HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ÖSYM son dakika: TUS ve STS Tıp sonuçları bugün açıklanıyor!

2017'de 22 Nisan tarihinde yapılan TUS ve STS Tıp ilkbahar dönemi sınavlarının sonuçları için bekleyiş bugün sona eriyor. ÖSYM'nin swınav takvimine göre STS TIP ve TUS sonuçları bugün açıklanacak. Peki STS Tıp ile TUS sonuçları saat kaçta nereden öğrenilecek?

ÖSYM son dakika: TUS ve STS Tıp sonuçları bugün açıklanıyor!

ÖSYM'nin sınav takviminde 22 Nisan tarihinde 2017 ilkbahar dönemi TUS ve STS Tıp sınavları vardı ki bu sınavlara giren öğrenciler o tarihten bu yana sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Tıpta uzmanlık almak isteyen doktorların ÖSYM'den gelmesini bekledikleri açıklama için kısa bir süre kaldı çünkü sonuçlar bugün ailanedilecek. Peki ama STS TIP ve TUS sınav sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak ve nasıl öğrenilecek?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin sorumluluğundaki diğer sınavlar gibi STS Tıp ve TUS sonuçları da kurumun Sınav Sonuç sistemi üzerinden ilan edilecek. Adaylar yarın yani 17 Mayıs Çarşamba günü sonuc.osym.gov.tr adresinden TUS ile STS-Tıp sınav sonuçlarına erişebilecekler.

SINAV SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

TUS ve STS-Tıp sonuçlarının açıklanacağı kesin saat bilinmiyor ama ÖSYM'nin sonuçları sabah saatlerinde ilan etmesi bekleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler