HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'ByLock’çu vekiller açıklansın'

Gürsel Tekin, “Meclis’te ByLock’çu milletvekili olduğu iddiası araştırıldı mı?” diye sorup ekledi: İktidar darbe ile hesaplaşmıyor. Korku yaratıp anayasayı değiştirmek istiyor. Ancak halk bunu yemiyor

'ByLock’çu vekiller açıklansın'

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin Sözcü Gazetesi'nde verdiği röportajda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

_

İşte Tekin'in iddiaları ve açıklamaları..._

“REFERANDUMDA HAYIR” DEYİNCE KAOS, SIKINTI VE KRİZ GELMEYECEK. AKSİNE GÜNEŞLİ GÜNLER, REFAH VE BARIŞ YAŞAYACAĞIZ'

Hayırlı günler ülkemizi bekliyor. Gerek yapılan araştırmalar, gerekse sokaktaki vatandaşlarla olan ilişkilerimiz sonucun hayırlı olacağını gösteriyor. Aslında herkes her şeyin farkında. Ne Sayın Başbakan, ne de şürekası, 18 maddenin tek bir tanesini dahi savunamıyorlar. “Biz ülkeyi Erdoğan'ın üzerine yapıyoruz” diyemedikleri için de kaos ve korku yaratmaya çabalıyorlar. İl Başkan Yardımcısı “İç savaş çıkar” tehdidinde bulunuyor. Başsavcı “Hayır diyen teröre yardım eder” diye tweet atıp siliyor. Baskı ve zulümle sonuç almaya çalışıyorlar. Ama cumhurbaşkanı ve hükümetin baskısı, “hayır” demeyi daha sevimli hale getirdi. Şili diktatörü Pinochet'in sonunu getiren referandum gibi! Yani “hayır” deyince kaos, sıkıntı ve kriz gelmeyecek. Aksine güneşli günler, refah ve barış yaşayacağız.

'MECLİS'TEKİ BYLOCKÇU VEKİLLER KİMLER?'

İktidarın darbe ile hesaplaşmak gibi bir derdi yok. Mesela Adil Öksüz vardı. Bizim bildiğimiz 15 Temmuz darbesinin başrol oyuncusu bu adam. Nerede peki Adil Öksüz? Ölü mü, diri mi? Darbe ile hesaplaşmak gibi bir niyetleri varsa gerçekleri anlatsınlar. Düşünün; bu FETÖ kerameti o kadar yüksek bir örgüt ki, hayatın her alanına giriyor. Ama parlamentoya giremiyor! İnandırıcı mı bu? Kimi kandırıyorsunuz? ByLock'çu milletvekillerinin olduğu iddiaları var. Bu iddialar araştırıldı mı? Ortada bu iddialar varken, siz neden alelacele bir anayasa değişikliği yapıyorsunuz?

"TÜRKİYE SAHİPSİZ DEĞİLDİR"

Hiç kimse merak etmesin, Türkiye sahipsiz değil. Çok iktidarlar gördük. Evren Paşa döneminde ne baskılar yaşadık. Peki Evren nerede bugün? Parlamentoda hayır çıksaydı, yine referanduma götürelim diyeceklerdi. CHP bu tuzağa düşmedi. Bunu gördüğü için iktidarın oyununu bozdu.

En Çok Aranan Haberler