National Security Council Haberleri

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kestelli'ye Fransa devlet nişanı verildi

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Işınsu Kestelli, Türk-Fransız ilişkilerine katkılarından dolayı, Fransa devlet nişanlarından "Chevalier Dans L'Ordre National du Merite" ile taltif edildi.

Yurthaber 2024-02-27 10:39:52

İstanbul Modern, National Geographic'in Dünyanın En İyileri listesine girdi

İstanbul Modern'in yeni binası, National Geographic'in hazırladığı "Dünyanın En İyileri" (Best of the World) sıralamasında yerini aldı.

Yurthaber 2024-01-31 14:30:28

Emre Kurttepeli Attended The Webrazzi Arena As a Jury Member

10 different initiative projects participated in the competition; Kobakus was the winner of the competition, allowing all bank accounts to be managed on a single platform at the same time and with high security.

Finans 2023-07-06 11:02:34

Teşhirci fotoğraflarıyla gündem olmuştu! Pozlarıyla dudak uçuklatan yetişkin içerik yıldızı Siew Pui Yi'nın kariyer değişikliği kararı şoke etti

Siew Pui Yi, British Museum, National Gallery ve Windsor Castle dahil olmak üzere çeşitli önemli noktalarda kendini sergilediği bir "sanat projesi" başlatarak yaptığı Instagram paylaşımlarıyla gündem olmuştu. 20 milyon Instagram takipçisi olan ve başarılı bir yetişkin içerik üreticisi olarak platformlarda nam salan genç yıldız şimdi "müzik endüstrisinde ana akım olmaya ve bir DJ olarak sektöre katılmaya" karar verdiğini açıkladı.

Trend 2022-12-11 16:20:10

Menkul Kıymetler Mutabakat Sistemi nedir?

Security Settlement System ya da diğer adı ile Kıymetler Mutabakat Sistemi, üç ya da daha fazla sayıda katılımcı arasındaki ortak kurallara sahip olan bir sistemdir. Katılımcıların arasındaki transfer işlemlerinden kaynaklı olan menkul kıymetlerin aktarımlarının gerçekleşmesi için yapılır.

Finans 31-10-22 00:10

VEKAM Direktörü Prof. Dr. Yenişehirlioğlu'na Fransa Ulusal Liyakat Nişanı

Ülkenin en önemli şövalyelik nişanlarından biri kabul edilen Chevalier dans l’Ordre national du Mérite’in sahiplerinden biri bu yıl Koç Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi ve VEKAM Direktörü Prof. Dr. Filiz Çalışlar Yenişehirlioğlu oldu

Yurthaber 13-10-22 16:00

Boyner ve National Geographic, yaban hayatın korunması için bir araya geldi

Boyner ve National Geographic iş birliği ile hayata geçirilen "Bugün Var, Yarın Yok Olmasın" isimli proje ile Sarıkamış’taki yaban hayatın takibe alınarak korunma çalışmalarına destek olunması hedefleniyor

Yurthaber 05-10-22 09:55

Elizabeth'in prenses olarak gelip kraliçe olarak ayrıldığı Kenya'daki otel: Treetops

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 96 yaşında vefatının ardından 1952'deki Kenya seyahati sırasında tahta çıktığı haberini aldığı Treetops Otel yeniden gündeme geldi. Kenya'nın kuzeyindeki Aberdare National Park'ta bulunan Treetops Otel'e prenses olarak gelen 2. Elizabeth, babasının ölümü üzerine bu otelden kraliçe olarak ayrıldı.

Trend 13-09-22 17:58

Dyson ve National Geographic İstanbul'da hava kirliliğini analiz etti

Dyson Çevre Bakım Kategorisi Başkan Yardımcısı Alex Knox: - "Hava kirliliğine maruz kalmanın detaylarına inebilmek için benzersiz algoritmamızı kullanan bu yenilikçi, taşınabilir hava kirliliği ölçüm teknolojisi; iç, dış mekanlarda ve hareket halindeyken hava kalitesini izleyebilmemize olanak tanıyor"

Yurthaber 01-09-22 12:20

Kalplerin Kraliçesi müzikali Zorlu PSM'de sahnelendi

Washington National Opera sanatçılarının rol aldığı ve ilk gösterimi ABD'de yapılan müzikalde, Lady Diana'yı Türk mezzo soprano Lori Şen oynadı

Yurthaber 14-08-22 23:02

Kalplerin Kraliçesi müzikali, 13-14 Ağustos'ta Zorlu PSM'de sahnelecek

Washington National Opera sanatçılarının hayat verdiği ve ilk gösterimi ABD'de yapılan müzikalde Lady Diana'yı Türk mezzo soprano Lori Şen canlandırıyor

Yurthaber 10-08-22 15:19

Kaspersky, G2 Crowd tarafından uç nokta güvenliğin lideri olarak kabul edildi

Kaspersky Kurumsal Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ivan Vassunov: - "Kaspersky Endpoint Security for Business'ın özellikle müşterilerimizden gelen derecelendirmelerle, Endpoint Security'de lider olarak öne çıkmasından onur duyuyoruz"

Yurthaber 05-08-22 11:00

Şaşkına çeviren hareketler! İngilizler eğlencenin dozunu kaçırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı

Liverpool'daki üç günlük Aintree Grand National Festival ilginç görüntülere sahne oldu. At yarışı etkinliğinin ikinci gününde kutlama yapmak isteyen İngilizler içkinin dozunu fazla kaçırınca ortaya şaşkına çeviren görüntüler çıktı.

Trend 09-04-22 11:55

Sharbat Gula: National Geographic fotoğrafıyla bilinen 'Afgan kızı' İtalya’ya sığındı

1984'te National Geographic dergisine kapak olan fotoğrafıyla dünya çapında "Afgan kızı" olarak tanınan Sharbat Gula, Taliban'ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan'dan tahliye edildi. Gula, İtalya'ya sığındı. Roma'dan Övgü Pınar'ın haberi.

Haber 26-11-21 13:00

'Afgan kızı' İtalya'ya geldi

Fotoğrafçı Steve McCurry tarafından 1985'te fotoğrafı çekilen ve National Geographic dergisine kapak olmasıyla ünlenen "Afgan Kızı" Şarbat Gula, İtalya'nın başkenti Roma'ya geldi.

Haber 25-11-21 21:51

2022 yılında gezilebilecek en iyi yerler seçildi! Listeye Türkiye’den bir şehir girmeyi başardı

Koronavirüs pandemisinin etkisiyle tüm dünyada seyahat alışkanlıkları değişti. Uzun süren seyahat yasaklamalarının ardından kısıtlamaları gevşeten ülkelere turist sirkülasyonu başladı. National Geographic editörleri, 2022 yılında ziyaret etmek için dünyanın 25 en heyecan verici yerini seçti. Doğa, macera, kültür, sürdürülebilirlik ve aile kategorilerinde değerlendirilen listeye Türkiye’den bir yerde girmeyi başardı.

Trend 22-11-21 17:17

Bella Thorne mesajını çıplak pozlarla verdi!

Cesur pozlarıyla tanınan oyuncu ve şarkıcı Bella Thorne, National Coming Out Day gününü çıplak pozlarla kutladı.

Magazin 17-10-21 08:43

Tom Cruise ile Kuşum Aydın arasındaki benzerlik olay yarattı

Geçtiğimiz gün San Francisco'daki National League Division Series'in 2. maçında tribünde olan Tom Cruise’ın yüzünün şiş hali dünya basının gündemine oturdu. Ülkemizdeki sosyal medya kullanıcıları ise Tom Cruise’u şarkıcı Kuşum Aydın’a benzetti.

Magazin 12-10-21 12:02

İçini gören şaşkına uğruyor! Yapımı aylar sürdü, Türkiye'de ve dünyada tek

Türkiye’de ilk defa tasarlanarak Eskişehir’de üretilen 'Vosvos Akvaryum', dünyanın en büyük akvaryumlarından biri olarak bilinen Abu Dabi’deki The National Aquarium’da ziyaretçileriyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımı 3 ay süren akvaryum dünyada ve Türkiye'de tek olacak.

Finans 31-08-21 14:00

Frikiğin böylesi! Aisleyne Horgan-Wallace arabaya eğilince...

Horgan-Wallace, Perşembe gece gerçekleşen National Reality TV Ödülleri'ne katıldı. Mini elbisesiyle geceye katılan ünlü TV yıldızı verdiği frikikle gündem oldu.

Magazin 24-07-21 08:38

Atina Longines EEF Milletler Kupası şampiyonu Necmi Eren kimdir? İşte genç yetenek Necmi Eren'in biyografisi...

Son olarak Atina'da düzenlenen National Cup Milletler Kupasını Türkiye tarihinde ilk kez kazanmaya hak kazanan sporcu Necmi Eren kimdir sorusu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Atina Longines EEF Milletler Kupası şampiyonu Necmi Eren kimdir? İşte genç yetenek Necmi Eren'in biyografisi...

Spor 14-06-21 14:59

Kaspersky ve Skill Cup'tan siber güvenlik kursu

Skill Cup mobil uygulamasına dayanan ve Kaspersky Security Awareness platform ekibiyle geliştirilen ücretsiz eğitim, ebeveynlerin ve çocuklarının siber güvenlik ve dijital etik kurallarından haberdar olması ve internette daha iyi gezinmesine yardımcı olmak için başlatıldı

Yurthaber 09-06-21 11:23

En çok altın rezervine sahip ülkeler belli oldu! İşte Türkiye'nin sırası

Dünya Altın Konseyi'nin (World Gold Council) 2021 yılı raporuna göre dünyanın en çok altın rezervine sahip ülkeleri belli oldu. Rapora göre, Türkiye, bu yılın ilk çeyrek döneminde 12'nci sırada yer aldı.

Finans 29-04-21 15:32

İngiltere'de ilk kez bir polis 'terör' davasında suçlu bulundu

Başkent Londra'da görev yapan 22 yaşındaki Benjamin Hannam, yasa dışı neo-Nazi örgüt National Action'a (Ulusal Eylem) üye olmaktan suçlu bulundu. Hannam böylece ülkede "terörden" suçlu bulunan ilk polis memuru oldu.

Haber 01-04-21 17:48

ARKOZ Ağrı Çimento Fabrikasına Uluslararası İş Güvenliği Ödülü

ARKOZ Ağrı Çimento Fabrikası, British Safety Council tarafından düzenlenen, iş sağlığı ve güvenliği alanında ödüllendirildi.Arkoz Ağrı Çimento Fabrikası, British Safety Council tarafından düzenlenen, iş sağlığı ve güvenliği alanında “Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards)” ödüllendirildi.

Yurthaber 01-04-21 14:24

Aretha Franklin: Efsanevi 'soul kraliçesinin' hayatını anlatan dizi, ailenin tepkisini çekti

ABD'de National Geographic kanalının yayınlamaya başladığı, efsanevi şarkıcı Aretha Franklin'in hayatını anlatan "Genius: Aretha" adlı dizi, Franklin'in ailesi tarafından protesto edildi.

Haber 23-03-21 04:11

Kolibri Kuşları Gaziantep Üniversitesi’nden kanatlanıyor

2020 Yılı Teklif Çağrısı Döneminde Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında Gaziantep Üniversitesi tarafından sunulan “Kolibri Kuşları için İkinci Şans: Kadınların Kapasitelerinin Güçlendirilmesi ve Artırılması” adlı 2020-1-TR01-KA204-093670 nolu proje, Avrupa Birliği’nin Erasmus Plus Programı Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında kabul edildi.Ana çıkış noktası sivil toplum temelinde kadınların desteklenmesi, güçlendirilmesi ve kurumlar arası sosyal diyaloğun geliştirilmesi olan proje kapsamında, koordinatör kurum olan Gaziantep Üniversitesi’nin yanı sıra projede yurt içi ve yurt dışı önemli ortaklar yer alıyor.Proje eş zamanlı 5 ülkede yürütülmeye başlandıTürkiye’den Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde GASMEK ve SEGED Dernekleri; Yunanistan’dan National Center for Scientific Research, Portekiz’den Vai Avante Derneği, İsveç’ten Mobilizing Expertise, İngiltere’den CIVIC UK’in ortak olarak yer aldığı projenin açılış toplantısı geçtiğimiz günlerde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.Odak noktası kadın istihdamıProjede geleceği şekillendirmede en önemli aktörlerden biri olan kadınların iş gücüne dahil olmasının önemine vurgu yapan proje yürütücülerinden Dr.

Yurthaber 08-03-21 15:29

WOW - Dünya Kadınlar Festivali başladı, 'Şehirde Kadın Olmak' konuşuluyor

5-6-7 Mart tarihleri arasında dijital olarak düzenlenecek WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul, British Council ve Sabancı Vakfı iş birliği ile gerçekleşiyor. Festival, British Council ve Sabancı Vakfı YouTube hesaplarından ücretsiz izlenebiliyor. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı “Geçmişten bugüne kazanımları hatırlamak, yeni mücadeleler için özellikle pandemiden sonra en güçlü motivasyon kaynağımız olacak” diye konuştu.

Finans 05-03-21 13:54

GAÜN’den Ukrayna ile işbirliği protokolü

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Ukrayna’da bulunan Kharkiv Petro Vasylenko National Technical Agriculture University arasında ikili işbirliği protokolü imzalandı.Gaziantep Üniversitesi, Ukrayna ile olan işbirliklerine bir yenisini ekleyerek, 90 yıllık akademik birikimiyle Ukrayna’nın en iyi teknik üniversitelerinden biri olan Kharkiv Petro Vasylenko National Technical Agriculture University ile akademik ve kültürel faaliyetlere olanak sağlayan işbirliği protokolü GAÜN Rektörlük Makamı’nda imzalandı.

Yurthaber 02-03-21 15:53

Yeşilçam'ın Çocuk Yıldızı Fransızca Romanında Türkiye'yi Anlattı

Paris'te yaşayan oyuncu ve yönetmen Sedef Ecer, aynı zamanda ödüllü bir tiyatro yazarı. Ecer'in ilk romanı "Tresor National/Milli Servet" raflarda yerini aldı. Yeşilçam'da 25'in üzerinde filmde çocuk yıldız olarak oynayan Ecer, romanında kendi hayatından esintilerle, Türkiye'yi anlatıyor

Haber 17-02-21 16:56

WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul, çevrim içi düzenlenecek

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı: - "Sabancı Vakfı olarak, WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul'u British Council iş birliğiyle Türkiye'de ilk kez düzenlemekten memnuniyet duyuyoruz" - "Festival, sivil toplum alanından ve sanat dünyasından 60'tan fazla kişi ve kurumun katılımıyla kadın hakları mücadelesinde güncel konuların tartışılacağı ve kazanımların kutlanacağı bir platform sunacak" - "Kadının güçlü olmadığı bir toplumda gelişimden söz edemeyiz. WOW İstanbul Festivali de bu gücü destekleyen çok önemli bir buluşma"

Yurthaber 16-02-21 10:25

FSC Denetimleri tamamlandı

Uluslararası FSC (Forest Stewardship Council-Orman Yönetim Konseyi) belgeli Yenice ve Karabük Orman İşletme Müdürlükleri’nde ikinci dönem üçüncü ara denetimleri Yenice’de başlayıp, Karabük Orman İşletme Müdürlüğünde tamamlandı.Baş Denetçi olarak Prof.

Yurthaber 12-02-21 12:39

İleri düzeyde Biyoteknolojik Teşhis Kiti Projesine uluslararası destek

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve British Council arasındaki iş birliği programı kapsamında Doç.

Yurthaber 14-12-20 16:17

EÜ’nün projesi desteklenen 8 projeden birisi oldu

Ege Üniversitesi (EÜ) Fen Fakültesi Kimya Bölümü ve Liverpool Üniversitesi birlikteliğinde hazırlanan proje, TÜBİTAK ve Birleşik Krallık (British Council) ikili iş birliği çağrısı kapsamında desteklenmeye değer bulundu.

Yurthaber 11-12-20 13:24

Uluslararası Ortak Yüksek Lisans Programı’nın temelleri atıldı

Trakya Üniversitesi ve Universıty Of National And World Economy (Unss Sofya), Uluslararası Ortak Yüksek Lisans Programı’nın temellerini attı.Balkanlar başta olmak üzere dünyanın farklı ülkelerindeki üniversite ve kurumlarla iş birlikleri geliştiren Trakya Üniversitesi, University Of National and World Economy’yi (UNSS) ağırladı.Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Ana Bilim Dalının ortak çalışmalar yürüttüğü UNSS Rektör Yardımcısı Prof.

Yurthaber 03-11-20 11:30

Adana’ya Ulusal Kamp Merkezi

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Avrupa’da 4 ülkede bulunan Ulusal Kamp Merkezi’nin (National Training Center-NTC) 5’incisini Adana’da açmak için proje hazırladı.ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Girtine Işık, Uluslararası Tenis Federasyonu’nun Başdanışmanı ve İtalya’nın Milano kentindeki Vavassori Tenis Akademisi’nin Kurucusu Renato Vavassori, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.

Yurthaber 19-10-20 09:28

Atatürk Üniversitesi’nden bir başarı daha

Atatürk Üniversitesi, üniversiteleri bilimsel yayın performansına göre değerlendiren National Taiwan University (NTU Ranking) Sıralamasında; Farmakoloji ve Toksikoloji alanında 209’uncu sırada, Tarım Bilimleri alanında ilk 400, Yaşam Bilimleri alanında ise ilk 500 içinde yer aldı.Dünyanın en prestijli sıralama kuruluşlarından Times Higher Education (THE) 2021 Dünya Üniversiteleri Sıralamasında ilk bin üniversite arasında yer alan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) bünyesinde çalışmalarını yürüten "URAP Araştırma Laboratuvarı" tarafından hazırlanan Türkiye’nin en iyi üniversiteleri sıralamasında 11.

Yurthaber 13-10-20 13:30

EÜ, 24 alanın 5’inde ilk 500’de yer aldı

National Taiwan University (NTU) 2020 üniversite sıralamaları yayınlandı.

Yurthaber 13-10-20 11:27

Mamak Belediyesinin Covid-19 ile mücadelesi yabancı öğrencilere örnek oldu

Mamak Belediyesi, Türkiye’de eğitim gören yabancı öğrencileri ağırlayarak, Covid-19 salgını boyunca alınan tedbirleri anlattı.Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) organize ettiği ‘Localinter National Staj Programı’ kapsamında 14 ülkeden 15 öğrenci, pandemi süresinde Mamak Belediyesinin Covid-19 ile mücadelesi ve almış olduğu tedbirler konusunda tecrübelerinden faydalanmak üzere Mamak Belediyesini ziyaret etti.

Yurthaber 11-09-20 10:00

ALKÜ’ye Ukrayna Ulusal Havacılık Üniversitesi’nden ziyaret

Ukrayna Ulusal Havacılık Üniversitesi (National Aviation University) Uluslararası İlişkiler Fakültesi Dekanı Prof.

Yurthaber 25-08-20 15:03

Bu böcekleri asla öldürmeyin! Peygamberdevesini öldürmek...

National Geographic'e göre bir uğur böceği, yaşamı boyunca 5.000'den fazla zararlıyı yiyebilir. Gezegenimizde aslında bize faydalı olan düzinelerce benzer böcek var bazıları bitkileri tozlaştırıyor ve zararlı böcekleri yiyor. Uzun lafın kısası onlar öldürülmek yerine dışarıda yaşamayı hak ediyorlar. İşte nedenleri...

Haber 25-08-20 10:14

Taner Ölmez ve Gökhan Özoğuz 'Suyun Peşinde'de

National Geographic, suyun öneminin daha da arttığı bugünlerde, tüm dünyayı etkisi altına alacağı öngörülen su kıtlığı sorununa ışık tutan “25 Litre: Suyun Peşinde” yapımını ekrana getiriyor.

Magazin 22-08-20 16:05

Çinli şirket: İnsanlara yapılan koronavirüs aşı testleri başarılı oldu

Yeni koronavirüse karşı aşı geliştiren China National Biotec Group (CNBG), aşı adayının insanlar üzerinde başarıyla denendiğini duyurdu.

Haber 29-06-20 09:34

Fatih Sultan Mehmet'in ünlü tablosu Londra’da satışa çıkıyor

National Gallery'nin 'daimi sergilenen sanat eserleri' arasında yer alan Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet'in gümüze kadar gelebilmiş üç orjinal portresinden biri olan eser, İngiltere'nin başkenti Londra'daki dünyaca ünlü müzayede salonu Christie’s 25 Haziran’da düzenlenecek müzayedede 400- 600 bin sterlin değerinde satışa çıkarılacak.

Haber 16-06-20 09:18

Koronavirüsü yenen Tom Hanks: Yerde sürünmek zorunda kalıyordu

Tom Hanks koronavirüs mücadelesini ilk kez National Defense Radio Show'da anlattı. Hanks, eşi Rita'nın süreci ağır geçirdiğini söyledi ve "Virüs yüzünden yerlerde sürünüyordu" dedi.

Magazin 20-04-20 13:32

Turizmciler koronavirüs sonrasından umutlu: Yüzde 400 artacak

Antalya'nın Serik ilçesindeki Regnum Carya Oteller Grubu bünyesinde faaliyet gösteren National Golf Kulübü'nün Genel Müdürü Bekir Kara, "Koronavirüs bittiği zaman ben en az turist sayımızın yüzde 300- 400 artacağını düşünüyorum. Özellikle İspanya, Portekiz, İtalya, Fransa gibi bölgelerde koronavirüsün çok ağır seyretmesi, insanların beyninde kötü bir yer edinecek. Bu bizim için çok büyük bir fırsat olarak geri dönecek" dedi.

Finans 21-03-20 12:05

İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Okulları’na Uluslararası Akreditasyon

İhsan Doğramacı Vakfı Erzurum Özel Bilkent laboratuvar Okulları eğitim kalitesinin uluslararası standartlara uygunluğunu belgelendi.Velilerden öğrencilere, yöneticilerden çalışanlarına ve tüm tedarikçilerini de kapsayan detaylı bir öz değerlendirme çalışmasının ardından Bilkent Erzurum Okulları, Uluslararası Okullar Birliği’nin (Council of International Schools) yaptığı denetimler sonucu CIS Akreditasyonu almaya hak kazandı.Akreditasyon sürecinde, dünyanın farklı ülkelerinden gelen üst düzey okul yöneticilerinden oluşan Uluslararası Okullar Birliği heyeti, Erzurum Bilkent Okulları’nı bir hafta süreyle ziyaret ederek okulun tüm üyelerinin temsilcileri ile toplantılar düzenleyip görüşlerini aldı.

Yurthaber 05-03-20 12:55

Batarya teknolojisinde yeni bir umut

Proceedings of the National Academy of Sciences’da yayınlanan bir çalışma bataryalar ile ilgili önemli bir gelişmeyi gösterdi.

Haber 05-03-20 10:48

Avrupa’dan Çorlu’ya ödül

Yerel demokrasinin önemine dikkat çekmek amacıyla 2007 yılından bu yana düzenlenen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında Çorlu Yılın Partner Şehri unvanını almaya hak kazandı.Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi (Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe) tarafından demokratik katılımı yerel düzeyde güçlendirme amacıyla organize edilen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası’nda (European Local Democracy Week-ELDW) Çorlu, Avrupa Konseyi’nin en prestijli ödülleri arasında bulunan ve geçmiş dönem 12 Yıldız Avrupa Şehri unvanı olarak anılan Yılın Partner Şehri büyük ödülünü kazandı.

Yurthaber 27-02-20 16:37