yurt başvuruları başladı mı kyk yurt başvuruları ne zaman kyk yurt başvuruları ne zaman açıklanacak kyk yurt basvurulari kyk yurt başvurusu nasıl yapılır kyk yurt basvurusu rahim kanseri Yumurtalık Adana yks tercih sonuçları yks tercih sonuçları ne zaman yks tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor yks tercih sonuclari ne zaman aciklanacak ösym yks tercih sonuçları damla yılmaz yasak elma kumru Biran Damla Yılmaz Tokat aktan yks taban puanları Canan Karatay canan karatay tarifleri karatay diyeti

Eşi ve sevgilisine sokakta kurşun yağdırdı! Yasak aşk cinayetinde mahkeme kararını verdi

Sakarya’da İ.A., kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Tansu A. ve onunla ilişki yaşadığı ileri sürülen B.Y.T.’yi silahla vurdu. Tansu A. hayatını kaybederken, B.Y.T. ise yaralandı. Olayın ardından silahı ile polise teslim olan İ.A., "Neden yaptınız, pişman mısınız?" sorusuna "adalet" yanıtını verdi. İ.A.'nın tutuklu yargılandığı yasak aşk cinayetinde mahkeme heyeti kararını verdi. İşte detaylar...

Haber 18-03-24 12:59

‘Cumhurbaşkanı bilse bunları kovalar’ demişti! Düzce’de şikayetler üzerine karar alındı! O afişler kaldırılıyor…

Yerel seçim heyecanı tüm Türkiye’de devam ederken Düzce’de alınan karar dikkat çekti. Seçim çalışmaları kapsamında asılan afişler vatandaşı isyan ettirdi. Şikayetler üzerine harekete geçen valilik ise şehir genelinde kullanımı yasak olan yerlerde asılı seçim afişlerini kaldırma kararı aldı. Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu da daha önce yaptığı açıklamada “Belediye başkanı Faruk Özlü şehrin her yerine kendi resmini koymuş. Cumhurbaşkanımız bunları bilse değnekle kovalar.” demişti.

Haber 13-03-24 12:12

Kırklareli'nde yasak alanlara asılan propaganda amaçlı poster ve bayraklar kaldırıldı

Kırklareli'nde, seçim kapsamında yasak olan alanlara propaganda amaçlı asılan poster ve bayraklar toplatıldı.

Yurthaber 11-03-24 13:53

Sevgilisine iş verdiği iddia edilmişti! Yolsuzluk iddialarının gölgesindeki başbakan telefon görüşmelerinin ifşa edilmesinden sonra istifa etti

Peru'da Başbakan Alberto Otarola, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu. Başbakan Alberto Otarola basına yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Dina Boluarte ile görüşmesinin ardından başbakanlık görevinden istifa ettiğini belirtti. Yolsuzluk iddialarının gölgesinde evli ve 5 çocuk babası olan Otarola hakkında yasak aşk söylentileri de gündeme geldi.

Trend 06-03-24 08:36

Kestikleri ağaçları mevzi yapıp adeta katliam yaptılar! Diyarbakır’da ‘pes’ dedirten görüntüler: 'Gözlerini karartmışlar!'

Diyarbakır’dan skandal bir görüntü geldi. Avlanılması yasak olan bölgede kestikleri ağaçları mevzi yapıp, 200’ün üzerinde türün yaşadığı göletteki kuşları avladılar. ‘Avlanmak yasaktır’ tabelalarına rağmen, kimlikleri belirsiz kişiler, üniversite yerleşkesi içindeki 4 ağacı kesip 2 mevzi yaptı. Mevziler ve kenarlarında onlarca fişek görüntülenirken, bu yolla birçok kuşun öldürüldüğü de belirtildi. İşte akıllara durgunluk veren olayın detayları…

Haber 19-02-24 13:20

Miss Turkey 2019 güzellik yarışmacısı Aleyna Yavaş kamp sürecinde yaşadıklarını anlattı: Yaşım küçüktü çok korktum...

2019 Miss Turkey yarışmacılarından biri olan Aleyna Yavaş, sosyal medya hesabında kamp sürecinde yaşadığı zorlukları ve ortamı anlattı. Yavaş, "Kahve ve ekmek yasak sadece su içebiliyorsun dedi.

Magazin 13-02-24 18:28

Sahil Güvenlik operasyonunda avlanması yasak mavi yüzgeçli orkinos balığı yakalandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, avlanması ve nakli yasak olan türlere ait 3 ton 190 kilogram balığı soğutucu kasalı araçla taşıyan kişiye 36 bin 736 lira para cezası verildi.

Yurthaber 19-01-24 15:24

Balıkesir'de avlanması ve nakli yasak olan 3 tondan fazla balık ele geçirildi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, avlanması ve nakli yasak olan türlere ait 3 ton 190 kilogram balığı frigo araçla taşıyan kişiye 36 bin 736 lira para cezası verildi.

Yurthaber 19-01-24 14:06

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ceketinin önünü açıp poz verdi! İddialı pozları olay oldu

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İddialı tarzıyla da sık sık gündem olan Cavadzade bu defa kırmızı takımıyla olay oldu.

Magazin 28-12-23 09:49

Anne adayı Eda Ece Doğum ne zaman? sorusuna yanıt verdi! Karnı burnunda pozuna beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara yer edinen Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde hamile olan Ece'nin karnı burnunda pozuna yorum ve beğeni yağdı. Anne adayı Ece, takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 22-12-23 09:14

Yasak Elma'nın yıldızı Şebnem Dönmez sokak stiliyle dikkat çekti! İddialı pozuna beğeni yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Handan' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Şebnem Dönmez şimdi de sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son pozuyla olay olan ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 15-12-23 17:29

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den karnı burnunda ilk poz! Notu gülümsetti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olan Ece'den ilk hamilelik pozu geldi.

Magazin 08-12-23 17:25

Yasa dışı yakalanarak ticareti yapılan 902 kuş doğaya bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerince İstanbul Edirnekapı’da avlanması yasak olan doğa kuşlarını yakalayarak satışlarını yapan 24 şahsa yaklaşık 2 milyon TL para cezası verilirken, el konulan 633 saka, 224 iskete, 24 florya, 19 bıldırcın ve 2 beç tavuğu olmak üzere toplam 902 kuş doğaya bırakıldı.

Haber 04-12-23 17:31

Değeri 2 milyon TL! Yakalayan balıkçı da şaşırdı: Hemen geri denize bıraktım

Bartın'ın Amasra ilçesinde avlanan balıkçı Cem Yavuzyiğit, havyarı 2 milyon TL değerinde olan ve neslinin tükenmekte olduğu bilinen Sibirya Mersin balığı yakaladı ve o anları kameraya aldı. O bölgede bu balığa sık rastlanmadığını belirten balıkçı, "Hemen denize geri bıraktım. Avlanması yasak olan balıkları avlarsak, bu farklı türleri koruyamazsak, hem Karadeniz'deki balık çeşitliliğini yok ederiz hem de gelecek kuşaklara daha verimsiz bir deniz bırakırız." ifadelerini kullandı.

Haber 02-12-23 21:13

Kazakistan'ı sarsan yasak aşk itirafı! Eski devlet başkanı ikinci bir eşi olduğunu söyledi... Ondan iki çocuğum var

Kazakistan'ın ilk devlet başkanı 83 yaşındaki Nursultan Nazarbayev hayatını anlattığı kitabındaki itirafıyla ülke gündemine yerleşti. Evli ve 3 kız babası olan Nazarbayev, ikinci bir eşi olduğunu ve gizli evliliğinden iki oğlunu itiraf etti.

Trend 01-12-23 14:53

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Şimdilerde 4 aylık hamile olan Ece'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 01-12-23 14:13

Kırklareli'nde karaca avlayan kişiye 17 bin 77 lira ceza uygulandı

Kırklareli'nde koruma altında bulunan ve avlanması yasak olan karacayı avlayan kişiye 17 bin 77 lira ceza verildi.

Yurthaber 29-11-23 09:38

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece bakın hangi efsane dizide oynamış! Eski halini görenler şoke oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde anne olmak için gün sayıyor. Bir süre ekranlara ara vereceğini açıklayan güzel oyuncunun yıllar önce efsane dizide de rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 16-11-23 17:34

YKS TARİHİ 2024: ÖSYM sınav takvimi ile YKS ne zaman, başvurular hangi tarihte? TYT, AYT ve YDT oturumları ile üniversite sınavı tarihi

YKS'nin ne zaman yapılacağı 2024 yılında üniversite sınavına girecek olan öğrenciler tarafından merak edildi. Birçok kişi TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan üniversite sınavının başvuru sürecine ilişkin de araştırma yapıyor. Peki, YKS ne zaman, başvurular hangi tarihte başlayacak? İşte, 2024 YKS sınavının tarihi...

Egitim 07-11-23 14:53

Yer: Bursa! Cep telefonundan 'yasak aşk' çıktı! Aşk yaşadığı restoran sahibini öldürdü: 'Çılgına döndü, çok korktum'

Bursa'da Kazakistan uyruklu Irına Franzen, kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığı gerekçesiyle çalıştığı restoranın sahibi olan aşk yaşadığı Turan Döner’i bıçaklayarak öldürmüştü. Ömür boyu hapis cezası istenen kadın ifadesinde “Turan, kendisinin cep telefonunu karıştırdığımı öğrenince çılgına döndü. O anda çok korktum" dedi.

Haber 07-11-23 11:30

ÖSYM 2024 YILI SINAV TAKVİMİ: ÖSYM sınav takvimi ile YKS, DGS, ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Sınav tarihleri yayımlandı!

ÖSYM 2024 yılı sınav takvimi internette araştırılıyor. Önümüzdeki yıl TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan YKS sınavının yanı sıra, DGS, ALES gibi sınavların da tarihi belli oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ÖSYM sınav takvimi ile YKS, DGS, ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? İşte ÖSYM 2024 yılı sınav takvimi...

Egitim 07-11-23 08:01

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bomba iddia! Eşi Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak bilinen Doğuş'un yasak aşkı ortaya çıktı! 'Dini nikah kıydık'

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında gündeme gelen iddialar herkesi şoke etti. Fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, canlı yayında "Fenomen Mahir'in bana karşı elindeki kozu şarkıcı Doğuş'la olan dini nikahım" ifadelerini kullandı. Esra Hanım'ın bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-11-23 14:35

16 yaşındaki öğrencisiyle ilişki yaşamakla suçlanmıştı! Aşk itirafının ifşa edilmesinden sonra not bırakarak intihar etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 54 yaşındaki Charles Maglio isimli bir öğretmen 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişki yaşadığı iddia edilerek tutuklanmıştı. Eski bir lise öğretmeni olan Maglio, evinde kıyafetlerinin bulunduğu 16 yaşındaki öğrencisiyle yasak aşkının ortaya çıkmasından sonra intihar ederek yaşamına son verdi.

Trend 01-11-23 10:59

Arka Sokaklar'ın Melek Komiseri eşinden boşanıyor! Yasak aşk iddiası ortalığı karıştırdı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Melek Komiser karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Beşerler bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. 10 yıldır evli olan ve eşinden ayrılacağı haberi gündem olan Beşerler’in aldatıldığı iddia edildi.

Magazin 27-10-23 08:09

ÖSYM 2024 sınav takvimi ne zaman açıklanacak? KPSS, ALES, DGS ve YKS ne zaman yapılacak? Gözler ÖSYM'de!

ÖSYM sınav takvimi 2024 vatandaşlar tarafından merak edildi. Önümüzdeki yıl birçok kişi Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan YKS sınavına girecek. Peki, ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı? İşte ÖSYM sınav takvimi 2024 hakkında detaylar...

Egitim 25-10-23 15:20

ÖSYM SINAV TAKVİMİ 2024: YKS, KPSS, ALES, MSÜ, YDS, DGS ne zaman yapılacak? ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı?

ÖSYM sınav takvimi 2024 ile ilgili sorgulamalar hız kazandı. 2024 yılında yapılacak olan YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) oturumlarının tarihleri ile KPSS, ALES ve YDS gibi sınavlara girmek isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, ÖSYM sınav takvimi 2024 açıklandı mı? İşte ÖSYM sınav takvimi 2024 hakkında ayrıntılar...

Egitim 18-10-23 13:38

İddialar doğrulandı... İsrail Gazze'de bu bombayı kullanıyor! Kullanımı yasak: İnsan bedeni içinde yanmaya devam ediyor...

Bir insan hakları örgütü İsrail'in Gazze'de kullanımı yasak olan fosfor bombası kullandığını iddia etmişti. O iddialar bugün doğrulandı. Filistin Dışişleri Bakanlığı X üzerinden İsrail'in Filistinlilere karşı beyaz fosforu kullandığını iddia ederken, Uluslararası Af Örgütü Kriz Kanıt Laboratuvarı, Gazze'yi vuran İsrail askeri birliklerinin beyaz fosforlu top mermileriyle donatıldığını doğruladı.

Haber 13-10-23 19:08

Kolu parçalanıp, hayatını kaybetmişti! Sürat teknesiyle ölümde 9 yıl ceza isteniyor

Balıkesir'de sürat teknesi ile çarptığı Elvan Fırat Taşdöğen'in (46) ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Ender Küçük'ün (52), uzman bilirkişi raporuna göre de yüzde 75 asli kusurlu olduğu dosyaya girdi. Rapor sonrası savcı, Küçük'ün cezasını artırıp, suçun vasfını değiştirerek, 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. Mütalaada Küçük'ün meydana gelen sonucu öngörmesine rağmen, teknesini yasak olan bölgede sürdüğü vurgulandı.

Haber 05-10-23 11:38

Sarmaş dolaş halleri çok konuşulmuştu! Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Son olarak Yasak Elma dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Üç Kuruş dizisindeki partneri Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutlamasıyla gündem olan Cavadzade ile Kaygılaroğlu'nun samimi halleri dikkat çekmişti. Ünlü isimler hakkında aşk iddiaları ortaya çıktı. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 28-09-23 14:45

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece 15 saniyede servet kazanıyor! Sosyal medya kazancı dudak uçuklattı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Güzel oyuncu son olarak hamilelik haberiyle gündeme geldi. Eda Ece'nin sosyal medya kazancı ortaya çıktı. Bakın 15 saniyede ne kadar kazanıyor.

Magazin 23-09-23 16:33

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade setlere geri dönüyor! Müjdeli haberi böyle duyurdu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakteriyle büyük beğeni toplayan Nesrin Cavadzade şimdilerde sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Cavadzade müjdeli haberi duyurdu. Bakın hangi diziyle geri dönüyor.

Magazin 19-09-23 11:39

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece annelik dersini Aslı Enver'den alıyormuş!

'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız' karakterine hayat veren Eda Ece ile bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmişti. Hamile olan güzel oyuncu annelik derslerini Aslı Enver'den alacağını söyledi.

Magazin 17-09-23 15:27

Siyasi yasak nedir? Siyasi yasak şartları nelerdir?

Siyasi yasak, adından da belli olduğu üzere siyasi olayları veya kişileri yakından ilgilendiren bir kavram olarak karşımıza çıkmaktadır. Tamamen siyaset ile alakalı olan bu kavram, özellikle siyasi işlerle ilgili olan bireyleri ilgilendirmektedir. Günümüzde siyasete dair birçok farklı terim kullanılır. Siyasi yasak da bu terimler arasında yer almaktadır. Bu yasak kararının çıkılmasının ardından partili olan bireyler bazı haklardan yoksun bırakılır. Peki, siyasi yasak nedir, şartları nelerdir?

Haber 14-09-23 19:59

2 ay önce evlenmişti! Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den müjdeli haber! Anne oluyor

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan güzel oyuncu Eda Ece uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenmişti. Kısa süre önce evlenen ünlü çiftten müjdeli haber geldi.

Magazin 09-09-23 11:41

KYK YURT SONUÇLARI 2023 GSB E-DEVLET SORGULAMA: KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl ve nereden öğrenilir?

KYK yurt başvuru sonuçları 2023 yılında da en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. YKS üniversite tercih sonucuna göre bulundukları ilden başka şehre gidecek olan öğrenciler araştırma yapıyor. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini girerek e-Devlet'teki Yurt Başvuru sonucu sorgulama ekranından durumlarını öğrenebilecekler. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl ve nereden öğrenilir? İşte, Turkiye.gov.tr e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sonucu ekranı...

Finans 07-09-23 08:45

KYK YURT SONUÇLARI 2023 GSB E-DEVLET SORGULAMA: KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuçlar nasıl öğrenilir? Gözler GSB'de!

KYK yurt başvuru sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması GSB tarafından yapılacak. YKS üniversite tercih sonucuna göre bulundukları ilden başka şehre gidecek olan öğrenciler sonuçlar için arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, Turkiye.gov.tr e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sonuçları ekranı...

Finans 05-09-23 07:54

KYK YURT BAŞVURU EKRANI: GSB e-Devlet ile 2023 KYK yurt başvuruları nasıl yapılır? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

KYK yurt başvuru ekranı ile ilgili araştırmalar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın açıklamalarının ardından hız kazandı. Başvuru süreci 2023-2024 dönemi için başladı. YKS üniversite tercih sonucuna göre bulundukları ilden başka şehre gidecek olan öğrenciler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, GSB e-Devlet ile 2023 KYK yurt başvuruları nasıl yapılır, başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? İşte, GSB e-Devlet KYK başvuru ekranı...

Egitim 30-08-23 13:58

KYK YURT BAŞVURU 2023 E-DEVLET! KYK yurt başvuruları ne zaman, nasıl başvuru yapılır? GSB yurt kayıt işlemleri ekranı

KYK yurt başvuru tarihleri, YKS tercih sonuçlarının açıklanması sonrası tarafından merak konusu oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Ağustos'ta belli olan üniversite yerleştirme sonuçlarının ardından Twitter (X) hesabında paylaşımda bulundu. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KSY yurt başvuru ücreti ne kadar, nasıl başvuru yapılır? İşte e Devlet GSB Yurt Kayıt İşlemleri ekranı...

Haber 21-08-23 15:26

Ağlayarak imzaladı, yasak olmasına rağmen apar topar ameliyata alındı: Haberi olmadan yumurtalıkları alındı! İzmir'de tıp merkezinde skandal

Çocuk sahibi olma kararı üzerine gittiği tıp merkezinde Ayla Şahinel'e rahim kanseri olduğu söylendi ve kadın büyük bir skandalla karşılaştı. Apar topar ameliyata alınan Şahinel'in operasyonda iddiaya göre haberi olmadan yumurtalıkları da alınmıştı! Yumurtalıklarından olan Şahinel "Doğurganlığımı, üreme organlarımı elimden aldılar benim" derken gözyaşlarına boğuldu. Üstelik tıp merkezindeki skandal bununla da sona ermemişti.

Haber 20-08-23 08:40

Sıcak bunaltınca yüzmesi yasak olan kanalda serinlediler

Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan Basra sıcakları nedeniyle bunalan gençler, yüzmesi yasak olan sulama kanalında serinledi.

Yurthaber 14-08-23 14:25

YKS TERCİH SONUÇLARI 2023: ÖSYM YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte belli olur? Sonuc.osym.gov.tr ekranı

YKS yerleştirme sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ekranından gerçekleştirilen tercih sürecinin sona ermesi sebebiyle merak konusu oldu. 27 Temmuz'da başlayan ve 8 Ağustos'ta biten tercih süreci sonrası açıklanacak olan üniversite tercih sonuçları ile 2 yıllık ve 4 yıllık programlara yerleşen kişiler, bir sonraki süreçte üniversite kayıtlarını yapacak. Peki, 2023 YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, sonuc.osym.gov.tr YKS tercih sonucu ekranı..

Egitim 10-08-23 10:32

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

Fox Tv'nin en uzun soluklu projelerinden biri olan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Kumru Yıldırım' karakteriyle büyük beğeni toplayan Biran Damla Yılmaz sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde yeni projesi Hudutsuz Sevda dizisi için hazırlık yapan güzel oyuncu imajını da yeniledi. Ünlü oyucunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 02-08-23 17:11

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bu yıl bir ilki yapacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre başarılı olan 20 öğrenciyi 2 yakını ile birlikte Tokat’ta ağırlayacak.

Yurthaber 27-07-23 14:29

Bomba iddia! Nesrin Cavadzade üstsüz pozları yayınlanınca eve kapanıp ağlamış...

Paylaşımlarıyla olay olan oyuncu Nesrin Cavadzade tatilde üstsüz güneşlendiği anlarla magazin gündeminde yer etmişti. Yasak Elma ile son olarak ekranda olan Nesrin Cavadzade iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.

Magazin 24-07-23 09:55

YKS TABAN PUANLARI 2023: 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları için gözler ÖSYM'de

YKS taban puanları 2023 ile ilgili araştırmalar ÖSYM tarafından yapılacak olan üniversite sınavı sonuçları öncesi merak konusu oldu. 17-18 Haziran tarihlerinde AYT, TYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilen sınava giren kişiler, en düşük ve en yüksek puanla alım yapan bölümleri araştırıyor. Üniversite sınav sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacak. Peki, 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte YKS taban puanları ile ilgili detaylar..

Egitim 19-07-23 09:11