HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Almanya'da metroda tekmeli saldırıda 1 kişi yakalandı

Almanya’nın başkenti Berlin’de metro istasyonunun merdivenlerinde bir kadını arkadan tekme ile iten saldırganlardan birine ulaşıldı.

Almanya'da metroda tekmeli saldırıda 1 kişi yakalandı

Almanya'nın başkenti Berlin'de, bir metro istasyonunda merdivenlerden inen bir kadına yapılan tekmeli saldırının yankıları sürüyor. Ekim ayında gerçekleşen, görüntüleri sosyal medyaya geçtiğimiz hafta yayılan olay Almanya'yı olduğu kadar tüm dünyayı ayaklandırdı.

LADY GAGA VE CHARLIZE THERON'IN BODYGUARD'INDAN SALDIRGANLARI BULANA ÖDÜL VAADİ

Lady Gaga ve Charlize Theron gibi ünlülerin bodyguard'lığını (güvenlik görevlisi) yapan 54 yaşındaki Michael Kuehr, videodaki saldırganı ve yanındaki 3 kişiyi bulana ve polise ihbar edene 2 bin euro ödül vereceğini vadetti. Vaadin ardından, tekmeyi atan saldırganın yanındaki 3 kişiden biri yakalandı.

POLİS 7 BİN 400 LİRA ÖDÜL KOYMUŞTU

Tagesspiegel gazetesinin savcılık kaynaklarına dayandırdığı habere göre, saldırganlardan birine ulaşıldı. Almanya’yı ayağa kaldıran olayda saldırıyı gerçekleştiren kişiyle birlikte hareket ettikleri görülen bir kişiyi polis tespit etti.

Berlin polisi olayın ardından tekme atan iki kişinin bulunması için yaklaşık 7 bin 400 TL ödül koymuştu.

Söz konusu kişinin Berlin Savcılığı tarafından sorgulandığı öğrenildi. Saldırganla birlikte hareket eden kişinin adı açıklanmazken, polis vereceği bilgilerle kadını tekmeyle iten asıl faile ulaşmayı hedefliyor.

Tagesspiegel gazetesi sorgudaki kişinin Doğu Avrupa kökenli olduğunu yazdı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler