Yüksek Tansiyon Neden Olur Haberleri

Bilim dünyasını heyecanlandıran buluş! Yüksek tansiyon sadece 10 dakikalık bir test ile tarih olacak

Dünya üzerinde yüksek tansiyon hastası milyonlarca insan bulunuyor. Genellikle önemsiz görülen bu hastalığın tedavi edilmemesi böbrek, kalp-damar hastalıkları ve felç gibi hastalıkların riskini artırarak hastaların yaşamını 10-20 yıl azaltıyor. Bu nedenle yüksek tansiyonun tedavisi büyük önem taşıyor. Yeni bulunan bir testin yüksek tansiyonun tedavisinde önemli rol oynayacağı düşünülüyor.

Haber 17-01-2023 13:55

Düzeninizi sağlayın: Bunlar yüksek tansiyona yol açıyor! Yüksek tansiyon neden olur?

Uyku en temel ihtiyaçlarımız arasında yer alıyor. Vücudumuzun dinlenmesini sağlayan uykunun yeterli seviyede alınmaması çeşitli hastalıklara yol açıyor. Uzmanlar uykunun kalp krizi, yüksek tansiyon gibi hastalıklar üzerindeki etkisi hakkında uyarıyor.

Haber 23-08-2022 14:37

Hiç aklınıza gelmez! Düşürmek için mutlaka yapın

Kan basıncının sürekli olarak yükselmesi kalp krizi gibi ciddi hastalıklara neden olmaktadır. Kan basıncının yükselmesi önemli görülmese de mutlaka doktora başvurmak gerekir. Yüksek tansiyon olarak bilinen kan basıncının yükselmesini önlemek için doğru beslenmek önem taşıyor.

Haber 22-08-2022 15:50

Yüksek Tansiyon Neden Olur

Yüksek Tansiyon Neden Olur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüksek Tansiyon Neden Olur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.