HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güllerin Savaşı 12. Son Bölüm Kanal D'de Ekrana Geldi

Güllerin Savaşı son bölümde Gülru Mert ile evlenmek konusunda adım attı. Bu adım herkesi şok ederken, karar Gülfem'i memnun etti. Güllerin Savaşı 12. bölümde hiç beklenmedik anlarda sürprizler yaşandı

Güllerin Savaşı 12. Son Bölüm Kanal D'de Ekrana Geldi

Kanal D'nin beğenilen yapımlarından Güllerin Savaşı 12. bölümüyle ekrana geldi. Gülfem ile Gülru arasındaki savaşların sürdüğü dizinin bu bölümünde Gülru sürpriz bir şekilde Mert ile evlenmeye karar verir. Diğer yandan Güllerin Savaşı yeni bölümde Gülfem hala ondan intikam almanın yollarını aramaktadır. Ancak beklenmedik gelişmeler sonucunda her şey bir anda alt üst olacaktır. Güllerin Savaşı 12. bölümü aşağıda yer alan bağlantılardan canlı ve yayın sonrasında full olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Güllerin Savaşı yeni bölüm hakkında ipuçları barındıran özet metni de aşağıda yer almaktadır.

Güllerin Savaşı 12. bölümde Mert, Gülru ile evlilik için geri sayıma başlıyor. Gülfem’in evlilik atağı karşısında Ömer ve Gülru neye uğradıklarını şaşırırken, Mert’in ayakları yerden kesilir. Duygusal olarak köşeye sıkışan Gülru, Mert’e karşı suçluluk duygusu içindedir ve ne yapacağını bilemez. Evlilik için geri sayıma başlayan Mert, Güllerin Savaşı yeni bölümde Mine’nin kuşatması altında yaptığı bir anlık hatanın bedelini ödemek üzeredir.

Tamamen Gülru’dan kurtulmaya odaklanmış olan Gülfem ise, Cihan’ın kendisine ödeteceği bedelden habersiz tehlike altındadır. Güllerin Savaşı 12. bölümde Ömer ve Gülru yeni bir duygusal sınavın eşiğindeyken, Yonca bombayı patlatır. Yonca’nın tehlikeli hamilelik oyunu ve Cihan’ın evden kaçmasıyla ortalık karışır. Bütün karmaşanın içinde hayat, birbirlerinden uzak durmaya çalışan Ömer ve Gülru’ya, Güllerin Savaşı yeni bölümde Mert ve Gülfem’i altüst edecek küçük bir sürpriz hazırlar.

GÜLLERİN SAVAŞI 12. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Güllerin Savaşı 12. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler