HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Gezi'ye müdahale' haberine Mutlu'dan yanıt

İstanbul Emniyeti'nde düzenlenen mini "kriz zirvesi"nden, Pazartesi gününden önce göstericilere herhangi bir müdahale yapılmaması kararı alındığı haberlerine tweetle yanıt.

'Gezi'ye müdahale' haberine Mutlu'dan yanıt
İSTANBUL (ANKA) - İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı'na müdahaleye hazırlanıldığı yönündeki iddialara ilişkin olarak, "Şiddeti provoke etmek isteyenlerin çabaları olabilir. Dikkat" açıklaması yaptı. [ ****](https://www.mynet.com/topbas-geziye-avm-otel-kesinlikle-yok-110100701375?utm_source=mynet_homepage_2) Vali Mutlu, Gezi Parkı'na müdahale olacağı yönündeki iddialara Twitter üzerinden yanıt verdi. Mutlu, "Dünden bu yana Taksim Gezi Parkı'na müdahaleye hazırlanıldığı yönündeki iddialar şiddeti provoke etmek isteyenlerin çabaları olabilir. Dikkat" mesajını tweetledi. İstanbul'da dün Vali, Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü ve MİT ve polis müdürlerinin katıldığı bir toplantı düzenlenmişti. Bu toplantıda Gezi Parkı'na yeni bir müdahale olup olmayacağının konuşulduğu iddia edilmişti.
**“SİTEMİZ HACKLENMEDİ”**
Bu arada Kızıl Korsanlar olarak bilinen Red Hack İstanbul Emniyet Müdürlüğü sitesinin hacklediğini açıklayarak bazı isim listeleri yayınlamıştı. Üst düzey bir emniyet yetkilisi, “Red Hack’in” İstanbul Emniyet Müdürlüğü sitesini hacklediği yönündeki açıklamaları yalanlayarak belgelerin eylemciler tarafından kullanılmaz hale getirilen ekip otolarından alınmış olabileceğini belirtti.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler