HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

TBMM'nin yeni dönemi için yapılan resepsiyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan birlikte katıldı. Erdoğan, resepsiyonda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah Türbesi'nin IŞİD tarafından çevrelendiği iddialarına ilişkin, "Bunların hepsi uydurma şeyler. Şu anda Süleyman Şah Saygı Türbesi'ne yönelik herhangi bir şeyin olması durumunda Türkiye Cumhuriyeti'nin atacağı adım, tavır bellidir" dedi.

"GÖRÜŞMEYİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

Resepsiyonda konuşan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan: "Devam eden süreçle yapılan açıklamaların birbirine yakınlaşması önemli. Bu yüzden biz bu görüşmeyi önemsiyoruz. Ben geçen hafta da görüştüm HDP heyeti ile bundan sonra da daha fazla diyalog halinde olmamız lazım, birbirimizi daha doğru anlamamız lazım. Çünkü yarın öbür gün, çözüm sürecini dolaylı etkileyebilen bizim dışımızda gelişen başka sorunlar çıkabilir. Her olay olduğunda filmi başa sarmak, 'öldük-bittik' demek, tehdit savurmak vesaire, bunlar doğru değil. Yarın önümüze ne gelebileceğini bilmiyoruz, başka sorunlar da çıkabilir. Önemli olan bunları oturup konuşabilmektir, çözebilmektir" dedi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler