HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Portakal'dan gaf açıklaması!

Fox Tv'nin haber spikeri Fatih Portakal, sunduğu haber programında öldürülen PKK'lı teröristler için “Allah rahmet eylesin” dediği iddiası büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada verilen tepkiler sonrası açıklama yapan Portakal, sözlerinin çarpıtıldığını söyleyerek Vicdandan yoksun bir eleştiri. Kul hakkı aldınız ve alıyorsunuz. Sizin gibileri sadece Yaradan’a şikayet ediyorum." dedi."

Fatih Portakal'dan gaf açıklaması!

Fox Tv'nin haber spikeri Fatih Portakal, dün Şemdinli'de yaşanan hain terör saldırısında şehit olan 9 güvenlik görevlimizin haberini sunmaya çalışırken öldürülen PKK'lı teröristler için "Allah rahmet eylesin" ifadesini kullandı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ancak Fatih Portakal böyle bir ifade kullanmadığını, sözlerinin çarpıtıldığını belirtti.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Fatih Portakal sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Vicdandan yoksun bir eleştiri. Kul hakkı aldınız ve alıyorsunuz. Sizin gibileri sadece Yaradan’a şikayet ediyorum." Eğer kul hakkı yemekten korkanlardansanız, iftiranızı düzeltme imkanınız da var. Vuracaksanız böyle vurmayın. Akıl ve vicdan sahibi insan gibi davranın.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler