HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kwadwo Asamoah kimdir? Dursun Özbek, Asamoah Galatasaray'a geliyor mu açıkladı!

Asamoah ile Galatasaray'ın anlaştığı yönünde haberler sonrasında başkan Dursun Özbek konuya açıklık getirdi. Süper Lig yeni sezon ilk maçında Kayserispor maçında oynanan futbol ve farklı skor sonrasında Asamoah Galatasaray anlaştı haberleri taraftarları heyecanlandırdı. Peki Asamoah Galatasaray'a gelecek mi? Kwadwo Asamoah kimdir?

Kwadwo Asamoah kimdir? Dursun Özbek, Asamoah Galatasaray'a geliyor mu açıkladı!

Asamoah Galatasaray'la anlaştı mı? Galatasaray'da yeni transferler için düzenlenen imza töreninde Dursun Özbek birçok konuda açıklama yaparken taraftarlar tarafından özellikle merak edilen Asamoah transferi hakkında da konuştu. Kayserispor maçında oynanan futbol ve farklı skor, taraftarı yeni sezon için umutlandırırken Asamoah transferi ile takımın daha da güçleneceğin söyleniyordu. Peki Asamoah Galatasaray'a gelecek mi? Kwadwo Asamoah kimdir?

DURSUN ÖZBEK'TEN ASAMOAH AÇIKLAMASI

Dursun Özbek "Galatasaray Kulübü olarak uzun süredir hizmet etmiş futbol takımında bazı bölgelerin yenilenmesi ve takıma yeni heyecan getirecek eksikler tespit edilmiştir. Bu eksikler için harekete geçtik. Hala eksikliklerini hissettiğimiz noktalar var ve bu çalışmaları yapıyoruz. Bu bir bütçe işidir, bütçeye bağlı olarak bu transferler yapılıyor. Ne kadar bonservis kazanırız, hesabı içerisindeyiz ve ona göre yeni oyuncularla ilgili tespit yapacağız. Arda Turan, Galatasaray'ın yetiştirdiği ve Türkiye'nin iftar ettiği bir oyuncumuz. Arda, Türkiye'de oynamak isterse, geleceği yer Galatasaray. Yönetim ve camia, bu buluşmadan mutlu olacaktır. Ancak transfer kolay bir olay değil. İradelerin oluşması lazım. İyi bir takım olabilmek için çalışıyoruz. Transfer bitmeden bilgi vermek yanlış olur. Bu yönde çalışmalar, hazırlıklar sürüyor. Arda ile ilgili düşüncelerimi söyledim. Asamoah ile ilgili de söyledim. Çalışmalar devam ediyor. Ancak transferler, gönderilecek isimlere bağlı." dedi.

KWADWO ASAMOAH KİMDİR?

Kwadwo Asamoah, 9 Aralık 1988 tarihinde Akra'da doğdu. Ganalı Asamoah, İtalya Seri A'da Juventus takımında orta saha pozisyonunda görev almaktadır. Kwadwo Asamoah, Gana Milli Takımı'nın değişmez oyuncusudur. Sol ayağına hakim olan Asamoah, defansın solunda da oynayabilmektedir.

Futbola Liberty Prof. takımında başlayan Asamoah, 2007 yılında AC Bellinoza takımına transfer oldu. 2008 yılında Torino takımına kiralık olarak giden Asamoah, AC Bellinzona'ya geri döndü. Haziran 2008'de bu sefer Udinese'ye kiralık olarak gönderildi. Kiralıktan geri dönen Asamoah, bir sonraki sene tekrar aynı takıma bir milyon Euro karşılığında bonservisi ile transfer oldu.

Asamoah, 2 Temmuz 2012'de ise tam 18 milyon Euro karşılığında İtalyan devi Juventus'a transfer oldu. Halen Juventus'un futbolcusu olan Asamoah'ın sözleşmesi Haziran 2018'de bitiyor. 28 yaşında Asamoah, 1,73 boyunda olup solaktır. Şu anki güncel transfer değeri en az 11 milyon, en çok 22 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler