HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Faciaya ramak kala!

İstanbul Yenikapı'den Bandırma'ya gelen İDO'ya ait Mehmet Reis 11 isimli deniz otobüsü Bandırma açıklarında dalgalar nedeniyle aşırı derecede sallanınca içindeki yolcular büyük panik yaşadı.

Faciaya ramak kala!

İstanbul Bostancı-Yenikapı'dan 18.30'da kalkan içinde 200 civarında yolcu bulunan Mehmet Reis 11 isimli deniz otobüsü Bandırma'ya yaklaşık 45 dakika mesafe kala aşırı dalgaya maruz kaldı. Dalgalar nedeniyle deniz otobüsünün camlarının çatırdağını ve içeriye su girmesinden dolayı panik yaşandığını ifade eden yolcular, "Dalgaya yakalandık. Denizin içine girer gibi olduk. Dış camlar basınçtan çatırdamaya başladı. Ondan sonra herkes panik oldu. Birkaç yolcu kriz geçirdi. Sonra dalgadan çıkınca düze çıktık ve normale girdi gemi. Kaptan panik olunmaması için 4-5 defa anons yaptı.

Görevliler bizlere ne yapmamız gerektiğini anlattı ve sakin olmamızı istediler" dedi.
İDO görevlileri vatandaşların panik yapması üzerine sakin olmaları konusunda yolcuları sık sık uyardı. Deniz otobüsü kaptanı da yaptığı anonslarla ciddi bir durum olmadığını belirterek yolcuları sakinleştirdi.

Yaşanan panik nedeniyle deniz otobüsünde bazı yolcuların sinir krizi geçirdiği ve fenalaştığı da ifade edildi. Deniz otobüsünden inen bazı kadın yolcuların ise yaşadıkları korku nedeniyle ağladıkları görüldü.

Deniz otobüsü şiddetli dalgalardan sonra normal bir şekilde seyrine devam ederek Bandırma İDO İskelesi'ne yanaştı. Deniz otobüsü iskeleye yanaştıktan sonra rutin bakıma alındı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler