HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden.com'da koalisyon başlıklı ilanlarda artış yaşandı

Koalisyon çalışmalarında yaşanan belirsizlikler Sahibinden.com'a da yansıdı. Sahibinden satılık eşya ve araç ilanlarında 'koalisyon' başlıkları görülmeye başlandı. İşte o ilgi çeken ilanlar...

Sahibinden.com'da koalisyon başlıklı ilanlarda artış yaşandı

Türkiye'nin e-Ticaret ve ilan platformlarından Sahibinden.com'da seçim rüzgarları esmeye başladı. 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Seçimleri'nin sonuçlarının açıklanmasının ardından hiç bir siyasi partinin tek başına iktidar olamaması ve koalisyon hükümeti kurulmasına ilişkin çalışmaların başlaması Sahibinden.com'da da kendini gösterdi. Koalisyon çalışmalarının devam ettiği bugünlerde Sahibinden.com'da pek çok ilanda koalisyon başlığı görülmeye başladı. Bu ilanlar arasında RTE plakalı bir aracın satış fiyatı da dikkat çekti. Seçimler öncesinde astronomik rakamlar istenen RTE plakalı araçların aksine, sahibinden satılık bu aracın fiyatı 28 bin TL olarak belirlendi. İşte koalisyon etkisinde kalan ilanlar...

"KOALİSYON FİYATI DÜŞÜRDÜ"

Giresun'un merkezinde Gemilerçekeği Mahallesi'nde sahibinden satılık otomobil ilanı dikkatleri çekti. Tofaş Şahin model 1994 çıkışlı araba için Sahibinden.com'da yer alan ilanın başlığı 'Koalisyon Fiyatı Düşürdü' oldu. Seçimler öncesinde 200 bin TL'ye kadar astronomik fiyatlar istenen RTE plakalı araçların aksine bu aracın fiyatı ise 28 bin TL olarak belirlendi. Sahibinden satılık otomobilin ilanında yer alan açıklamada, "06 RTE 28 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini simgeleyen RTE plakamız satışta. Koalisyon sebebiyle fiyatta indirime gidildi. Pazarlıkpayı var ve muayenesi ve yürürü sonsuzdur." ifadelerine yer verildi.

"KOALİSYON SONUCU ARACIMI SATIYORUM"

Rize'nin merkezinde Engindere Mahallesi'nde sahibinden satılık minibüs ilanında da koalisyon vurgusu yapıldı. 42 bin 500 TL istenen satılık minibüsün ilan başlığı, "Koalisyon sonucu aracımı satıyorum" oldu. İlanın açıklamasında, "Aracım çok temiz olup sadece maddi olanaklar yüzünden satmaktayım. Lütfen ciddi alıcılar arasın" ifadeleri kullanıldı.

"KOALİSYON DÖNEMİNİN GÜVENLİ LİMANI"

Koalisyon sadece otomobil satışlarında görülmüyor. Ev ve arsa satışlarında da koalisyon vurgusu yapıldı. İstanbul'un Pendik ilçesinde, "Koalisyon yüzünden fiyatı düşürdüm acil sahibinden satılık daire" ilanı ve Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde ise "Koalisyon döneminin güvenli limanı" başlığında verilen ilanlar da dikkatleri çekti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler