HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Merkel arasında kritik görüşme

G20 Liderle Zirvesi için Almanya'nın Hamburg kentine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak Merkel ile bir araya geldi. Kempinski Atlantik Otel'de TSİ 21.36'da başlayan görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla görüşmesine izin verilmemesi konusunun da görüşmede ele alındığı ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak için geldiği Hamburg'da, ilk olarak Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya geldi.

ki liderin Hamburg'daki görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye kararı ve Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla görüşmesine izin verilmemesi konusunun da görüşmede ele alındığı ifade ediliyor.

Suriye'deki son gelişmeler, Katar krizi ve sığınmacılar gibi konular da masadaki diğer konulardı.Görüşmenin ardından bir açıklama yapılmadı.

Görüşmede Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler