HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto sonuçları 20 Temmuz 2017: Yine devir!

Süper Loto sonuçları, deviri ile birlite az önce duyuruldu. Süper Loto çekilişi 20 Temmuz akşamı Ankara'daki MPİ binasında çekildi. Canlı yayında açıklanan Süper Loto sonuçları, 2. kez devir getirdi fakat 5 bilenler iyi miktarda ikramiye kazandılar Süper Loto, daha önce tam 12 kez devrederek 37 milyon TL'ye kadar ulaşmıştı. Peki, Süper Loto sonuçları bu akşam hangi sonuçları getirdi ve kaç kişiya kaç TL'lik ikramiye dağıttı? İşte 20 Temmuz'un Süper Loto sonuçları...

Süper Loto sonuçları 20 Temmuz 2017: Yine devir!

Süper Loto sonuçları MPİ resmi internet sitesinden duyurulduktan sonra güncel liste de Milli Piyango İdaresi tarafından duyuruldu. Süper Loto, daha önce defalarca devrederek büyük ikramiyesini 37 milyon TL'ye kadar ulaştırmıştı. Bu akşam itibariyle ise Süper Loto sonuçları 2. devrini getirdi ve devrederek büyük ikramiye katlanmaya devam ediyor. Bununla birlikte, 5 bilen kişiler, toplam 8 bin TL'lik ikramiyeyi kazanmaya hak kazandılar. Aslında Süper Loto sonuçları ile ortaya çıkan rakamlar 6 rakamlı rakamlar olduğu için kazanma fırsatı biraz daha azalıyor.

Perşembe günü geldiğinde akıllara hemen Süper Loto geliyor ve saat 21.00 olduğunda herkes sonuçları merakla, sabırsızlıkla bekliyor. Haberimizden, Süper Loto sonuçları ile ilgili detaylı bilgileri bulabilir, biletiniz ile şanslı kupon numaralarınızı karşılaştırabilirsiniz.

İŞTE SÜPER LOTO SONUÇLARI 20 TEMMUZ 2017

Süper Loto sonuçları ile oyunun yine devrettiği duyuruldu. Muhtemelen haftaya yaklaşık 5 bin TL'yi aşkın bir ikramiye MPİ tarafından duyurulacak. Bu akşam için toplam 3 milyon TL'lik büyük ikramiye duyurulmuştu.
3 bilen kişi ve 4 bilen kişi sayısının artış gösterdiği bu haftanın Süper Loto sonuçları şu şekilde:
02 03 27 51 53 54 rakamları şanslı kupon numaralarınız. Bu numaralar ile kendi biletinizdeki numaraları karşılaştırarak 5 bilen kişi veya 4 bilen kişilerin arasında olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

5 bilen kişi sayısı 63. 8 bin 391 TL'lik ikramiye kazandılar. 4 bilen kişi sayısı 3 bin, ikramiye tutarları 175 TL. 3 bilen kişi sayısı 59 bin 166 kişi ve bu 59 bin kişi toplam 16 TL'lik ikramiye kazandılar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler