HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mesajla küfürleşme cinayetle bitti

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde son zamanlarda gönül ilişkisi yüzünden mesajlaşarak karşılıklı küfürleştikleri iddia edilen iki grubun kavgası ölümle bitti.

BURSA (CİHAN)- Olayda, bıçaklanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaçan zanlı polis ekiplerince saklandığı yerde gözaltına alındı.

İddiaya göre, evli olduğu öğrenilen Adem K. (26), arkadaşı olan Lokman A.'nın akrabası olan bir bayanla gönül ilişkisi kurdu. Bu sebeple Adem K. ile Lokman A. ve kardeşleri arasında son zamanlarda tartışma yaşandığı ileri sürüldü. Dün gece saatlerinde Lokman A.'nın Arabayatağı Mahallesi Duman Sokak'taki evine giden Adem K., Lokman A. (32), ağabeyi Mustafa A. (34) ve kardeşi Hakan A. (18) ile Erkan V.'yi bıçakladı. Yaralılardan Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa A., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yarlılar ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan zanlı Adem K., Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Görükle'de saklandığı evde gözaltına alındı.

Zanlı polise verdiği ifadesinde, "Son zamanlarda sürekli küfürlü mesajlaşma oluyordu." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler