HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TIME dergisinin "Yılın Kişisi" anketi

TIME dergisinin her yıl düzenlediği "Yılın Kişisi" anketinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ikinci sırada yer alıyor.

Ankara - "Yılın Kişisi"ni her yıl olduğu gibi, bu yıl da TIME editörleri belirleyecek. Editörlerin seçimini 11 Aralık'ta açıklayacak TIME, okurlara da söz hakkı tanıyarak internet üzerinden anket düzenliyor.

Dünyanın dört bir yanından TIME okurlarının katıldığı oylamada, bugün itibarıyla Erdoğan yüzde 15,9'luk oy oranıyla yüzde 23,8 oy alan Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus'un hemen arkasında yer alıyor.

Listenin üçüncü sırasında Hintli eyalet başbakanı Narendra Modi, dördüncü sırasındaysa Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah es-Sisi bulunuyor.

Belirlenen 44 aday arasında, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'den ABD Başkanı Barack Obama'ya, sızdırdığı gizli belgelerle gündemden düşmeyen ABD Ulusal Güvenlik Ajansı'nın eski sistem analisti Edward Snowden'dan Nobel Edebiyat Ödülü'ne bu yıl değer görülen Alice Munro'ya kadar pek çok dikkat çekici isim var.

Haber gündemini en fazla etkileyen kişiyi ortaya çıkarmayı amaçlayan oylama 4 Aralık'ta sona erecek ve okurların seçimi 6 Aralık'ta açıklanacak. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler