HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Club Brugge Başakşehir maçı canlı izle: Zor saatler!

Club Brugge Başakşehir maçı internetten canlı izlenebiliyor. Şampiyonlar Ligi öneleme mücadelesi olan Club Brugge Başakşehir maçı başladı ve Başakşehir oldukça zor saatler geçiriyor. Takımlar hazırlık maçlarını sürdürürken Başakşehir sezonu erken açtı ve sezona Şampiyonlar Ligi önelemeleri ile başladı. Bakalım, Başakşehir Şampiyonlar Ligi önelemelerini geçebilecek mi? Brugge Başakşehir maçı için canlı izleme bağlantısı haberimizde.

Club Brugge Başakşehir maçı canlı izle: Zor saatler!

Başakşehir, Belçika'da Club Brugge deplasmanında oynuyor. Şampiyonlar Ligi öneleme karşılaşması A Spor ekranlarından canlı yayınlanıyor ve aynı zamanda 12 farklı ülkede de canlı izlenebilir. Takımlar genellikle hazırlık karşılaşmalarını oynarken Galatasaray ve Medipol Başakşehir sezonu erken açtı ve sonuçlar oldukça kötü gidiyor. Başakşehir, Club Brugge karşısında 2-0 geride ilk yarıyı tamamlamak üzere.
Haberimizden Club Brugge Başakşehir maçı için canlı izleme linkini bulabilir ve maçla ilgili diğer ayrıntılara da göz atabilirsiniz.

A Spor canlı izle!

CLUB BRUGGE MEDIPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI HAKKINDA DİĞER DETAYLAR

Tatmin edici bir sezon geçirdiği Süper Lig’i ikinci sırada bitirerek Devler Ligi ön elemesine katılmaya hak kazanan Başakşehir, siftah yapıyor. Turuncu-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Belçika’nın köklü kulüplerinden Club Brugge ile deplasmanda karşılaşıyor. Abdullah Avcı’nın ekibi, 2 Ağustos’ta İstanbul’daki rövanş öncesi avantajı ele almaya çalıştı ancak maç şu an 2-0 Club Brugge liderliği ile ilk yarısı bitti.

CLUB BRUGGE: 2 - BAŞAKŞEHİR: 0 (5' Bonaventure, 16' Denswil)
İlk yarı bitti!

STADYUM: Jan Breydel
HAKEM: Paolo Mazzoleni (İtalya)
SAAT: 22.00
YAYIN: A Spor

SAKATLAR: Acolatse, Wesley, Poulain (Brugge) / Chedjou, Egemen, Mehmet Batdal (Başakşehir)

CLUB BRUGGE: Horvath, Engels, Palacios, Denswil, Vormer, De Bock, Nakamba, Bonaventure, Perbet, Mechele, Rafaelov
TEKNİK DİREKTÖR: Ivan Leko

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Adebayor
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler