HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardeş Payı 26. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Star Tv'nin beğenilen dizisi Kardeş Payı son bölümüyle izleyenlerine yine keyifli bir akşam yaşattı. Kardeş Payı 26. bölümde Metin ve Ali borla çalışan otomobillerine kavuştular.

Kardeş Payı 26. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Star Tv ekranlarının beğenilen dizilerinden Kardeş Payı 26. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Merakla beklenen Kardeş Payı son bölümde de izleyenler kahkahalarına hakim olamadılar. Metin, Ali ve Feyza kardeşlerin başından yine birbirinden eğlenceli olaylar geldi. Mahallenin sonradan zenginlerinden olan Sezai, petrol zengini olmasının ardından borla çalışan araba fikrini bitirmek için planlarını sürdürdü. Metin ile Ali ise sonunda borla çalışan arabalarına kavuştular... 19 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelen Kardeş Payı 26. bölüm izleyenleri koltuklarına kitledi ve eğlenceli bir akşam yaşattı.

KARDEŞ PAYI 26. BÖLÜM ÖZETİ

Kardeş Payı son bölümde Metin, Ali ve Feyza gönül işlerinde bekledikleri noktaya bir türlü varamadılar. Metin'in Eda'ya olan aşkında yeni gelişmeler yaşanırken, Ali ise Şükriye konusunda hala geçmişin pişmanlığını yaşadı. Ali yeniden onunla gelecek hayalleri kurmaya devam etti. Öte yandan Feyza ise iş yerlerinin aynı olmasından dolayı bütü gün Deniz ile birlikte vakit geçirebilme şansına sahipti.

Kardeşler hayallerini kurdukları borla çalışan arabalarına en nihayetinde kavuşutular ancak bu durum herkesi mutlu etmedi. Bu durumdan özellikle mahallenin petrol zengini haline gelen kişisi, Sezai oldukça rahatsız oldu. Borla çalışan otomobilden haberdar olan Sezai, bu durumdan kurtulmak için planlarını uygulamaya koyuldu.

KARDEŞ PAYI 26. BÖLÜM FRAGMANI:


En Çok Aranan Haberler