HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Özdil: Nisan ayında referandumu CHP istedi diyecekler

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yayınlanan Halk Arenası'na konuk olarak katılan gazeteci Yılmaz Özdil, 16 Nisan'da yapılacak referandum hakkında çok önemli bir tahminde bulundu.

Türk basınının usta kalemi Uğur Dündar, Halk Arenası'nı geçtiğimiz günlerde kundaklanan ve yakılmaya çalışılan Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yayınlanan Halk Arenası'na gazeteci Yılmaz Özdil ve usta tiyatrocu Müjdat Gezen konuk olarak katıldı.

Yılmaz Özdil, referanduma doğru gidilirken başta Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere AKP’nin yapmış olduğu ve birbiriyle çelişen açıklamalardan örnekler verdi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın kendisini çok sevdiğini söyleyen Özdil, “Binali Bey en çok beni mahkemeye vermiştir” dedi. Özdil yaptığı açıklamada, “Hatırlarsınız Lübnan’a asker gönderdiğimiz dönemi. Ben o ara öğrendim ki, Binali Bey’in oğlu İzmir’de askerlik yapıyor poligonda. Ben de o ara bir yazı yazdım. “Lübnan’a asker gönderiyoruz, Telekom’u satıyoruz, Ulaştırma Bakanı’nın oğlu İzmir’de kebap yapıyor” dedim. O gün Binali Bey’in oğlunu gemiye bindirip Lübnan’a gönderdiler. Binali Bey’in oğlu benim sayemde askerliğini Lübnan’da gemide yaptı” dedi.

Özdil, ”Bir süre sonra benim tahminim Nisan’a girdiğimizde falan diyecekler ki bu referandumu CHP istedi” diyerek salonda ve ekranda bulunanlara uzun süre kahkahalar attırdı.

MÜJDAT GEZEN KUNDAKLAMA GECESİ YAŞANANLARI ANLATTI

Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Şehir Kahya Sokağı'nda bulunan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin giriş kapısında gece saatlerinde kundaklanması ve ateşe verilmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Müjdat Gezen o kara gecede yaşananları anlattı.


En Çok Aranan Haberler