HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? Green Card çekiliş sonuçlarını öğren...

Amerika'da yaşamak isteyenlerin hayallerini süsleyen Green Card çekilişinin sonuçları merakla bekleniyor. Peki 2017 Green Card başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilecek. İşte Green Card ve Green Card çekilişi ile ilgili tüm bilgiler...

Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor? Green Card çekiliş sonuçlarını öğren...

Amerika'da yaşama hayalleri kuranların gözü kulağı Green Card başvuru sonuçlarında. Yılda 1 kez düzenlenen Green Card çekilişinin sonuçları merakla bekleniyor. Peki 2016 yılının 7 Kasım'ına kadar (son başvuru tarihi) başvuru yapanları içeren Green Card başvuruları sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvurusu olanlar sonuçlarını nereden öğrenecek.

2017 GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Birçok vatandaşın Amerika'da yaşamak için başvurduğu Green Card başvuru sonuçları 2 Mayıs 2017 Salı günü 19.00 itibariyle açıklanacak. Green Card sonuçlarını öğrenmek isteyenler şimdiden heyecanlı dakikalar yaşamaya başladı.

GREEN CARD ÇEKİLİŞ SONUCUNU ÖĞREN

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Green Card sonuçlarını kontrol edebilmek ve Green Card çıktı mı çıkmadı mı öğrenmek için öncelikle elinizde bir Confirmation belgesi bulunması gerekiyor. Confirmation belgesinin üzerinde onay numaranız, doğum yılınız ve adınız, soyadınız yer almalı.
Green Card çekilişi sonuç kontrol sayfasına girdikten sonra, "Continue" tuşuna basarak ilerleyin. Daha sonra sizden istenecek bilgilerin olduğu bir ekranla karşılaşacaksınız. Bu ekranda yer alan en üstteki kutuya "Confirmation Numarası"nı yazın. Bir alttaki kutuya SADECE SOYADI, en altaki kutuya ise "doğum yılınızı" yazın. Son kısımdaki doğrulama kodunu da yazdıktan sonra Submit tuşuna bsarak işleminizi tamamlayın.

Green Card confirmation numarası 2018 ile başlayan 16 haneli bir numaradır. Bu numarayı büyük harflerle Confirmation number kısmına yazmalısınız. İsim kısmına ise sadece soyadınızı büyük harflerle girmelisiniz. İngilizce karakter bulunmayacak şekilde isminizi yazmış olduğunuza dikkat etmelisiniz. Ardından en son kutudaki doğrulama kodunu boş alana yazdığınızda sonuç sayfası ile karşılaşacaksınız.

GREEN CARD BAŞVURUSU OLUMLU OLANLAR NE YAPMALI?

Green Card başvurusu olumlu olan talihliler form doldurma, evrak hazırlığı ve mülakat aşamalarından geçerek yaklaşık 9 ile 18 ay arasında değişen süre zarfında bir hazırlık yapacak. Green Card çekilişine katılmış ve kazanmış talihlilerden ise her sene ortalama sadece %20’sinin bu süreci başarıyla tamamlayabiliyor. Green Card sahibi olmak için bu süreç boyunca istenen formları eksiksiz doldurmak, yanlış bilgilendirme yapmamak ve mülakat öncesi hazırlık yapmak gerekiyor.

GREEN CARD NEDİR?

ABD vatandaşı olmayan kişilerle onların eş ve 21 yaşın altındaki bekar çocuklarına; Amerika Birleşik Devletleri'nde ömür boyu oturma ve çalışma izni veren resmi belgeye Green Card deniyor. Green Card, resmi adıyla Permanent Resident Card (Daimi Oturma İzni) kişinin göçmenlik statüsünde yer alıyor. Green Card çekilişini, tüm dünyada her sene ortalama 125 bin talihli kazanıyor. Bu rakam evli ve çocuklu olan talihlilerin aileleri ile birlikte 300-350 bin kişiyi buluyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler