Keman Sanatcisi Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale türküsünü söyledi! O anları Fahrettin Altun paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de mitingine giderken seçim otobüsünde keman çalan öğrenciye eşlik etti. Çanakkale türküsünü söyleyen Erdoğan'ın o anlarını İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı.

Haber 2024-02-22 23:05:42

Antalya'da müzisyen genci öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık yargılanıyor

Antalya'da yılbaşı eğlencesinde davul ve keman çalmak için kente gelen 19 yaşındaki genci silahla öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 2023-09-12 14:49:30

'Yıkılıyo' şarkısıyla bir döneme damga vurmuştu! Ünlü şarkıcı Ayça Yalı Çapkını'nın yıldızının yeğeni çıktı

Bir döneme "Yıkılıyo" adlı parçasıyla ve keman çalışıyla damga vuran Ayça yıllar içindeki değişimiyle zaman zaman gündem oluyor. Şimdilerde 51 yaşında olan ünlü şarkıcının sosyal medyadaki paylaşımları binlerce beğeni ve yorum alıyor. Ünlü isim hakkında yıllar sonra ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcı Ayça, meğer Yalı Çapkını'nın yıldızının yeğeniymiş...

Magazin 2023-08-23 15:13:44

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali keman konseriyle devam etti

20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Gümüşlük Festival Akademisi kapsamındaki Victor Abramian-Eshba Keman Masterclassı öğrenci konserleriyle devam etti.

Yurthaber 2023-07-27 08:05:26

Dünyaca ünlü keman virtüözü Lindsey Stirling, İstanbul'da sahne aldı

Dünyaca ünlü ABD'li keman virtüözü ve dansçı Lindsey Stirling, Turkcell Vadi İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geldi.

Yurthaber 20-07-23 07:30

Ünlü keman virtüözü Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti! Acı haberi Sibel Can duyurdu

Pek çok ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman virtüözü Mustafa Taşpınarlı'dan acı haber geldi. Sanatçının vefat haberi ilk olarak Sibel Can ve İbrahim Tatlıses'e verildi.

Magazin 21-06-23 09:46

Suna Kan neden öldü, hastalığı neydi? Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan kimdir, kaç yaşında hayatını kaybetti?

Suna Kan yaşamını yitirdi. Dünyaca ünlü keman virtüözünün ölüm haberini Piyanist Gülsin Onay duyurdu. Ünlü sanatçının ölümü sevenlerini yasa boğdu. Peki, Suna Kan neden öldü, hastalığı neydi? Dünyaca ünlü keman virtüözü, Devlet Sanatçısı Suna Kan kimdir, kaç yaşındaydı?

Magazin 11-06-23 16:32

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Suna Kan yaşamını yitirdi! Acı haberi piyanist Gülsin Onay duyurdu

Dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan yaşamını yitirdi. Acı haberi piyanist Gülsin Onay sosyal medya hesabından duyurdu. Yeteneği küçük yaşta keşfedilen ve çevresi tarafından "Harika çocuk" olarak anılan dünyaca ünlü keman virtüözü Suna Kan, 86 yaşındaydı.

Magazin 11-06-23 11:19

Piyasa değerinden daha düşük fiyata satılacak! 1000 cep telefonu, gitar, peruk, hamak... 5 kamyon eşya oraya getirildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda unutulan 5 kamyon dolusu eşyanın satışa çıkarılacağı öğrenildi. Havalimanının Dış Hatlar Terminali'nde unutulan veya sahipleri tarafından alınmayan eşyalar ihaleyle satıldı. Havalimanında unutulan eşyalar arasında yer alan yaklaşık bini cep telefonu olmak üzere 2400 elektrik cihaz Avcılar'da satılacak. Eşyaların piyasa değerinden daha düşük fiyata satılacağı kaydedilirken eşyalar arasında gitar, keman, hamak ve peruk da bulunuyor.

Finans 09-03-23 09:53

Keman tellerini yenilemek isteyenler için en iyi keman teli önerileri

Keman virtüözleri için en önemli unsurlardan biri, onların ayrılmaz birer parçası olan enstrümanları için doğru teli kullanmak. Bu yüzden keman telleri seçiminde dikkatli olmak gerekiyor. Aksi hâlde keman çalmaktan ve dinlemekten keyif almak mümkün değil. Neyse ki en iyi keman tellerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, o ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 27-01-23 08:21

Keman çalarken en büyük destekçiniz olacak en iyi keman yastıkları ve önerileri

Keman, büyüleyici tınısıyla tüyleri diken diken etmeyi başaran nadir müzik aletleri arasında yer alıyor. Bu harika müzik aletini çalmak da birçok kişinin hayallerini süslüyor. Keman öğrenmeye yeni başlayanların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan keman yastığı ise öğrenmeyi oldukça kolaylaştırıyor. İşte, biz de bu büyülü enstrümana yeni başlayacak olanlara kolaylık olması için en iyi keman yastığı seçeneklerinden oluşan yazımızla karşınızdayız.

Haber 20-01-23 11:44

Müzik sevdalılarına özel en iyi elektro keman listesi

Büyük bir orkestranın içinde bile büyüleyici sesiyle kendini hemen belli eden keman, kulakların pasını silen hoş tınılarıyla müzikseverlerin kalbini kazanıyor. Kemanın zamanla elektrikli versiyonlarının popülerlik kazanması, akıllara "Elektro keman mı, klasik keman mı?" sorusunu getiriyor. Mikrofon kullanmadan yüksek ses elde etmek isterseniz elektro kemanları tercih edebilirsiniz. Peki, müzik sevdalılarına özel, en iyi elektro keman listesini keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 18-01-23 14:36

Genç keman sanatçısı uluslararası yarışmada Grand Prix'e layık görüldü

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de İslam ülkeleri arasında düzenlenen 11. Uluslararası Klasik Müzik Sanatçıları Yarışmasında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı öğrencisi Hüseyin Turna Grand Prix'in sahibi oldu - Turna: - "Solist olmak istiyorum. Zor hedefler ama kendime güveniyorum"

Yurthaber 12-10-22 11:02

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası 13 yıl aranın ardından Diyarbakır'da sahne aldı

Şef Cemi'i Can Deliorman yönetiminde, keman sanatçısı Cihat Aşkın'ın solist olarak yer aldığı konser büyük ilgi gördü

Yurthaber 09-10-22 22:54

Çalgı yapımcısı akademisyenler, İzmir'de ünlü keman ustalarıyla buluştu

Çalgı yapımcısı akademisyenler, İzmir'de ünlü keman ustalarıyla buluştu

Yurthaber 06-10-22 10:01
deu

Sinop'ta polis memuru yaşlılara keman dinletisi sundu

Sinop'ta polis memuru yaşlılara keman dinletisi sundu

Yurthaber 27-09-22 13:15

Ukrayna hasretini kemanıyla gidermeye çalışıyor

İzmir'de yaşayan Ukraynalılara konser veren keman öğretmeni Ludmila Mihno: - "Müzik tüm duyguları ortaya çıkarıyor. Müzik sayesinde bu savaş bitecek herkes yuvasına dönecek, buna inanıyorum"

Yurthaber 10-09-22 11:06

2. İstanbul Uluslararası Oda Müziği Festivali başladı

Festivalin açılış konserinde, piyanist François-Frederic Guy, keman sanatçısı Tedi Papavrami ve viyolonsel sanatçısı Nil Kocamangil sahne aldı

Yurthaber 06-09-22 22:47

Şanlıurfalı çocuklar AVM'de kültür ve sanatla tanışıyor

Büyükşehir Belediyesince bir AVM'de açılan kültür sanat merkezinde, çocuklara atık malzemelerden oyuncak yapma, resim, ebru, satranç, mangala, dama, piyano ve keman gibi ücretsiz kurslar veriliyor - El sanatları öğretmeni Zeynep Çulcu: - "Burada çocuklarımızın sosyal farkındalığa sahip olması ve el becerilerinin geliştirilmesini amaçlıyoruz"

Yurthaber 29-08-22 14:31

Mektupla davet edilen keman virtüözü Kırklareli'nde öğrencilerle buluştu

Keman sanatçısı Canan Anderson: - "Ben hep şunu söylüyorum, sokak müzisyeni olsun, profesyonel müzisyen olsun, amatör müzisyen olsun herkese el vermek gerektiğine inanıyorum, o yüzden de buradayım"

Yurthaber 23-08-22 14:03

Yıldız Asyalı sahnede çok fena düştü! Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken...

Arda Kural ile yıllar sonra bir araya gelmesiyle uzun süre gündemde kalan oyuncu Yıldız Asyalı sahnede çok fena düştü. Keman çaldığı anda dengesini kaybeden oyuncu Asyalı'nın o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-08-22 15:02

35. Uluslararası İzmir Festivali başladı

Festivalin açılış konserinde keman sanatçısı Cihat Aşkın, sahne aldı

Yurthaber 07-06-22 23:02

CSO Ada Ankara, Başkent Kültür Yolu Festivali'nde uluslararası sanatçıları ağırlayacak

"Baharın sesi" olarak bilinen keman sanatçısı Bomsori Kim, a capella müziğinin tanınan gruplarından The Real Group, Rusya, Almanya, İtalya, Hollanda, Fransa'daki opera evlerinde sahneye çıkan soprano Anna Prohaska ve bu sezon 75. yılını kutlayan Deutsches Symphonie-Orchester Berlin, başkentlilerle buluşacak - Bomsori Kim, yaklaşık 250 yıllık orijinal Joannes Baptista Guadagnini yapımı kemanıyla sahne alacak

Yurthaber 21-05-22 11:06

Keman yayı ne demek? Keman yayı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Keman yayı birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Keman yayı ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:32

Keman ne demek? Keman kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Keman, günümüzde sıkça kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Bu kelimeye televizyondan internete, gündelik sohberlerden edebi eserlere kadar çok farklı oluşturulan cümlelerde yer verilir. Bazen kelimenin anlamı merak edilerek araştırılmak istenebilir. Yapılan araştırmalarda Türk Dil Kurumu'nun çalışmalarına yönelmek gerekir. Pek çok kişi tarafından mercek altına alınan kelimeler arasında bulunan Keman ne demektir?

Egitim 18-05-22 21:32

Otuz iki dişe keman çaldırmak ne demek? Otuz iki dişe keman çaldırmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, belirli durumları açıklayan kısa ve net ifadelerdir. Deyimler, atasözleri gibi belirli durumları açıklamak için kullanılır. Birleşik fiiller ise iki farklı sözcüğün birleşerek yeni bir anlam kazanmasıdır. Genellikle bir ifadenin özüne vurgu yapan bu araçlar, dillerin en önemli parçalarındandır. Otuz iki dişe keman çaldırmak sözü de bu parçalardan biridir. Türk dilinde yer alan önemli bir ifade olan Otuz iki dişe keman çaldırmak ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:59

Keman gibi ne demek? Keman gibi TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller birbirlerine benzese de aralarında kullanım ve oluşum farkları bulunur. Bunların hepsi kalıplaşmış ifadelerdir, ancak atasözleri bir yargı içerirken deyimler ve birleşik fiiller belirli durumları ve şeyleri ifade eder. Türkçe, bu ifadeler sayesinde zenginleşmiştir ve Türk tarihinden gelen bu sözleri kullanarak kuvvetli bir anlatıma kavuşur. Keman gibi ifadesi de, Türkçede bulunan öz anlatımlardan biridir. Keman gibi TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:52

Keman sanatçısı Önder Baloğlu ve Les Essences Oda Orkestrası müzikseverlerle buluştu

Keman sanatçısı Önder Baloğlu ve Les Essences Oda Orkestrası müzikseverlerle buluştu

Yurthaber 16-04-22 11:50

Aileden gelen müzik yeteneklerini okulda eğitimle pekiştiriyorlar

Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünde öğrenim gören Eser Lekesizgöz ve Arif Can Görgen, küçük yaşta ellerine aldıkları kemanı en iyi şekilde çalarak Türkiye'yi yurt dışında da temsil etmek istiyor - Keman eğitimi alan 11. sınıf öğrencisi Lekesizgöz: - "Romanlar okula gitmezler alaylı müzisyen olur diye bir algı var ancak iyi müzisyenlerin çoğu okulludur"

Yurthaber 07-04-22 11:05

Rus ordusunun bombalarından kaçan keman virtüözü sığınakta keman çaldı

Ukrayna'da keman virtüözü, Rus ordusunun bombardımanından kaçarak sığınaklara inenlere 'Mehtaplı Gece (Nich Yaka Msyachna)' isimli ünlü şarkıyı çaldı.

Haber 07-03-22 15:38

Engelli bireyler engelsiz yaşam merkezinde hayata tutunuyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile hayırsever Özderici ailesince yaptırılan merkezde engelliler hem özel eğitim alıyor hem de sosyalleşiyor - Merkezin misafirleri en çok bağlama, gitar, davul, keman, org gibi çeşitli enstrümanların bulunduğu müzik atölyesinde vakit geçirmeyi seviyor

Yurthaber 15-01-22 11:10

Yargı'nın Eren Komiser'i Uğur Aslan son paylaşımıyla '10 parmağında 10 marifet' dedirtti!

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Yargı dizisinde hayat verdiği 'Eren' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Uğur Aslan, Instagram hesabından ney ve keman çaldığı anları paylaştı. Aslan'ın videosuna, övgü dolu yorumlar yağdı.

Magazin 29-12-21 10:19

Sesiyle içinizi titretecek en iyi keman markaları ve modelleri hangileri?

Kötü bir keman seçimi hem ses kalitesini hem performansı olumsuz etkiler. Bu nedenle yeni bir keman almak isteyen ya da var olan kemanını daha kaliteli bir keman ile değiştirmek isteyen herkesin çok kapsamlı bir araştırma yapması ve araştırmalarının sonucuna göre karar vermesi gerekir. Eğer siz de iyi bir keman almak istiyorsanız en kaliteli keman önerilerini sıraladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Trend 20-12-21 18:09

Alzheimer korkusundan 5 enstrüman çalmayı öğrendi: Ölümü beklemeyin

Gaziantep'te gençlik yıllarında Alzheimer olma korkusuyla başladığı müzik merakı tutkuya dönüşen emekli Hasan Altaş, 55 yılda ud, akordiyon, piyano, bağlama ve keman çalmayı öğrendi. Altaş, ''Yıllar önce Alzheimer hastalığına yakalanma korkusuyla bu hastalığı araştırdım. Müziğin iyi geldiğini öğrenince enstrümanlarla ilgilenmeye başlayarak, bu korku ile 55 yılda 5 farklı enstrüman çalmayı öğrendim. Yaşlıların evde oturup ölümü beklememeleri kendilerini geliştirmeleri gerek'' şeklinde konuştu.

Haber 11-11-21 07:25

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dilan Çıtak'ın annesi kim?

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, magazin gündeminde sık sık yer alan isimlerden birisi. Babası İbrahim Tatlıses gibi müzikle içli dışlı olan Dilan Çıtak, Instagram hesabından, yaptığı işleri paylaşıyor. Çıtak 2 sene keman, 4 sene piyano çaldı. İşte merak edilenler...

Magazin 02-10-21 20:02

Samsun Devlet Opera ve Balesi Beethoven Keman Konçertosu konseri verecek

Samsun Devlet Opera ve Balesi "Beethoven Keman Konçertosu" konseri verecek

Yurthaber 20-08-21 10:52

Kurban Bayramı öncesi kuzulara sıra gecesi

Bursa'da bir ciğer ustası; Kurban Bayramı öncesi kuzulara ve koyunlara sıra gecesi organizasyonu yaptı. "Avrupa'da ineklere ve koyunlara klasik müzik dinletiyorlar, bunlar da bizim Anadolu'muzun hayvanları. Onlara moral motivasyon olsun" diyen Ali Koçak davul, klarnet ve keman eşliğinde ahırda müzik dinletisi sundu.

Haber 17-07-21 10:15

Keman virtüözü İlyas Tetik'in intiharından önce 17 trilyonluk vurgun yaptığı iddia edildi

Geçtiğimiz hafta Sarıyer'deki evinde intihar eden ünlü müzisyen İlyas Tetik, hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Tetik'in kendine güvenen insanlardan 17 trilyondan fazla para topladığı ve geri ödeyemediği için intihar ettiği öne sürüldü.

Magazin 12-07-21 10:18

Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti

"Seni Buldum Ya", "Yıllarım", "Hayatımı Yazsam Roman Olurdu", "Yağmurlu Bir Günde Doğdum Anamdan", "Bulunur Elbet" gibi bir çok esere imza atan besteci, keman virtüözü İlyas Tetik hayatını kaybetti.

Magazin 05-07-21 13:36

Sanat dünyasının acı kaybı! Usta müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti

Sanat dünyasının yasa boğan ölüm haberi. Keman virtüözü ve besteci İlyas Tetik'ten sevenlerini üzen haber geldi. Usta müzisyen, 60 yaşında hayata gözlerini yumdu...

Magazin 05-07-21 13:12

Maraşlı'nın güzel avukatı Burcu Karakaya'nın on parmağında on marifet

Maraşlı dizisinde canlandırdığı Avukat Dilara rolüyle beğeni toplayan Burcu Karakaya, müzikte de oyunculuk kadar iddialı. Şarkı söyleyen ve keman çalan güzel oyuncu, önümüzdeki günlerde yeni bir tekli çıkararak müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Magazin 17-06-21 09:39

Einstein tarafından icat edildiğini duyduğunuzda şaşıracağınız 4 buluş

Fizik dünyasının dahi isimlerinden biri olarak kabul edilen Albert Einstein, ürettiği fizik teorilerinin yanında gündelik hayatında oldukça sosyal bir kişilik olarak tanımlanıyor. Einstein, kitap kulübü kurdu, keman çaldı ve Kudüs’teki İbrani Üniversitesi’nin kurulmasına yardımcı oldu. Bütün bunların yanında oldukça şaşıracağınız buluşlara imza attı.

Trend 16-06-21 10:06

Keman virtüözcü Selçuk Tekay son yolculuğuna uğurlandı

'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda', 'Vurgun', 'Unuturum Diye Yorma Kendini', 'Yorgunum', 'Aradığın Aşkı Buldun Mu' gibi çok sayıda şarkıya imza atan Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden Selçuk Tekay, son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 14-06-21 16:52

Ünlü isimlerden Selçuk Tekay'a veda! 'Sanatçılar ölümsüzdür'

Vurgun, Unuturum Diye Yorma Kendini, Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda gibi pek çok başarılı şarkısıyla bilinen, Türkiye'nin ünlü keman virtüözlerinden biri olan Selçuk Tekay önceki gün hayatını kaybetti. Sevilen sanatçının ölüm haberini Emel Sayın sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Acı haberin sonrasında usta isim için Armağan Çağlayan, Nilüfer, Gonca Vuslateri, Ferhat Göçer gibi birçok tanınmış isim de veda mesajı yayınladı.

Magazin 14-06-21 16:28

Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında vefat etti? Hayatını kaybeden keman virtüözü Selçuk Tekay ölüm nedeni nedir?

Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay, önceki gün hayatını kaybetti. Usta ismin acı haberini ünlü sanatçı Emel Sayın sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Selçuk Tekay'ın ölüm haberinin sonrasında Selçuk Tekay kimdir, Selçuk Tekay neden vefat etti gibi sorular araştırılmaya başlandı. Peki 'Beraber yürüdük biz bu yollarda', 'Vurgun' gibi eserleriyle bilinen başarılı sanatçı Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında ve neden vefat etti? İşte hayatını kaybeden keman virtüözü Selçuk Tekay'ın biyografisi...

Magazin 14-06-21 10:20

Ünlü keman virtüözü Selçuk Tekay hayatını kaybetti

Türk müziğinin usta ismi keman virtüözü, bestekar, aranjör ve şef Selçuk Tekay hayatını kaybetti. Üzücü haberi ise Selçuk Tekay'la birlikte uzun yıllar çalışan sanatçı Emel Sayın duyurdu. Sayın "Söyleyecek söz bulamıyorum, çok ama çok üzgünüm" ifadelerini kullandı. 68 yaşında hayata veda eden ünlü müzisyen Selçuk Tekay, 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda', 'Vurgun', 'Unuturum Diye Yorma Kendini', 'Yorgunum' ve 'Aradığın Aşkı Buldun Mu?' gibi unutulmaz şarkılara imza atmıştı.

Magazin 14-06-21 01:16

Haktan’ın gerçek adı nedir? Haktan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Ünlü şarkıcı Haktan, sanatçı bir aileden geliyor. Babası kanun sanatçısı, annesi de keman virtüözü ve TRT sanatçılığı yaptı. Henüz daha 5 yaşındayken radyoda duyarak ezberlediği Rodrigo’nun gitar konçertosunu babasına mırıldamasıyla, babası tarafından keşfedildi.

Magazin 12-06-21 12:58

Erkan Oğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Erkan Oğur biyografisi...

Müzik hayatına 1980 senesinde çeşitli sanatçılara eşlik ederek başlayan ve çok sayıda albüme imza atan Erkan Oğur'un hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki müziğe 5 yaşından itibaren keman, bağlama ve cümbüş çalarak başlayan Erkan Oğur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Erkan Oğur biyografisi...

Haber 18-04-21 16:24

Öykü Gürman kimdir, kaç yaşında ve evli mi? Hayat hikâyesi nedir?

Evlerinin Önü Boyalı Direk şarkısı ile adını duyuran Öykü Gürman, aslen Trabzonludur. Üniversiteyi devlet konservatuvarıda tamamlayan Öykü Gürman, keman ve şan dersleri alarak kendisini geliştirdi.

Haber 16-04-21 16:26