HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Steam yaz indirimleri başlıyor: Hangi oyunlar indirime girebilir?

Steam yaz indirimleri bu akşam başlıyor! Yaz indirimleri çerçevesinde hangi oyunlar indirime girecek, Steam yaz indirimleri ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor, detaylarıyla haberimizden öğrenebilirsiniz. Steam indirimleri çerçevesinde popüler oyunlar da 90%'a varan indirimler kazanacak. İşte Steam yaz indirimleri hakkında her şey!

Steam yaz indirimleri başlıyor: Hangi oyunlar indirime girebilir?

Valve'nin muhtemelen en hayırlı işlerinden bir tanesi bu akşam başlıyor! Steam yaz indirimleri her yıl olduğu gibi 22 Haziran ile 4-5 Temmuz arasında gerçekleşecek ve Steam mağazalarındaki oyunlar 90%'a varan indirimler kazanacak. Saat farkı dolayısıyla, Türkiye'deki bazı haber kanalları 'Steam yaz indirimleri başladı' olarak verdiler ancak TSİ olarak akşam 20.00'de yaz indirimleri başlıyor.

YAZ İNDİRİMLERİNE TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS EKLENECEK Mİ?

Birkaç gündür, Steam yaz indirimlerinde Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyunun da da indirim uygulanacağı dedikoduları var. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands oyunu, Steam Mağaza'da an itibariyle 209 TL'ye indiriliyor. Bu yaz indirimlerinin ardından ise alabileceği maksimum yaz indirimi, 5%'lik indirim.

EK PAKETLER DE YAZ İNDİRİMLERİNDE!

Steam yaz indirimlerinde her zaman olduğu gibi oyunlar için geliştirilen ek paketler de indirime giriyor. 'Ek paket' deyip geçmeyin, bazı DLC'ler, yamalar veya ek paketler oyunun kendisinden pahalı olabiliyor. Keza; Tom Clancy's Ghost Recon Season Pass'i 140 TL'den, Steam aracılığı ile indirilebiliyor.

HANGİ OYUNLAR YAZ İNDİRİMİNE GİRECEK?

Steam yaz indirimine girecek oyunları şimdiden kestirmek zor ancak, son zamanlarda Watch_Dogs 2'nin aldığı indirimler çok konuşuluyor. Daha önce geliştirici şirketin duyurduğu indirimden sonra, Watch_Dogs 2'ye de indirim uygulanması bekleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler